Azt már eddig is tudtuk, hogy sokan időt, pénzt és energiát figyelmen kívül hagyva istenítik a kedvenceiket, ám sokan ezt a rajongást is túlzásba viszik, és örök életükre a bőrükbe varratják imádott sztárjuk portréját. A legrosszabban sikerült tetoválásokat mutatjuk most be nektek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A tíz legrosszabb rajongói tetoválás
2012. július 04. 10:18
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem egyik se tetszik.
2012. július 04. 10:20
Mindegyik szörnyű,később nagyon megfogják bánni még ezeket a tetkókat.
2012. július 04. 10:21
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
A Britneyről készült jó lett
2012. július 04. 10:23
Egyik sem tetszik,de most nem azért, de ki az a bolond, aki ilyen tetoválásokat csinál magának?
Máshogy is ki lehet fejezni a kedvencünk iránti rajongásunkat. Bár igaz nem én fogom majd később mindezt megbánni.
2012. július 04. 10:24
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Hát aza Drakes nagyon szörnyű.. normális az ilyen ember? utána mg azért panaszkodik, mert hogy megbánta meg minden..-.- engem kirázott a hideg a Glee tetkótól... soha életemben nem csináltnék olyant... Valószínűleg ezek az emberek a figyelemfelkeltés miatt csináltatták kedvenc sztárjukat a testükre... ettől se szebbek se népszerűbbek nem lettek...-.-
2012. július 04. 10:24
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ezek nagyon szörnyűek lettek. Mindegyik. Később szerintem páran még meg fogják ezt bánni...
2012. július 04. 10:25
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Nagyon csúnyák ezek a tetovlásáok.A rajongással semmi bajom,megértem ha valaki a kedvenc sztárját varratja magára.Elég sok szépen is tud kinézni,De vannak olyan lükék akik rossz helyre,rossz tetoválóművésszel és rossz minőségű festékkel csinálják,ami egy idő után megváltoztatja a színét.
2012. július 04. 10:27
hülyeségnek tartom az ilyen tetkókat, mert idős korukban ez hogy fog majd kinézni rajtuk..és ha például megutálják azt a sztárt akkor is ott lesz rajtuk a képe...
2012. július 04. 10:30
A Britney-s tök szép
A szájba tetkóról meg annyit, hogy a lovaknak is így szokták xDDDD
2012. július 04. 10:31
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Én is szeretem a Glee-t de biztos hogy tetoválást nem csináltanék azért. A többiről meg nem is beszélek inkább mert az összes szörnyű.
2012. július 04. 10:31
Uramatyám! A Drake nevét a homlokára tetováló lány azt várja meg, míg normális állást fog kapni. 
Ezek közül talán a Nicki Minaj-os a legélethűbb, ugyanis ugyan olyan művies, rendellenes mindkettő.
Ezek közül talán a Nicki Minaj-os a legélethűbb, ugyanis ugyan olyan művies, rendellenes mindkettő.
2012. július 04. 10:32
|
|
szucstodivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 140521 offline
|
A Britneys és a Twilightos jó lett
D De én akkor sem tetováltatnék magamre..és nekik se kéne, hisz a rajogás elmúlhat... de az ő testük, úgy teszik tönkre ahogy akarják.
2012. július 04. 10:34
én ha tetováltatnám magam biztos hogy csak szöveget varratnék magamra...mondjuk ha már a rajongásnál tartunk,egy kedvenc dalomból pár sort...
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: