Starity

A tíz legrosszabb rajongói tetoválás

2012. július 04. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt már eddig is tudtuk, hogy sokan időt, pénzt és energiát figyelmen kívül hagyva istenítik a kedvenceiket, ám sokan ezt a rajongást is túlzásba viszik, és örök életükre a bőrükbe varratják imádott sztárjuk portréját. A legrosszabban sikerült tetoválásokat mutatjuk most be nektek.

hirdetés
A tíz legrosszabb rajongói tetoválás

Legutóbb egy fanatikus Miley-rajongó kavarta fel az internetet a Twitterre felpakolt képeivel, amiken összesen tizenöt darab Cyrus-istenítő tetoválás díszíti a testét, ennek apropóján összegyűjtöttünk tíz hasonló alkotást, amik nem sikerültek a legjobban.

Kezdjük a talán legelvetemültebbel, aki nem elég, hogy a homloka közepére varratta kedvence, Drake nevét, ezt még a lehető legnagyobb méretben is tette, majd büszkén mutogatta az Instagramon.

Demi Lovato elvetemült rajongója sem gondolhatta át túlságosan ezt a tetoválásos dolgot, hiszen sem a felvarrt alkotás, sem az ötlet nem valami kimagasló.

A Twilight-filmek rajongói szeretnek elmenni a végletekig is, ha kedvenceikről van szó, és ezt már többen is bebizonyították, hiszen nem egy ember rendelkezik Alkonyat-ihlette tetoválással. Az már más kérdés, hogy valóban az alábbi végeredményre számítottak-e a delikvendsek.

Volt olyan rajongó, aki csak Robert Pattinson fejét vállalta, hogy felvarrják, de bár ne tette volna, hiszen a tetoválás rémes lett, egyáltalán nem hasonlít a színészre. Habár az ő teste, azt csinál vele amit akar, de a tetoválóművész nem választott magának jó pályát az egyszer biztos.

Egy bátor rajongó bevállalta Nicki Minaj kék hajas kinézetét a testén is, amit nagy valószínűséggel később nagyon meg fog bánni.

Azt gondolhatnánk, hogy Justin Bieber egyik elvetemült tinilány rajongója csináltatott magának egy tetoválást az énekes fejével a combjára, de nem. Egy erősen a húszas évei közepén járó férfi vállalta be az extrém varratást, amire egyébként még azt sem lehet mondani, hogy jól sikerült volna. Talán ezzel akarja a tinilányok szívét meghódítani, vagy simán őrült a pasas?

Biritney Spears egyik fanja is egy elég érdekes módot választott kedvence iránti imádatának kimutatására: szinte egy egész hátat beterítő tetoválással akarta megmutatni, hogy mekkora rajongója a pophercegnőnek.

Két barátnő ugyanúgy szerette volna kifejezni a rajongását kedvenc sorozatuk iránt: Glee-feliratos szájtetkót csináltattak. A Ke$ha által divatba hozott szájtetoválás egyik legnagyobb előnye, hogy észrevehetetlen és viszonylag hamar elkopik, de azért mégis meg kellett volna gondolni a feliratot.

Nem tudjuk, hogy ezeket az elvakult rajongókat mi vezette rá a meggondolatlan döntésekre, de az efféle tetoválásoknak a legnagyobb buktatója, hogy egy idő után esetleg lankad a rajongás az adott sztár iránt, miközben a tetoválás egy életre szól. Bár a modern technikának hála már feltalálták a lézeres eltávolítót, azonban ennek igencsak borsos ára van, és a tetkó helye utána is meglátszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek