A nemrég lezajlott Swedish House Mafia-koncerten több ízben megsérültek az emberek és legalább egy ember meghalt, miután valaki kést rántott a tömegben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragédia a Swedish House Mafia koncertjén!
2012. július 10. 17:41
Ez igazán szörnyű! Részvétem a fiú családjának!
Borzalmas, hogy milyen emberek vannak!
2012. július 10. 17:57
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
A cikk szerint a srác drogtúladagolásban halt meg, tehát nem a késelésben vagy a verekedésben. Ez azt jelenti, hogy az ő hibája volt.
Nem tudom megérteni, hogy az ilyen embereknek hogyan jut eszébe ilyesmi.. Mármint, gondolok most a sok drogra és a 'kedvem támadt késelni a tömegben' dologra is.
Nem tudom megérteni, hogy az ilyen embereknek hogyan jut eszébe ilyesmi.. Mármint, gondolok most a sok drogra és a 'kedvem támadt késelni a tömegben' dologra is.
2012. július 10. 18:22
te jó ég..
szeretem őket, a greyhound nagy favorit. és valóban, szerintem sem így tervezték a visszavonulást ...
szeretem őket, a greyhound nagy favorit. és valóban, szerintem sem így tervezték a visszavonulást ...
2012. július 10. 18:53
azt a k+ , fúrcsa , pedig erről a bandáról nem sok hír van soha ... am részvétem
2012. július 10. 18:55
Miiiii ráadásul még fel is oszlanak ... OMG , a kedvenc bandám volt
2012. július 10. 18:56
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
A késes támadó áldozatait sajnálom! De a drogtúladagolásban elhunyt fiút nem igazán, mert csak saját magának köszönheti!
2012. július 10. 19:14
|
|
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline
|
Úr isten
azért a fickó drogtúladagolásban halt meg úgyhogy annyira nem sajnálom :/ most lehet hogy bunkónak tartotok,de én az ilyen embereket nem igazán sajnálom...de akit késeltek azt viszont igen,mert semmiről nem tehetett,csak látni akarta a Swdish House Maffia-t...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: