Ki mit Sportol?
2007. március 01. 14:45
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12513 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
nem vagyok egy sportos alkat (sose voltam) de a heti minimum 2 úszás az megvan.
bowling, kis biliárd, darts ... csak futniu ne kelljen (lábom nem szereti) pinpong az megy is, szeretem is csak nem nagyon van hol és kivel ...
nah meg fedettpályás kalaplengetés
bowling, kis biliárd, darts ... csak futniu ne kelljen (lábom nem szereti) pinpong az megy is, szeretem is csak nem nagyon van hol és kivel ...
nah meg fedettpályás kalaplengetés
2007. március 01. 17:08
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Régen judo, aztán foci, de abban béna voltam, aztán úszás, aztán kosárlabda már vagy 12 éve, csak sajnos egyre kevesebb idõm van rá. Meg hébe-hóba foci, strandröpi, de ezek kb. nyaranta 2x.
2007. május 24. 15:31
2007. május 29. 20:00
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline |
Haverommal most kezdtünk el Break-elni.
Nagyon durvaaaa!
Õ a példaképünk:
http://youtube.com/watch?v=ammAU-RKDhs
Nagyon durvaaaa!
Õ a példaképünk:
http://youtube.com/watch?v=ammAU-RKDhs
2007. augusztus 21. 20:29
Idézet(barbey @ 2007. March 20. - 19:24)
röplabda forever!
én is röplabdázom, és ha nincs edzés, nah akkor van az h túlpörgök, és a szobámba a cuccoknak vége így már törtem el az égõt is
RÖPLABDA 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007. augusztus 21. 20:51
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline |
en meg soroztem, egy becks, egy löwenweiss, egy megy vacak miller, most jon leffe... tiszta izomlazam van mar
persze mindhez kellett a haverja
persze mindhez kellett a haverja
2007. augusztus 22. 17:13
tancianyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.18. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 37225 offline |
fociztam,kosarazom,tájutok.meg fejben pingpongozok,mer az helytakarékos(durvák a csuszáim),és évente megnyerem a családi air racing gyorsannézõ versenyt.ja meg fénykoromban böfögõversenyt is nyertem az 5 évvel idõsebb unokabátyám ellen nagyon sportos ám az életemxD
2007. augusztus 22. 18:05
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline |
Idézet(alien4 @ 2007. May 29. - 23:46)
vizipólóztam úsztam búvárkodtam kéziztem..ööö... bicikliztam...jah és már több mint egy éve amerikai focizok...
a térdem a gerinem és a vállam tropa mi kel még?
a térdem a gerinem és a vállam tropa mi kel még?
Hol amcsi focizol? Talán egyszer összecsapnak csapataink, most úgyis egy ellenfelet keresünk elsõ itthoni meccsünkre
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.