Sportlõttem, karatéztam, thai boxoltam, katonai közelharcoztam, mostanában pedig korsóemelõ izomra edzem, félliterres, jófajta sörrel telt korsókkal... Ez utóbbi jelentõsen megterhelõ ám...
Ki mit Sportol?
2007. augusztus 22. 19:48
alien4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.15. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 2181 offline |
Idézet(alien4 @ 2007. May 30. - 09:46)
vizipólóztam úsztam búvárkodtam kéziztem..ööö... bicikliztam...jah és már több mint egy éve amerikai focizok...
a térdem a gerinem és a vállam tropa mi kel még?
a térdem a gerinem és a vállam tropa mi kel még?
kiegészítés: Airsoft 3 hónapja
2008. június 13. 21:46
röplabda és kosárlabda
a futással nem vagyok jóban,nem bírok sokat futni a lábam miatt
a futással nem vagyok jóban,nem bírok sokat futni a lábam miatt
2008. június 13. 23:04
Barintarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.24. Hozzászólás: 53 Csatolások: 3 Azonosító: 23613 offline |
Fõleg kispályán focizok, eddig sikerült bekerülnöm egy egyetemi országos bajnok csapatba, amellyel elõtte és utánna is sok bp-i és egyetemi kupát nyertünk, csapatnév is hangzatos: Torpedo Vodka!
Falumban megye2, stabil közép,de mivel a felnõttcsapatunk átlagéletkora 21 év, lesz ez még így se!
Valamint részt vettem sport-szervezõ képzésen, ahol sokmindent megtudtam, uh ha vki szerint is jó ötlet lenn vmilyen sportágban Paradise-csapatot indítani, vagy csak barátságos meccseket játszani, szívesen segítek.
Néha nem árt a mozgás:)
Falumban megye2, stabil közép,de mivel a felnõttcsapatunk átlagéletkora 21 év, lesz ez még így se!
Valamint részt vettem sport-szervezõ képzésen, ahol sokmindent megtudtam, uh ha vki szerint is jó ötlet lenn vmilyen sportágban Paradise-csapatot indítani, vagy csak barátságos meccseket játszani, szívesen segítek.
Néha nem árt a mozgás:)
2008. június 14. 17:26
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Régebben karate, aikido, úszás, aerobic, most éppen sajnos semmit mert nincs rá idõm. Max. néha bicajjal megyek melózni.
2008. június 14. 18:06
raffy |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 06.11.03. Hozzászólás: 724 Csatolások: 1266 Azonosító: 19659 offline |
Én focival kezdtem. Aztán teniszeztem, de Olaszországban egy meccsen eltört a lábam, így annak vége lett. 4 évig eveztem, ahol országos bajnok lettem és IFI válogatott. Azóta konditerembe járok.
2008. június 14. 22:29
Holczivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.17. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 27382 offline |
Gördeszkával kezdtem, de aztán rájöttem hogy mennyivel jobb az agresszív görkori mert tudni kell hogy az ember ilyen extrém sportoknál nagyokat zakózik, és emellett amikor deszkáztam a deszka is szanaszét repült... kocsi alá ki a kerítésen (Görzenálban) meg ilyenek... nagyon nem jó, így mára 3 éve agresszív korizom... de sajna nem megy annyira jól hogy ismert legyek... kár érte
2008. június 21. 05:53
redsasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.28. Hozzászólás: 247 Csatolások: 99 Azonosító: 4123 offline |
atlletizáltam8 és 10 próbáztam,mostanában reggelente futok.
Igaz most kegyetlenül meghúzódott egy bordaközi izmom(hasazás közben), ami kegyetlenül fáj ,50m sem tudok lefutni a fájdalom miatt, az alvásról ne is beszéljunk!
Most 1-2 hét pihi no sport!
Igaz most kegyetlenül meghúzódott egy bordaközi izmom(hasazás közben), ami kegyetlenül fáj ,50m sem tudok lefutni a fájdalom miatt, az alvásról ne is beszéljunk!
Most 1-2 hét pihi no sport!
2008. augusztus 17. 12:37
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline |
Foci és kosárlabda versenyszerûen..... Futok is rendszeresen, csak tavasszal megyek suliból futóversenyre... Ha az ugrálókötelezés sportnak számit, akkor az is, mondjuk jól fejleszti az izmokat, az tuti meg torna reggel - este... és nyáron úszok a folyón árral szemben, az is jól meg mozgat... szóval szeretek mozogni
2008. augusztus 17. 12:47
Jahhh, én még gyalogolni is szoktam - a futóversenyeken
Utálok futni, ezért barátnõkkel mindig megbeszéljük hogy megyünk gyalogolni pl. K&H, Pick meg T-Com Vivicitta futásra
Utálok futni, ezért barátnõkkel mindig megbeszéljük hogy megyünk gyalogolni pl. K&H, Pick meg T-Com Vivicitta futásra
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.