7.nap
Régen rengeteget olvastam, ma már ritkásabb időközönként. Jelenleg Paulo Coelho A Piedra folyó partján ültem és sírtam című művével birkózom (nem nagy meccs, hamar kiütöm). Kedvenc íróm Émile Ajar, a kedvenc könyvem pedig az ő tollából született Előttem az élet. Emellett nagy tisztelője vagyok Karinthy paródiáinak.
29 napos kihívás
2012. július 20. 11:14
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
7. nap
Igen, rengeteget olvasok, ha az időm engedi. És amikor van, akkor naponta több száz oldalas regényekkel is végzek.
A kedvenceim a fantasyk és a történelmi regények. A legeslegnagyobb kedvencem Tamora Pierce: A nőstényoroszlán éneke kvartett, de Robin Mawxell és C. J. Sansom műveit is kedvelem. Szinte az összeset. De C. S. Lewis Narniája és J. R. R. Tolkien Gyűrűk ura trilógiája is a szívem csücske.
Természetesen a magyar írókat is preferálom, a kedvenceim Gárdonyi Géza és Jókai Mór összes műve.
Továbbá a film hatására elolvastam Alice Sebold Komfortos mennyország című regényét és nem bántam meg!
Jelenleg pedig Anya Seton isteni történelmi regényét, a Katherine 2. részét olvasom!
Csak a legfontosabbakat írtam le, mert a lista eléggé hosszú!
Igen, rengeteget olvasok, ha az időm engedi. És amikor van, akkor naponta több száz oldalas regényekkel is végzek.
A kedvenceim a fantasyk és a történelmi regények. A legeslegnagyobb kedvencem Tamora Pierce: A nőstényoroszlán éneke kvartett, de Robin Mawxell és C. J. Sansom műveit is kedvelem. Szinte az összeset. De C. S. Lewis Narniája és J. R. R. Tolkien Gyűrűk ura trilógiája is a szívem csücske.
Továbbá a film hatására elolvastam Alice Sebold Komfortos mennyország című regényét és nem bántam meg!
Jelenleg pedig Anya Seton isteni történelmi regényét, a Katherine 2. részét olvasom!
Csak a legfontosabbakat írtam le, mert a lista eléggé hosszú!
2012. július 20. 11:25
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Rengeteget olvasok.Odavagyok a Jacqueline Wilson könyvekért,az Agatha Christie könyveket is nagy örömmel olvasom,örök kedvencem a Kis Herceg,Antoine de Saint-Exupéry-től és szívesen olvasom a Szent Johanna Gimi köteteit is,de ezek csak töredékei a kedvenc könyveimnek.
2012. július 20. 11:28
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
7. nap: Imádok olvasni, amikor csak van egy kis szabadidőm, szoktam is. Kedvenc könyvet megnevezni nem tudnék, mindent másért szeretek, és bármit elolvasok. Ugyanúgy függök Stephen King műveitől, mint Leiner Laura Szent Johanna Gimijétől.
Ha tetszik az író stílusa, úgyis mindenképp végig olvasom a könyvét, és, ha valamit végig olvasok, azt valamilyen szinten kedvencnek is mondhatom.
És most épp a True Blood könyvek 6. részét olvasom.
És most épp a True Blood könyvek 6. részét olvasom.
2012. július 20. 11:41
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
7. nap
Mostanában nem olvasok, de régebben olvastam, például a Harry Potter könyveket. A Breaking Down-t is elkezdtem de nem felyeztem be. Kiskoromban volt egy kedvenc könyvem amit mindig újra olvastam a Tündérpor-t. Elolvastam még a Miley Cyrus miles to go könyvet is. Meg persze a kötelező olvasmányok, amiket szerintem egyszerse olvastam végig, csak a Pál utcai fiúkat, mert az tényleg tetszett
Fejős Éva könyvei is érdekelnek. Ezek mellett az interneten szoktam olvasni blogokat.
Mostanában nem olvasok, de régebben olvastam, például a Harry Potter könyveket. A Breaking Down-t is elkezdtem de nem felyeztem be. Kiskoromban volt egy kedvenc könyvem amit mindig újra olvastam a Tündérpor-t. Elolvastam még a Miley Cyrus miles to go könyvet is. Meg persze a kötelező olvasmányok, amiket szerintem egyszerse olvastam végig, csak a Pál utcai fiúkat, mert az tényleg tetszett
2012. július 20. 12:07
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Őszintén szólva engem nem kapott el anno a Harry Potter-láz, a filmeket sem láttam mind, kb 2 hete pótoltam a hiányosságom. Viszont számomra érthetetlenek voltak a filmek, hogyha nincsenek mellettem HP-mániások, akkor nem tudom meg hogy mi-miért történt, stb. Úgyhogy elhatároztam hogy nekilátok a könyveknek, és nem csalódtam. Végre tiszta lett minden, és nincsenek bennem kérdések.
Egyébként bármilyen szépirodalmat elolvasok, de szeretem a pszichológiával-és az emberi természettel foglalkozó könyveket is. Most inkább csak a kötelezőket olvasom, így is eléggé le vagyok maradva
Őszintén szólva engem nem kapott el anno a Harry Potter-láz, a filmeket sem láttam mind, kb 2 hete pótoltam a hiányosságom. Viszont számomra érthetetlenek voltak a filmek, hogyha nincsenek mellettem HP-mániások, akkor nem tudom meg hogy mi-miért történt, stb. Úgyhogy elhatároztam hogy nekilátok a könyveknek, és nem csalódtam. Végre tiszta lett minden, és nincsenek bennem kérdések.
Egyébként bármilyen szépirodalmat elolvasok, de szeretem a pszichológiával-és az emberi természettel foglalkozó könyveket is. Most inkább csak a kötelezőket olvasom, így is eléggé le vagyok maradva
2012. július 20. 12:10
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
7. nap Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Elég sokat, leginkább interneten, különböző regényeket és fanficeket. Sok könyvem van (szám szerint 8, a többi kötelező...), amiket többször is a kezembe veszek. A kedvenceim a Vérvonal, Breaking Dawn, Bad Girl, és a 16 leszek.
Ezeket több, mint kétszer ki is olvastam.
Elég sokat, leginkább interneten, különböző regényeket és fanficeket. Sok könyvem van (szám szerint 8, a többi kötelező...), amiket többször is a kezembe veszek. A kedvenceim a Vérvonal, Breaking Dawn, Bad Girl, és a 16 leszek.
2012. július 20. 12:15
7. nap Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Sajnos nem olvasok csak 4.-be volt kötelező olvasmány
Sajnos nem olvasok csak 4.-be volt kötelező olvasmány
2012. július 20. 12:20
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
7.nap
Mostanában sajnos nem olvasok annyit,pedig régen sokszor volt a kezemben 1-1 kötet.
Legutóbb a Vámpírnaplók sorozatot végeztem ki,az mondható talán kedvencnek.De szeretem az összes misztikus témát feldolgozó könyvet,egyedül az Alkonyat az,ami kimaradt az életemből,de igazság szerint nem is tervezem pótolni.
Mostanában sajnos nem olvasok annyit,pedig régen sokszor volt a kezemben 1-1 kötet.
Legutóbb a Vámpírnaplók sorozatot végeztem ki,az mondható talán kedvencnek.De szeretem az összes misztikus témát feldolgozó könyvet,egyedül az Alkonyat az,ami kimaradt az életemből,de igazság szerint nem is tervezem pótolni.
2012. július 20. 12:42
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
7.nap
Sajnálom lehet itt ma én leszek az egyetlen de én egyáltalán nem szoktam olvasni nem köt le.:$ Ha suli miatt kell vagy valami akkor persze elolvasom de ennyi.
Sajnálom lehet itt ma én leszek az egyetlen de én egyáltalán nem szoktam olvasni nem köt le.:$ Ha suli miatt kell vagy valami akkor persze elolvasom de ennyi.
2012. július 20. 13:01
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
7.nap
Az utóbbi időben egyre többet olvasok.Nagyon szeretek olvasni.Éppen ezért vannak kedvenc könyveim,melyek a következők:Szent Johanna gimi 1-6,Alkonyat,Új hold,Napfogyatkozás,Hajnalhasadás,Zabhegyező,Jane Eyre és a Büszkeség és balitélet
Az utóbbi időben egyre többet olvasok.Nagyon szeretek olvasni.Éppen ezért vannak kedvenc könyveim,melyek a következők:Szent Johanna gimi 1-6,Alkonyat,Új hold,Napfogyatkozás,Hajnalhasadás,Zabhegyező,Jane Eyre és a Büszkeség és balitélet
2012. július 20. 13:04
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Olvasok eleget kedvenc könyveim közé tartoznak a krimi és a természetfeletti témájú könyvek de romantikusokat és életrajzi könyveket is olvastam már volt ami tetszett volt ami kevésbé de a lényeg, hogy jó legyen
2012. július 20. 14:36
7. nap
Elég gyakran olvasok, és imádok is! A kötelezőket igaz, csak nyögdécselve, de azért azokat is le szoktam küzdeni. Változó, hogy mit olvasok. Nem kötöm konkrét témához őket. A vastagság nem zavar. A mai modern vámpír meséktől egészen Shakespeare Rómeó és Júliájáig, szinte mindent elolvasok. Na jó, azért nem mindent, mert vannak elég gyatra könyvek, de olyanokat most nem akarok mondani, hisz így az is elég hosszú lista. Amiket szeretek: Stephenie Meyer: A burok, Claudi Gray: Evernight (1., 2., 3., 4.), J. K. Rowling: Harry Potter (1., 2., 3., 4., 5., 6., 7.), Jay Asher: 13 okom volt..., Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt (1., 2., a 3-ra még várok
) , Suzanne Collins: Az Éhezők viadal, Emily Bronte: Üvöltő szelek, Shakespeare: Romeo és Júlia, Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz, Monika Feth: Eperszedő és Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei.
Elég gyakran olvasok, és imádok is! A kötelezőket igaz, csak nyögdécselve, de azért azokat is le szoktam küzdeni. Változó, hogy mit olvasok. Nem kötöm konkrét témához őket. A vastagság nem zavar. A mai modern vámpír meséktől egészen Shakespeare Rómeó és Júliájáig, szinte mindent elolvasok. Na jó, azért nem mindent, mert vannak elég gyatra könyvek, de olyanokat most nem akarok mondani, hisz így az is elég hosszú lista. Amiket szeretek: Stephenie Meyer: A burok, Claudi Gray: Evernight (1., 2., 3., 4.), J. K. Rowling: Harry Potter (1., 2., 3., 4., 5., 6., 7.), Jay Asher: 13 okom volt..., Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt (1., 2., a 3-ra még várok
2012. július 21. 08:09
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
8. nap
tetszel(ez általában változni szokott hogy kinek szólna,persze nem naponta vagy hetente)
hiányzol
az agyamra mész
köszönöm( vagyis majd ennek az oka ezután jön)
tetszel(ez általában változni szokott hogy kinek szólna,persze nem naponta vagy hetente)
hiányzol
az agyamra mész
köszönöm( vagyis majd ennek az oka ezután jön)
2012. július 21. 08:43
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
8 nap.
hiányzol
nem hiszem
várom
sajnálom
hiányzol
nem hiszem
várom
sajnálom
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.

0 felhasználónak tetszik: