6.nap
Az állatkínzás, a rasszizmus, amikor elveszítek valakit. Maga az emberi hülyeség. Ilyenkor olyanra kell gondolni, hogy azért háborúzunk, hogy béke legyen, vagy csupán vallási okokból, ami szerintem az egyik legnagyobb balgaság a világon. Az ártatlanok és tehetetlenek bántalmazását, a csúfolást. Egyik-másik emlékem, ami gyakran az eszembe jut. Ha a szeretteim veszekednek egymással.
29 napos kihívás
2012. július 19. 19:21
2012. július 19. 20:01
6.nap.
A kétszínűség és a hazugság. Ha valaki játsza az agyát , és ha valaki hülyét csinál magából. Ha lenéznek olyan embereket akik az átlagnál rosszabb munkahelyen dolgoznak , vagy nem éppen a legmárkásabb cuccokat hordják.Ha valaki sajnáltatja magát. Ha csalódok olyan emberbe aki nekem nagyon sokat jelentett. Ha elveszítek olyat akit szerettem. A szegénység és a gazdagság közötti óriási különbség.
A kétszínűség és a hazugság. Ha valaki játsza az agyát , és ha valaki hülyét csinál magából. Ha lenéznek olyan embereket akik az átlagnál rosszabb munkahelyen dolgoznak , vagy nem éppen a legmárkásabb cuccokat hordják.Ha valaki sajnáltatja magát. Ha csalódok olyan emberbe aki nekem nagyon sokat jelentett. Ha elveszítek olyat akit szerettem. A szegénység és a gazdagság közötti óriási különbség.
2012. július 19. 20:13
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
6. Az tesz szomorúvá, ha
- csalódok egy olyan emberben, akiben addig maximálisan megbíztam
- ha elárulnak
- ha látom, hogy más szomorkodik és nem tehetek semmit
- de van olyan eset is, amikor csak úgy ok nélkül rossz a kedvem!
- csalódok egy olyan emberben, akiben addig maximálisan megbíztam
- ha elárulnak
- ha látom, hogy más szomorkodik és nem tehetek semmit
- de van olyan eset is, amikor csak úgy ok nélkül rossz a kedvem!
2012. július 20. 00:36
7.nap
Persze, szinte napi szinten olvasok. Minden olyasmi a kedvencem, amiből film is készült, most például éppen a Bad Girl 4. részét olvasom, de a komolyabb könyveket sem vetem meg.
Persze, szinte napi szinten olvasok. Minden olyasmi a kedvencem, amiből film is készült, most például éppen a Bad Girl 4. részét olvasom, de a komolyabb könyveket sem vetem meg.
2012. július 20. 01:01
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
6. nap:Az állatkínzások, kísérletek és a családom anyai ága.
7. nap:Természetesen, imádom a könyveket, bár mostanában ritkábban olvasok. Kedvenc íróm Thomas Brezina, kedvenc írónőm Meg Cabot.
7. nap:Természetesen, imádom a könyveket, bár mostanában ritkábban olvasok. Kedvenc íróm Thomas Brezina, kedvenc írónőm Meg Cabot.
2012. július 20. 08:31
7. nap
Legutoljára fél éve olvastam, ugyanis nem nagyon volt rá időm, másrészt más elfoglaltságom is volt. Viszont nemsokára kezdem el Sara Shepardtól a Pretty Little Liarst.
Legutoljára fél éve olvastam, ugyanis nem nagyon volt rá időm, másrészt más elfoglaltságom is volt. Viszont nemsokára kezdem el Sara Shepardtól a Pretty Little Liarst.
2012. július 20. 08:45
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
7.nap
Hát nem mindig van rá idóm.Kedvenc írót úgy akitől sok könyvet szeretnék nem tudok mondani.De a kedvenc könyvem az Jay Asher-től a 13 okom volt...
Hát nem mindig van rá idóm.Kedvenc írót úgy akitől sok könyvet szeretnék nem tudok mondani.De a kedvenc könyvem az Jay Asher-től a 13 okom volt...
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. július 20. 09:19
7. nap
Természetesen szoktam olvasni. Igazából nincs kedvenc könyvem, nem tudnék választani közülük, de amit igazán megszerettem az Jay Asher-től a Tizenhárom okom volt.
Természetesen szoktam olvasni. Igazából nincs kedvenc könyvem, nem tudnék választani közülük, de amit igazán megszerettem az Jay Asher-től a Tizenhárom okom volt.
2012. július 20. 09:20
7.nap: Természetesen szoktam olvasni. Könyvet nagyon ritkán, inkább híreket itt neten. Kedvenc írom illetve kedvenc könyvem sincs, de azért a szabadidőmben szoktam olvasni.;D
2012. július 20. 09:32
7. nap
Igen, eddig az elolvasott könyveim száma 156, de szerintem amióta nem írom, elég sokat olvastam még.. a kedvencem Jay Asher Tizenhárom okom volt-ja.
Igen, eddig az elolvasott könyveim száma 156, de szerintem amióta nem írom, elég sokat olvastam még.. a kedvencem Jay Asher Tizenhárom okom volt-ja.
2012. július 20. 09:34
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
7. nap
Nem kifejezés, mennyire szeretek olvasni. Kedvenc könyveim:
1. Beautiful Creatures/Beautiful Darkness (K. Garcia, M. Stohl)
2. Hush, hush/Crescendo (B. Fitzpatrick)
3. The Mortal Intrsuments (összes) (C. Clare)
és még rengeteg
Kedvenc íróm pedig Alyson Noel.
Nem kifejezés, mennyire szeretek olvasni. Kedvenc könyveim:
1. Beautiful Creatures/Beautiful Darkness (K. Garcia, M. Stohl)
2. Hush, hush/Crescendo (B. Fitzpatrick)
3. The Mortal Intrsuments (összes) (C. Clare)
és még rengeteg
Kedvenc íróm pedig Alyson Noel.
2012. július 20. 09:35
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
7. nap
Szoktam olvasni, bár mostanában elég ritkán érek rá, mert mindig mennem kell valahova. Kedvenc íróm nincs, kedvenc könyvem Jane Austen-tól a Büszkeség és balítélet.
Szoktam olvasni, bár mostanában elég ritkán érek rá, mert mindig mennem kell valahova. Kedvenc íróm nincs, kedvenc könyvem Jane Austen-tól a Büszkeség és balítélet.
2012. július 20. 09:40
|
|
itsStell |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 171691 offline
|
7.nap:
mostanában egyre többet olvasok,a vámpírnaplókkal kezdtem,most pedig lovas könyveket olvasok.négy kedvenc könyvem van.:
~Diablo,álmaim lova
~Diablo,a viharban
~Diablo,a hős
~Vámpírnaplók
kedvenc íróm: Gabi Adam
mostanában egyre többet olvasok,a vámpírnaplókkal kezdtem,most pedig lovas könyveket olvasok.négy kedvenc könyvem van.:
~Diablo,álmaim lova
~Diablo,a viharban
~Diablo,a hős
~Vámpírnaplók
kedvenc íróm: Gabi Adam
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. július 20. 09:51
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
7. nap: Igen, én nagyon szeretek olvasni. Az egyik kedvencem a sokak által imádott Szent Johanna Gimi (
) Aztán nagyon szeretem még Meg Cabot könyveit, főleg a Neveletlen hercegnőt, aminek már az összes részét kiolvastam. És nagy kedvencem még a Vámpírnaplók. Ebből még nem olvastam ki az összes részt, még kettő hátra van, ugyanis utoljára az ötödik részt olvastam, ami pedig nagyon tetszett. De kedvenceim a Vörös pöttyös könyvek, már nagyon sokat elolvastam közülük, és majd még szeretnék is.
2012. július 20. 09:53
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
7.nap
Szoktam,most éppen nem olvasok,de majd el akarom kezdeni az egyik trilógia 2.részét^^ És nincs kedvenc könyvem,nem tudok dönteni
Szoktam,most éppen nem olvasok,de majd el akarom kezdeni az egyik trilógia 2.részét^^ És nincs kedvenc könyvem,nem tudok dönteni
2012. július 20. 09:57
7.nap:
Szoktam. Nagy kedvencem a Twilight Saga összes része (mellesleg könyvben sokkal jobb is, mint filmen), a Water for Elephants, L.A. Candy - Los Angeles Üdvöskéi. És egyenlőre körülbelül ennyi. Sok könyvet olvasok, de ezek a kedvencek.
Szoktam. Nagy kedvencem a Twilight Saga összes része (mellesleg könyvben sokkal jobb is, mint filmen), a Water for Elephants, L.A. Candy - Los Angeles Üdvöskéi. És egyenlőre körülbelül ennyi. Sok könyvet olvasok, de ezek a kedvencek.
2012. július 20. 09:58
Nagyon szeretek olvasni. Kedvenc könyvem sok van, de kiemekednek közülük Leiner Laura: Szent Johanna Gimi kötetei, de még nagy kedvenceim: Giovanni Del Ponte: A rontás könyve és Béatrice Bottet: A baglyok titka. Most olvasom Angie Sagetől a Szeptimusz mágia első kötetét, ami nagyon tetszik, valószínűleg ez is felkerül majd a kedvenc könyvek listájára.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.