Starity

29 napos kihívás

150 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 28. 08:51 #441
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
15.nap:
Már régóta az északi típusú pasik a gyengéim, tehát ha egy fiú magas, szőke hajú és kék szemű, akkor tuti hogy odáig vagyok érte, de természetesen a lényeg az, hogy legyen kedves, megértő és szeressen úgy ahogy vagyok. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, anna21
2012. július 28. 08:53 #442
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 588
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
15.nap alompasi
Kedves,aranyos,okos,vicces,megerto es aki szeressen.
Magas,Kicsit izmos (nem szeretem az agyon gyurt pasikat),barna szemu,barna vagy fekete haju de inkabb barna. wub.gif wub.gif
2012. július 28. 09:08 #443
- törölt felhasználó -    
15. nap - Álompasi
Nálam elég bonyolult ez a téma. Talán számomra az a legfontosabb, hogy legyen viszonylag érett, mármint ne úgy gondolkozzon, mint egy 10 éves. Legyen magas, mert én az vagyok. És legyen intelligens, és legyen humora is. Felőlem aztán lehet szőke, fekete vagy akár barna hajú. Csak vörös ne legyen. laugh.gif
Számomra az is mindegy, hogy milyen színű a szeme, mert a legfontosabb, hogy úgy fogadjon el ahogy vagyok, minden hülyeségemmel együtt, és én is úgy szeretem. Azt sem bánnám, ha angol, vagy amerikai lenne, mert.. hát az sem lenne rossz blush.gif Tényleg elkéne már egy fiú! biggrin.gif smileeee.gif
Számomra ennyi!
smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Catherine
2012. július 28. 09:09 #444
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
15. nap:
Kinézetre mindig is barna hajú, barna szemű, sötétebb bőrű srácról álmodoztam, ennek ellenére most is egy sötétszőke fiút szeretek...Szóval a külsőnél nekem annyi a fontos, hogy ápolt legyen, és ne legyen csúnya az arca. Személyiségre?? biggrin.gif Legyen rosszfiú, de engem szeressen mindennél jobban. Legyen humora, és legyen hűséges. Nekem ennyi a lényeges. smileeee.gif
2012. július 28. 09:48 #445
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
15. nap
Olyan aki törődő, kedves és megértő. Szerintem egy pasinál a jelleme a legfontosabb, de azért nem árt, ha a külsejére is gondol. Nem azt mondom hogy egy divatmajom vagy egy kigyúrt macsó legyen, de azért nézzen ki jól.
2012. július 28. 10:28 #446
- törölt felhasználó -    
15. nap

Hát ez nagyon nehéz kérdés. Kinézetre inkább a sötétebb szemű fiúkat részesítem előnyben, vagy a zöld szeműeket. Fogalmam sincs miért. A hajszín nekem teljesen mindegy, tőlem lehet zöld punk haja is ha rendes. rohog.gif Na meg persze nézzen ki jól. Nem kell izomagyú vagy "hihetetlenül jóképű" pasi, de azért adjon valamit a külsejére. Belsőre ugyebár ne legyen szemét, ne gondolja azt, hogy ha kitol másokkal vagy csúfol valakit, akkor attól nagymenő lesz. Ne legyen egoista, de ne is legyen olyan, aki utál tükörbe nézni. Legyen megértő, okos, kedves és hűséges. Na meg legyen humorérzéke. Nekem az nagyon fontos. smileeee.gif
2012. július 28. 10:36 #447
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
15.nap
Először is nem legyen buta,hülye és beképzelt,hanem okos(birom az okos pasikat),meggondolt és vicces.Ne legyen részeges.Olyan akit érdekel valamennyi mértékben a tanulás vagy esetleg az olvasás.Ilyen szempontból ne legyen bunkó.Olyan aki nem törődik azzal,hogy és lelkész családba születtem bele,mármint,hogy édesapám pap.Aki elfogad úgy ahogy vagyok.Aki nem próbál megváltozatatni
2012. július 28. 11:10 #448
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
15. nap Álompasi
Nos, igazából kedvelem a hosszú hajú pasikat az alaknál pedig, igazából nem kell, hogy kockahasa legyen és hihetetlenül izmos, elég, hogyha sportos, hogy ki tudja nyitni a befőttesüvegeket! laugh.gif
Aztán a hajszín sem olyan fontos, ha tetszik a kisugárzása a srácnak, akkor az, hogy barna vörös vagy szőke haja van, az mindegy.
Számomra az álompasim vicces, OKOS (ami elengedhetetlen szempont mert nem szeretném ha buta férjem lenne, persze nem olyan, aki kiokítson)
Olyan pasit szeretnék aki ezen tulajdonságok mellett gondoskodó és törődő, (tehát tudja, mikor van szükségem ölelésre törődésre rolleyes.gif ) és természetesen van némi jártassága a konyhában is. biggrin.gif
Ami még nagyon fontos, hogy ne cigizzen! Végül is ez sem baj, mert majd leszoktatom! laugh.gif
Kinézetre számomra az álompasi egyébként François Arnaud!
Egyébként nem ilyen nagyon az elvárásaim, ha tetszik valaki, akkor számos pontot nem veszek figyelembe!
2012. július 28. 11:37 #449
- törölt felhasználó -    
15.nap
Háát... először is legyen vicces. Felőlem lehet a világ legbunkóbb embere is, az a lényeg, hogy legyen humora. biggrin.gif Jó azért legyen kedves, ha másokkal nem is, akkor csak velem. Legyen őszinte, meg tudjak bízni benne. Ne legyen az a bulizós fajta, mert azokat nem szeretem. Meg azért legyen helyes is, mondjuk ez ízlések és pofonok. smileeee.gif A barna szemet részesítem előnyben. Főleg, ha még ilyen kis őzike szemei vannak, akkor attól kész vagyok. wub2.gif A haj tökmindegy, jobban szeretem a félhosszú hajú fiúkat, de nem olyan fontos. Természetesen legyen ápolt. Ja és ne szeresse a focit. biggrin.gif Inkább az autókért legyen oda, vagy deszkázzon vagy bármi, de nekem nem kell az, hogy állandóan a focit bámulja. laugh.gif Talán Ryan Reynolds az, aki nálam mindent visz. heart.gif
2012. július 28. 12:07 #450
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
15. nap
Hmmm...legyen 1 fejjel magasabb mint én, ússzon/vízilabdázzon, legyen egyben a pasim és a barátom, ne legyen igénytelen, de ne is legyen metroszexuális, szeresse a Star Wars-ot, a Hunger Games-t, a borosta a gyengém, a másik a göndör haj, de ez a 2 együtt ne legyen, szeresse a videójátékokat, de legfőképpen engem és legyenek kockái amin tudok aludni.
2012. július 28. 12:14 #451
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
15.nap
Inkább a szőke hajú kék szemű fiúkat szeretem, akik nem sík hülyék, mint a legtöbb.Viszont legyen vicces, kedves és közvetlen.Általában elvárom, hogy Ő kezdeményezzen, legalábbis nálam ez a megszokott.A legfontosabb pedig, hogy legyen sok közös témánk és ne féljek önmagamat adni, ha vele vagyok.
2012. július 28. 12:26 #452
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
A gyengéim az skandináv férfiak, eddig szinte mindig a szőke, kék szemű férfiakra figyeltem fel, egyszer-kétszer becsúszott a barna szem, de a szőke hajból nem engedek.
Legyen vékony, a magasság nem kifejezetten érdekel, nekem az is elég, ha csak 1-2 centivel magasabb nálam az illető.
Álmaimban mindig olyan férfiakkal találkozok, akik kedvesek, mindig mosolyognak, pozitív életfelfogásúak, okosak, romantikusak, mégis érzékiek, szenvedélyesek... A nem létező, tökéletessel. Amiket kifejezetten fontosnak találok ezekből, az az ész és a romantika, és ilyen még talán található is... talán...
Tehát álmaim férfije szőke és romantikus. wub.gif Pff, nem is kérek sokat, mégse találom meg...
1 felhasználónak tetszik: pixie1013
2012. július 28. 13:09 #453
- törölt felhasználó -    
15.nap
nekem nincsenek hihetetlen elvárásaim. nem érdekel a szeme színe, a haja színe, ezek a dolgok mellékesek. lényeg hogy szeressen, és megbízható legyen. a külsejét felesleges részleteznem, hiszen úgyis csak olyan emberrel alakítok ki kapcsolatot, aki nagyjából az ideálom:D
2012. július 28. 13:22 #454
moustache.
moustache.
visszatérő vendég

Státusz'elfelejtek szeretni és elfelejtek álmodni.
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 109
Csatolások: 38
Azonosító: 181160
15.nap

legyen nálam magasabb, elég erős ahhoz, hogyha sokat kell sétálni és elfáradok tudjon vinni a hátán (legyen kockapocija) , szép szemei legyenek és "csókos" szája : dd
aranyos és kedves legyen, legyen humora és vicces legyen, bírja a barátaimat-tesómat/a tesóm-barátaim is őt.. és nem gáz, ha 2-3 évvel idősebb nálam.
2012. július 28. 15:21 #455
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
15. nap: Álompasid / csajod.
A párom. És ennyi.
2012. július 28. 15:25 #456
NorPatch
NorPatch
Catnip

StátuszMeghalni csak emberek tudnak, de benne nem volt már semmi emberiség..
Hozzászólás: 2586
Csatolások: 397
Azonosító: 166568
15. nap
mindig is a barnább bőrű, barna szemű, barna/fekete hajó pasik jöttek be, de természetesen nem csak a külső számít. szeretem ha értékelik a humoromat és nem csak fapofával néz rám, mikor viccelődök.
és előny ha idősebb, magasabb nálam smileeee.gif
2012. július 28. 15:28 #457
- törölt felhasználó -    
15. nap

Kinézetre:
Barna hajú.
Izmos, sportos test.
Zöld vagy kék szemű.
Nálam magasabb.

Belsőleg:
Humoros.
Megértő.
Kedves.
Segítőkész.
Állatbarát.
Okos.
Jófej. smileeee.gif

2012. július 28. 17:48 #458
csilagoseg
csilagoseg
california dream.♡

StátuszLove is louder than the presurre to be perfect.ღ
Hozzászólás: 2315
Csatolások: 850
Azonosító: 128064
15.nap

Az én "álompasim" egyszerű...nálam kicsit magasabb,barna szemű-hajú...barátságos,segítőkész...de ezeket a tulajdonságokat már felfedeztem valakiben heart.gif
2012. július 28. 18:41 #459
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
15. nap
Álompasit most csak egy emberből kiindulva tudok mondani. Barna hajú, szemű, 175-180 cm magas, sportosan izmos, és a hasán mindig látszik, hogy túl sokat eszik. wub.gif Emellett pedig van humora, kedves és jól elvan a nála fiatalabbakkal. Viszont szétszórt, stréber és figyelmetlen. heart.gif
2012. július 28. 20:56 #460
anna21
anna21
blackbird
Hozzászólás: 3766
Csatolások: 81
Azonosító: 142236
15.nap
Nincsenek elvárásaim,de az ilyen szemtelen fiúk bejönnek. rohog.gif
150 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!