Már régóta az északi típusú pasik a gyengéim, tehát ha egy fiú magas, szőke hajú és kék szemű, akkor tuti hogy odáig vagyok érte, de természetesen a lényeg az, hogy legyen kedves, megértő és szeressen úgy ahogy vagyok.
29 napos kihívás
2012. július 28. 08:51
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
15.nap:
Már régóta az északi típusú pasik a gyengéim, tehát ha egy fiú magas, szőke hajú és kék szemű, akkor tuti hogy odáig vagyok érte, de természetesen a lényeg az, hogy legyen kedves, megértő és szeressen úgy ahogy vagyok.
2012. július 28. 08:53
|
|
elcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 588 Csatolások: 66 Azonosító: 138140 offline
|
15.nap alompasi
Kedves,aranyos,okos,vicces,megerto es aki szeressen.
Magas,Kicsit izmos (nem szeretem az agyon gyurt pasikat),barna szemu,barna vagy fekete haju de inkabb barna.
Kedves,aranyos,okos,vicces,megerto es aki szeressen.
Magas,Kicsit izmos (nem szeretem az agyon gyurt pasikat),barna szemu,barna vagy fekete haju de inkabb barna.
2012. július 28. 09:08
15. nap - Álompasi
Nálam elég bonyolult ez a téma. Talán számomra az a legfontosabb, hogy legyen viszonylag érett, mármint ne úgy gondolkozzon, mint egy 10 éves. Legyen magas, mert én az vagyok. És legyen intelligens, és legyen humora is. Felőlem aztán lehet szőke, fekete vagy akár barna hajú. Csak vörös ne legyen.
Számomra az is mindegy, hogy milyen színű a szeme, mert a legfontosabb, hogy úgy fogadjon el ahogy vagyok, minden hülyeségemmel együtt, és én is úgy szeretem. Azt sem bánnám, ha angol, vagy amerikai lenne, mert.. hát az sem lenne rossz
Tényleg elkéne már egy fiú!
Számomra ennyi!
Nálam elég bonyolult ez a téma. Talán számomra az a legfontosabb, hogy legyen viszonylag érett, mármint ne úgy gondolkozzon, mint egy 10 éves. Legyen magas, mert én az vagyok. És legyen intelligens, és legyen humora is. Felőlem aztán lehet szőke, fekete vagy akár barna hajú. Csak vörös ne legyen.
Számomra az is mindegy, hogy milyen színű a szeme, mert a legfontosabb, hogy úgy fogadjon el ahogy vagyok, minden hülyeségemmel együtt, és én is úgy szeretem. Azt sem bánnám, ha angol, vagy amerikai lenne, mert.. hát az sem lenne rossz
Számomra ennyi!
1 felhasználónak tetszik:
Catherine
2012. július 28. 09:09
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
15. nap:
Kinézetre mindig is barna hajú, barna szemű, sötétebb bőrű srácról álmodoztam, ennek ellenére most is egy sötétszőke fiút szeretek...Szóval a külsőnél nekem annyi a fontos, hogy ápolt legyen, és ne legyen csúnya az arca. Személyiségre??
Legyen rosszfiú, de engem szeressen mindennél jobban. Legyen humora, és legyen hűséges. Nekem ennyi a lényeges.
Kinézetre mindig is barna hajú, barna szemű, sötétebb bőrű srácról álmodoztam, ennek ellenére most is egy sötétszőke fiút szeretek...Szóval a külsőnél nekem annyi a fontos, hogy ápolt legyen, és ne legyen csúnya az arca. Személyiségre??
2012. július 28. 09:48
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
15. nap
Olyan aki törődő, kedves és megértő. Szerintem egy pasinál a jelleme a legfontosabb, de azért nem árt, ha a külsejére is gondol. Nem azt mondom hogy egy divatmajom vagy egy kigyúrt macsó legyen, de azért nézzen ki jól.
Olyan aki törődő, kedves és megértő. Szerintem egy pasinál a jelleme a legfontosabb, de azért nem árt, ha a külsejére is gondol. Nem azt mondom hogy egy divatmajom vagy egy kigyúrt macsó legyen, de azért nézzen ki jól.
2012. július 28. 10:28
15. nap
Hát ez nagyon nehéz kérdés. Kinézetre inkább a sötétebb szemű fiúkat részesítem előnyben, vagy a zöld szeműeket. Fogalmam sincs miért. A hajszín nekem teljesen mindegy, tőlem lehet zöld punk haja is ha rendes.
Na meg persze nézzen ki jól. Nem kell izomagyú vagy "hihetetlenül jóképű" pasi, de azért adjon valamit a külsejére. Belsőre ugyebár ne legyen szemét, ne gondolja azt, hogy ha kitol másokkal vagy csúfol valakit, akkor attól nagymenő lesz. Ne legyen egoista, de ne is legyen olyan, aki utál tükörbe nézni. Legyen megértő, okos, kedves és hűséges. Na meg legyen humorérzéke. Nekem az nagyon fontos.
Hát ez nagyon nehéz kérdés. Kinézetre inkább a sötétebb szemű fiúkat részesítem előnyben, vagy a zöld szeműeket. Fogalmam sincs miért. A hajszín nekem teljesen mindegy, tőlem lehet zöld punk haja is ha rendes.
2012. július 28. 10:36
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
15.nap
Először is nem legyen buta,hülye és beképzelt,hanem okos(birom az okos pasikat),meggondolt és vicces.Ne legyen részeges.Olyan akit érdekel valamennyi mértékben a tanulás vagy esetleg az olvasás.Ilyen szempontból ne legyen bunkó.Olyan aki nem törődik azzal,hogy és lelkész családba születtem bele,mármint,hogy édesapám pap.Aki elfogad úgy ahogy vagyok.Aki nem próbál megváltozatatni
Először is nem legyen buta,hülye és beképzelt,hanem okos(birom az okos pasikat),meggondolt és vicces.Ne legyen részeges.Olyan akit érdekel valamennyi mértékben a tanulás vagy esetleg az olvasás.Ilyen szempontból ne legyen bunkó.Olyan aki nem törődik azzal,hogy és lelkész családba születtem bele,mármint,hogy édesapám pap.Aki elfogad úgy ahogy vagyok.Aki nem próbál megváltozatatni
2012. július 28. 11:10
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
15. nap Álompasi
Nos, igazából kedvelem a hosszú hajú pasikat az alaknál pedig, igazából nem kell, hogy kockahasa legyen és hihetetlenül izmos, elég, hogyha sportos, hogy ki tudja nyitni a befőttesüvegeket!
Aztán a hajszín sem olyan fontos, ha tetszik a kisugárzása a srácnak, akkor az, hogy barna vörös vagy szőke haja van, az mindegy.
Számomra az álompasim vicces, OKOS (ami elengedhetetlen szempont mert nem szeretném ha buta férjem lenne, persze nem olyan, aki kiokítson)
Olyan pasit szeretnék aki ezen tulajdonságok mellett gondoskodó és törődő, (tehát tudja, mikor van szükségem ölelésre törődésre
) és természetesen van némi jártassága a konyhában is.
Ami még nagyon fontos, hogy ne cigizzen! Végül is ez sem baj, mert majd leszoktatom!
Kinézetre számomra az álompasi egyébként François Arnaud!
Egyébként nem ilyen nagyon az elvárásaim, ha tetszik valaki, akkor számos pontot nem veszek figyelembe!
Nos, igazából kedvelem a hosszú hajú pasikat az alaknál pedig, igazából nem kell, hogy kockahasa legyen és hihetetlenül izmos, elég, hogyha sportos, hogy ki tudja nyitni a befőttesüvegeket!
Aztán a hajszín sem olyan fontos, ha tetszik a kisugárzása a srácnak, akkor az, hogy barna vörös vagy szőke haja van, az mindegy.
Számomra az álompasim vicces, OKOS (ami elengedhetetlen szempont mert nem szeretném ha buta férjem lenne, persze nem olyan, aki kiokítson)
Olyan pasit szeretnék aki ezen tulajdonságok mellett gondoskodó és törődő, (tehát tudja, mikor van szükségem ölelésre törődésre
Ami még nagyon fontos, hogy ne cigizzen! Végül is ez sem baj, mert majd leszoktatom!
Kinézetre számomra az álompasi egyébként François Arnaud!
Egyébként nem ilyen nagyon az elvárásaim, ha tetszik valaki, akkor számos pontot nem veszek figyelembe!
2012. július 28. 11:37
15.nap
Háát... először is legyen vicces. Felőlem lehet a világ legbunkóbb embere is, az a lényeg, hogy legyen humora.
Jó azért legyen kedves, ha másokkal nem is, akkor csak velem. Legyen őszinte, meg tudjak bízni benne. Ne legyen az a bulizós fajta, mert azokat nem szeretem. Meg azért legyen helyes is, mondjuk ez ízlések és pofonok.
A barna szemet részesítem előnyben. Főleg, ha még ilyen kis őzike szemei vannak, akkor attól kész vagyok.
A haj tökmindegy, jobban szeretem a félhosszú hajú fiúkat, de nem olyan fontos. Természetesen legyen ápolt. Ja és ne szeresse a focit.
Inkább az autókért legyen oda, vagy deszkázzon vagy bármi, de nekem nem kell az, hogy állandóan a focit bámulja.
Talán Ryan Reynolds az, aki nálam mindent visz.
Háát... először is legyen vicces. Felőlem lehet a világ legbunkóbb embere is, az a lényeg, hogy legyen humora.
2012. július 28. 12:07
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
15. nap
Hmmm...legyen 1 fejjel magasabb mint én, ússzon/vízilabdázzon, legyen egyben a pasim és a barátom, ne legyen igénytelen, de ne is legyen metroszexuális, szeresse a Star Wars-ot, a Hunger Games-t, a borosta a gyengém, a másik a göndör haj, de ez a 2 együtt ne legyen, szeresse a videójátékokat, de legfőképpen engem♥ és legyenek kockái amin tudok aludni.
Hmmm...legyen 1 fejjel magasabb mint én, ússzon/vízilabdázzon, legyen egyben a pasim és a barátom, ne legyen igénytelen, de ne is legyen metroszexuális, szeresse a Star Wars-ot, a Hunger Games-t, a borosta a gyengém, a másik a göndör haj, de ez a 2 együtt ne legyen, szeresse a videójátékokat, de legfőképpen engem♥ és legyenek kockái amin tudok aludni.
2012. július 28. 12:14
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
15.nap
Inkább a szőke hajú kék szemű fiúkat szeretem, akik nem sík hülyék, mint a legtöbb.Viszont legyen vicces, kedves és közvetlen.Általában elvárom, hogy Ő kezdeményezzen, legalábbis nálam ez a megszokott.A legfontosabb pedig, hogy legyen sok közös témánk és ne féljek önmagamat adni, ha vele vagyok.
Inkább a szőke hajú kék szemű fiúkat szeretem, akik nem sík hülyék, mint a legtöbb.Viszont legyen vicces, kedves és közvetlen.Általában elvárom, hogy Ő kezdeményezzen, legalábbis nálam ez a megszokott.A legfontosabb pedig, hogy legyen sok közös témánk és ne féljek önmagamat adni, ha vele vagyok.
2012. július 28. 12:26
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
A gyengéim az skandináv férfiak, eddig szinte mindig a szőke, kék szemű férfiakra figyeltem fel, egyszer-kétszer becsúszott a barna szem, de a szőke hajból nem engedek.
Legyen vékony, a magasság nem kifejezetten érdekel, nekem az is elég, ha csak 1-2 centivel magasabb nálam az illető.
Álmaimban mindig olyan férfiakkal találkozok, akik kedvesek, mindig mosolyognak, pozitív életfelfogásúak, okosak, romantikusak, mégis érzékiek, szenvedélyesek... A nem létező, tökéletessel. Amiket kifejezetten fontosnak találok ezekből, az az ész és a romantika, és ilyen még talán található is... talán...
Tehát álmaim férfije szőke és romantikus.
Pff, nem is kérek sokat, mégse találom meg...
Legyen vékony, a magasság nem kifejezetten érdekel, nekem az is elég, ha csak 1-2 centivel magasabb nálam az illető.
Álmaimban mindig olyan férfiakkal találkozok, akik kedvesek, mindig mosolyognak, pozitív életfelfogásúak, okosak, romantikusak, mégis érzékiek, szenvedélyesek... A nem létező, tökéletessel. Amiket kifejezetten fontosnak találok ezekből, az az ész és a romantika, és ilyen még talán található is... talán...
Tehát álmaim férfije szőke és romantikus.
1 felhasználónak tetszik:
pixie1013
2012. július 28. 13:09
15.nap
nekem nincsenek hihetetlen elvárásaim. nem érdekel a szeme színe, a haja színe, ezek a dolgok mellékesek. lényeg hogy szeressen, és megbízható legyen. a külsejét felesleges részleteznem, hiszen úgyis csak olyan emberrel alakítok ki kapcsolatot, aki nagyjából az ideálom:D
nekem nincsenek hihetetlen elvárásaim. nem érdekel a szeme színe, a haja színe, ezek a dolgok mellékesek. lényeg hogy szeressen, és megbízható legyen. a külsejét felesleges részleteznem, hiszen úgyis csak olyan emberrel alakítok ki kapcsolatot, aki nagyjából az ideálom:D
2012. július 28. 13:22
|
|
moustache.visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 109 Csatolások: 38 Azonosító: 181160 offline
|
15.nap
legyen nálam magasabb, elég erős ahhoz, hogyha sokat kell sétálni és elfáradok tudjon vinni a hátán (legyen kockapocija) , szép szemei legyenek és "csókos" szája : dd
aranyos és kedves legyen, legyen humora és vicces legyen, bírja a barátaimat-tesómat/a tesóm-barátaim is őt.. és nem gáz, ha 2-3 évvel idősebb nálam.
legyen nálam magasabb, elég erős ahhoz, hogyha sokat kell sétálni és elfáradok tudjon vinni a hátán (legyen kockapocija) , szép szemei legyenek és "csókos" szája : dd
aranyos és kedves legyen, legyen humora és vicces legyen, bírja a barátaimat-tesómat/a tesóm-barátaim is őt.. és nem gáz, ha 2-3 évvel idősebb nálam.
2012. július 28. 15:25
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
15. nap
mindig is a barnább bőrű, barna szemű, barna/fekete hajó pasik jöttek be, de természetesen nem csak a külső számít. szeretem ha értékelik a humoromat és nem csak fapofával néz rám, mikor viccelődök.
és előny ha idősebb, magasabb nálam
mindig is a barnább bőrű, barna szemű, barna/fekete hajó pasik jöttek be, de természetesen nem csak a külső számít. szeretem ha értékelik a humoromat és nem csak fapofával néz rám, mikor viccelődök.
és előny ha idősebb, magasabb nálam
2012. július 28. 15:28
15. nap
Kinézetre:
Barna hajú.
Izmos, sportos test.
Zöld vagy kék szemű.
Nálam magasabb.
Belsőleg:
Humoros.
Megértő.
Kedves.
Segítőkész.
Állatbarát.
Okos.
Jófej.
Kinézetre:
Barna hajú.
Izmos, sportos test.
Zöld vagy kék szemű.
Nálam magasabb.
Belsőleg:
Humoros.
Megértő.
Kedves.
Segítőkész.
Állatbarát.
Okos.
Jófej.
2012. július 28. 17:48
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
15.nap
Az én "álompasim" egyszerű...nálam kicsit magasabb,barna szemű-hajú...barátságos,segítőkész...de ezeket a tulajdonságokat már felfedeztem valakiben
Az én "álompasim" egyszerű...nálam kicsit magasabb,barna szemű-hajú...barátságos,segítőkész...de ezeket a tulajdonságokat már felfedeztem valakiben
2012. július 28. 18:41
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
15. nap
Álompasit most csak egy emberből kiindulva tudok mondani. Barna hajú, szemű, 175-180 cm magas, sportosan izmos, és a hasán mindig látszik, hogy túl sokat eszik.
Emellett pedig van humora, kedves és jól elvan a nála fiatalabbakkal. Viszont szétszórt, stréber és figyelmetlen.
Álompasit most csak egy emberből kiindulva tudok mondani. Barna hajú, szemű, 175-180 cm magas, sportosan izmos, és a hasán mindig látszik, hogy túl sokat eszik.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.