24. nap:
1. Állatok
2. Zene
3. Telenovellák
4. Hülye emberek
5. Lizy
6. Oldalaim
7. Kedvenceim
29 napos kihívás
2012. augusztus 06. 20:10
24. nap.
1.:nyelvvizsga
2.:családom/barátaim
3.:Starity
4.:olimpia
5.:gimi
6.:cicám
7.:kedvenc dalok
1.:nyelvvizsga
2.:családom/barátaim
3.:Starity
4.:olimpia
5.:gimi
6.:cicám
7.:kedvenc dalok
2012. augusztus 06. 21:04
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Nem mentegetőzöm. Pótlok, és kész.
21. nap - Öntsd ki a szíved!
Most valahogy pont nem vagyok abban az öntözős hangulatban, de azért kicsit megbillentem a szívkannát, csurranjon pár csepp gond (micsoda metafora...TAPS). Mint minden kamasz (jogilag 18 éves vagyok, lélekben viszont bizonyítottan csak 14), nálam is a szülők a fő problémaforrás. Túl bonyolult, de legyen elég annyi, hogy már nagyon elegem van, és hogy minden áldott nap sírok. Aztán most itt van a Pestre költözés, kolesz legyen vagy albérlet? Vegyünk ezt meg azt vagy ne vegyünk ezt meg azt? Azt hiszem, most ennyi.
22. nap - A legrosszabb dolog, ami valaha történt velem
Hmm, most nagyon szűkszavú vagyok, úgy tűnik. Nem piti dolog volt, úgyhogy le sem írom. A második a listán az az, amikor a 6. osztályban az egész évfolyam ellenem fordult, aláztak, dobáltak, szidtak. Az elég rossz volt.
23. nap - Egy levél akárkinek
Kedves Radnóti Miklós!
Csak szeretném megköszönni, hogy olyan szép verseket tetszett írni. És hogy olyan egyszerű, mégis nagyszerű tetszett lenni. És köszönöm, hogy megalkotta a Tétova ódát, amit aztán egy bizonyos Valaki elszavalt irodalomórán, és azt hiszem, ez volt az egyik legszebb dolog, amit eddigi életem során hallottam.
24. nap - Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejemben
1. A fiúk, akik tetszenek
2. Sanyarú életem
3. Kedvenc dalaim
4. Filmek, amiket a fejemben magam rendezek
5. A temetésem/az, hogy rákban halok meg
6. Ideális Én
7. Spanyolország
21. nap - Öntsd ki a szíved!
Most valahogy pont nem vagyok abban az öntözős hangulatban, de azért kicsit megbillentem a szívkannát, csurranjon pár csepp gond (micsoda metafora...TAPS). Mint minden kamasz (jogilag 18 éves vagyok, lélekben viszont bizonyítottan csak 14), nálam is a szülők a fő problémaforrás. Túl bonyolult, de legyen elég annyi, hogy már nagyon elegem van, és hogy minden áldott nap sírok. Aztán most itt van a Pestre költözés, kolesz legyen vagy albérlet? Vegyünk ezt meg azt vagy ne vegyünk ezt meg azt? Azt hiszem, most ennyi.
22. nap - A legrosszabb dolog, ami valaha történt velem
Hmm, most nagyon szűkszavú vagyok, úgy tűnik. Nem piti dolog volt, úgyhogy le sem írom. A második a listán az az, amikor a 6. osztályban az egész évfolyam ellenem fordult, aláztak, dobáltak, szidtak. Az elég rossz volt.
23. nap - Egy levél akárkinek
Kedves Radnóti Miklós!
Csak szeretném megköszönni, hogy olyan szép verseket tetszett írni. És hogy olyan egyszerű, mégis nagyszerű tetszett lenni. És köszönöm, hogy megalkotta a Tétova ódát, amit aztán egy bizonyos Valaki elszavalt irodalomórán, és azt hiszem, ez volt az egyik legszebb dolog, amit eddigi életem során hallottam.
24. nap - Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejemben
1. A fiúk, akik tetszenek
2. Sanyarú életem
3. Kedvenc dalaim
4. Filmek, amiket a fejemben magam rendezek
5. A temetésem/az, hogy rákban halok meg
6. Ideális Én
7. Spanyolország
2012. augusztus 07. 07:22
25. nap
Inkább olyannal, aki egyszerű, és lenyűgöző személyiség. A hírességekkel nem hiszem, hogy egy randi simán zajlana.
Inkább olyannal, aki egyszerű, és lenyűgöző személyiség. A hírességekkel nem hiszem, hogy egy randi simán zajlana.
2012. augusztus 07. 07:43
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
25.nap
Olyannal,aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű.
Olyannal,aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű.
2012. augusztus 07. 10:45
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
25.nap
Egyértelműen olyannal,aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű.Lehet,h a médián keresztül egy híresség szimpatikus,de nem biztos,h a való életben,ha nem veszik a kamerák,akkor ugyanolyan szimpatikus lenne az illető.
Egyértelműen olyannal,aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű.Lehet,h a médián keresztül egy híresség szimpatikus,de nem biztos,h a való életben,ha nem veszik a kamerák,akkor ugyanolyan szimpatikus lenne az illető.
2012. augusztus 07. 13:04
25. nap
Olyannal, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű. Mondjuk én bevallom, hogy külső alapján választanák, nagyban lesz.rnám, hogy híres-e az illető.
Olyannal, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű. Mondjuk én bevallom, hogy külső alapján választanák, nagyban lesz.rnám, hogy híres-e az illető.
2012. augusztus 07. 15:30
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Lehet egyszerű és lenyügöző és lehet híres és egyszerű személyiség, meg nekem a külső nagyon fontos, mert nem lennék együtt egy igénytelen pasival
2012. augusztus 07. 16:46
25.nap
Híres és egyszerű személyiségű. Mindenkinek más az ideálja, én például az egyszerűség híve vagyok.
Híres és egyszerű személyiségű. Mindenkinek más az ideálja, én például az egyszerűség híve vagyok.
2012. augusztus 07. 17:02
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
25. nap
Talán az egyszerű és lenyűgöző személyiségűre szavaznék, de a másikat is elfogadnám. Kifejezetten nincs ideálom.. Ha bejön a srác, akkor bejön, ha meg nem, akkor nem.
Talán az egyszerű és lenyűgöző személyiségűre szavaznék, de a másikat is elfogadnám. Kifejezetten nincs ideálom.. Ha bejön a srác, akkor bejön, ha meg nem, akkor nem.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: