Kiskoromban mindig állatorvos akrtam lenni. Most nem igazán tudom, hogy mi legyek, de még mindig vonz az állatorvosi pálya
29 napos kihívás
2012. augusztus 09. 09:34
27. nap
Kiskoromban mindig állatorvos akrtam lenni. Most nem igazán tudom, hogy mi legyek, de még mindig vonz az állatorvosi pálya
2012. augusztus 09. 09:35
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
27. nap
Először hercegnő, majd színésznő szerettem volna lenni. Akkoriban talán túl nagy volt az egóm, mert azt képzeltem, hogy a világ közepe vagyok.
Most viszont vagy történész, vagy idegenveztő szeretnék lenni, szóval hajtanom kell a törit és a nyelveket.
Először hercegnő, majd színésznő szerettem volna lenni. Akkoriban talán túl nagy volt az egóm, mert azt képzeltem, hogy a világ közepe vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. augusztus 09. 11:34
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
27.nap
Boszorkány a Roxfortban
Akkoriban hatalmas Harry Potter-fan voltam
De ami még gyakran megfordult a fejemben,az az,h énekesnő legyek.Na igen,mindenáron én akartam a középpontban lenni
Boszorkány a Roxfortban
De ami még gyakran megfordult a fejemben,az az,h énekesnő legyek.Na igen,mindenáron én akartam a középpontban lenni
1 felhasználónak tetszik:
itscandice
2012. augusztus 09. 12:30
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
27.nap
Régen csillagász, mert imádtam a csillagokat, és nagyon érdekelt minden ami ezzel kapcsolatos.
Most legnagyobb álmom, hogy szakácsként, vagy kiszolgálóként hatalmas luxushajókon dolgozhassak és közbe járnám a világot. Ha ezt el tudom érni, nagyon boldog lennék. :)
Régen csillagász, mert imádtam a csillagokat, és nagyon érdekelt minden ami ezzel kapcsolatos.
Most legnagyobb álmom, hogy szakácsként, vagy kiszolgálóként hatalmas luxushajókon dolgozhassak és közbe járnám a világot. Ha ezt el tudom érni, nagyon boldog lennék. :)
2012. augusztus 09. 12:47
27. nap
~Rendőr, ahogy most is.
~Táncosnő
~Énekesnő
~Állatorvos
~Orvos
~Hercegnő, gyönyörű szép kastéllyal és herceggel
~És annyi idős, amennyi most vagyok
~Rendőr, ahogy most is.
~Táncosnő
~Énekesnő
~Állatorvos
~Orvos
~Hercegnő, gyönyörű szép kastéllyal és herceggel
~És annyi idős, amennyi most vagyok
2012. augusztus 09. 16:03
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
27. nap:
Nagyon sok minden... Először az orvosi pályán gondolkoztam, mikor rájöttem, hogy nem lenne gyomromhozzá, áttértem az állatorvosságra. Utána jött, hogy ügyvéd legyek, bár ez részben a családi nyomás miatt... Aztán közel tíz éve még szintén kislányként elhatároztam, hogy színész leszek, és azóta is az vonz igazán.
Nagyon sok minden... Először az orvosi pályán gondolkoztam, mikor rájöttem, hogy nem lenne gyomromhozzá, áttértem az állatorvosságra. Utána jött, hogy ügyvéd legyek, bár ez részben a családi nyomás miatt... Aztán közel tíz éve még szintén kislányként elhatároztam, hogy színész leszek, és azóta is az vonz igazán.
2012. augusztus 09. 16:19
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
27. nap
Először hercegnő akartam lenni, mint általában a kislányok. Később óvónéni, tanárnéni, aztán később forma 1-es pilóta, táncosnő, énekesnő, még biztos volt más is, de nem jutnak eszembe.
Először hercegnő akartam lenni, mint általában a kislányok. Később óvónéni, tanárnéni, aztán később forma 1-es pilóta, táncosnő, énekesnő, még biztos volt más is, de nem jutnak eszembe.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

vagy rendőr szerettem volna lenni.