22. nap
Nem tudom pontosan, mert biztos volt már olyan, ami nagyon rossz volt, de most nem jut eszembe.
Amik elsőnek eszembe ötlöttek:
Mikor 3.-ban az akkori "barátnőim" kitagadtak a baráti körükből. Az nagyon rosszul esett, bár másnapra már minden percben bocsánatot kértek.
Ami egy rossz hullámot elindított, az egy szeptember 3.-i nap volt, mikor beleszerettem egy fiúba.
Vagy, mikor a nagypapám meghalt. Az is nagyon rossz volt, mikor eltűnt a macskám, 3 hét múlva visszajött, teljesen nyúzottan, csapzottan, lefogyva, megetettük, babusgattuk, aztán másnapra újra eltűnt, végleg.
29 napos kihívás
2012. augusztus 04. 11:32
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
22.nap
Amikor 5 év után véglegesen összevesztem a legjobb barátnőmmel. És azóta se vagyunk jóba. Már kezdem magam túl tenni rajta de elég mélyen érintett..
Amikor 5 év után véglegesen összevesztem a legjobb barátnőmmel. És azóta se vagyunk jóba. Már kezdem magam túl tenni rajta de elég mélyen érintett..
1 felhasználónak tetszik:
zsanata
2012. augusztus 04. 11:41
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
22.nap
Nem hiszem,hogy van legrosszabb élményem
számomra mindegyik rossz élmény szinte ugyanolyan szinten áll
Nem hiszem,hogy van legrosszabb élményem
2012. augusztus 04. 11:48
22. nap!
Amikor nagyon durván összevesztem a barátnőmmel.De végre kibékültünk.De a kapcsolatunk, sajnos nem lesz olyan, mint a régi.De örülök, hogy végre megint barátnők vagyunk.Bár 2O12 elején ismerkedtünk meg, azóta erős közöttünk a kapcsolat.Imádlak Zita.
Amikor nagyon durván összevesztem a barátnőmmel.De végre kibékültünk.De a kapcsolatunk, sajnos nem lesz olyan, mint a régi.De örülök, hogy végre megint barátnők vagyunk.Bár 2O12 elején ismerkedtünk meg, azóta erős közöttünk a kapcsolat.Imádlak Zita.
2012. augusztus 04. 12:03
22. nap: tudom hülyén hangzik de nem tudok elmenni az Ausztriai All Time Low koncertre és ez nagyon rossz.
(Szeptember 1-jén lesz és nem leszek)
Meg persze eljöttem még 6-ban a régi sulimból és azóta nincs kapcsolatom a volt "barátaimmal".
Meg persze eljöttem még 6-ban a régi sulimból és azóta nincs kapcsolatom a volt "barátaimmal".
FüMá
2012. augusztus 04. 12:27
22. nap
Fogalmam sincs. Sok rossz dolog történt már velem, de egyet sem tudnék kiemelni. Sajnálom.
De ha mégis kéne, akkor azt mondanám, hogy a dédpapáim meghaltak a születésem előtt. Nem is volt alkalmam megismerni őket, pedig az egyik személyisége szinte teljesen olyan volt, mint az enyém most.
Fogalmam sincs. Sok rossz dolog történt már velem, de egyet sem tudnék kiemelni. Sajnálom.
De ha mégis kéne, akkor azt mondanám, hogy a dédpapáim meghaltak a születésem előtt. Nem is volt alkalmam megismerni őket, pedig az egyik személyisége szinte teljesen olyan volt, mint az enyém most.
2012. augusztus 04. 15:35
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
22. nap
Az, hogy a dédnagyszüleimet nem igazán ismerhettem...egy még él közülük, de az egyik dédipapám 10 évvel születésem előtt meghalt, a másik egy héttel, az egyik dédimamámat pedig 7 évesen veszítettem el, és a mai napig nagyon hiányzik. Emlékszem, reggel még elbúcsúztam tőle suliba menet, amikor hazaértem, nagymamám azzal várt, hogy meghalt a dédim. Végig bőgtem az egész temetést, pedig még alig bírtam felfogni az egész dolgot. Nagyon-nagyon hiányzik.
Az, hogy a dédnagyszüleimet nem igazán ismerhettem...egy még él közülük, de az egyik dédipapám 10 évvel születésem előtt meghalt, a másik egy héttel, az egyik dédimamámat pedig 7 évesen veszítettem el, és a mai napig nagyon hiányzik. Emlékszem, reggel még elbúcsúztam tőle suliba menet, amikor hazaértem, nagymamám azzal várt, hogy meghalt a dédim. Végig bőgtem az egész temetést, pedig még alig bírtam felfogni az egész dolgot. Nagyon-nagyon hiányzik.
2012. augusztus 04. 20:15
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
22.nap
Amikor kiközösítettek a régi sulimban,mert nem voltam elég "jó" nekik.
Ez még alsóban volt,4. előtt,mielőtt elköltöztünk.Azóta hálisten ilyen problémám egyáltalán nincs,de akkor eléggé érzékenyen érintett a dolog.
Amikor kiközösítettek a régi sulimban,mert nem voltam elég "jó" nekik.
2012. augusztus 04. 21:27
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
22. nap
Az volt amikor a papám meghalt. Lassan 6 éve. Nagyon kicsi voltam.. és még szinte nem is nagyon fogtam fel.. Mindig elkényeztetett, vett édességeket, együtt tv-ztünk, minden játékot és barbi babát megvett, rengeteget nevettünk és nagyon sok időt töltöttünk együtt...szóval nagyon szerettem őt. Nyugodj békében!
Az volt amikor a papám meghalt. Lassan 6 éve. Nagyon kicsi voltam.. és még szinte nem is nagyon fogtam fel.. Mindig elkényeztetett, vett édességeket, együtt tv-ztünk, minden játékot és barbi babát megvett, rengeteget nevettünk és nagyon sok időt töltöttünk együtt...szóval nagyon szerettem őt. Nyugodj békében!
2012. augusztus 04. 21:38
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
[Most csatlakozom.]
22. nap;
Sok volt.. Néhány;
- Amikor tavaly meghalt a nagypapám, én magamban gyászoltam, nem pedig mindenki előtt, és mindenki azt hitte, hogy nem is érdekel a dolog. Emiatt a 24 éves nővérem elég durván lecs_szett miután hazaértem egy nap a suliból, és szinte senki nem volt hajlandó beszélni velem a családból..
- Amikor egy nap azt hittem, hogy a srácot, aki nagyon tetszik, megsértettem valamivel és direkt nem beszél velem. Egész este bőgtem, aludni sem tudtam.
- Az apai nagymamám, dédszüleim, valamint az anyai dédmamám születésem előtt meghaltak, apai nagypapám pedig enyhén fogalmazva egy asshole.
22. nap;
Sok volt.. Néhány;
- Amikor tavaly meghalt a nagypapám, én magamban gyászoltam, nem pedig mindenki előtt, és mindenki azt hitte, hogy nem is érdekel a dolog. Emiatt a 24 éves nővérem elég durván lecs_szett miután hazaértem egy nap a suliból, és szinte senki nem volt hajlandó beszélni velem a családból..
- Amikor egy nap azt hittem, hogy a srácot, aki nagyon tetszik, megsértettem valamivel és direkt nem beszél velem. Egész este bőgtem, aludni sem tudtam.
- Az apai nagymamám, dédszüleim, valamint az anyai dédmamám születésem előtt meghaltak, apai nagypapám pedig enyhén fogalmazva egy asshole.
2012. augusztus 05. 15:08
|
|
elcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 588 Csatolások: 66 Azonosító: 138140 offline
|
23.nap
Kedves Nagymami!
Tudom nem ismerlek de akkor is nagyon szeretlek!Majdnem minden nap elkepzelem hogy koztunk vagy es milyen jo,de ez nem lehetseges!!Remelem buszke vagy ram es anyara!!Es onnan fontrol minden egyes masodpercben erot es kitartast kuldesz nekuknk!!!
Kedves Nagymami!
Tudom nem ismerlek de akkor is nagyon szeretlek!Majdnem minden nap elkepzelem hogy koztunk vagy es milyen jo,de ez nem lehetseges!!Remelem buszke vagy ram es anyara!!Es onnan fontrol minden egyes masodpercben erot es kitartast kuldesz nekuknk!!!
2012. augusztus 05. 16:05
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
23. nap
Tisztelt Élet!
Miért hagytad, hogy ezeket a rossz dolgokat megtegyem? Miért hagytad, hogy másokat néha szomorúvá tegyek?
Bár igazad van, jól tetted, hogy nehézségek elé állítottál, mert tanultam belőlük, és megerősödtem. Igaz, sok rossz dolgon vittél keresztül, de csak megköszönni tudom.
Tudom, hogy furcsa, és nem olyan, mint amilyet Ti írtatok, egy rokonnak, vagy embernek, de valahogy ez lenne az a levél, amit legszívesebben elküldenék.
Tisztelt Élet!
Miért hagytad, hogy ezeket a rossz dolgokat megtegyem? Miért hagytad, hogy másokat néha szomorúvá tegyek?
Bár igazad van, jól tetted, hogy nehézségek elé állítottál, mert tanultam belőlük, és megerősödtem. Igaz, sok rossz dolgon vittél keresztül, de csak megköszönni tudom.
Tudom, hogy furcsa, és nem olyan, mint amilyet Ti írtatok, egy rokonnak, vagy embernek, de valahogy ez lenne az a levél, amit legszívesebben elküldenék.
Blary
2012. augusztus 05. 16:26
23. nap
Kedves Johnny Depp!
Remélem, hamar eljössz hozzánk Magyarországra forgatni. Akkor talán lesz esélyem tőled autogramot kapni.
Kedves Johnny Depp!
Remélem, hamar eljössz hozzánk Magyarországra forgatni. Akkor talán lesz esélyem tőled autogramot kapni.
2012. augusztus 05. 16:34
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
23. nap:
'Kedves' volt 'szerelmem'!
Hónapokig szenvedtem miattad, de...elég volt hozzá 1 este hogy megutáljalak. Nagyot csalódtam benned, már azt sem tudom miért szerettelek, mert egy bunkó csicska vagy.
Megismertem új embereket, és egy nap alatt rájöttem hogy sokkal jobb fejek mint te.
Meg is szerettem közülük valakit. És tudod egy bölcs ember mondta (mégpedig Johnny Depp), hogyha 2 embert szeretsz, akkor válaszd a másodikat. Ha igazán szeretted volna az elsőt, nem szereted meg a másodikat.!
Boldogtalan életet kívánok neked.
'Kedves' volt 'szerelmem'!
Hónapokig szenvedtem miattad, de...elég volt hozzá 1 este hogy megutáljalak. Nagyot csalódtam benned, már azt sem tudom miért szerettelek, mert egy bunkó csicska vagy.
2012. augusztus 05. 16:53
23. nap!
Kedves volt pasim.
Nem tudod, hogy én mennyit szenvedtem miattad.Ha te csak kihasználsz, akkor keress olyat aki ezt tűri.Annyira h*lye nem vagyok, hogy még egyszer járjak veled.
Majd egyszer te is rájössz, hogy milyen szánalmas a magadfajta ember.Csak gratulálok, hogy elveszítettél.
F*ck!
Kedves volt pasim.
Nem tudod, hogy én mennyit szenvedtem miattad.Ha te csak kihasználsz, akkor keress olyat aki ezt tűri.Annyira h*lye nem vagyok, hogy még egyszer járjak veled.
Majd egyszer te is rájössz, hogy milyen szánalmas a magadfajta ember.Csak gratulálok, hogy elveszítettél.
F*ck!
Blary
2012. augusztus 05. 17:27
23.nap
Kedves Suli!
Nemértem mi a fenéért Szeptember 1-2re szervezted a Gólyatábort, mert ezzel nagyon keresztbe tettél nekem ugyanis terveim lettek volna. Ha lehet, másoknak ne okozz ilyen problémákat legközelebb.
xoxo
Kedves Suli!
Nemértem mi a fenéért Szeptember 1-2re szervezted a Gólyatábort, mert ezzel nagyon keresztbe tettél nekem ugyanis terveim lettek volna. Ha lehet, másoknak ne okozz ilyen problémákat legközelebb.
xoxo
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.