Starity

29 napos kihívás

150 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 03. 10:06 #601
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
21. nap:
Sokszor magányosnak és fölöslegesnek érzem magam. Szerintem ha eltűnnék, senki nem keresne meg, talán észre se vennék...Vannak barátaim, akiket szeretek, de...hogy is mondjam? Na mind1.
Aztán van egy fiú...Talán nem is őt szeretem már. Hanem magát az érzést. De miért nem sikerül elfelejteni? Ha Isten nem hagyja hogy egy sorsunk legyen, akkor legalább hagy felejtsem el! Mindenki más aki körülöttem van, bármikor bárkit megkaphat... Aztán két hét után szakítanak, pedig boldogok is lehetnének! Engem ha megölelne, talán belehalnék a boldogságba...Na jó. Nem rizsázok tovább. Úgyse érdekel senkit. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: FüMá
2012. augusztus 03. 10:28 #602
- törölt felhasználó -    
21. nap

Nem szoktam panaszkodni senkinek, főleg nem idegeneknek, de néha úgy érzem, hogy semmi sem jön össze. Most pl. egy könyvön dolgozom, amit ki akarok majd adatni, de elég nehezen jön az ihlet.
2012. augusztus 03. 10:43 #603
- törölt felhasználó -    
21. nap

Vannak gondjaim az életben, ugyanúgy, mint bárki másnak. Azt nem igazán szeretném elmondani, hogy mik, mert nagyon személyes és nem tartozik itt mindenkire. blush.gif Persze nekem is van, hogy egyedül érzem magam ebben a hatalmas világban. Hogy biztosan nincs senki olyan, aki teljesen meg tudna érteni egy magamfajta "elmebajost." Van egy pár barátom. Nem sok, de nekem bőven elég, mert mindegyikükkel másképpen vagyok jóban és így különböző módon tudnak felvidítani, ha szomorú vagyok, stb. A legnagyobb bajom az, hogy van egy fajta megfelelési kényszerem, de olyan környezetben élek, hogy bármit is teszek, mindig úgy érzem, hogy nem elég jó. Hiába mondják, hogy "Jó. Ügyes voltál" igazából nem érzem úgy, hogy ez szívből jönne. Mintha soha nem lenne elég az, amit éppen elérek, mert mindig csak többet akarnak. Ez borzalmas. Ezen kívül volt egy srác, aki miatt rengeteg dolgot abba hagytam, mert elvonta a figyelmemet, aztán pofára estem és későn vettem észre, hogy rosszak a jegyeim és már írni sem tudok rendesen. Most, hogy eljött a nyár gondoltam, hogy majd biztos jön az ihlet és majd száz oldalakat tudok írni, de mindjárt megint szeptember és alig haladtam. Ez nagyon bosszant.

Elnézést a hosszú szövegért. Nem muszáj elolvasni, sőt ha jót akartok magatoknak, akkor inkább ne. Annyira nem érdekes. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1
2012. augusztus 03. 10:45 #604
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
21. nap
Ezen a nyáron szó szerint semmit se csináltam. 2× találkoztam a barátaimmal 60 km-re innen és azóta semmi. Főleg hogy ők nem is számítanak az "igazi és legjobb" barátaim közé, mivel a legjobb barátaimmal kereken 1 éve összevesztem. Napra pontosan. Én ki szeretnék velük békülni, de akkor már teljesen más lesz az egész. Azért vesztem velük össze, mert kiközösítettnek éreztem magam... :'(
2012. augusztus 03. 10:50 #605
- törölt felhasználó -    
21.nap
Hiányzik az apukám. És elegem van, hogy mindig mindent nekem kell, mert én vagyok a legkisebb.
2012. augusztus 03. 12:17 #606
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
21.nap
Nagyon elegem van, hogy anyu alig van itthon. Megértem én, hogy sok dolga van de már hiányzik! Ha otthon van akkor is csak telefonál..
2012. augusztus 03. 12:25 #607
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Van egy kis aprócska elmaradásom... blush.gif
20. nap:
A kutyám, Lizy. Annyira imádom, mindig meglep és rengetegszer megakadályozott már, hogy ne legyek öngyilkos. Csak ő tartja bennem a lelket...
21. nap:
Elegem van az egész életemből! Abból, hogy mindenhol ahol vagyok, engem néznek hülyének, az én dolgaim, amiket szeretek hülyeségek, de persze a máséi értelmesek és jók. Elegem van a hisztis unokatestvéremből, aki mindig mindent akar, méghozzá rögtön, elegem van az alkoholista apámból, aki állandóan sérteget és trágár szavakkal illet, no meg abból, hogy nincs egy barátom se és a suli mindig egy kész katasztrófa. Elegem van az egész világból!! reklamalo.gif
2012. augusztus 03. 12:50 #608
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
21. nap
Mindenki hülye kis tininek fog nézni, hogy ezzel a problémával jövök, de ami a legjobban el tud szomorítani, az a szüleim hozzáállása a véleményeimhez. Anyám, leginkább. Úgy gondolja, hogy csak azért, mert még vagyok felnőtt, nem lehet saját gondolkodásom, stílusom, akaratom. Ha valamit mondok, hogy én igenis ilyen vagyok, akkor csak elneveti magát, és azt mondja, majd kinövöm. Csak azért, mert nem felel meg neki, hogy nem olyan vagyok, mint a többi gyerek, vagy mondhatnám, hogy nem olyan, amilyet ő akart. Olyan vagyok, aki a külvilágnak mosolyog, de valahogy nem érzi azt a mosolyt igazi mosolynak. Ez lényegében - olyan 75%-ban - ő miatta van. Nem fogadja el, amilyen vagyok, és mindenkinek azt mondja, hogy ez csak egy hülyeségem, és 2 év múlva tagadni fogom. Gondolok itt arra, hogy nem szeretek vidám dolgokat hordani, nem olyan zenét hallgatok, ami "divat", nem úgy viselkedem, mint egy korombeli lány. Anyámnak az a baja, hogy van egyéniségem, és mindenkinek letagadja, hogy ez igaz lenne.
2012. augusztus 03. 13:16 #609
- törölt felhasználó -    
21. nap - Öntsd ki a szíved
Megmondom őszintén egy bizonyos szinten én is nagyon magányosnak érzem magam. Ez persze nem baráti szempontból van így, hisz enyém a világmindenség legjobb barátnője, Zitus akiért minden megtennék, és amikor csak kell ő is mindig mellettem áll.
Hiányzik egy fiú. Tudom, rengeteg srác van a világban, de én egy olyat szeretnék, aki olyannak fogad el amilyen tényleg vagyok, és úgy szeret, hogy az őszinte. A másik gondom a tinik gyakori gondja: a szülők. Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Imádom mindkettőjüket, de ők soha nem fognak megérteni engem, és azt amit én szeretnék/szeretek. Bármit is mondok, őket ez mindig nem is hidegen hagyja, hanem mintha nem is értenének abból semmit amit mondok. A másik dolog pedig a suli. Mivel nem egy iskolába járok Zitusommal, elég nehéz egyedül mindent leküzdeni. És azt is megmutatni, hogy nem csak egy kis visszahúzódó stréber vagyok aki nap, mint nap a könyveket bújja. (Mondjuk eez kezd rengbe jönni, mióta tavaly az oszt. f. elkapott levelezéssel az órán) A másik pedog a fiúk más értelemben. Nehéz bebizonyítnai a fiúknak, hogy egy lány is lehet olyan jó mint ők, és ez igaz is. És hogy nem csak egy fiú szerethti a pankrációt. Ezek az én gondjaim.. Dehát ez van..
1 felhasználónak tetszik: Blary
2012. augusztus 03. 13:27 #610
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
21.nap

Lehet én leszek a kivétel,de nem érzem úgy,h nagyon lenne problémám,vagy ki kéne öntenem a szívemet.Úgy érzem,minden a helyén van velem,és tényleg boldog embernek mondhatom magamat.
A tanulmányaim teljesen rendbejöttek,amit fura kimondani épp nyár közepén,de aki ismer,az tudja,h nem a pótvizsgáról beszélek rohog.gif
A barátaim mindig mellettem állnak,ha hülyeségről ha lelkizős dologról van szó,bennük mindig társra találok mindenben.Ami pedig méginkább jólesik,h akit a barátaim után magam után is mégjobban szeretek,újra "velem " lehet. smileeee.gif heart.gif
2012. augusztus 03. 17:46 #611
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
21. nap

Nekem ezt nagyon nehéz elmondani, de nagyon féltem a dédimet...kórházban van, és nemtudom mi lesz vele..sad.gif Már nagyon idős, és a szervezete is levan gyengülve, nem akarom, hogy baja legyen. Aztán néha úgy érzem tök felesleges vagyok, és néha már elegem van az oldalból is, de tényleg. De ha itt hagynám, tudom, hogy hiányoznának az itteni barátaim.
1 felhasználónak tetszik: zsanata
2012. augusztus 03. 20:29 #612
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
21. nap - Öntsd ki a szíved!

Nekem is tudom mit írjak most, mert én sose az az ömlengős típus voltam, de most megpróbálom. Jelen helyzetben úgy érzem, hogy minden rendben van velem. A családomra sem panaszkodhatok, mert ők mindig mellettem állnak. Bár a júniusban a nagymamám halála igen rosszul érintett, mert ő is azon emberek közé tartozik, akiket a legjobban szeretek és tisztelek. A barátaimmal is gyakran összefutunk, úgy érzem minden a helyén van. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: zsanata
2012. augusztus 03. 20:35 #613
Fannu.
Fannu.
új tag

Státusz~Élj a mának, a Hawaii nyárnak, csak neki ne menj az első fának ;)
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 174813
21.nap
Minden rendben velem,úgy érzem nincs jelen pillanatban panaszom,barátságaim,kapcsolataim helyén vannak,boldog vagyok smileeee.gif happy.gif
2012. augusztus 03. 20:52 #614
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 588
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
21.nap
Nalam minden rendben van ugy erzem,a barataimmalnagyon jol kijovunk.Tetszik nekem egy srac es remelem osszejon vele a nyaron.A csaladommal is nagyon jol erzem magam.
2012. augusztus 04. 00:49 #615
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
22. nap:
Nos nem tudom...Annyira borzasztó dolog még nem történt. Talán a nagyszüleim halála. sad.gif De ez régen volt, még fel sem fogtam. :|
2012. augusztus 04. 06:46 #616
- törölt felhasználó -    
22. nap

Hú, ez nehéz dió. Talán amikor nem vettek fel az ELTE Tanárképző szakára. Az nagyon rossz volt. T_T
2012. augusztus 04. 08:46 #617
- törölt felhasználó -    
22. nap

Hm, történt már pár rossz dolog velem, de a legrosszabb, hogy mikor egészen kicsi voltam, meghalt a papám, így nem volt Őt alkalmam megismerni.

Előző nap kimaradt, bocsánat.
2012. augusztus 04. 08:59 #618
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 588
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
Nem is tudod 1.az hogy a gyagymamaimat nem ismerhettem
2.hogy az egyik nagypapam a szuletesem utan 3 hettel maghalt
3.2 eve hallt meg a nagypapam
2012. augusztus 04. 09:50 #619
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Az hogy az ikertesóm 2 hónappal a születésünk után meghalt. Nem vagyok már gyerek,de mai napig fáj!
2012. augusztus 04. 09:55 #620
- törölt felhasználó -    
22.nap

Nagypapám sajna elhunyt meg tudtam ismerni nagyon szerettem őt mind cukorkákat hozott meg hozott nekem pokemon ball-t 1-szer és 2008-ban elhunyt cray.gif heart.gif
150 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!