Starity

29 napos kihívás

150 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 19. 13:46 #841
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?

nem szoktam olvasni.
2013. október 19. 14:13 #842
- törölt felhasználó -    
Olvastam, hogy az adott napon kéne becsatlakozni, de az első kör már lement, most meg mindenki össze-vissza írogatja a napjait, úgyhogy azt hiszem beszállok én is az elejétől. laugh.gif

1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Az igazi nevem Timi, 18 éves vagyok és Budapesten élek. Az emberek furának találnak, de én ezt egyáltalán nem bánom. laugh.gif Szeretem, ha szükség van rám, ezért nagyon jó barát is vagyok, akiket szeretek értük bármit megtennék. (Komolyan, ha éjjel 2-kor felhívnak, hogy gond van, egy kérdés nélkül elindulok és próbálok segíteni a problémán) Nagyon szókimondó, heves természetem van és csak egy pár hónapja tanultam meg bocsánatot kérni. Szabadidőmben szeretek sétálni, sorozatozni és olvasni. smileeee.gif
2013. október 19. 14:44 #843
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem

Amiket szeretek:

-Tél,
-Guns N' Roses,
-novemberi eső,
-80'as, 90'es évek,
-hangszerek,
-zene (legfőképpen rock és az egyéb vállfajai),
-Queen (a legendás angol zenekarra gondolok smileeee.gif ),
-Skandinávia;
-Családom,
-Könyvek.

Amiket nem szeretek:

-Ha úgy ítélnek el valakit, hogy nem is ismerik az illetőt,
-Ótvar mainstream zene,
-Miley Cyrus (és a többi jómadár),
-Rn'B, rap, hip-hip (a 'fekete' zene többsége. Nem vagyok rasszista - félre ne értsetek-, csak épp nagyon távol állnak a stílusomtól ezek a zenék),
-állatkínzás,
-macskák,
-közösségi oldalak úgy általában,
-ha dirigálnak Nekem,
-az emberek túlnyomó része,
-USA.
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. október 19. 14:54 #844
- törölt felhasználó -    
A kérdések:

1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.Egy kis városban lakok, szeretek gépezni és legújabban paródiát írni
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem. Kedvelem: a szüleim (2) a kutyám, Starity, Irodalom, Smileyk, Szent Johanna Gimi, könyve, viccek, Fókusz, Barátok közt, Bámulni a TVt. Amit nem: matek és társai, pókszabásúak, gerinctelenek, ízeltlábú állatok kivéve Katica bogár, tesi, ecet, álmosság, narancssárga, barna, állatkínzás, rasszizmus és társai.
3. nap: Írd le a napodat. Olyan korán felébredtem. leültem tanulni. Megreggeliztem. Tanultam. Gépeztem. Tanultam. kutyáztam. Ebédeltem. Tanultam. Gitároztam. Befejeztem egy paródiát. Gépezek. és nem tudom mi lesz..
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni. levegő, étel, innivaló, ruhák, a házunk, könyvek, forró fürdő (akkor szeretem a meleget).
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni. Amerika,Anglia,Franciaország,Drakula kastély,Németország.
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz? Szinte semmi. Ha megbántanak.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid? Szent Johanna Gimi. igen minden nap olvasok.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek. Szeretlek. Hagyj békén. Örülök, hogy megismertelek. Örülök, hogy bízhatok benned.
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod! 2-en vannak. Kezdem az egyikkel. 163-165 centi, külömböző az izlésünk, szereti a F1 utálja a matekot. Külömbözik az ízlésünk. A másik szereti az Alkonyatot (amit én nem), 170 centi magas, nagyon jó a kézügyessége, van 3 macskája egy teknőse.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted? "Jól csak a szívével lát az ember." "Az élet egy hegymászás, de a kilátás gyönyörű."
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz? "Jó reggelt!" "Jó éjt" "Igen"
12. nap: Kedvenc focicsapatod. DVTK
13. nap: Három vallomás, választásod szerint. nincs
14. nap: Terveim a jövőre nézve. Újságíró szeretnék lenni.
15. nap: Álompasid / csajod. Legyen kedves udvarias megbízható, vicces, jópofa művelt.
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében? Mindent amit szeretek csinálni.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel? Újságíró
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál. Barátok közt
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
21. nap: Öntsd ki a szíved! Nah nem.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled. Magán ügy.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek. Nem írok nyilvánosan levelet... 110.gif
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben. Mindig máson gondolkodom. Hogy írni kéne egy könyvet
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű? nem hinném... aki híres az elszáll magától...
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad? Én...soha.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? Orvos vagy pszihológus. De mostmár nem..
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért? Nem. Mert az egy nagy hülyeség. Csak meglátjuk az illetőt, lehet, hogy bunkó, lehet, hogy rosszabb...
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved. Csokival, Mozival, kedvességgel mosolygással.
2013. október 19. 15:53 #845
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418

Szoktam olvasni, ahogyan az időm engedi. Bár, hogy őszinte legyek, hónapok óta ma volt az első olyan nap, hogy le tudtam ülni csak úgy nyugisan olvasni. Vagyis, hogy pontosítsak, főzés közben olvastam.XD Főzés alatt nagyon sokszor inkább tanulni szoktam, így haladok is a dolgokkal. Mik a kedvenc könyveim? Hát azaz igazság, hogy sokkalta modern regényeket olvasok, ám az ízlésem eléggé színes a palettát illetően. Imádom Stephen King horror regényeit, ám odáig vagyok a kémregényekért is (pl. Davig Ignatus). Viszont minden idők legjobb fantasy alkotásának tartom a Gyűrűk Ura trilógiát Tolkien tollából, de, hogy őszinte legyek, Collins is levett a lábamról az Éhezők viadala trilógiával. Nagyon kedvelem még Clive Barker klasszikus horrorregényeit, sőt a Korbács az egyik személyes kedvencem, amit már vagy tízszer elolvastam, mégis képtelen vagyok megunni. A romantikus nyállájt, vempájördájöríz-féle nyáltengereket képtelen vagyok a kezeim közé venni, ám hazudnék, ha azt mondanám, hogy Charline Harris Inni és élni hagyni kötete nem tetszett - iszonyatosan király erotikus regény. Szóval elég sok fajta könyvet kedvelek.
2013. október 19. 20:56 #846
- törölt felhasználó -    
Igen, szoktam. A legkedvesebb könyvem Marian Keyestől az Angyalok, valamint belekezdtem a The Carrie Diaries könyvbe is, és már most imádom. heart.gif
2013. október 19. 21:50 #847
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Hááát 15-éves vagyok néha kicsit hülye de az emberiség igy szeret,imádom Finnországot és az egész finn népet,mindenem a metal zene szinte már ezen élek,és amióta az eszemet tudom imádom a farkasokat..
2013. október 19. 22:58 #848
- törölt felhasználó -    

Novemberben leszek 20 éves. Egy Zagyva melletti kisvárosban lakom a szüleimmel. Van egy nővérem és szeptember 7-e óta egy imádnivaló unokaöcsém is. A legtöbben vidám, vicces embernek ismernek, aki szeret a kedvenceiről áradozni, természetesen nem elvakult üzemmódban. Szeretek filmeket, sorozatokat nézni, de az olvasás is az egyik nagy szenvedélyem. Nagy állatbarát vagyok, habár a kutyákkal kicsit óvatosabb vagyok egy régebbi balesetem miatt.

2. nap: 10 dolog, amit kedvelsz, 10 amit nem.

Szeretem:

- Harry Potter filmeket és a szereplőgárdát;
- az új könyvek illatát;
- könyvesboltba járni;
- a családomat, a barátaimat és a cicáimat;
- a jó sorozatokat;
- nevetni;
- a csokornyakkendőket;
- sudoku;
- íjászat;
- társasozás;

Nem szeretem:

- az ananászt;
- a sárgadinnyét;
- a horror filmeket;
- a nagy meleget;
- a reklámokat;
- a kétszínű, hazug embereket;
- ha a kedvenceimet szidják;
- ha hülyének néznek vagy ha sértegetnek;
- a pókokat és a bogarakat;
- a vásárlást;

3. nap: Írd le a napodat.

Ma elég sokáig aludtam lévén szombat van. Az egész napom lazsálós volt. Miután elvégeztem a reggeli teendőimet (tisztálkodás, gyógyszerek bevétele) leültem, hogy megnézzem a sorozataimat, majd miután letelt a kötelező egy óra a gyógyszer bevétel után megebédeltem. Délután megetettem a cicáimat, a reggelit anya intézi, mert elég korán esznek a kis drágáim. Most pedig éppen a Merlin maratonomat tartom. Colin Morgan egyszerűen megbabonázott. rohog.gif

4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.

- családom
- barátaim
- könyvek
- filmek, sorozatok
- levegő
- boldogság, nevetés

5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.

- London
- Miami
- Sydney
- Skócia
- Róma

6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?

Eléggé érzékeny típus vagyok, szóval könnyen szomorú tudok lenni akár az esetlenségem, akár a hiányosságaim miatt is, de képes vagyok filmek miatt is sírni, ha arról van szó. Ami viszont tényleg szomorúvá tud tenni, ha a családom, a barátaim vagy éppen a háziállataim betegek vagy valami bajuk esett.

Az olvasás az egyik legnagyobb szenvedélyem, szinte mindig olvasok valamit. A legnagyobb kedvencem, ami annak idején elindított az olvasás szeretetének útján J. K. Rowling Harry Potter sorozata. Nagyon szeretem még Nicholas Sparks regényeit, C.S.Lewis Narnia Krónikái műveit, Suzanne Collins trilógiáját, Veronica Roth Beavatott sorozatát. A magyar műveket tekintve egyik nagy kedvencem Szabó Magda Abigélje, aminek a filmváltozatát is megnéztem már, de Mikszáth Beszterce ostroma is érdekes olvasmány volt. Esetleg még meg tudom említeni Leiner Laura SZJG sorozatát is. Lényegében azonban bármit képes vagyok elolvasni, az iskolai kötelezőket is mindig elolvastam. Amikről jó kritikákat olvastam és megtetszik, azokat általában beszerzem vagy felveszem a listámra, esetleg kikölcsönzöm a helyi könyvtárból, bár hajlamos vagyok elfelejteni a határidejét a visszavitelnek. Igazi könyvmoly tudok néha lenni. Az iskolában egyszer rám is szóltak, hogy az órára figyeljek ne a pad alatt lévő könyvre. Aztán úgy voltam vele, ha úgyis látják, hogy azalatt olvasok, akkor már miért titkolnám, így el sem dugtam a könyvet később. rohog.gif
2013. október 19. 22:58 #849
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Igen, szoktam. Kedvenc könyveimnek pedig rendszerint Stephen King a szerzője.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. október 20. 00:38 #850
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Soha nem voltam jó abban, ha magamat kellett bemutatni. Elkezdném az alapinformációkkal, de gyakran beszélek körmondatokban, így itt ülhetnék reggelig.

2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelem: könyvek, barátaim, családom, headbangelés, elhagyatott helyek, történelem, túrázni/kirándulni, filmek, nyelvtanulás, sör

Nem kedvelem: előítélet, emberek 80%-a, ordítozás, szemetelés, orrdugulás, korhoz nem illő viselkedés, meleg, lelki terror, 'birkák', igazságtalanság

3. nap: Írd le a napodat.
(10.19)
Kilenc körül ébredtem, vagyis ébresztettek. Szomszéddal "versenyeztünk" melyikünk tud hangosabban zenét hallgatni. Én nyertem. Fő támogató: SlipKnot, legalábbis nálam. Azt, hogy ő mit bömböltetett, az szóra sem érdemes. A Zabhegyezőt olvastam angolul. Megnéztem a Chucky átka c. filmet. Hosszas tanakodás után döntöttem, hogy melyik limitált Kinder krapekot válasszam.

4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
Józan ítélőképesség, natúr joghurt, óra, remény, könyvek, kézfertőtlenítő

5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Wellington, London, Prága, Amszterdam, Stockholm

6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Saját szerencsétlenségem. Az emberi ostobaság. Kihagyott lehetőségek. Értelmetlen halál.

Igen, szoktam. Imádok. Stephen King stílusa elvarázsolt. De mindig az aktuális olvasás a favorit.
2013. október 20. 11:07 #851
- törölt felhasználó -    
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.

1. Apának, hogy attól még, hogy keveset találkozunk, és nem sokat beszélünk, nagyon szeretem.
2. Egyik barátnőmnek, hogy köszönöm, hogy mindig ott állt mellettem és mindig felvidított, mikor a hangulatom a béka s*gge alatt volt.
3. Egyik volt osztálytársamnak, hogy ne csak akkor legyen nagy a szája, mikor 20-an ott állnak mögötte, és ha még egyszer meg mer fenyegetni, hogy szétveri a pofám, és szétrúgom a s*ggét a bakancsommal.
4. És egy itteni tagnak, hogy sajnálom, azokat amiket mondtam rá, és mikor volt egy lehetőségem, nem éltem vele.
2013. október 20. 11:22 #852
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899

- nagymamámnak, hogy sajnálom, hogy az utolsó pillataiban nem voltam elég erős, így fájdalmat okoztam neki ahelyett, hogy kimutattam volna, mennyire szeretem.
- legjobb barátnőmnek, hogy hálás vagyok és sosem fogom elfelejteni, hogy mindig kiáll mellettem, bármekkora ostobaságot is csinálok, és képes elfogadni úgy, ahogy vagyok, nem ítél el semmiért.
- Brian Molkónak és Jonne Aaronnak pedig megköszönném, hogy nekik hála rájöttem, az életem nem elég szar ahhoz, hogy véget vessek neki, csak tökéletes ahhoz, hogy rockszár legyek egy napon, elmondanám, milyen hálás vagyok azért, mert megmentettek, átsegítettek mindenen, hiszen nélkülük már nem lennék itt.
2013. október 20. 12:22 #853
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Már alig emlékszem egy olyan napra amikor nem olvastam. rolleyes.gif
Végzet Ereklyéi, Vámpírnaplók, Éhezők Viadala, Vámpírakadémia, Fallen sorozat, Angyalsors stb.
2013. október 20. 12:34 #854
- törölt felhasználó -    
Mégha utólag is de azthiszem én is belekezdek ebbe. smileeee.gif
Az én nevem Vanda,18 éves vagyok és Budapesten élek.Gimnazistaként élem a mindennapjaim,az érettségivel szerencsére csak jövőre kell foglalkozzak,az idei évem főszereplői a faktok.Visszahúzódó de barátságos személyiség vagyok,másoknak általában szívesen segítek illetve ha nem látom értelmét akkor nem válok részesévé semmilyen konfliktusnak.Van 2 macskám bár nem csak értük hanem alapban a cicákért is rajongok.Az animék,a sorozatok,a zene(rock és pop főleg) illetve a pankráció mind olyasmi ami engem érdekel,ha pedig a könyvekre szeretnék kitérni akkor a kedvenceim a következők: Szent Johanna Gimi,True Blood,Bábel. biggrin.gif
2013. október 20. 12:56 #855
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382

Angyalok és Démonok ♥
2013. október 20. 13:03 #856
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amit kedvelek:
Tarja
metal
Finnország
farkasok
Sorronia
Wintersun
Ensiferum
biológia
természet
Svédország

Amit nem:
hideg
idióták
matek
mai sztárok
Krypteria
szerb
képmutatók
Abba
rózsaszin
virág
2013. október 20. 13:08 #857
- törölt felhasználó -    
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek:

1. A szüleimnek -bár tudják- hogy nagyon szeretem, és tisztelem őket, még akkor is ha néha egy idegesitő nőszemély vagyok, és hogy köszönök nekik mindent amit értem és a tesómért tesznek! heart.gif
2. A legkedvesebb előadóimnak megköszönném, hogy kialakitották a végleges zenei stilusom és hogy minden nap boldogabbá tesznek a zenéjükkel
3. A r*biknek, hogy akármennyi sminket is kennek magukra, belülről soha nem lesznek szépek és hogy viselkedjenek már normálisan.
4. És nagyjából mindenkinek aki ismer, hogy ne haragudjanak, ha néha az őrületbe kergetem őket valamilyen úton-módon.
2013. október 20. 16:26 #858
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
3. nap: Írd le a napodat:

Fél hét körül felkeltem, reggeli ébresztőként meghallgattam az Appetite For Destruction-t, adtam enni a kutyusomnak. Utána takarítottam, és nekiálltunk főzni. Délután elmentünk nagynénékhez. Miután hazaértem animét néztem, és gitároztam.
2013. október 20. 16:43 #859
- törölt felhasználó -    
1. nap: Néhány alapinformáció:
A nevem Klaudia, Székesfehérváron élek a családommal. Kedvesnek, türelmesnek és eléggé csöndesnek vallanám magamat. Szeretek olvasni, és zenét hallgatni.
Azt hiszem ennyi. smileeee.gif
2013. október 20. 17:13 #860
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418

- Páromnak azt, hogy a világon mindennél és mindenkinél jobban szeretem. Nagyon hiányzik, és nem szeretném elveszíteni. Ő azaz ember, akiért a kezemet tűzbe tenném. Néha rajta töltöm ki a dühömet, ám van, hogy rajta van levezetve a feszültség, ami nem direkt szokott lenni. Sokszor azt az embert bántjuk meg a legjobban, akit a legjobban szeretünk.
- Anyumnak, hogy tényleg elég lusta vagyok, meg szétszórt, de mindent megpróbálok megtenni azért, hogy kevesebb dologra kelljen figyelnie egyszerre.
- Húgomnak azt, hogy már a tököm kivan a szalagavatójával. Délelőtt nekem kezdett el keringős elemeket mutogatni, meg ugrálgatni a magas sarkú cipőjében. Persze, még az kell, hogy elsősegélyt is nyújtsak, hátha kitöri a nyakát!
- Szintén egy itt lévő tagnak, akivel anno eléggé fasírtban voltunk, összevesztünk valami marhaságon és nem is beszélünk. Jófej csajnak tűnt (igazából még időm sem volt megismerni), csak szerény személyem akkor is átment p*raszt üzemmódba, és gondolom még magamhoz mérten is eléggé b*nkó voltam (sőt biztos). Aztán szerintem azóta nem is nagyon próbáltuk megbeszélni a dolgot. Hát nem lenne rossz egyszer bocsánatot kérni tirpákságom mibenlétéről, hisz az pont azaz eset volt, amikor átestem a ló túlsó oldalára. Fel is oldottam most a tiltást - nem is emlékeztem, hogy tiltólistára tettem.
150 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!