Starity

29 napos kihívás

150 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 20. 17:47 #861
- törölt felhasználó -    
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Hogy őszinte legyek, nálam ez nagyon változó. Sokféle stílusú könyv érdekel, mindig más az aktuális kedvencem, szóval nincs olyan, hogy 'leglegleg'. Esetleg a Szent Johanna Gimi könyvek azok, amik legközelebb állnak a szívemhez, de mondom, mindig változó.

8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
- Apukámnak, hogy nagyon szeretem, csak nehezen tudnom elmondani az érzéseimet Neki..
- Papámnak -ha még lehetőségem lenne rá-, hogy köszönöm, hogy kislánykoromban mindig ott volt velem, és annyira szeretett, tanított; megtanított arra, hogy becsüljek meg mindent, amit kaptam, ami körülöttem van.
- És végül Anyunak, hogy Ő a Világ legjobb embere, és komolyan mondom nem tudom hol lennék nélküle, és a támogatása, segítsége és optimizmusa nélkül heart.gif
2013. október 20. 18:02 #862
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100

Hiányzol.Nem bízom benned. Hozz kaját. Nem bunkó vagyok,csak furán kedves.
2013. október 20. 20:14 #863
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079

- A latin tanárnőnek, hogy mennyire nem tud magyarázni órán.
- Anyumnak azt, hogy mindig nagyon szeretem, attól függetlenül, hogy szinte sosem értek egyet az ő gondolataival, napi szinten veszekedek vele, és olyan dolgokat mondok néha, amiket nem éppen szabadna.
- A Guns N' Roses egykori tagjainak megköszönném, hogy léteznek, találkoztak és bandát alapítottak, és persze azt is, hogy összehoztak egy rakás zseniális dolgot, ami nélkül el lennék veszve a világban.
- A dédimtől pedig el szeretnék csak köszönni. Kilenc éve nyomaszt, hogy nem lehettem ott az utolsó órájában, és utolsó találkozásunknál is vitatkoztunk. Ő tanított meg írni, olvasni, számolni és kottát olvasni még ovis koromban, ami később az iskolában jól jött, mert én már eleve úgy mentem oda, hogy tudtom azt, amit a többiek még csak akkor kezdtek tanulni. Nagyon hiányzik. Olyan, mintha tegnap lett volna minden.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Genevieve
2013. október 20. 20:45 #864
- törölt felhasználó -    

- Anyának, hogy tudom, hogy néha az agyára megyek a sok hülyeségemmel, de ezeket csak azért csinálom, hogy megnevettessem, mert ő a világ legjobb anyukája és szeretem.
- Nővéremnek, hogy köszönöm, hogy mindig mellettem áll és segít mindenben.
- Az elmebeteg barátaimnak (szigorúan jó értelemben), hogy hálás vagyok azért, mert mellettem vannak bármikor, amikor szükségem van rájuk, támogatnak és legfőképpen azért, mert elviselnek engem is és a rengeteg kedvencemet is. rohog.gif
- Végül pedig J.K.Rowling írónőnek, hogy megalkotta a második otthonomat, a Roxfortot. wub.gif
2013. október 20. 22:36 #865
zivi1996
zivi1996
Hozzászólás: 537
Csatolások: 763
Azonosító: 80774
3. nap: Írd le a napodat.

Átlagon, unalmas, lazulós vasárnap. Földrajz szóbelire tanulás mellé beszorítottam egy kis Sons of Anarchy darát, így a hétvége alatt sikerült befejeznem az első évadot. Durván rákattantam a sorozatra, ami amúgy szerintem zseniális. Tetkós, badass pasik motorokkal. Mi kéne ennél több?! Ja és Charlie Hunnam heart.gif Csak szerintem eszméletlen dögös a pasi? pardon.gif
2013. október 21. 01:56 #866
- törölt felhasználó -    
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.

kedvelt dolgok
01. eső
02. havazás
03. a szegfűszeg és narancs illata együtt
04. esti séták
05. folyópartok
06. málna
07. szitakötők
08. savanyúcukor
09. nagy, meleg pulóverek
10. könyvtárak

nem kedvelt dolgok
01. molylepkék
02. narancssárga szín
03. pörkölt
04. klisék
05. búcsúzások
06. túl szomorú dalok
07. plázák
08. szőke haj
09. ceruzával való írás
10. marcipán
2013. október 21. 15:00 #867
kicsikoki
kicsikoki
dragon
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod

Mivel nálam olyan nincs, hogy legjobb barát, ezért most csak kiválasztom azt az egyet, akivel mostanában elég sokat lógk. 190 centi, Nirvana mániás, hülye, nagy a feje és és folyton nyitva van a szája. biggrin.gif
2013. október 21. 16:09 #868
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Háát nemvolt nagydurranás,korán keltem suliban rohadtam,ahol telyesen kiidegöltek ráadásul az oszimról kiderült,hogy enyhén szólva pofátlan és utálatos meg amit még a katasztrófán keresztül még ragoznilehet...hazaértem,és nekiálltam kompjútert szerelni..röviden ennyi
2013. október 21. 16:12 #869
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
- a nyelvtantanárnőnek, hogy köszönöm, hogy órán nem feleltetett.
- anyukámnak, hogy sajnálom, hogy néha annyira bántom pedig nagyon szerettem.
- a barátaimmnak, hogy köszönöm, hogy mellettem állnak.
- valamint az apai nagyszüleimnek (meghaltak), hogy kár, hogy sosem ismertem őket.
2013. október 21. 16:49 #870
- törölt felhasználó -    
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Aranyos, megértő, tündéri, Big Time Rush mániás biggrin.gif
2013. október 21. 18:11 #871
- törölt felhasználó -    
Őt már óvodás korom óta ismerem, de csak elsős korunkba kezdtünk el barátkozni. Őt is Vikinek hívják, akárcsak engem. laugh.gif
Hát, mit is mondhatnék róla.. Először is, hogy nagyon jó fej és nagyon imádom. Jobban ismer, mint bárki más, sőt néha úgy érzem, hogy még nálam is jobban ismer engem. Mindig ott állt mellettem, ha szükségem volt rá, mindig föl vidított, ha kellett. Nem fél kimondani amit gondol és talán ezt szeretem benne a legjobban. Nem nyafogós, nem kényes, mert az olyanokat ki nem állhatom. smileeee.gif
2013. október 21. 19:29 #872
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem, barna a haja és zöld a szeme. Mindig meghallgat, idiótának tart, de mégis szeret! blush.gif
2013. október 21. 20:14 #873
- törölt felhasználó -    
Ma csajos napot tartottunk a szomszédommal, a Beával délben átmentem hozzá, kávézgattunk, cigiztünk, elkészültünk és elindultunk a Széchenyi fürdőbe. Kondiztunk 2 órát, úsztunk, szaunáztunk utána megkajáltunk a kínaiba és itthon vagyok. Imádtam. laugh.gif
2013. október 21. 20:18 #874
- törölt felhasználó -    
9. nap: Mutasd be a legjobb barátaid!

Mivel abban a szerencsében részesültem, hogy elmondhatom, hogy 4 olyan ember is van az életemben, akire bármikor számíthatok, így nem szívesen emelném ki egyiküket sem. Szóval engedjétek meg nekem, hogy bemutassam mindannyiukat.

- Egyikükkel még az óvodában ismerkedtünk meg és lettünk barátok, habár az általánost már másik városban kezdte, de a gimi évei újra összehoztak minket. Ő az, aki képes a legnagyobb hülyeségekkel is előállni és ezzel felvidítani bárkit a közelében. Ő az, aki képes a rajongásomat ellenem fordítani és zavarba hozni vele, de pont ezt szeretem benne. heart.gif
- A másik barátnőmmel, aki itt az oldalon is tag, szintén óvodában találkoztam először, de mivel más csoportban voltunk, nem lettünk barátok csak az általános iskolában. Ő a világ vélhetően legnagyobb Johnny Depp rajongója. Szereti a lovakat. Ő az, akinek ha súgsz, előbb hallja meg a tanár, mint ő maga. Ő az, aki kibírt velem egy egész nyarat, amit Harry Potter maratonnal töltöttünk és ő az, aki sosem nézett hülyének, ha megint sikerült valakit a kedvenceim közé fogadnom. smileeee.gif heart.gif
- Ő vélhetően a legokosabb ember, akivel találkoztam. Bármikor segít, ha szükség van rá és ő az, aki ha tehetné egy vitorláshajón élne egész életében. rohog.gif Na jó, ez talán egy kicsit túlzás. Hihetetlenül aranyos lány, akivel öröm volt megismerkedni. Panda mániás és az egyetlen személy, aki úgy írta alá a tablóképet, amit nekem szánt, hogy nekem és az összes szerelmemnek (utalva a sok kedvencemre). rohog.gif heart.gif
- A másik nagy állatbarát. Ha valaki megemlíti vagy csak látok egy teknőst, mindig ő jut eszembe. Emellett ő az, aki rendületlenül szeretne meggyőzni arról, hogy a német nyelv igenis szép. Annyi nyelvet szeretne megtanulni, amennyit csak lehet. Elég régi szenvedély ez nála, már általánosban is imádott nyelvet tanulni. Vele beszélhetem ki azt a Supernatural vagy Doctor Who részt, amit éppen láttam, mert ő az, aki szintén szereti a őket. heart.gif
2013. október 21. 20:33 #875
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni:

-Apa, Mama;
-a gitárom;
-Morzsi (kutyám);
-kaja;
-zene;
-Guns N' Roses.
2013. október 21. 21:54 #876
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418

Hát, hogy őszinte legyek, nekem már több mint három éve a párom a legjobb barátom. Nekem nem kell legjobb barátnő, mert mindegyikben állandó jelleggel csak csalódtam. Vagy én voltam az, akit komplett idiótára vett valamelyik és falaztatott velem, hogy a félrelépésére a barátja ne jöjjön rá, a másik le sem sz*rt, a harmadik meg átment p*rasztba és féltékenykedősbe, amikor anno a párom elkezdett nekem udvarolni. Azóta nem ápolok különösebb hú, de nagy barátságot senkivel sem, hisz a titkaimat mindig tovább adták, segíteni meg sokszor nem tudtak a bajomon. Úgyhogy mióta ismerem a szerelmemet, én neki szoktam elregélni minden nyűgömet és bajomat, hiszen tudom, hogy biztosan nem nevet ki és nem adja tovább senkinek sem, mert szeret engem. Nos, hát mutassam be őt... nehéz... mondhatnám azokat a sablon dolgokat, amik valóban igazak rá, hogy kedves, aranyos, őszinte, hűséges, figyelmes. Ám mindezek mellett iszonyatosan hirtelen haragú és képes a lehető legkisebb dolgokon is megsértődni. Viszont bátor, erős és vakmerő. Mindig kiáll mellettem és sosem hagyott eddig magamra. Ha kellett összeveszett értem az egész családjával, megvédett az fiú osztálytársaimtól, amikor évekkel ezelőtt komoly problémák adódtak, és, ha szükségem van rá, akkor rögtön ott terem. Ha felhívom őt hajnali háromkor, hogy jöjjön át hozzám, akkor felkel, felöltözik és jön, ahogyan tud. Úgy tudnám őt leírni, hogy amolyan modern lovag, aki minden hétvégén meglep valami aprósággal - mostanában minden szombaton kapok tőle 2-3 szál rózsát, de az sem ritka, hogy csokit vesz nekem vagy valami fincsi édességet, amit szeretek. Sokszor veszekszünk - hozzáteszem baromságokon - , ám az életemet képtelen lennék nélküle a továbbiakban élni. Szeretem a - néha eléggé morbid - humorát, azt, ha sz*r minden, akkor megnevettet, de, ha gondod vagy problémád van, akkor nem csak meghallgat, de magához mérten segíteni is próbál. Nem tudnám megmagyarázni igazából, egyszerűen az egész lényét szeretem, akiben megtaláltam mindent. Egy aggódó szülőt, jelen esetünkben a legjobb barátot, egy szenvedélyes szeretőt és a lelkitársamat, aki olyan, mint én.
2013. október 21. 22:55 #877
zivi1996
zivi1996
Hozzászólás: 537
Csatolások: 763
Azonosító: 80774
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.

MP3-am (vagyis zene nélkül)
fülhallgatóm
családom
könyvek
internet, mert sorozat- és filmmániásként szükségem van rá
étel biggrin.gif
2013. október 21. 23:42 #878
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Passz. Még barátaim sincsenek, nemhogy legjobb barátom...
2013. október 22. 14:21 #879
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
Zene(Metal)
Család
Wintersun
Folk Metal
Tesóm!
Barátok
2013. október 22. 16:19 #880
kicsikoki
kicsikoki
dragon
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?

"If you feel mistreated,torn and cheated,you’re not alone,we are the others.." -Delain

"Everyone of us, we listen to music differently. In our personal way. And it’s just matter of tastes what you like or don’t. But music is emotion. And when it moves you, it doesn’t need any explanation. It just moves you. " - Tarja Turunen
150 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!