9. nap: Mutasd be a legjobb barátaid!
Mivel abban a szerencsében részesültem, hogy elmondhatom, hogy 4 olyan ember is van az életemben, akire bármikor számíthatok, így nem szívesen emelném ki egyiküket sem. Szóval engedjétek meg nekem, hogy bemutassam mindannyiukat.
- Egyikükkel még az óvodában ismerkedtünk meg és lettünk barátok, habár az általánost már másik városban kezdte, de a gimi évei újra összehoztak minket. Ő az, aki képes a legnagyobb hülyeségekkel is előállni és ezzel felvidítani bárkit a közelében. Ő az, aki képes a rajongásomat ellenem fordítani és zavarba hozni vele, de pont ezt szeretem benne.
- A másik barátnőmmel, aki itt az oldalon is tag, szintén óvodában találkoztam először, de mivel más csoportban voltunk, nem lettünk barátok csak az általános iskolában. Ő a világ vélhetően legnagyobb Johnny Depp rajongója. Szereti a lovakat. Ő az, akinek ha súgsz, előbb hallja meg a tanár, mint ő maga. Ő az, aki kibírt velem egy egész nyarat, amit Harry Potter maratonnal töltöttünk és ő az, aki sosem nézett hülyének, ha megint sikerült valakit a kedvenceim közé fogadnom.
- Ő vélhetően a legokosabb ember, akivel találkoztam. Bármikor segít, ha szükség van rá és ő az, aki ha tehetné egy vitorláshajón élne egész életében.

Na jó, ez talán egy kicsit túlzás. Hihetetlenül aranyos lány, akivel öröm volt megismerkedni. Panda mániás és az egyetlen személy, aki úgy írta alá a tablóképet, amit nekem szánt, hogy nekem és az összes szerelmemnek (utalva a sok kedvencemre).
- A másik nagy állatbarát. Ha valaki megemlíti vagy csak látok egy teknőst, mindig ő jut eszembe. Emellett ő az, aki rendületlenül szeretne meggyőzni arról, hogy a német nyelv igenis szép. Annyi nyelvet szeretne megtanulni, amennyit csak lehet. Elég régi szenvedély ez nála, már általánosban is imádott nyelvet tanulni. Vele beszélhetem ki azt a Supernatural vagy Doctor Who részt, amit éppen láttam, mert ő az, aki szintén szereti a őket.