10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
"Our dreams are just like butterflies: some are fragile, some flutter away, some stay, some are small and some are big, but all of them are beautiful in their own way"
/Az álmaink olyanok, mint a pillangók: némelyik törékeny, van olyan, ami elszáll és van, ami megmarad, vannak kisebbek és nagyobbak; de a maga módján mindegyik gyönyörű./
29 napos kihívás
2013. október 22. 16:38
2013. október 22. 18:04
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Green Day fan, imádja Greg Sanders-t, picit emos, egy picit lusta, (majdnem) színötös, vicces, aranyos. Nagyjából ennyi.
Green Day fan, imádja Greg Sanders-t, picit emos, egy picit lusta, (majdnem) színötös, vicces, aranyos. Nagyjából ennyi.
2013. október 22. 18:26
Hú, hát nekem több is van és nem tudok választani köztük, úgyhogy inkább leírom mindet.
„Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.”
"Harcolni csak azért lehet amit szeretünk, szeretni csak azt lehet, amit tisztelünk, tisztelni pedig azt, amit legalábbis ismerünk."
"Ha egy egész nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam átalakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet."
"Inkább hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át!"
"A Hazáért való harcban meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Hú, hát nekem több is van és nem tudok választani köztük, úgyhogy inkább leírom mindet.
„Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.”
"Harcolni csak azért lehet amit szeretünk, szeretni csak azt lehet, amit tisztelünk, tisztelni pedig azt, amit legalábbis ismerünk."
"Ha egy egész nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam átalakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet."
"Inkább hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át!"
"A Hazáért való harcban meghalni lehet, de elfáradni soha!"
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. október 22. 19:56
Az én,legjobb barátnőm nagyon vicces sokat lehet hülyéskedni vele,igaz már vagy 100x összevesztem vele,de aztán 2 nap és kibékültünk,és a bajban mindig mellettem van.Nagyjából ennyi lenne!
Az én,legjobb barátnőm nagyon vicces sokat lehet hülyéskedni vele,igaz már vagy 100x összevesztem vele,de aztán 2 nap és kibékültünk,és a bajban mindig mellettem van.Nagyjából ennyi lenne!
2013. október 22. 20:22
Tarthatnak álmodozónak, bolondnak vagy akinek akarnak, mégis úgy gondolom: minden lehetséges. - Nicholas Sparks
Tarthatnak álmodozónak, bolondnak vagy akinek akarnak, mégis úgy gondolom: minden lehetséges. - Nicholas Sparks
2013. október 22. 20:47
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
Most ide nem tudom miket sorolhatnék fel... levegő, étel, víz.. Igazából ezek nélkül nem tudok élni, a többi választható szükséglet. Fene, hogy kereskedelmi suliba jártam.
Most ide nem tudom miket sorolhatnék fel... levegő, étel, víz.. Igazából ezek nélkül nem tudok élni, a többi választható szükséglet. Fene, hogy kereskedelmi suliba jártam.
2013. október 22. 22:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát, hogy őszinte legyek, nem igazán vagyok azaz idézetes embörke, pedig művészléleknek tartom magamat. Talán azaz egy van, ami az aláírásomban is szerepel, s abszolút igaz rám.
"Az írás az egyetlen dolog, mely közben nem érzem azt, hogy valami mást kéne csinálnom."
Hát, hogy őszinte legyek, nem igazán vagyok azaz idézetes embörke, pedig művészléleknek tartom magamat. Talán azaz egy van, ami az aláírásomban is szerepel, s abszolút igaz rám.
"Az írás az egyetlen dolog, mely közben nem érzem azt, hogy valami mást kéne csinálnom."
2013. október 23. 08:28
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
1. Igen
2. Nem
3. És
1. Igen
2. Nem
3. És
2013. október 23. 08:40
Tegnap valahogy kimaradt, úgyhogy most bepótlom
Vagy egymilliónyi van, de a mostani kedvencem ez: Just be loyal, Be true to people who take care of you. - Alexander W. Gaskarth
Nehéz kérdés, mert nagyon sok mindent mondok el sokszor: Igen, Szia, macska
Vagy egymilliónyi van, de a mostani kedvencem ez: Just be loyal, Be true to people who take care of you. - Alexander W. Gaskarth
Nehéz kérdés, mert nagyon sok mindent mondok el sokszor: Igen, Szia, macska
2013. október 23. 08:58
Aha, ühüm, jóó.
Aha, ühüm, jóó.
2013. október 23. 11:40
Hopp,erről elfeledkeztem de pótolok gyorsan.
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amit kedvelek:
- Zene(minden zenekart és énekest felsorolni hosszú lenne:D)
- Videószerkesztés
- Képszerkesztés
- Alvás
- Szent Johanna Gimi+Bábel(azaz Laura könyvei^^)
- Pankráció
- Anime
- Macskák(külösen a sajátjaim)
- Barátokkal mászkálás
- Utazás
Amit nem kedvelek:
- Ha hazudnak nekem,nem őszinték velem
- Pókok
- Matek
- Állatkínzás
- Hal(mint étel)
- Mások kiközösítése/megfélemlítése
- Miley Cyrus(na nem ő az egyedüli..
)
- Nagyképűség
- Mikor olyan oktat ki aki semmivel nem jobb nálam
- Korán kelés
3. nap: Írd le a napodat.
Hát a mait igen nehéz mivel sokat még nem csináltam,ébren is csak egy ideje vagyok.
. Egyébként nagyon előre nem tudom mi mindent fogok még tenni,hamarosan itt lesz a matek tanár úgyhogy egy másfél órás korrep biztosan vár rám aztán majd körbenézek van-e új hír a honlapomra illetve lehet megpróbálok egy új videót összerakni,este meg időben lefekszem mert holnap sajnos már van suli.
-Családom
-Barátaim
-Zene
-Pihenés
-Állatok(főleg a sajátjaim)
-Hogy alapvető dolgok se maradjanak ki levegő..: D
-Víz
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
New York,London,Párizs,Japán(pl:Tokyo),Spanyolország(főleg Madrid és Barcelona)
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amit kedvelek:
- Zene(minden zenekart és énekest felsorolni hosszú lenne:D)
- Videószerkesztés
- Képszerkesztés
- Alvás
- Szent Johanna Gimi+Bábel(azaz Laura könyvei^^)
- Pankráció
- Anime
- Macskák(külösen a sajátjaim)
- Barátokkal mászkálás
- Utazás
Amit nem kedvelek:
- Ha hazudnak nekem,nem őszinték velem
- Pókok
- Matek
- Állatkínzás
- Hal(mint étel)
- Mások kiközösítése/megfélemlítése
- Miley Cyrus(na nem ő az egyedüli..
- Nagyképűség
- Mikor olyan oktat ki aki semmivel nem jobb nálam
- Korán kelés
3. nap: Írd le a napodat.
Hát a mait igen nehéz mivel sokat még nem csináltam,ébren is csak egy ideje vagyok.
-Családom
-Barátaim
-Zene
-Pihenés
-Állatok(főleg a sajátjaim)
-Hogy alapvető dolgok se maradjanak ki levegő..: D
-Víz
New York,London,Párizs,Japán(pl:Tokyo),Spanyolország(főleg Madrid és Barcelona)
2013. október 23. 12:34
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
kevés baráttal, még kevesebb igaz baráttal rendelkezem, de mégis szerencsésnek mondhatom magam, hiszen van egy hozzám hasonló különc lányka, akit már döbbenetes módon tizenkét éve legjobb barátomnak mondhatok. ő az, akivel bármikor összeülhetek megnézni bármilyen beteg thrillert/drámát, akitől mindig kérhetek tanácsot minden témában, nem nevet ki, akár hajnal egykor is felhívhatom, ha baj van, meghallgat, és annak ellenére, hogy ő ismer a legjobban és mindent, a legkisebb apróságokat is tudja rólam, mégsem ítél el semmiért. az a ritka, elfogadó barát, amiről a legtöbben csak álmodoznak. ♥
Other people make me laugh, I make myself cry. - Brian Molko
- Brian
- b*szdmeg
- cigi
kevés baráttal, még kevesebb igaz baráttal rendelkezem, de mégis szerencsésnek mondhatom magam, hiszen van egy hozzám hasonló különc lányka, akit már döbbenetes módon tizenkét éve legjobb barátomnak mondhatok. ő az, akivel bármikor összeülhetek megnézni bármilyen beteg thrillert/drámát, akitől mindig kérhetek tanácsot minden témában, nem nevet ki, akár hajnal egykor is felhívhatom, ha baj van, meghallgat, és annak ellenére, hogy ő ismer a legjobban és mindent, a legkisebb apróságokat is tudja rólam, mégsem ítél el semmiért. az a ritka, elfogadó barát, amiről a legtöbben csak álmodoznak. ♥
Other people make me laugh, I make myself cry. - Brian Molko
- Brian
- b*szdmeg
- cigi
2013. október 23. 16:26
Velence - de kizárólag úgy, hogy a szerelmem visz el oda
London - annyira egyszerűnek tűnik az hogy lemenjen az ember, az ismerőseim fele járt is már ott, de nekem még nem sikerült...
Törökország - volt egy osztálytársam, aki török nemzetiségű volt és minden iskolai szünetben ment "haza".. utáltam érte
India - imádom a kultúráját, annyira különleges, szerintem ha valaki eljut oda teljesen megváltozik az életszemlélete
Disneyland -
Velence - de kizárólag úgy, hogy a szerelmem visz el oda
London - annyira egyszerűnek tűnik az hogy lemenjen az ember, az ismerőseim fele járt is már ott, de nekem még nem sikerült...
Törökország - volt egy osztálytársam, aki török nemzetiségű volt és minden iskolai szünetben ment "haza".. utáltam érte
India - imádom a kultúráját, annyira különleges, szerintem ha valaki eljut oda teljesen megváltozik az életszemlélete
Disneyland -
2013. október 23. 18:29
- anya
- kapitány
- hülye
- anya
- kapitány
- hülye
2013. október 23. 23:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Huhh, ez egy jó kérdés, hogy őszinte legyek. Talán "szeretlek", "hiányzol" és a "szia". Néha van, hogy gyönyörű káromkodással tűzdelem tele a mondókámat, példának okáért, amikor valami nem jön össze, de ezeket tuti, hogy kimondom mindennap.
Huhh, ez egy jó kérdés, hogy őszinte legyek. Talán "szeretlek", "hiányzol" és a "szia". Néha van, hogy gyönyörű káromkodással tűzdelem tele a mondókámat, példának okáért, amikor valami nem jön össze, de ezeket tuti, hogy kimondom mindennap.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.