13. nap: Három vallomás, választásod szerint:
-Utálom a halat...
-Lógtam a suliból párszor, de erről nem tudtak a szüleim...
-Szeretem Los Angelest bizonyos okokból, de egyébként hányok az egész Eggyésült Államoktól.
29 napos kihívás
2013. október 30. 15:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (MadHatter @ 2013.10.30. 11:29)
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Talán három-négy sorozat van, amit teljes egészében végignéztem, és az egyik ilyen a Star Trek: Voyager. Van, mikor észre sem veszem és olyan kifejezéseket használok beszéd közben, mintha abból a megalkotott világból léptem volna ki valami borg lényként...
Talán három-négy sorozat van, amit teljes egészében végignéztem, és az egyik ilyen a Star Trek: Voyager. Van, mikor észre sem veszem és olyan kifejezéseket használok beszéd közben, mintha abból a megalkotott világból léptem volna ki valami borg lényként...
Jajj, mi párommal most daráljuk a Voyagert, mert nem volt mit néznünk, és ő is ezt szereti a legjobban a Star Trek sorozatok közül. Tényleg tök jó különben, csak nézése közben elég sűrűn vágok WTF?! fejet - sokszor fingom sincs, hogy miről dumálnak, ha valami szakblabláról van szó.XD Nekem a Doki a kedvencem benne. K*rva jó karakter.XD
Hát ide többet szeretnék én is írni, mert nagy sorozat mániákus vagyok, s összesen három olyan széria van, ami annyira rabul ejtett, hogy képtelen vagyok szabadulni tőle. Első sorban az Aliast említeném. Talán ezáltal kedveltem meg az akciófilmeket, és kezdtem el anno kémregényeket írni. JJ Abrams ezzel olyat alkotott, ami a mai kémsorozatok csak limonádék az Aliashoz képest. Aztán hatalmas Stargate Atlantis rajongó lettem, de annyira, hogy vagy harmincszor megnéztem az öt évadot oda és vissza. Jók a karakterek, király a sztori vezetés és egy unalmas epizódja sincs. (maximum az, amikor Carson Beckettet szánalmasan kiírták) Talán az egyik legjobb sci-fi sorozat, amit valaha láttam. Legutóbb (talán két éve) pedig a Sanctuary - Génrejtek ejtett rabul. Olyan fantasztikus világot építettek fel benne, hogy képtelen vagyok szabadulni a történetétől. Magnus története, a Menedék hálózat részletes kidolgozása, egyszerűen fantasztikus! Persze mindezek mellett megannyi sorozatot nézek, illetve néztem, ez a három az, amik oly annyira megfogtak, hogy képtelen vagyok megunni őket.
2013. október 30. 19:35
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Nemvagyok valami nagy foci rajongó de szinte a fele osztály az oszit is bele értve Reálos szóval Real Madrid..
Nemvagyok valami nagy foci rajongó de szinte a fele osztály az oszit is bele értve Reálos szóval Real Madrid..
2013. október 30. 19:47
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.:
Az első helyen említeném, a Gilmore Girls-t. Ez az a sorozat, amely bármikor fel tud vidítani, a részeit ezerszer láttam és habár már lassan kívülről tudom a párbeszédeket, még mindig megunhatatlan. Külön tetszik, hogy egy kicsit én is olyan nem normális vagyok, mint Lorelai. Áldom a napot, amikor nővérem rávett, hogy megnézzek egy részt vele, amolyan délutáni programmá vált később a közös GG nézés.
Második helyen említeném, az én szeretetreméltó Jim Parsons-om sorozatát, a The Big Bang Theory-t. Töredelmesen bevallom, hogy sokáig egy nagy ökörségnek tartottam és habár néha az (szigorúan jó értelemben), mégis hihetetlenül jó sorozat lett. Sheldon aranyköpései, Raj szótlansága, Leonard Penny mániája és Howard nő mániája nélkül kicsit üresek lettek volna a hétköznapjaim. Szintén tesóm unszolásának köszönhetem, hogy megismertem ezt a remek sorozatot és Jim-et.
A harmadik helyen a Teen Wolf áll. Mindig is jobban vonzottak a vérfarkasok, ha természetfeletti lényekről van szó, mint a vámpírok, ezért is döntöttem úgy, hogy megnézem az első részét. A premier előtt olvastam róla egy sorozatokkal foglalkozó oldalon és a leírás alapján felkeltette az érdeklődésemet. Mondanom sem kell már az első résszel megvettek kilóra. Azóta is lelkes rajongója vagyok a sorozatnak és a Stiles-Lydia párosnak. Alig várom, hogy végre január legyen.
Negyedik helyen a The Walking Dead című sorozatot hoznám fel. Itt a fórumon ismerkedtem meg vele, amikor még a 2. évadot adták. Az első részt úgy néztem végig, hogy minden percben vártam, hogy valami félelmetes történjen, de nem történt és ezért tetszik annyira. Bár tény, hogy néha azért meg tud hűlni az ember vére egy-egy résznél, de sosem volt túl vészes és ezt én mondom, aki ki nem állhatja a horror filmeket. Izgalmas, fordulatos történet, nem is kívánhatnánk jobbat.
Az első helyen említeném, a Gilmore Girls-t. Ez az a sorozat, amely bármikor fel tud vidítani, a részeit ezerszer láttam és habár már lassan kívülről tudom a párbeszédeket, még mindig megunhatatlan. Külön tetszik, hogy egy kicsit én is olyan nem normális vagyok, mint Lorelai. Áldom a napot, amikor nővérem rávett, hogy megnézzek egy részt vele, amolyan délutáni programmá vált később a közös GG nézés.
Második helyen említeném, az én szeretetreméltó Jim Parsons-om sorozatát, a The Big Bang Theory-t. Töredelmesen bevallom, hogy sokáig egy nagy ökörségnek tartottam és habár néha az (szigorúan jó értelemben), mégis hihetetlenül jó sorozat lett. Sheldon aranyköpései, Raj szótlansága, Leonard Penny mániája és Howard nő mániája nélkül kicsit üresek lettek volna a hétköznapjaim. Szintén tesóm unszolásának köszönhetem, hogy megismertem ezt a remek sorozatot és Jim-et.
A harmadik helyen a Teen Wolf áll. Mindig is jobban vonzottak a vérfarkasok, ha természetfeletti lényekről van szó, mint a vámpírok, ezért is döntöttem úgy, hogy megnézem az első részét. A premier előtt olvastam róla egy sorozatokkal foglalkozó oldalon és a leírás alapján felkeltette az érdeklődésemet. Mondanom sem kell már az első résszel megvettek kilóra. Azóta is lelkes rajongója vagyok a sorozatnak és a Stiles-Lydia párosnak. Alig várom, hogy végre január legyen.
Negyedik helyen a The Walking Dead című sorozatot hoznám fel. Itt a fórumon ismerkedtem meg vele, amikor még a 2. évadot adták. Az első részt úgy néztem végig, hogy minden percben vártam, hogy valami félelmetes történjen, de nem történt és ezért tetszik annyira. Bár tény, hogy néha azért meg tud hűlni az ember vére egy-egy résznél, de sosem volt túl vészes és ezt én mondom, aki ki nem állhatja a horror filmeket. Izgalmas, fordulatos történet, nem is kívánhatnánk jobbat.
2013. október 31. 09:35
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Once Upon a Time, The Vampire Diaries, The Secret Circle, Gossip Girl, The Beauty and the Beast, Pretty Little Liars
Once Upon a Time, The Vampire Diaries, The Secret Circle, Gossip Girl, The Beauty and the Beast, Pretty Little Liars
2013. október 31. 10:13
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz
- csokoládé
- szeretet
- ha segíthetek másokon
- balatoni fürdőzések
- ha minden rendben van
- a kutyám
- rajzolás
- zene
- utazások
- ha legfeljebb 4-est kapok olyan tantárgyból, amiből rémes vagyok.
- csokoládé
- szeretet
- ha segíthetek másokon
- balatoni fürdőzések
- ha minden rendben van
- a kutyám
- rajzolás
- zene
- utazások
- ha legfeljebb 4-est kapok olyan tantárgyból, amiből rémes vagyok.
2013. október 31. 10:23
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Egy néha átlagosnak sem nevezhető lány vagyok egy csendes kisvárosban. Könyvek, zenék valamint rajzolás szerelmese. Pozitív személyiségű vagyok ,de elég bátortalan, legalább is míg jobban meg nem ismernek engem az emberek. Kedvelem minden osztálytársamat és szeretem a barátaimat. Hangulatváltozó ember vagyok. Hol nem tartok semmit viccesnek, hol én magam hozakodok velük elő.
Egy néha átlagosnak sem nevezhető lány vagyok egy csendes kisvárosban. Könyvek, zenék valamint rajzolás szerelmese. Pozitív személyiségű vagyok ,de elég bátortalan, legalább is míg jobban meg nem ismernek engem az emberek. Kedvelem minden osztálytársamat és szeretem a barátaimat. Hangulatváltozó ember vagyok. Hol nem tartok semmit viccesnek, hol én magam hozakodok velük elő.
2013. október 31. 12:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
- Írás
- Szeretet
- Kajálás
- Zenehallgatás
- Olvasás
- Alvás
- Filmezés, illetve sorozatozás
- Törődés
- Önzetlenség
- Beteg gyermekek életének megkönnyítése akárcsak egy apró dolog által is
- Írás
- Szeretet
- Kajálás
- Zenehallgatás
- Olvasás
- Alvás
- Filmezés, illetve sorozatozás
- Törődés
- Önzetlenség
- Beteg gyermekek életének megkönnyítése akárcsak egy apró dolog által is
2013. október 31. 13:49
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
19. nap - 10 dolog ( nem ember ),ami boldoggá tesz:.
nem sorrendben!
1.Szeretet.
2.Zene.
3.Olvasás.
4.Törődés.
5.Alvás.
6.Evés.
7.Család.
8.Barátok.
9.Filmek;sorozatok nézése.
10.Önzetlenség.
nem sorrendben!
1.Szeretet.
2.Zene.
3.Olvasás.
4.Törődés.
5.Alvás.
6.Evés.
7.Család.
8.Barátok.
9.Filmek;sorozatok nézése.
10.Önzetlenség.
2013. október 31. 14:12
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.:
- cicáim
- szeretet
- csoki
- olvasás
- film és sorozat dara
- sikerélmények nyelvtanulás közben
- alvás
- megnevettetni másokat
- elérni a céljaimat
- kávé
- cicáim
- szeretet
- csoki
- olvasás
- film és sorozat dara
- sikerélmények nyelvtanulás közben
- alvás
- megnevettetni másokat
- elérni a céljaimat
- kávé
2013. október 31. 18:04
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz
• Az, hogyha elértem azt amit akarok
• A macskák, köztük az enyém
• A sorozatok/filmek
• Az angol nyelv
• Az édesség
• Az olvasás
• A családom
• A barátaim
• A zene
• A tél
• Az, hogyha elértem azt amit akarok
• A macskák, köztük az enyém
• A sorozatok/filmek
• Az angol nyelv
• Az édesség
• Az olvasás
• A családom
• A barátaim
• A zene
• A tél
2013. október 31. 18:08
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
Néha kicsit durva tudok lenni
Megvadulok ha meglátok bárhol egy kockás vagy egy terepszínű inget
Pár éve példaképemnek tekintettem Floor Jansent
Néha kicsit durva tudok lenni
Megvadulok ha meglátok bárhol egy kockás vagy egy terepszínű inget
Pár éve példaképemnek tekintettem Floor Jansent
2013. október 31. 19:00
- Családom
- Kutyám, és más kutyák
- Barátaim
- Olvasás
- Festés
- Zene
- Havazás
- Vihar
- Pihenés
- Supernatural
- Családom
- Kutyám, és más kutyák
- Barátaim
- Olvasás
- Festés
- Zene
- Havazás
- Vihar
- Pihenés
- Supernatural
2013. november 01. 09:22
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
20. nap - Ki tette a legnagyobb hatást az életedben,és miért? A nagyszüleim,és Demi Lovato talán.
2013. november 01. 11:09
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
- háziállataim
- rossz idő (megnyugszom)
- olvasás
- kedvenc sorozataim nézése
- családom
- írás
- zene hallgatás
- amikor esik a hó
- másokat boldoggá tenni
- amikor szünet van és nem megyek iskolába
- háziállataim
- rossz idő (megnyugszom)
- olvasás
- kedvenc sorozataim nézése
- családom
- írás
- zene hallgatás
- amikor esik a hó
- másokat boldoggá tenni
- amikor szünet van és nem megyek iskolába
2013. november 01. 11:20
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
A szüleim, mert mindig mellettem állnak és volt olyan helyzet, amikor nem tudtunk mint kezdeni néhány dologgal, de ők mégis megoldották. Tisztelem, szeretem és becsülöm őket!
A szüleim, mert mindig mellettem állnak és volt olyan helyzet, amikor nem tudtunk mint kezdeni néhány dologgal, de ők mégis megoldották. Tisztelem, szeretem és becsülöm őket!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: