17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Hát divattervező sokszor megfordult a fejembe, meg az írás is. Egyelőre még fogalmam sincsen ,hogy melyik lesz vagy pedig jön egy másik terv.
Annyit megerősíthettek, boldog szeretnék lenni felnőttként.
29 napos kihívás
2013. november 16. 10:27
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
- anya
- családom
- zene
- könyvek
- barátaim
- sorozatok/filmek
- anya
- családom
- zene
- könyvek
- barátaim
- sorozatok/filmek
2013. november 16. 11:14
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Jövő Júniusban sikeres angol középfokú nyelvvizsga.
Sikeres érettségi, felvételi a főiskolára. Majd sikeres diploma. Kiköltözni az USA-ba, legalább egy évre. A többit meg majd később eldöntöm.
Jövő Júniusban sikeres angol középfokú nyelvvizsga.
Sikeres érettségi, felvételi a főiskolára. Majd sikeres diploma. Kiköltözni az USA-ba, legalább egy évre. A többit meg majd később eldöntöm.
2013. november 16. 12:01
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Még nincs konkrét célom, annyi biztos, hogy a középiskolában közgazdaság vagy ügyvitel szakra fogok járni, utána pedig jó lenne főiskolára menni és pszichológiát tanulni.
Még nincs konkrét célom, annyi biztos, hogy a középiskolában közgazdaság vagy ügyvitel szakra fogok járni, utána pedig jó lenne főiskolára menni és pszichológiát tanulni.
2013. november 16. 13:31
Sikeresen leérettségizni, elvégezni a főiskolát kommunikáció szakon, aztán szeretnék elismert újságíró lenni.
Sikeresen leérettségizni, elvégezni a főiskolát kommunikáció szakon, aztán szeretnék elismert újságíró lenni.
2013. november 16. 14:06
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Először is meg szeretném szerezni a felsőfokú angol nyelvvizsgát, le szeretnék érettségizni. Egy biztos állás is jó lenne. Nem akarok kifejezetten gazdag lenni, nem szeretnék luxusvillát, de mesés lenne, ha nem lennének anyagi gondjaim. Szeretnék majd egyszer összeházasodni valakivel, gyerekeket és hogy boldog, kiegyensúlyozott család lehessünk.
Először is meg szeretném szerezni a felsőfokú angol nyelvvizsgát, le szeretnék érettségizni. Egy biztos állás is jó lenne. Nem akarok kifejezetten gazdag lenni, nem szeretnék luxusvillát, de mesés lenne, ha nem lennének anyagi gondjaim. Szeretnék majd egyszer összeházasodni valakivel, gyerekeket és hogy boldog, kiegyensúlyozott család lehessünk.
2013. november 17. 10:51
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Nincs, nem szeretem a focit.
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
-Imádom a The Fox című számot, szokásom csak úgy énekelgetni, s ráadásképp még a táncát is megtanultam.
-Pókfóbiám van, de olyan szinten, hogy egyszer majdnem el is ájultam, mikor megláttam egyet.
-Evésnél szeretek mindig egy falatot a végére félretenni, amit a legfinomabbnak gondolok.
[Most spontán ezek ugrottak be, de naphosszat tudnék még ilyeneket sorolni. xD]
Szeretném elsősorban elvégezni a fodrász/sminkes/műkörmös szakmát, majd továbbképzésekre járni, hogy tovább fejlődjek, és hát ebben a szakmában rendesen elhelyezkedni végül.
Jó lenne jogsit szerezni, és nyelvvizsgát is angolból és németből. Szeretném megtalálni a "nagy Ő"-t is, összeköltözni vele, és családot alapítani.
Kb ennyi.
Nincs, nem szeretem a focit.
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
-Imádom a The Fox című számot, szokásom csak úgy énekelgetni, s ráadásképp még a táncát is megtanultam.
-Pókfóbiám van, de olyan szinten, hogy egyszer majdnem el is ájultam, mikor megláttam egyet.
-Evésnél szeretek mindig egy falatot a végére félretenni, amit a legfinomabbnak gondolok.
[Most spontán ezek ugrottak be, de naphosszat tudnék még ilyeneket sorolni. xD]
Szeretném elsősorban elvégezni a fodrász/sminkes/műkörmös szakmát, majd továbbképzésekre járni, hogy tovább fejlődjek, és hát ebben a szakmában rendesen elhelyezkedni végül.
2013. november 17. 12:11
15. nap: Álompasid / csajod.
Legyen magasabb nálam, barna hajú, aranyos a mosollyal - külső. Belső tulajdonságait tekintve legyen érett, okos, lehessen vele komolyan beszélgetni, de hülyéskedni is, ha az kell. Ezen kívül talán csak annyi, hogy ne igyon túl sok alkoholt és ne cigizzen.
Legyen magasabb nálam, barna hajú, aranyos a mosollyal - külső. Belső tulajdonságait tekintve legyen érett, okos, lehessen vele komolyan beszélgetni, de hülyéskedni is, ha az kell. Ezen kívül talán csak annyi, hogy ne igyon túl sok alkoholt és ne cigizzen.
2013. november 17. 12:23
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Aaaah kihagytam egy napot xD
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Ami kedvelek:(nem sorrendben)
1. Green Dayt
2. Bon Jovit
3. Guns N' Rosest
4. A családomat
5. A barátaimat
6. A karácsonyt
7. A YouTube-ot
8. A sushit
9. A zenehallgatást
10. Az angol nyelvet
Amit nem: (megintcsak no sorrend)
1. Justin Biebert
2. Selena Gomezt
3. Miley Cyrust
4. A rasszizmus
5. A homofóbiát
6. Az állatkínzást
7. A bunkó, egoista embereket
8. A hazudozókat
9. A pókokat
10. A dohányzást
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Ami kedvelek:(nem sorrendben)
1. Green Dayt
2. Bon Jovit
3. Guns N' Rosest
4. A családomat
5. A barátaimat
6. A karácsonyt
7. A YouTube-ot
8. A sushit
9. A zenehallgatást
10. Az angol nyelvet
Amit nem: (megintcsak no sorrend)
1. Justin Biebert
2. Selena Gomezt
3. Miley Cyrust
4. A rasszizmus
5. A homofóbiát
6. Az állatkínzást
7. A bunkó, egoista embereket
8. A hazudozókat
9. A pókokat
10. A dohányzást
2013. november 17. 12:50
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Hát nemis tudom. Legyen megértő, kedves, ne szégyelljen, ne hanyagoljon el, de azért ne legyen az árnyékom se és szeressen. Lehessen rá számítani és meg tudjak vele osztani bármit.
Hát nemis tudom. Legyen megértő, kedves, ne szégyelljen, ne hanyagoljon el, de azért ne legyen az árnyékom se és szeressen. Lehessen rá számítani és meg tudjak vele osztani bármit.
2013. november 17. 13:26
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Nem is tudom. Fontos, hogy kedves, törődő, megbízható, humoros legyen. De ami a legfontosabb, hogy fogadjon el annak amilyen vagyok és szeressen.
Nem is tudom. Fontos, hogy kedves, törődő, megbízható, humoros legyen. De ami a legfontosabb, hogy fogadjon el annak amilyen vagyok és szeressen.
2013. november 17. 15:32
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Mostanába egyáltalán nem nézek sorozatokat, csak olykor elkapok egy részt. Régebben viszont megszállotja voltam az animkénak. Azon kívül még a Louie élete az, amit ki nem hagyhattam.
Mostanába egyáltalán nem nézek sorozatokat, csak olykor elkapok egy részt. Régebben viszont megszállotja voltam az animkénak. Azon kívül még a Louie élete az, amit ki nem hagyhattam.
2013. november 17. 17:15
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
Legyen kedves, okos, aranyos, törődő, egyezzen az ízlésünk. Legyen magasabb, mint én. Szeressen. És talán egy kicsit lehet romantikus is.
Legyen kedves, okos, aranyos, törődő, egyezzen az ízlésünk. Legyen magasabb, mint én. Szeressen. És talán egy kicsit lehet romantikus is.
2013. november 17. 20:10
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
Metal
bármivel amin gitár vagy hangjegy van
kedvesség
legyen életkedve és jó humora az embernek!
Metal
bármivel amin gitár vagy hangjegy van
kedvesség
legyen életkedve és jó humora az embernek!
2013. november 18. 06:33
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
Az én álompasim egy határozott (de nem irányítani vágyó), figyelmes, kedves, hűséges, őszinte férfi, aki szeret hülyéskedni és remek humorérzékkel rendelkezik (fontos, hogy meg tudjon nevettetni). Érdeklődése jó, ha hasonlít az enyémhez, hogy minél több közös programot tudjuk csinálni. Külsőre lényegiben mindegy, hogy néz ki, annyi csak a kritérium, hogy magasabb legyen nálam (de ez nem nehéz a 161 cm-mel xD), s hát hogy így összképben megfogjon, vonzódjak hozzá. Ennyi, röviden és tömören.
Az én álompasim egy határozott (de nem irányítani vágyó), figyelmes, kedves, hűséges, őszinte férfi, aki szeret hülyéskedni és remek humorérzékkel rendelkezik (fontos, hogy meg tudjon nevettetni). Érdeklődése jó, ha hasonlít az enyémhez, hogy minél több közös programot tudjuk csinálni. Külsőre lényegiben mindegy, hogy néz ki, annyi csak a kritérium, hogy magasabb legyen nálam (de ez nem nehéz a 161 cm-mel xD), s hát hogy így összképben megfogjon, vonzódjak hozzá. Ennyi, röviden és tömören.
2013. november 18. 11:07
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Először is elmondanám G-nek, hogy tetszik. Aztán megcsókolnám.
És elfutnék.
Kibékülnék a volt legjobb barátnőmmel, elmondanám neki miért is haragszom rá Június óta.
Ezek után pedig áthívnám apukámat, a nagybátyáimat és a családommal lennék.
Először is elmondanám G-nek, hogy tetszik. Aztán megcsókolnám.
Kibékülnék a volt legjobb barátnőmmel, elmondanám neki miért is haragszom rá Június óta.
Ezek után pedig áthívnám apukámat, a nagybátyáimat és a családommal lennék.
2013. november 18. 16:28
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
3. nap: Írd le a napodat.
Felkeltem, elkészültem, reggeliztem, elmentem suliba, hazajöttem, ebédeltem, elmentem úszni, hazajöttem, tanultam. Most meg gépezek.
Felkeltem, elkészültem, reggeliztem, elmentem suliba, hazajöttem, ebédeltem, elmentem úszni, hazajöttem, tanultam. Most meg gépezek.
2013. november 18. 16:36
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Rengeteget írnék és olvasnék. Emellett elkölteném az összes pénzem arra, hogy kiutazzak Párizsba, a maradék időben pedig a családommal és a legjobb barátnőmmel lennék. És talán megcsókolnám a srácot, aki tetszik nekem.
Rengeteget írnék és olvasnék. Emellett elkölteném az összes pénzem arra, hogy kiutazzak Párizsba, a maradék időben pedig a családommal és a legjobb barátnőmmel lennék. És talán megcsókolnám a srácot, aki tetszik nekem.
2013. november 18. 18:32
|
|
xMilessssztármániás |
|
Felhívnék mindenkit, aki fontos nekem, találkoznék a barátnőmmel, anyuékkal rengeteget beszélgetnék, elmondanám, hogy szeretem őket, amíg még lehet. De egyébként szerintem egész nap azon pánikolnék, hogy mikor lesz a világvége.
Felhívnék mindenkit, aki fontos nekem, találkoznék a barátnőmmel, anyuékkal rengeteget beszélgetnék, elmondanám, hogy szeretem őket, amíg még lehet. De egyébként szerintem egész nap azon pánikolnék, hogy mikor lesz a világvége.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.

0 felhasználónak tetszik: