A családommal lennék és valószínűleg egész nap paráznék mint az állat, hogy most mi lesz.
29 napos kihívás
2013. november 18. 19:27
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
A családommal lennék és valószínűleg egész nap paráznék mint az állat, hogy most mi lesz.
2013. november 19. 16:12
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Újságíró szeretnék lenni.
Újságíró szeretnék lenni.
2013. november 19. 17:19
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
-Ha békén hagynak,
-csönd,
-rajzfilmek,
-egy jó könyv,
-zene,
-a gitárom,
-tél,
-hó,
-eső,
-kakaó.
-Ha békén hagynak,
-csönd,
-rajzfilmek,
-egy jó könyv,
-zene,
-a gitárom,
-tél,
-hó,
-eső,
-kakaó.
2013. november 19. 18:41
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról
Áprilisban leszek 16 éves, van két nővérem, másfél éve élek Svédországban, egy Gimo nevű kisvárosban. Szeretek írni, olvasni, zenét hallgatni, sorozatokat/filmeket nézni. Elsőre - meg talán másodszorra és harmadszorra is - elég komolynak és hallgatagnak tűnök, kell egy kis idő, hogy feloldódjak.
Kedvenc színem a piros és a zöld, valamint anno megszállottja voltam a kockás ingeknek
Áprilisban leszek 16 éves, van két nővérem, másfél éve élek Svédországban, egy Gimo nevű kisvárosban. Szeretek írni, olvasni, zenét hallgatni, sorozatokat/filmeket nézni. Elsőre - meg talán másodszorra és harmadszorra is - elég komolynak és hallgatagnak tűnök, kell egy kis idő, hogy feloldódjak.
Kedvenc színem a piros és a zöld, valamint anno megszállottja voltam a kockás ingeknek
2013. november 19. 21:44
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Minél több dolgot csinálnék, amit szeretek, h még utoljára kihasználjam, hogy megtehetem azokat. A nap vége felé meg tuti a családommal lennék itthon.
Minél több dolgot csinálnék, amit szeretek, h még utoljára kihasználjam, hogy megtehetem azokat. A nap vége felé meg tuti a családommal lennék itthon.
2013. november 20. 13:49
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Igazából nagyon sorozatmániás vagyok, de kiemelem a top kettőt. Azt hiszem nálam ezek a 20 perces sorozatok váltak be. A Két pasi meg egy kicsi örök kedvencem marad, ezt kb. 6 éve nézem, de csakis a Charlie Sheen-nel a főszerepben. Nem tudom megunni ezeket az évadokat és az első rész után már tudtam, hogy nagy rajongója leszek a sorozatnak. A legújabb kedvencem pedig az Agymenők. Egyszerűen imádom. 'Sheldon' valami eszméletlen benne.
Nem vagyok az a tipikus mindenen röhögő emberke, aki egy 'poéntól' rögtön elájul, de ezen tényleg nagyon sokat tudok nevetni.
Igazából nagyon sorozatmániás vagyok, de kiemelem a top kettőt. Azt hiszem nálam ezek a 20 perces sorozatok váltak be. A Két pasi meg egy kicsi örök kedvencem marad, ezt kb. 6 éve nézem, de csakis a Charlie Sheen-nel a főszerepben. Nem tudom megunni ezeket az évadokat és az első rész után már tudtam, hogy nagy rajongója leszek a sorozatnak. A legújabb kedvencem pedig az Agymenők. Egyszerűen imádom. 'Sheldon' valami eszméletlen benne.
2013. november 20. 15:16
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Cobra 11.
Mióta eszemet tudom, csak arra emlékszem, hogy mindig néztem a sorozatot, már tucatszor ismételték, de még most sem untam meg.
Cobra 11.
2013. november 20. 15:25
|
|
ivett02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.31. Hozzászólás: 144 Csatolások: 3 Azonosító: 210962 offline
|
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
1: Milka Csoki
2: Nutella <3
3: Fizika óra :3
4: Melegszendvics
5: Angol óra <3
6: Facebook
7: Tumblr
8: Nyár
9: Vásárlás
10: Kutyáám <33
1: Milka Csoki
2: Nutella <3
3: Fizika óra :3
4: Melegszendvics
5: Angol óra <3
6: Facebook
7: Tumblr
8: Nyár
9: Vásárlás
10: Kutyáám <33
2013. november 20. 15:33
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
1.nap:Írj néhány alapinformációt magadról:
Egy 16 éves lány vagyok,viszonylag egy kis városban élek Komárom - Esztergom megyében.Imádom a családomat és a cicáimat.Van egy nővérem aki évek óta külföldön él.Szeretek olvasni és zenét hallgatni.
Egy 16 éves lány vagyok,viszonylag egy kis városban élek Komárom - Esztergom megyében.Imádom a családomat és a cicáimat.Van egy nővérem aki évek óta külföldön él.Szeretek olvasni és zenét hallgatni.
2013. november 20. 16:55
Cobra 11...
Kiskorom óta a kedvenc sorozatom.
Ezen kívül a Túlképzetlenek az, amit szeretek, de nem mondanám magam sorozatfüggőnek.
Cobra 11...
Ezen kívül a Túlképzetlenek az, amit szeretek, de nem mondanám magam sorozatfüggőnek.
2013. november 20. 17:09
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz
1. Nyár
2. Történelem
3. Különböző akcentusok/nyelvek
4. December
5. Zene
6. Tea
7. Esőben sétálni
8. Könyvek
9. Fotózni
10. Írni
10 amit nem.
1. Túlzott egoizmus
2. Okoskodás
3. Fizika
4. Kémia
5. Betegségek
6. Rosszkedv
7. Köd
8. Bogarak
9. Kiközösítés
10. Ha kényszerítenek valamire
1. Nyár
2. Történelem
3. Különböző akcentusok/nyelvek
4. December
5. Zene
6. Tea
7. Esőben sétálni
8. Könyvek
9. Fotózni
10. Írni
10 amit nem.
1. Túlzott egoizmus
2. Okoskodás
3. Fizika
4. Kémia
5. Betegségek
6. Rosszkedv
7. Köd
8. Bogarak
9. Kiközösítés
10. Ha kényszerítenek valamire
2013. november 20. 18:03
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Azt hiszem, hogy a barátnőim. Úgy érzem ,hogy önmagam lehetek mindenki előtt és nem kel rejtegetnem ki is vagyok. Természetesen anyám is nagy hatást tett rám, de hát ő még se tudott ennyire megemberelni.
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Nem is tudom igazán ,hogy mit kéne írnom ide. Elpanaszolhatnám az egekig, hogy milyen sok félre sikerült dolog van az életembe. De ugyan akkor tudom értékelni azt a sok jó dolgot, ami körülöttem van. Úgy érzem néha, hogy nagyszerű életem van. De minden nap érzem azt a hiányosságot, ami üvölt azért, hogy valóra váljon és végre a puzzle utolsó kirakós darabja is meg legyen a teljes boldogságomhoz. Tudom, homály, de így tudom legjobban kifejezni mind ezt.
Azt hiszem, hogy a barátnőim. Úgy érzem ,hogy önmagam lehetek mindenki előtt és nem kel rejtegetnem ki is vagyok. Természetesen anyám is nagy hatást tett rám, de hát ő még se tudott ennyire megemberelni.
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Nem is tudom igazán ,hogy mit kéne írnom ide. Elpanaszolhatnám az egekig, hogy milyen sok félre sikerült dolog van az életembe. De ugyan akkor tudom értékelni azt a sok jó dolgot, ami körülöttem van. Úgy érzem néha, hogy nagyszerű életem van. De minden nap érzem azt a hiányosságot, ami üvölt azért, hogy valóra váljon és végre a puzzle utolsó kirakós darabja is meg legyen a teljes boldogságomhoz. Tudom, homály, de így tudom legjobban kifejezni mind ezt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: