Ha belegondolok abba, hogy mi vár aznap rám. Elszomorít, hogy belegondolok, hogy minden nap ugyan azt csinálom, hogy ez egy körforgás, aminek soha sincsen vége.
29 napos kihívás
2013. november 13. 19:29
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Ha belegondolok abba, hogy mi vár aznap rám. Elszomorít, hogy belegondolok, hogy minden nap ugyan azt csinálom, hogy ez egy körforgás, aminek soha sincsen vége.
2013. november 13. 19:52
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Szerintem itt egyáltalán nemlényeg,hogy híres vagy nem híres nekem mondjuk az számít ha nem bunkó hanem kedves,és tud normális ember módjára viselkedni és nem akad ki mindenféle érteletlen marhaságért valamint legyen türelmes és jó humorérzékkel legyen megáldva,és legyen idege,mivel az én szövegemhez aztán erős idegrendszerre van szükség
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Hát engem roppantul tud idegesíteni ha valaki olyan erős tekintettel bámul,szinte már megver a szemével,és úgy néz mintha nemtom én milennék.
Szerintem itt egyáltalán nemlényeg,hogy híres vagy nem híres nekem mondjuk az számít ha nem bunkó hanem kedves,és tud normális ember módjára viselkedni és nem akad ki mindenféle érteletlen marhaságért valamint legyen türelmes és jó humorérzékkel legyen megáldva,és legyen idege,mivel az én szövegemhez aztán erős idegrendszerre van szükség
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Hát engem roppantul tud idegesíteni ha valaki olyan erős tekintettel bámul,szinte már megver a szemével,és úgy néz mintha nemtom én milennék.
2013. november 14. 15:16
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Én bevallom, hogy nem szeretek olvasni. Az általánosos kötelező olvasmányok megutáltatták velem az olvasás örömeit. Bár most egy krimit olvasok, de azt is nyögve nyelősen.
Én bevallom, hogy nem szeretek olvasni. Az általánosos kötelező olvasmányok megutáltatták velem az olvasás örömeit. Bár most egy krimit olvasok, de azt is nyögve nyelősen.
2013. november 14. 17:10
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Nincs. Gyűlölöm a focit, csak azt szeretem nézni, mikor az osztálytársaim fociznak, mert ők állatok.
Nincs. Gyűlölöm a focit, csak azt szeretem nézni, mikor az osztálytársaim fociznak, mert ők állatok.
2013. november 15. 12:18
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Gyerekkorom óta az az álmom,hogy énekesnő legyek és efelől soha semmi kétségem nemvolt és nemis lesz,és ezaz amin most keményen dolgozok,hogy megtudjam valósítani.
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Nemigazán.Mert nemlehet az ember szerelmes csak azért,mert pl:az illető jól nézki szerintem először érdemesebb egy alapos megismerkedés jobban megismerni a másik felet és utána dönteni és nem elhamarkodottan,mivel sose tudni milyen csalódásokban lehetrészünk.
Gyerekkorom óta az az álmom,hogy énekesnő legyek és efelől soha semmi kétségem nemvolt és nemis lesz,és ezaz amin most keményen dolgozok,hogy megtudjam valósítani.
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Nemigazán.Mert nemlehet az ember szerelmes csak azért,mert pl:az illető jól nézki szerintem először érdemesebb egy alapos megismerkedés jobban megismerni a másik felet és utána dönteni és nem elhamarkodottan,mivel sose tudni milyen csalódásokban lehetrészünk.
2013. november 15. 13:13
kihagytam ezt a napot
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
10 dolog amit kedvelek:
- Bruno Mars
- könyvek
- családom
- írás
- sorozatok/filmek
- legjobb barátnőm
- édességek
- zene
- tumblr
- twitter
10 dolog amit nem kedvelek:
- kétszínű emberek
- rasszizmus
- előítélet
- az emberek 99%-a
- gomba, hal
- osztálytársaim meg az egész iskolám
- hazugság
- tinip#csák
- divatfanok
- ha valaki megkérdőjelez engem
3. nap: Írd le a napodat.
Jaj, hát ma valami fantasztikus napom volt. Egy órám volt csak, kémia, azon pedig összefoglaltunk, utána pedig mentünk színházba, így el is maradtak az óráink. Még osztályfőnököm behívott minket a csarnokba hogy segítsünk egy kicsit díszíteni, utána majd el is mehetünk mert tanulószoba se lesz, így hát a boldogságtól majd' szétdurranva értem haza.
10 dolog amit kedvelek:
- Bruno Mars
- könyvek
- családom
- írás
- sorozatok/filmek
- legjobb barátnőm
- édességek
- zene
- tumblr
- kétszínű emberek
- rasszizmus
- előítélet
- az emberek 99%-a
- gomba, hal
- osztálytársaim meg az egész iskolám
- hazugság
- tinip#csák
- divatfanok
- ha valaki megkérdőjelez engem
3. nap: Írd le a napodat.
Jaj, hát ma valami fantasztikus napom volt. Egy órám volt csak, kémia, azon pedig összefoglaltunk, utána pedig mentünk színházba, így el is maradtak az óráink. Még osztályfőnököm behívott minket a csarnokba hogy segítsünk egy kicsit díszíteni, utána majd el is mehetünk mert tanulószoba se lesz, így hát a boldogságtól majd' szétdurranva értem haza.
2013. november 15. 13:22
|
|
ivett02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.31. Hozzászólás: 144 Csatolások: 3 Azonosító: 210962 offline
|
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
- Barca <3
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
1: Brooklyn
2: New York
3: Oroszország
4: Hawaii
5: London
+1: Los Angeles
<3
- Barca <3
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
1: Brooklyn
2: New York
3: Oroszország
4: Hawaii
5: London
+1: Los Angeles
<3
2013. november 15. 13:35
|
|
ivett02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.31. Hozzászólás: 144 Csatolások: 3 Azonosító: 210962 offline
|
10 dolog amit kedvelek:
-Eminem
-Milka csoki
-Kémia óra
-Zene
-Twitter
-We hart it
-Justin Bieber
-Foci
-T.Mills
-1D
-Sp
-Iskola
-Vaj
-Matek
-Insta
-irigy embereket
-2 szinu embereket
-fake askok
-ask.fm
-Hazug embereket
10 dolog amit kedvelek:
-Eminem
-Milka csoki
-Kémia óra
-Zene
-We hart it
-Justin Bieber
-Foci
-T.Mills
-1D
-Sp
-Iskola
-Vaj
-Matek
-Insta
-irigy embereket
-2 szinu embereket
-fake askok
-ask.fm
-Hazug embereket
2013. november 15. 14:31
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
1. Tetszel mióta megláttalak.
2. Tudom, hogy sokszor kibírhatatlan vagyok, de nagyon szeretlek Titeket. - a barátaimnak
3. -
1. Tetszel mióta megláttalak.
2. Tudom, hogy sokszor kibírhatatlan vagyok, de nagyon szeretlek Titeket. - a barátaimnak
3. -
2013. november 15. 16:08
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
Azt hiszem, kihagynám.
Azt hiszem, kihagynám.
2013. november 15. 17:22
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
15. nap: Álompasid / csajod.
Nincs nagyon álomszerű pasim, de mindenkép legyen kedves, nevetessen meg. De a lényeg ,hogy ugyan azt érezze, amit én iránta és fogadjon el a hibáimmal együtt.
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Valószínű ,hogy minden szerettemtől elbúcsúznék és mindnekinek elmondanám így utolsóként, hogy mit is gondoltam róla az évek során.
Nincs nagyon álomszerű pasim, de mindenkép legyen kedves, nevetessen meg. De a lényeg ,hogy ugyan azt érezze, amit én iránta és fogadjon el a hibáimmal együtt.
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Valószínű ,hogy minden szerettemtől elbúcsúznék és mindnekinek elmondanám így utolsóként, hogy mit is gondoltam róla az évek során.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: