Huh, hát nagyon sok mindent azt hiszem meg se tudnám mindet csinálni..
29 napos kihívás
2013. november 09. 18:02
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
viszont erről még nem gondolkodtam..
2013. november 09. 20:02
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Az egyszerű és lenyűgöző emberkére szavaznék.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Ha megdícsérnek, és ha ismeretlen emberrel kell beszélnem.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Rengeteg minden szerettem volna lenni, a tanártól kezdve a tűzoltóig, így erre nem igazán tudnék pontos válasszal szolgálni.
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Nem hiszek, mert szerintem ahhoz, hogy valaki szerelmes legyen, nem elég egy sima ránézés. Így csak legfeljebb megtetszhet az illető, de véleményem szerint a szerelemhez jobban meg kell ismerni a személyt.
Az egyszerű és lenyűgöző emberkére szavaznék.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Ha megdícsérnek, és ha ismeretlen emberrel kell beszélnem.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Rengeteg minden szerettem volna lenni, a tanártól kezdve a tűzoltóig, így erre nem igazán tudnék pontos válasszal szolgálni.
Nem hiszek, mert szerintem ahhoz, hogy valaki szerelmes legyen, nem elég egy sima ránézés. Így csak legfeljebb megtetszhet az illető, de véleményem szerint a szerelemhez jobban meg kell ismerni a személyt.
2013. november 10. 10:33
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.:
Legyen udvarias, ne pedig egy kőbunkó az illető. Lányból vagyok, szóval örülök a kedvességeknek, akár egy szál virágnak is. Imádom, ha valaki meg tud nevettetni.
Legyen udvarias, ne pedig egy kőbunkó az illető. Lányból vagyok, szóval örülök a kedvességeknek, akár egy szál virágnak is. Imádom, ha valaki meg tud nevettetni.
2013. november 10. 10:38
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved
Á, ez egy igazán nehéz dolog. Az előttem kommentelő megemlítette, hogy meg tudjon nevettetni, azt hiszem, ez nálam is fontos. Kedvelem, ha valakinek van kisugárzása, de nem tudom, mit mondhatnék még...
Á, ez egy igazán nehéz dolog. Az előttem kommentelő megemlítette, hogy meg tudjon nevettetni, azt hiszem, ez nálam is fontos. Kedvelem, ha valakinek van kisugárzása, de nem tudom, mit mondhatnék még...
2013. november 10. 11:58
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
Az udvariasság nálam alap dolog, gyűlölöm, ha egy fiú modortalan és egy komplett idióta. Ahogyan az őszinteség és a kedvesség, úgy még mondjuk a figyelmesség is fontos számomra.
Az udvariasság nálam alap dolog, gyűlölöm, ha egy fiú modortalan és egy komplett idióta. Ahogyan az őszinteség és a kedvesség, úgy még mondjuk a figyelmesség is fontos számomra.
2013. november 10. 12:11
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1. Anyunak, hogy imádom és nagyon erős nő.
2. A barátnőmnek, hogy köszönök neki mindent.
3. A r#bancoknak, k#rváknak, hogy baromira nem menők.
4. Néhány embernek, hogy csalódtam bennük.
1. Anyunak, hogy imádom és nagyon erős nő.
2. A barátnőmnek, hogy köszönök neki mindent.
3. A r#bancoknak, k#rváknak, hogy baromira nem menők.
4. Néhány embernek, hogy csalódtam bennük.
2013. november 10. 12:37
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
29.nap - 4 mód,ahogy el lehet nyerni a szíved:.
-Figyelmesség.
-Kedvesség.
-Udvariasság.
-Őszinteség.
-Figyelmesség.
-Kedvesség.
-Udvariasság.
-Őszinteség.
2013. november 10. 12:50
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Egyszer írtam levelet az is legalább 5-6 éve volt,amúgy nemszoktam mivel nemkell ahhoz levél,hogy valakinek elmeséljek valamit vagy elmondjam mit is kondolok vagy,hogy rákérdezzek miújság felé meg ilyesmik.Nemigazán vagyok az a levélírós tipus meg amúgy sem tudnék kinek írni.
Egyszer írtam levelet az is legalább 5-6 éve volt,amúgy nemszoktam mivel nemkell ahhoz levél,hogy valakinek elmeséljek valamit vagy elmondjam mit is kondolok vagy,hogy rákérdezzek miújság felé meg ilyesmik.Nemigazán vagyok az a levélírós tipus meg amúgy sem tudnék kinek írni.
2013. november 10. 13:02
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
1. Családtagjaimnak, hogy nagyon szeretem őket.
2. Pár embernek, akik azt hiszik magukról, hogy tökéletesek szívesen beolvasnék.
3. Az legjobb barátnőmnek azt, hogy köszönöm neki, hogy mindig mellettem áll és megért.
4. -
1. Családtagjaimnak, hogy nagyon szeretem őket.
2. Pár embernek, akik azt hiszik magukról, hogy tökéletesek szívesen beolvasnék.
3. Az legjobb barátnőmnek azt, hogy köszönöm neki, hogy mindig mellettem áll és megért.
4. -
2013. november 10. 16:40
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Szoktam. Igazából minden könyvet imádok, amit eddig olvastam, lehetetlen lenne kiemelni bármelyiket is. Talán a Harry Potter az, ami nagyon nagy hatással volt rám, ezen kívül Darren Shan könyveit részesítem előnyben.
1. Az egyik osztálytársamnak azt, hogy nagyon félreismertem.
2. A legjobb barátnőmnek, hogy imádom, és köszönök neki mindent.
3. Anyukámnak, hogy hiába vagyok sokszor bunkó, őt szeretem a világon a legjobban.
4. A kedvenc zenekarjaim tagjainak, hogy köszönöm, hogy vannak, megváltoztatták az életem.
Szoktam. Igazából minden könyvet imádok, amit eddig olvastam, lehetetlen lenne kiemelni bármelyiket is. Talán a Harry Potter az, ami nagyon nagy hatással volt rám, ezen kívül Darren Shan könyveit részesítem előnyben.
1. Az egyik osztálytársamnak azt, hogy nagyon félreismertem.
2. A legjobb barátnőmnek, hogy imádom, és köszönök neki mindent.
3. Anyukámnak, hogy hiába vagyok sokszor bunkó, őt szeretem a világon a legjobban.
4. A kedvenc zenekarjaim tagjainak, hogy köszönöm, hogy vannak, megváltoztatták az életem.
2013. november 10. 18:20
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Imádok olvasni, főleg Vörös Pöttyös könyveket szoktam venni, de szeretem Leiner Laura és Meg Cabot könyveit is.
1. A srácnak, aki tetszik azt, hogy tetszik.
2. Az angol tanáromnak azt, hogy mennyire nem bírom, hogy ennyi tanulnivalót ad.
3. Anyukámnak, hogy NAGYON szeretem
4. A volt legjobb barátnőmnek, hogy mennyire rosszul esett az árulása.
Imádok olvasni, főleg Vörös Pöttyös könyveket szoktam venni, de szeretem Leiner Laura és Meg Cabot könyveit is.
1. A srácnak, aki tetszik azt, hogy tetszik.
2. Az angol tanáromnak azt, hogy mennyire nem bírom, hogy ennyi tanulnivalót ad.
3. Anyukámnak, hogy NAGYON szeretem
4. A volt legjobb barátnőmnek, hogy mennyire rosszul esett az árulása.
2013. november 10. 18:36
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
Mindenképp legyen őszinte, ez talán a legfontosabb. Nem árt, ha szorult bele némi udvariasság és figyelmesség. És ha kell, tudjon megnevettetni.
Mindenképp legyen őszinte, ez talán a legfontosabb. Nem árt, ha szorult bele némi udvariasság és figyelmesség. És ha kell, tudjon megnevettetni.
2013. november 10. 18:40
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved:
- • Humor
• Mosoly
• Kedvesség
• Figyelmesség
2013. november 10. 20:16
|
|
diamondangelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 214868 offline
|
8. nap: Egy srácnak azt,h szeretem,egy lánynak,h nagyon irigylem,a szüleimnek,h elegem van és Elli Goudingnak,h nagyon jó a hangja!
)
2013. november 10. 21:00
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nem hiszek mivel, hogy szerethetnénk egy olyan embert akit nem is ismerünk és csak egyszer láttuk? Teljesen más ha valaki tetszik és ha valakibe szerelmes vagy.
Nem hiszek mivel, hogy szerethetnénk egy olyan embert akit nem is ismerünk és csak egyszer láttuk? Teljesen más ha valaki tetszik és ha valakibe szerelmes vagy.
2013. november 11. 06:54
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
-Köszönök mindent, amit értem teszel, szeretlek!
-Hiányzol!
-Igaz barátomnak tartalak!
-Boldog évfordulót Nektek!
[Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
]
-Köszönök mindent, amit értem teszel, szeretlek!
-Hiányzol!
-Igaz barátomnak tartalak!
-Boldog évfordulót Nektek!
[Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
2013. november 11. 09:28
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Hát nem tudom, hol is kezdjem. 2005-ben ismertem meg őt. Azóta jóban vagyok vele, de a barátságunk csak 2010-2011 körül kezdett mélyülni. Szerintem ez annak köszönhető, hogy teljesen véletlenül egy padba kerültünk matekon. Annyi hülyeséget összehordtunk, hogy olyan nincs.
Amellett, hogy bízhatok benne és számíthatok rá, nagyon sok közös van bennünk, ha csak a családunkat hasonlítjuk össze, akkor is. Ezért meg tudjuk egymást érteni. Tényleg megértjük egymást. Nincs az, hogy szégyellek előtte valamit, minden itthon és suliban történő eseményről beszámolok neki, panaszkodhatok, ha nincs jó kedvem és megőrülhetek, ha éppen olyan a hangulatom. Olyan dolgokat is megosztunk egymással, amit senki másnak nem mondunk el. Csomó olyan dolgot mondtam el neki tök természetesen, amit másnak soha. És tudom, hogy ez fordítva is így van. Mert a bizalom megvan. Ő nem olyan, mint a többi tini, bár sokszor van hangulatváltozása. Ha valami nem tetszik neki, akkor annak hangot is ad. Van önálló véleménye és nem mások után megy. Jó tanuló, jó a felfogása, okos, és sok mindenben egyet értünk. Mint minden legjobb barátnak, nekünk is az a dolgunk, hogy a másikat ne hagyjuk egyedül a bajban, vagy ha őrültséget csinál, akkor ne hagyjuk, legalábbis ne egyedül. Most így hirtelen egy olyan alkalomra emlékszem, amikor nagyon féltem a következmények miatt, ezen kívül meg volt egy eléggé vicces történetünk is. Ő az az ember, akit este kilenckor is beengedünk, hogy ne császkáljon egyedül ezen a környéken, hanem aludjon itt. Volt már rá példa.
Hát nem tudom, hol is kezdjem. 2005-ben ismertem meg őt. Azóta jóban vagyok vele, de a barátságunk csak 2010-2011 körül kezdett mélyülni. Szerintem ez annak köszönhető, hogy teljesen véletlenül egy padba kerültünk matekon. Annyi hülyeséget összehordtunk, hogy olyan nincs.
2013. november 11. 15:21
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
15 éves lány. Vállig érő, göndör haj, barna szem. Kedves, okos, őszinte. Néha kicsit régimódi, de nagyon szeretem.
Lassan 10 éve vagyunk barátnők. Egy általános iskolába jártunk, és ugyanabba a középsuliba lettünk felvéve.
Mindent elmondhatok neki, mert tudom, hogy soha nem adná tovább, legyen szó egy srácról, az osztálytársaimról vagy a családomról. Kérhetek tőle tanácsot is akármivel kapcsolatban, mindig megpróbál segíteni.
Az ízlésünk általában nem egyezik meg, de mindketten megpróbáljuk a másikat is nézni, szóval olyan programokat szervezünk, ami vagy mindkettőnknek tetszik, vagy csak egyikünknek, de a másikunk megpróbálja élvezni és nem szólja le az adott dolgot.
15 éves lány. Vállig érő, göndör haj, barna szem. Kedves, okos, őszinte. Néha kicsit régimódi, de nagyon szeretem.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: