Ha megláttom azt aki tetszik.
29 napos kihívás
2013. november 08. 17:41
27.nap - Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Tetoválóművész vagy énekesnő. Lool
Tetoválóművész vagy énekesnő. Lool
2013. november 08. 17:47
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Top öt:
1. Ha tehetetlen vagyok, vagy másokat annak látok.
2. Vasárnap arra gondolni, hogy holnap kezdődik a koránkelés és minden más (a sulival kapcsolatban) előröl.
3. Ha úgy kritizálnak valakit/valamit vagy épp engem, úgy, hogy nem is ismernek.
4. Ha egy állatot kínoznak, az nem csak haragot, hanem szomorúságot is vált ki belőlem.
5. Annál nincs rosszabb, mikor valaki elveszíti a szeretteit.
Top öt:
1. Ha tehetetlen vagyok, vagy másokat annak látok.
2. Vasárnap arra gondolni, hogy holnap kezdődik a koránkelés és minden más (a sulival kapcsolatban) előröl.
3. Ha úgy kritizálnak valakit/valamit vagy épp engem, úgy, hogy nem is ismernek.
4. Ha egy állatot kínoznak, az nem csak haragot, hanem szomorúságot is vált ki belőlem.
5. Annál nincs rosszabb, mikor valaki elveszíti a szeretteit.
2013. november 08. 18:42
15. nap: Álompasid / csajod.
Nekem a szőke hajú és kék illetve zöld szemű srácok jönnek be.
Olyan mint Harold Styles vagy éppen Sebastian Vettel. Ölni tudnék egy ilyen pasiért. Már maga a kisugárzása legyen elbűvölő, de ne legyen nőcsábász ha velem van. Olyankor csak velem foglalkozzon ne mással. Meg hát sok minden de azt nem írnám most le.. elég sok.
Nekem a szőke hajú és kék illetve zöld szemű srácok jönnek be.
Olyan mint Harold Styles vagy éppen Sebastian Vettel. Ölni tudnék egy ilyen pasiért. Már maga a kisugárzása legyen elbűvölő, de ne legyen nőcsábász ha velem van. Olyankor csak velem foglalkozzon ne mással. Meg hát sok minden de azt nem írnám most le.. elég sok.
2013. november 08. 22:12
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Hát olyan legjobb barátnőknek nem mondanám magunkat, de kétség kívül vele tudok mindent megbeszélni.
Egy őrült, de csupa szívvel teli csaj. Nem érdekli mások véleménye, és szinte lehetetlen vele összevitatkozni. Továbbá teljesen megért, de ugyan akkor megkér engem ,hogy legyek lazább, mert én olyann izgulos vagyok. Hangulatváltozó, akiből elsőnek ki se lehet nézni ,hogy milyen is.
Hát olyan legjobb barátnőknek nem mondanám magunkat, de kétség kívül vele tudok mindent megbeszélni.
Egy őrült, de csupa szívvel teli csaj. Nem érdekli mások véleménye, és szinte lehetetlen vele összevitatkozni. Továbbá teljesen megért, de ugyan akkor megkér engem ,hogy legyek lazább, mert én olyann izgulos vagyok. Hangulatváltozó, akiből elsőnek ki se lehet nézni ,hogy milyen is.
2013. november 09. 09:43
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Én kijelenthetem, hogy igen! Mégpedig azért, mert én is tapasztaltam...
Én kijelenthetem, hogy igen! Mégpedig azért, mert én is tapasztaltam...
2013. november 09. 10:44
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Elég sok minden, most hirtelen ezek jutottak eszembe;
-ha elveszítek valakit(/valamit)
-ha valami rossz történik egy hozzám közelállóval
-a csalódás
-az állatkínzás
-a rasszizmus
Elég sok minden, most hirtelen ezek jutottak eszembe;
-ha elveszítek valakit(/valamit)
-ha valami rossz történik egy hozzám közelállóval
-a csalódás
-az állatkínzás
-a rasszizmus
2013. november 09. 10:59
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
-Rettegek a fogorvosoktól.
-Utálom a fizikát.
-Bírom az ilyen kis internetes játékokat.XD
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Hú,hát nem igazán szoktam előre tervezni dolgokat,de hát szeretnék boldog,normális lenni,meg egy jó munkát,a többi meg majd jön magától.
-
-Rettegek a fogorvosoktól.
-Utálom a fizikát.
-Bírom az ilyen kis internetes játékokat.XD
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Hú,hát nem igazán szoktam előre tervezni dolgokat,de hát szeretnék boldog,normális lenni,meg egy jó munkát,a többi meg majd jön magától.
-
2013. november 09. 11:19
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Nem szoktam olvasni, bár volt úgy, hogy könyvet vettem a kezembe.
Szeretem a Szerelmünk lapjait, az tényleg jó könyv, elkezdtem még régebben a Mutációt, de nem fejeztem be, majd arra is időt szakítok, valamint pont tegnap a Szent Johannát, mert annyian dicsérték.
Nem szoktam olvasni, bár volt úgy, hogy könyvet vettem a kezembe.
2013. november 09. 11:21
Nem igazán... A külsőjébe, a megjelenésébe beleszerethetsz első látásra, de a tulajdonságaiba nem... Szerintem.
Nem igazán... A külsőjébe, a megjelenésébe beleszerethetsz első látásra, de a tulajdonságaiba nem... Szerintem.
2013. november 09. 11:36
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Persze, hogy szoktam. Még régebben járt nekem a PonyClub és abban nagyon sokszor jöttek lovas regények. Na, azokban sosem csalódtam. Egyszerűen nem bírtam letenni, annyira jó regények voltak. Volt olyan amit ötször is elolvastam és nem bírtam megunni. De bármilyen témájú könyvet szívesen olvasok, az a lényeg csak, hogy fogjon meg a történet, vagy a szereplők.
Persze, hogy szoktam. Még régebben járt nekem a PonyClub és abban nagyon sokszor jöttek lovas regények. Na, azokban sosem csalódtam. Egyszerűen nem bírtam letenni, annyira jó regények voltak. Volt olyan amit ötször is elolvastam és nem bírtam megunni. De bármilyen témájú könyvet szívesen olvasok, az a lényeg csak, hogy fogjon meg a történet, vagy a szereplők.
2013. november 09. 11:49
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
28.nap - Hiszel a szerelemben első látásra?Miért?
Igazából nem tudom,mert még nem tapasztaltam ilyet.
Igazából nem tudom,mert még nem tapasztaltam ilyet.
2013. november 09. 11:58
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Ügyvéd, énekesnő.
Őszintén nem tudom. 1. Mivel még nem voltam szerelmes nem tudhatom, 2. Inkább csak külsőre tetszhet valaki elsőre, mert akkor még nem tudhatjuk hogy milyen.
Ügyvéd, énekesnő.
Őszintén nem tudom. 1. Mivel még nem voltam szerelmes nem tudhatom, 2. Inkább csak külsőre tetszhet valaki elsőre, mert akkor még nem tudhatjuk hogy milyen.
2013. november 09. 12:18
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
10 amit utálok:
- évszakokat
- bogarakat
- ha sok ember vesz körül (attól meg is tudok őrülni)
- lifteket
- ha egyfolytában beszélnek hozzám, és nem hagyják, hogy megszólaljak
- amikor reggel a nap a szemembe süt
- horror filmeket
- amikor valaki előttem nyalja-falja a pasiját
- ha valaki értetlen
- amikor a 11 éves kislányok irogatják Facebookra, hogy olyan értelmetlen az életük
10 amit kedvelek:
- az esős napokat
- dráma filmeket
- fotózást
- gondolkodni az iskolából jövet
- aludni délig
- videó készítést és szerkesztését
- a nagyvárosokat
- ha egyedül lehetek
- zenehallgatást
- futni
10 amit utálok:
- évszakokat
- bogarakat
- ha sok ember vesz körül (attól meg is tudok őrülni)
- lifteket
- ha egyfolytában beszélnek hozzám, és nem hagyják, hogy megszólaljak
- amikor reggel a nap a szemembe süt
- horror filmeket
- amikor valaki előttem nyalja-falja a pasiját
- ha valaki értetlen
- amikor a 11 éves kislányok irogatják Facebookra, hogy olyan értelmetlen az életük
10 amit kedvelek:
- az esős napokat
- dráma filmeket
- fotózást
- gondolkodni az iskolából jövet
- aludni délig
- videó készítést és szerkesztését
- a nagyvárosokat
- ha egyedül lehetek
- zenehallgatást
- futni
2013. november 09. 13:49
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Személy szerint nem. Nem tudsz valakibe beleszeretni első látásra, illetve csak akkor, ha a külsőre mész. A belső tulajdonságaihoz nem elég az első látás..
Személy szerint nem. Nem tudsz valakibe beleszeretni első látásra, illetve csak akkor, ha a külsőre mész. A belső tulajdonságaihoz nem elég az első látás..
2013. november 09. 15:08
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?:
Ez egy nehéz kérdés, mert ha racionálisan végiggondoljuk, akkor nem feltétlenül létezik. Én azonban eléggé romantikus alkat vagyok, szóval valahol a szívem mélyén reménykedem benne, hogy mégis.
Ez egy nehéz kérdés, mert ha racionálisan végiggondoljuk, akkor nem feltétlenül létezik. Én azonban eléggé romantikus alkat vagyok, szóval valahol a szívem mélyén reménykedem benne, hogy mégis.
2013. november 09. 15:21
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
szerelemben? nem. ami első látásra kialakulhat, az nagyon erős vonzalom, szexuális vágy, de nem szerelem, ahhoz ismerni kell a másik félt.
természetesen ott van a plátói szerelem érzése, ami kialakulhat úgy, hogy semmit nem tudunk az emberről, "beleszeretünk" egy idealizált álomképbe, de ezt szintén nem számít szerelemnek, legalábbis a közelében sincs annak az érzésnek, amilyen szerelem létrejöhet két egymást ismerő, tényleges kapcsolatban lévő ember között, bár ennek a belátásához nekem is fel kellett nőnöm, és nagyon sokáig - tipikus tiniként - hittem minden ostoba, romantikus regényben fellelhető valótlan, eltúlzott és túlértékelt dologban.
szerelemben? nem. ami első látásra kialakulhat, az nagyon erős vonzalom, szexuális vágy, de nem szerelem, ahhoz ismerni kell a másik félt.
természetesen ott van a plátói szerelem érzése, ami kialakulhat úgy, hogy semmit nem tudunk az emberről, "beleszeretünk" egy idealizált álomképbe, de ezt szintén nem számít szerelemnek, legalábbis a közelében sincs annak az érzésnek, amilyen szerelem létrejöhet két egymást ismerő, tényleges kapcsolatban lévő ember között, bár ennek a belátásához nekem is fel kellett nőnöm, és nagyon sokáig - tipikus tiniként - hittem minden ostoba, romantikus regényben fellelhető valótlan, eltúlzott és túlértékelt dologban.
2013. november 09. 16:56
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Már kiskoromban is bölcsiben szerettem volna dolgozni, mint anyu, vagy óvodában, vagy festéssel, rajzolással foglalkozni.
Hát még soha nem voltam szerelmes (hála az égnek), úgyhogy erről nem nagyon tudok nyilatkozni.
Már kiskoromban is bölcsiben szerettem volna dolgozni, mint anyu, vagy óvodában, vagy festéssel, rajzolással foglalkozni.
Hát még soha nem voltam szerelmes (hála az égnek), úgyhogy erről nem nagyon tudok nyilatkozni.
2013. november 09. 17:50
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
Az amikor olyan embereket vesztettem el,akik sokat jelentettek nekem és nagyon nagyon fontos szerepük volt az életemben.
Az amikor olyan embereket vesztettem el,akik sokat jelentettek nekem és nagyon nagyon fontos szerepük volt az életemben.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: