5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Berlin, London, Mexikóváros, Párizs, Erdély.
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Kevés dolog. De leginkább az ha egy szerettemmel valami rossz történik, vagy rossz jegyet kapom (ez nagyon letud törni, főleg ha arra gondolok, hogy jobbra is sikerült volna) vagy éppen egyszerűen csak az, hogy a hátam mögött kibeszélnek. Bár ez inkább nem elszomorít hanem megerősít, hogy még jobbnak kell lennem.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Amennyire van időm akkor igen. Szeretek olvasni. Olyankor sosem gondolok semmire, kiürítem az agyam. Ám szeretem az akció dús könyveket, a romantikusakat, az Egri csillagokat (!) az Antigonét (!) meg úgy a tini korosztálynak szóló könyvek nagy része.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
- Annyira szeretlek, hogy azt már én magam sem hiszem el! ~ Anyum (:
- Annyira érdekel a véleményed, mint engem a facebook. Kicsit sem. ~ jó pár emberkének
- Imádlak, imádlak, imádlak. S míg élek imádni is foglak. ~ NEKIK
- Esküszöm akkor jobban bírtalak, míg csendben voltál. ~ pont.pont.pont.
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Ööm.. lány. Velem egyidős. Bár én pár hónappal idősebb vagyok nála. Vörösesbarna haja van, szemüveges, már az óvoda óta ismerjük egymást (kb. 10 éve). Szerintem nagyon barátságos és megbízható lány. Néha elég hisztis ami miatt össze is szoktunk kapni, de hamar kibékülünk. Imád fecsegni, pletykálni.. Ha valami nem tetszik neki amit javaslok azt kimondja, bár néha nem, hogy nehogy megbántson. Nem szereti ha előtte a One Directionról áradozok neki, de már annyit beszéltem róluk, hogy megszerette.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Egy pár ember olyan mint a felhő. Ha eltűnik, szebb lesz a napom.
Én nem vagyok féltékeny csak nem szeretem ha elveszik valamimet ami az enyém.