Starity

29 napos kihívás

150 oldal 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 02. 19:37 #1021
- törölt felhasználó -    
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Hát, először is nagyon fáj az ujjam, mert majdnem a feléig elvágtam, húsvágó késsel. Ez olyan 11 óra körül volt, és még mindig vérzik... sad.gif
Másodszor pedig nagyon boldog vagyok, az új hörim miatt. Annyira, de annyira cuki és puha. Most is itt alszik a mellkasomon. És annyira édesen eszik. És mikor ásított, hát én majdnem megzabáltam. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. november 03. 08:20 #1022
- törölt felhasználó -    
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled
Nem tudok ilyet mondani, talán az, hogy rossza szemem. sad.gif
2013. november 03. 08:39 #1023
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Ööö...ezt inkább most kihagynám...
2013. november 03. 10:50 #1024
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Hát igazából több ilyet is tudnék mondani,mert nincs úgy kimondottan legjobb barátom.Viszont,akik legrégebb óta a legközelebb állnak hozzám,ők is ketten vannak (testvérek),szóval most róluk beszélnék.biggrin.gif Rengeteget veszekednek egymással,ami néha már a sírba tud vinni,de végül is mindig sikerül kibékíteni őket.Elég érzékenyek,hamar eltörik náluk a mécses.Viccesek,talpraesettek,nincs olyan helyzet,amiben ne találnák fel magukat.
2013. november 03. 11:43 #1025
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.

Na, ez az a dolog, amit nem szeretnék megosztani egy nyílt fórumon, sőt alapjában véve sem szeretnék emlékezni rá. Úgyhogy ezt a napot kivételesen kihagynám.
2013. november 03. 13:02 #1026
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100

Szerintem ezt inkább megtartom magamnak biggrin.gif
2013. november 03. 13:22 #1027
Midnight Memories
Midnight Memories

Státusz#offline
Hozzászólás: 973
Csatolások: 224
Azonosító: 213467
22. nap - A legrosszabb dolog,ami valaha történt veled:.
Ezt inkább meghagynám magamnak.
2013. november 03. 13:24 #1028
- törölt felhasználó -    
Hát sok rossz dolog történt már, a legrosszabb talán az volt, mikor apu elköltözött tőlünk.
2013. november 03. 13:28 #1029
- törölt felhasználó -    
már megint lemaradtam... fear.gif

15. nap: Álompasid / csajod.
?? passz..

16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
hát szerintem ugyanazt, amit szoktam hétvégente... eszek egész nap, filmezek, fekszem... rohog.gif
2013. november 03. 17:59 #1030
- törölt felhasználó -    
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Így hirtelen nem ugrik be senki...

Hát, őszintén szólva még mindig kicsit ideges vagyok, hogy holnap újra suli, újra a rendes kerékvágás, meg minden... Bele kell zökkenni rendesen, újra, az biztos.

Én is úgy vagyok vele, hogy ez inkább csak rám tartozik.
2013. november 03. 19:14 #1031
- törölt felhasználó -    
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.:

Ismét passzolnám a kérdést.
2013. november 03. 19:18 #1032
- törölt felhasználó -    
Valahogy szintén nem érzek késztetést arra, hogy ezt így kijelentsem itt. Ezek személyes dolgok...
2013. november 03. 19:38 #1033
- törölt felhasználó -    
1. nap: Szóval Rebeka vagyok, de szinte mindenki Bekinek hív, mert ezt szeretem. Elég furcsa jellemem van, egy visszahúzódó, félénk és csendes lánynak titulálnám magam, de ha a barátaimmal vagyok, akkor elviselhetetlen és hangos vagyok. Elég önbizalom hiányos személy lennék, és kizártnak tartom, hogy ez változni fog. Vidám lánynak mondanám magam, akinek nagyon sok kell ahhoz, hogy rossz kedve legyen, ha ez mégis megtörténik, csak mosolyog tovább. Nagyon szeretnék egyszer eljutni Párizsba, és csak lenni ott. Szeretem a természetet, és nem hiszem, hogy tudnék városban élni - ugyanis falusi vagyok, mióta élek. Szeretek biciklizni, olvasni és írni. Imádom a családomat, és a kutyámat. Emellett imádok magyar lenni. Azt hiszem, ennyi.smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: xMilesss
2013. november 03. 19:41 #1034
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.

Jelenleg tinédzserkoromat élem Magyarország fővárosában. Szeretem ezt a várost, mert gyönyörű, még akkor is, ha nincs annyira felkapva. Rengetegszer vagyok vidám, pozitív, de persze az is megesik, hogy szomorú vagyok. Van, hogy valamibe túl korán beleélem magam, és azután nagyot koppanok, de azt hiszem, ez az élet velejárója. Nagyon visszahúzódó vagyok, de emellett szeretek barátkozni. Imádom a színes dolgokat. Nagy állatbarát vagyok, kedvencem a pingvin. Egyszer majd szeretnék eljutni külföldre, pontosabban Londonba. Fontos számomra a környezet és annak védelme. Szerencsésnek mondhatom magam, amiért megtaláltam a legjobb barátnőmet, akivel nem a facebookra írogatjuk ki, hogy milyen állatul berúgtuk, hanem akire bármikor számíthatok.
2013. november 03. 19:54 #1035
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
3. nap: Írd le a napodat.
Kora reggel szokásosan írtam a folyamatban lévő történetemet. Délben apukámnak vissza kellett mennie Németországba, csak az ünnepekre maradt itthon és utána ment vissza. Elköszöntünk tőle, és útnak bocsátottuk. Utána a nagyobbik tesóm is visszament Pestre, így hát a nap végére a már szokásos 3 tagúan maradtunk meg. Az egész délutánom a Candice olvasásával ment el, de még így se tudtam teljes egészében kiolvasni, ezért a rövidített változatát olvastam el végső elkeseredésemben. Azt hiszem lényegében ennyi.
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
Nem az, hogy nem tudok, de biztos, hogy nagyon nehezen tudnék élni.
-családom
-barátaim
-macskáim
-ceruzáim
-szemüvegem
-net
2013. november 03. 20:57 #1036
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 19002
Csatolások: 19660
Azonosító: 168141

A keresztnevem Laura, Vas megyében élek. 15 éves múltam júliusban, marketinget tanulok. Barna hajam és szemem van. Szeretek sorozatokat és filmeket nézni, olvasni, a kutyámmal sétálni.Diploma után szeretnék kiköltözni Bostonba, ott dolgozni és családot alapítani. smileeee.gif
2013. november 03. 21:30 #1037
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398

A nevem Alexandra, de általában Szandrának becéznek, vagy Szandinak, bár azt nem igazán szeretem, de már azt is megszoktam. 14 éves vagyok. Hogy mi leszek, azt még nem tudom,de a pszichológia az, ami igazán érdekel. Van egy kutyám, akit imádok.
2013. november 03. 21:38 #1038
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
hát a szakomat és az érdeklődési körömet egyaránt figyelembe véve pszichológus, ha elrugaszkodom a realizmus mezejéről, akkor színész.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
talán a legnagyobb hatással a Gyilkos elmék volt rám, hiszen vagy öt éve a rabja vagyok, és a mai napig ugyanúgy leköt bármelyik rész, hiába láttam már ezerszer, emellett nagy szerelmem még a Skins, és a negyedik évadig betegesen rajongtam a True Bloodért.
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
- Brian Molko hangja
- csoki
- zenehallgatás
- olvasás
- írás
- a reggeli kávé + cigi kombóm
- ha megkapom a kegyelem kettest matekból és töriből rolleyes.gif
- vodka
- ha elfogadnak úgy, ahogy vagyok
- hóesés
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Brian Molko. mert felnyitotta a szemem, neki köszönhetően rájöttem, milyen ember is vagyok valójában, de mellette még nagyon nagy hatással volt rám, illetve jelentős szerepet játszik az életemben Jonne Aaron is.
ezt már megtettem azoknak az embereknek, akikkel bizalmasabb viszont ápolok...
erre pedig inkább nem szeretnék visszaemlékezni...
2013. november 03. 21:52 #1039
- törölt felhasználó -    
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Berlin, London, Mexikóváros, Párizs, Erdély.

6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Kevés dolog. De leginkább az ha egy szerettemmel valami rossz történik, vagy rossz jegyet kapom (ez nagyon letud törni, főleg ha arra gondolok, hogy jobbra is sikerült volna) vagy éppen egyszerűen csak az, hogy a hátam mögött kibeszélnek. Bár ez inkább nem elszomorít hanem megerősít, hogy még jobbnak kell lennem. cool.gif

7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Amennyire van időm akkor igen. Szeretek olvasni. Olyankor sosem gondolok semmire, kiürítem az agyam. Ám szeretem az akció dús könyveket, a romantikusakat, az Egri csillagokat (!) az Antigonét (!) meg úgy a tini korosztálynak szóló könyvek nagy része. smileeee.gif

8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
- Annyira szeretlek, hogy azt már én magam sem hiszem el! ~ Anyum (:
- Annyira érdekel a véleményed, mint engem a facebook. Kicsit sem. ~ jó pár emberkének wink.gif
- Imádlak, imádlak, imádlak. S míg élek imádni is foglak. ~ NEKIK
- Esküszöm akkor jobban bírtalak, míg csendben voltál. ~ pont.pont.pont.

9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Ööm.. lány. Velem egyidős. Bár én pár hónappal idősebb vagyok nála. Vörösesbarna haja van, szemüveges, már az óvoda óta ismerjük egymást (kb. 10 éve). Szerintem nagyon barátságos és megbízható lány. Néha elég hisztis ami miatt össze is szoktunk kapni, de hamar kibékülünk. Imád fecsegni, pletykálni.. Ha valami nem tetszik neki amit javaslok azt kimondja, bár néha nem, hogy nehogy megbántson. Nem szereti ha előtte a One Directionról áradozok neki, de már annyit beszéltem róluk, hogy megszerette. w00t.gif

10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Egy pár ember olyan mint a felhő. Ha eltűnik, szebb lesz a napom.
Én nem vagyok féltékeny csak nem szeretem ha elveszik valamimet ami az enyém.
2013. november 04. 14:10 #1040
Midnight Memories
Midnight Memories

Státusz#offline
Hozzászólás: 973
Csatolások: 224
Azonosító: 213467
23. nap - Egy levél bárkinek.Akárkinek:. Ezt kihagynám.
150 oldal 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!