Starity

29 napos kihívás

150 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 27. 17:54 #941
- törölt felhasználó -    
15. nap: Álompasid / csajod.
Hm... Hát mindenképp legyen férfias. Legyen figyelmes, ha kell nevettessen meg. Ha kell legyen mellettem, viszont tudja hol a határ, és ne akarjon éjjel nappal a seggemben lógni. Ne legyen nagyon féltékeny, vagyis oké, valamilyen szintem normális, de ne essen át a ló túlsó oldalára. Szeresse az állatokat. Ne káromkodjon. Vagyis ne sokat, mert néha-néha nekem is kicsúszik, de azért van egy határ. Legyen határozott, de ne akarjon irányítani. És ne legyen az a nagyon nyálas, romantikus típus, mert attól kiráz a hideg. Ez is csak úgy a normális határokon belül. Fogadja el a családomat és a barátaimat. És persze az őszinteség.
Hát úgy külsőre nincs az a kimondott ideálom, annyi azért mindenképp, hogy ne legyen alacsonyabb nálam. És ne hanyagolja el a testét. Nem azt mondom, hogy gyúrja ki magát mint egy pitbull, de azért figyeljen oda. És ne is legyen pálcikaember.
És ez még azért elég messze van (remélem), de mindenképp akarjon gyerekeket. Nem kell egy egész raj, de egy olyan kettő-három jó lenne. smileeee.gif
2013. október 27. 18:37 #942
- törölt felhasználó -    
15. nap: Álompasid / csajod
Ha civil emberre gondolunk akkor a barnahaj/barnaszem párositást szeretem, de mindig pont ezeknek az ellenkezőjét kedvelem meg. Ugyan valamilyen szinten fontos a külső, szerintem a belső tulajdonságok is fontosak; ha valaki helyes, de bunkó akkor olyan emberrel nem kezdek ki. Meg az ilyen swag embereket utálom. dry.gif Egyébként a zenészek számomra nagyon vonzóak, valamint az inges emberek, te jó ég. Fontos az is, hogy legyen közös tulajdonság, és hogy úgy fogadjon el ahogy vagyok például a féltékenységem. Nem kell annyira izmosnak lenni, ha egy kicsit van, az nem baj. Legyen kedves, nevettessem meg és foglalkozzon velem, ha beszélünk a szemembe nézzen. Ha pedig sztárra gondolunk, akkor Alex Gaskarth a befutó, de a kedvenceim között mindenki helyes wink.gif
2013. október 27. 18:42 #943
- törölt felhasználó -    
15. nap: Álompasid / csajod
Elméletben barna szemű, barna hajú fiúk tetszenek, de valójában mindig szőke hajú és kék szemű fiúba esek bele:D A külső nálam nem annyira lényeges, de nem szeretem ha valaki szinte már gurul... Bírom a jó humorú srácokat, akik azért tudják, hol a határ. ja és talán a legfontosabb hogy ne egy kis tejbetök "SWAG" gyerek legyen aki Justin Bieber-t majmolja..
2013. október 27. 19:14 #944
- törölt felhasználó -    
15. nap: Álompasid:

Leginkább az olyan fiúk jönnek be, akik képesek megnevettetni. Természetesen igazi humorérzékről beszélek, nem a gusztustalan fajtáról. A sötét haj - világos szem kombináció, ami a leginkább megfog. De úgy gondolom a legfontosabb, hogy szeressük egymást.
2013. október 27. 19:25 #945
- törölt felhasználó -    
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Erre tegnap nem tudtam válaszolni, de úgy érzem ma sem. Amit el szerettem volna mondani, azt meg is tettem. Úgyhogy nincs ilyen unsure.gif

9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Dorka a neve, 19 lesz, mindig vintázs cuccokat hord, szereti a pasztell színeket, nagyon buta szegény és imád engem. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: bellsiam
2013. október 27. 21:23 #946
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Még nincsenek kialakulva, de jelen esetben az, hogy túléljem a középiskolát.

15. nap: Álompasid
Hát nem is tudom. Hasonlítson Jimmy Page-re. Minden téren. biggrin.gif
2013. október 28. 06:37 #947
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
15. nap: Álompasid / csajod.
Nekem inkább a kedves, aranyos fiúk jönnek be akiknek van életcéluk és kezdeni is akarnak valamit magukkal. Nevetesen meg és legyek boldog mellette valamint szeressen. És azért legyen jóképű habár ez a legkevesebbet számít ha szeretjük egymást. wink.gif
2013. október 28. 07:32 #948
- törölt felhasználó -    
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
- forma 1
- sorozatok
- filmek
- jegeskávé
- pizza
- One Direction ^^
2013. október 28. 09:56 #949
Midnight Memories
Midnight Memories

Státusz#offline
Hozzászólás: 973
Csatolások: 224
Azonosító: 213467
16. nap - Ha holnap vége lenne a világnak,mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében? Fogalmam sincs.Valószínűleg a családommal lennék.
2013. október 28. 10:16 #950
- törölt felhasználó -    
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Valószínűleg élném az életemet továbbra is, csak nem gondolnék semmi rosszra vagy szomorúra.
2013. október 28. 10:21 #951
- törölt felhasználó -    
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Elmondanám mindenkinek, hogy mennyire szeretem őket, és a családommal lennék. heart.gif
2013. október 28. 11:50 #952
bellsiam
bellsiam
Queen
Hozzászólás: 3245
Csatolások: 30
Azonosító: 132790
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Az ország északi részében élek egy kisvárosban, és... utálok itt lakni. biggrin.gif De már nem kell sokáig, jövőre az első dolgom lesz felköltözni Pestre. Nagy film- és sorozatmániákus vagyok, szeretek olvasni, és írni. Van saját honlapom. Szőke hajú, kékeszöld szemű vagyok. Szeretem a csalogányokat. biggrin.gif A többi meg ott van az adatlapomon. smileeee.gif
2013. október 28. 11:51 #953
- törölt felhasználó -    
Zenét hallgatnék:D
2013. október 28. 12:37 #954
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
„Néha úgy érzem, ha valami rossz történik, a vigaszt a gitáromban találom, ami mindig ott lesz nekem."/Alexi Laiho
2013. október 28. 13:05 #955
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
3. nap: Írd le a napodat.
Ha őszinte akarok lenni,akkor ma még kb. semmit sem csináltam. rohog.gif Felkeltem,reggeliztem,és sorozatot néztem,ennyi.
2013. október 28. 13:38 #956
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Szerintem beülnék egy Bioszra, annak sosincs vége... biggrin.gif Viccen kívül, szerintem elmennék koncertekre, és elmondanám azoknak az embereknek, akik fontosak nekem, hogy mennyire szeretem őket. Aztán ennék, és Castle-t vagy Grey's Anatomy-t néznék, miközben várom a világ végét...biggrin.gif
2013. október 28. 13:48 #957
- törölt felhasználó -    
Hát szerintem elbúcsúznék mindenkitől.
2013. október 28. 15:34 #958
- törölt felhasználó -    
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
"Everything you can imagine is real." ― Pablo Picasso

És erre sok okos barátném odakommentálta, hogy "NA ÉS HA EGY EGYSZARVÚT KÉPZELEK EL AKKOR MIVAN" omg.gif
Egyébként a szobám falára is ki van írva ez. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Karina197
2013. október 28. 19:10 #959
- törölt felhasználó -    

Elmondanám minden szerettemnek és barátomnak, hogy mennyire szeretem őket és köszönöm, hogy mindig mellettem álltak. Levezetésnek pedig Harry Pottert néznék, mert az mindig megnyugtat és egy világvége valószínűleg kiborítana.
2013. október 28. 19:10 #960
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Meghallgatnám a kedvenc dalaimat, és mindenki szemébe mondanám, hogy mit gondoltam róla az évek alatt.
150 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!