Hm... Hát mindenképp legyen férfias. Legyen figyelmes, ha kell nevettessen meg. Ha kell legyen mellettem, viszont tudja hol a határ, és ne akarjon éjjel nappal a seggemben lógni. Ne legyen nagyon féltékeny, vagyis oké, valamilyen szintem normális, de ne essen át a ló túlsó oldalára. Szeresse az állatokat. Ne káromkodjon. Vagyis ne sokat, mert néha-néha nekem is kicsúszik, de azért van egy határ. Legyen határozott, de ne akarjon irányítani. És ne legyen az a nagyon nyálas, romantikus típus, mert attól kiráz a hideg. Ez is csak úgy a normális határokon belül. Fogadja el a családomat és a barátaimat. És persze az őszinteség.
Hát úgy külsőre nincs az a kimondott ideálom, annyi azért mindenképp, hogy ne legyen alacsonyabb nálam. És ne hanyagolja el a testét. Nem azt mondom, hogy gyúrja ki magát mint egy pitbull, de azért figyeljen oda. És ne is legyen pálcikaember.
És ez még azért elég messze van (remélem), de mindenképp akarjon gyerekeket. Nem kell egy egész raj, de egy olyan kettő-három jó lenne.

0 felhasználónak tetszik: