Itt ülnék estig, amíg ezeket kitalálom, szóval ezt inkább kihagyom.
29 napos kihívás
2013. november 04. 15:34
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Hát minden esetre felvásárolnék egy rakat metal lemezt és azt hallgatnám,még bekövetkezik a vég,valamint elmennék egy kiadós Ensiferum koncertre elősorból üvölteni majd ezt követné az Epica,Tarja és a Wintersun..
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Pelenkás korom óta énekesnő szeretnék lenni és ez leginkább akkor erősödött bennem amikor rátaláltam a Nightwishre és meghallottam Tarja Turunent énekelni..
Hát minden esetre felvásárolnék egy rakat metal lemezt és azt hallgatnám,még bekövetkezik a vég,valamint elmennék egy kiadós Ensiferum koncertre elősorból üvölteni majd ezt követné az Epica,Tarja és a Wintersun..
Pelenkás korom óta énekesnő szeretnék lenni és ez leginkább akkor erősödött bennem amikor rátaláltam a Nightwishre és meghallottam Tarja Turunent énekelni..
2013. november 04. 15:51
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Nem igazán tudom, hogy mit kéne írom ide, mert nem szoktam kiönteni a szívem. Most éppen minden a nyakamba van szakadva, naponta dekkolok a kórházban, mert elvileg az orvosnak reggel 7-re kell ott lennie, erre valami tíz óra körül kezdi fogadni a betegeket. Legközelebb, mikor megyek ellenőrzésre (Asszem csütörtök, bár nem biztos. Anya tudja.), majd viszem a tanulnivalókat is, mert nekem nincs annyi időm, sem kedvem, hogy ott üljek és nézzem a falat a kórház folyosóján, hanem inkább olvasgatom az anatómiát. Az viszont tök jó, hogy a nagyim megengedi, hogy átjöjjek kicsit netezni hozzá.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
Nem akarok erről beszélni, mert bőven elég volt átélni is.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Kedves fejfájás! Nem akarsz elmúlni esetleg?
Nem igazán tudom, hogy mit kéne írom ide, mert nem szoktam kiönteni a szívem. Most éppen minden a nyakamba van szakadva, naponta dekkolok a kórházban, mert elvileg az orvosnak reggel 7-re kell ott lennie, erre valami tíz óra körül kezdi fogadni a betegeket. Legközelebb, mikor megyek ellenőrzésre (Asszem csütörtök, bár nem biztos. Anya tudja.), majd viszem a tanulnivalókat is, mert nekem nincs annyi időm, sem kedvem, hogy ott üljek és nézzem a falat a kórház folyosóján, hanem inkább olvasgatom az anatómiát. Az viszont tök jó, hogy a nagyim megengedi, hogy átjöjjek kicsit netezni hozzá.
Nem akarok erről beszélni, mert bőven elég volt átélni is.
Kedves fejfájás! Nem akarsz elmúlni esetleg?
2013. november 04. 16:01
Számomra a levelek túl személyesek... Annak, akinek levelet írnék jelenleg, csakis olyan mondanivalóm van, ami nem tartozik másra. Annyit mondok, hogy az életemben egy nagyon fontos embernek küldenék levelet.
Számomra a levelek túl személyesek... Annak, akinek levelet írnék jelenleg, csakis olyan mondanivalóm van, ami nem tartozik másra. Annyit mondok, hogy az életemben egy nagyon fontos embernek küldenék levelet.
2013. november 04. 16:18
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Én ezt szerintem kihagyom, mert nem tudnék dönteni, melyik 10-et írjam le.
Én ezt szerintem kihagyom, mert nem tudnék dönteni, melyik 10-et írjam le.
2013. november 04. 16:28
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.:
A jövőbeli énemnek: Ne hagyd, hogy a legkisebb akadály is legyőzhetetlen legyen. Küzdj az álmaidért.
A jövőbeli énemnek: Ne hagyd, hogy a legkisebb akadály is legyőzhetetlen legyen. Küzdj az álmaidért.
2013. november 04. 16:44
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Amit kedvelek:
- Csoki
- Kirándulás, utazás
- Gyors kaják
- Zene
- Cobra 11.
- Fényképezés
Amit nem:
- hazugság
- kétszínűség
- beképzeltség
Közelébe sincs a 10-nek, de most ennyi jutott eszembe, nincs türelmem mindet kitalálni.
Amit kedvelek:
- Csoki
- Kirándulás, utazás
- Gyors kaják
- Zene
- Cobra 11.
- Fényképezés
Amit nem:
- hazugság
- kétszínűség
- beképzeltség
Közelébe sincs a 10-nek, de most ennyi jutott eszembe, nincs türelmem mindet kitalálni.
2013. november 04. 16:58
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
10 dolog, amit kedvelek:
1. Csoki
2. Tél/tavasz
3. Karácsony
4. December
5. London
6. Állatok (főként a pingvinek)
7. Színes dolgok
8. Angol nyelv
9. Sorozatok
10. Zene
10 dolog, amit nem kedvelek:
1. Nyár
2. Bogarak
3. Pia, drog, cigi, bulik
4. Matek
5. Zöldségek
6. Állatkínzás
7. Kórház
8. Hazugság
9. Kihasználás
10. Beképzeltség
10 dolog, amit kedvelek:
1. Csoki
2. Tél/tavasz
3. Karácsony
4. December
5. London
6. Állatok (főként a pingvinek)
7. Színes dolgok
8. Angol nyelv
9. Sorozatok
10. Zene
10 dolog, amit nem kedvelek:
1. Nyár
2. Bogarak
3. Pia, drog, cigi, bulik
4. Matek
5. Zöldségek
6. Állatkínzás
7. Kórház
8. Hazugság
9. Kihasználás
10. Beképzeltség
2013. november 04. 17:12
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
15. nap: Álompasid / csajod:
Ha láttok egy Axl Rose, vagy Duff McKagan klónt (igen... szeretek lehetetlent kérni) akkor hozzátok ide Nekem. MOSTAZONNAL!
Ha láttok egy Axl Rose, vagy Duff McKagan klónt (igen... szeretek lehetetlent kérni) akkor hozzátok ide Nekem. MOSTAZONNAL!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. november 04. 18:23
Leginkább magamnak irnék sok dolgot. De még van egy-két ember, akinek szivesen mondanék dolgokat.
Leginkább magamnak irnék sok dolgot. De még van egy-két ember, akinek szivesen mondanék dolgokat.
2013. november 04. 19:54
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
A szépség csak a bőr felszínéig tart, a mocsok viszont csontig hatol.
Ha valakire mérges vagyok...De amúgy ezernyi ilyen van
A szépség csak a bőr felszínéig tart, a mocsok viszont csontig hatol.
Ha valakire mérges vagyok...De amúgy ezernyi ilyen van
2013. november 04. 20:55
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Különösebb tervem nincs. Mindig van egy aktuális, de tovaszáll.
15. nap: Álompasid / csajod.
Képtelenség behatárolni.
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Bizonyos személyeknek vallomást tennék, aztán ellopnám a közeli boltból az összes csokit, majd elfoglalnék egy lemezboltot és elterülve hallgatnám a kedvenc albumaim.
Sok minden. Túl sok ötletem van.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Régen nagyon nagy Egy rém rendes család, Szívek szállodája, Azok a 70-es évek show és Jóbarátok függő voltam. Előfordult, hogy abból idéztem. Ami a rajzfilmeket illeti Andy, a vagány és Louie élete. Mentoraim!
Most pedig American Horror Story, True Blood, Game Of Thrones, Sons of Anarchy, The Walking Dead, Pretty Little Liars, Skins, The Big Bang Theory, Prison Break, How I Met Your Mother.
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
- olvasás
- zenehallgatás
- biciklizés a szabadban
- kiállítások
- hajnal
- Kürtős kalács
- Észak-Európa
- sör
- autózás
- tengerpart
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Billie Joe Armstrong és anem komplett Green Day. A semmiből küzdötték fel magukat, mindvégig kitartottak a céljaik mellett és a 27 év alatt semmi sem változott.
...
Különösebb tervem nincs. Mindig van egy aktuális, de tovaszáll.
15. nap: Álompasid / csajod.
Képtelenség behatárolni.
Bizonyos személyeknek vallomást tennék, aztán ellopnám a közeli boltból az összes csokit, majd elfoglalnék egy lemezboltot és elterülve hallgatnám a kedvenc albumaim.
Sok minden. Túl sok ötletem van.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Régen nagyon nagy Egy rém rendes család, Szívek szállodája, Azok a 70-es évek show és Jóbarátok függő voltam. Előfordult, hogy abból idéztem. Ami a rajzfilmeket illeti Andy, a vagány és Louie élete. Mentoraim!
Most pedig American Horror Story, True Blood, Game Of Thrones, Sons of Anarchy, The Walking Dead, Pretty Little Liars, Skins, The Big Bang Theory, Prison Break, How I Met Your Mother.
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
- olvasás
- zenehallgatás
- biciklizés a szabadban
- kiállítások
- hajnal
- Kürtős kalács
- Észak-Európa
- sör
- autózás
- tengerpart
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Billie Joe Armstrong és a
...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. november 04. 21:24
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
egy ember van, akinek írnék, neki már meg is tettem, csak átadásra vár, viszont az a levélke túl személyes, úgyhogy ezt a napot - is - kihagyom.
egy ember van, akinek írnék, neki már meg is tettem, csak átadásra vár, viszont az a levélke túl személyes, úgyhogy ezt a napot - is - kihagyom.
2013. november 04. 22:09
Úgy gondolom, hogy ez elég személyes dolog lenne, ezért ezt inkább én is ki hagynám...
Úgy gondolom, hogy ez elég személyes dolog lenne, ezért ezt inkább én is ki hagynám...
2013. november 04. 22:27
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Raynie vagyok, egy 21 éves óbudai lány. Fodrásznak/sminkesnek/műköröm építőnek készülök. Személyiségre barátságos, kedves, elsőre kicsit félénkebb vagyok, de könnyen egy hullámhosszra tudok kerülni másokkal, így könnyen megnyílok, és előjön a nagyszájú, viccelődös énem. Rossz tulajdonságom, hogy túlon-túl őszinte vagyok és szókimondó, illetve hogy kicsit hamar fel tudom kapni a vizet.. de ezeket leszámítva szerintem elég jól ki lehet velem jönni.
Raynie vagyok, egy 21 éves óbudai lány. Fodrásznak/sminkesnek/műköröm építőnek készülök. Személyiségre barátságos, kedves, elsőre kicsit félénkebb vagyok, de könnyen egy hullámhosszra tudok kerülni másokkal, így könnyen megnyílok, és előjön a nagyszájú, viccelődös énem. Rossz tulajdonságom, hogy túlon-túl őszinte vagyok és szókimondó, illetve hogy kicsit hamar fel tudom kapni a vizet.. de ezeket leszámítva szerintem elég jól ki lehet velem jönni.
2013. november 05. 10:48
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- Mi lenne az emberek reakciója, ha csak úgy hirtelen kámforrá válnék? Feltűnne nekik egyáltalán, hogy eltűntem?
- Bárcsak vissza lehetne pörgetni az időt, vagy megállítani kedvem szerint
- Vajon milyen lesz az emberiség, a technika és a Föld 10 év múlva?
- A Bibliában leírtak valóban megtörténtek?
- Hogyan néznék ki szőkén, kék szemmel?
- Jó lenne tanulni is, nem csak lustálkodni
- Hogyan tudnám jobbá tenni a világot?
- Mi lenne az emberek reakciója, ha csak úgy hirtelen kámforrá válnék? Feltűnne nekik egyáltalán, hogy eltűntem?
- Bárcsak vissza lehetne pörgetni az időt, vagy megállítani kedvem szerint
- Vajon milyen lesz az emberiség, a technika és a Föld 10 év múlva?
- A Bibliában leírtak valóban megtörténtek?
- Hogyan néznék ki szőkén, kék szemmel?
- Jó lenne tanulni is, nem csak lustálkodni
- Hogyan tudnám jobbá tenni a világot?
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.