24.nap - Hét dolog,ami gyakran megfordul a fejedben.
-Hiszek-e Istenben?Vajon tényleg létezik?
-Miért igazságtalan az élet?
-Tanulni kéne,nem csak lustálkodni.
-Zayn Malik.
-Bárcsak visszalehetne forgatni az időt.
-Hogy fogok beilleszkedni?
-Dalszöveg.Rengeteg dalszöveg.
29 napos kihívás
2013. november 05. 14:49
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
2013. november 05. 15:22
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
3. nap: Írd le a napodat.
Reggel 6 órakor keltem, míg a 6:58-as buszt vártam szrrá áztam / hozzáteszem a busz megint nem pontosan érkezett
/ Dupla tesi helyett az aulában próbáltuk a táncokat, majd infón dogát írtunk. A nagyszünetben az egész suli előtt táncoltunk farokkal a nadrágunkban, miközben mindenki minket nézett
Kommunikáción azért imádkoztam, hogy ne feleljek, mert ezt az anyagrészt nem tudom. Headway-en szódogát írtunk, németen próbáltunk szintén az aulában, majd megunva azt, hogy a többiek csak beszélgetnek felmentünk az osztályba, beszélgetni.
A 7. órán szintén próbáltunk, szintén az aulában.
Utána indultunk a buszmegállóba, kb. 30 perce értem haza, még nem öltöztem át, sőt semmit sem csináltam, de a napom már így is jobb a bíberes cikk miatt.
Reggel 6 órakor keltem, míg a 6:58-as buszt vártam szrrá áztam / hozzáteszem a busz megint nem pontosan érkezett
2013. november 05. 15:28
Reggel 6-kor keltem fel, 6:45-kor elindultam a hetes buszhoz. Szokásosan túl hamar értem oda, de inkább hamar legyek ott, minthogy lekéssem. 7:02-kor megérkezett a busz, hátramentem a helyemre, zenét hallgattam fülhallgatóval. Suliban az első óra matek volt, az egyik sráccal hülyéskedtünk egy keveset, de amúgy figyeltem nagyjából. Utána töri, ahol témazárót írtunk, remélem sikerült összekaparnom egy kettest. Töri után infó, amin Libre Office-ban szerkesztettünk táblázatot... Utána elmentem a büfébe mogyorós csigáért, de csak kakaós volt, szóval azt vettem. Utána német volt, a levelező versenyes feladatokat néztük át. Az egyik srác leült mellém, hogy segít szótárazni, jó sokat nevettünk, tanárnő meg konkrétan kikészült tőlünk, egész órán olyan "kapjátok be" hangulata volt. Utána dupla tesi. Az elsőn 20 kör futással indítottunk, aztán tanárnő megint az őrületbe kergetett minket azzal, hogy az osztály néptáncos fiúja néptáncolni tanítson minket. Mi a sráccal, aki németen is mellettem ült, leültünk, és jót nevettünk a többieken. Utána gimnasztikáztunk, majd Medicin labdával csináltunk feladatokat. A második tesin a 9/2-es osztállyal kidobóztunk. Utána kémiánk volt, ahol témazárót írtunk. 14:00-kor végeztünk, a 14:30-as busszal jöttem haza. Eláztam egy kissé, de nem zavar, mert szeretem az esőt. Itthon megebédeltem, aztán feljöttem ide, hogy leírjam, milyen volt a napom.
UI.: Kicsit zavaros lett.
Reggel 6-kor keltem fel, 6:45-kor elindultam a hetes buszhoz. Szokásosan túl hamar értem oda, de inkább hamar legyek ott, minthogy lekéssem. 7:02-kor megérkezett a busz, hátramentem a helyemre, zenét hallgattam fülhallgatóval. Suliban az első óra matek volt, az egyik sráccal hülyéskedtünk egy keveset, de amúgy figyeltem nagyjából. Utána töri, ahol témazárót írtunk, remélem sikerült összekaparnom egy kettest. Töri után infó, amin Libre Office-ban szerkesztettünk táblázatot... Utána elmentem a büfébe mogyorós csigáért, de csak kakaós volt, szóval azt vettem. Utána német volt, a levelező versenyes feladatokat néztük át. Az egyik srác leült mellém, hogy segít szótárazni, jó sokat nevettünk, tanárnő meg konkrétan kikészült tőlünk, egész órán olyan "kapjátok be" hangulata volt. Utána dupla tesi. Az elsőn 20 kör futással indítottunk, aztán tanárnő megint az őrületbe kergetett minket azzal, hogy az osztály néptáncos fiúja néptáncolni tanítson minket. Mi a sráccal, aki németen is mellettem ült, leültünk, és jót nevettünk a többieken. Utána gimnasztikáztunk, majd Medicin labdával csináltunk feladatokat. A második tesin a 9/2-es osztállyal kidobóztunk. Utána kémiánk volt, ahol témazárót írtunk. 14:00-kor végeztünk, a 14:30-as busszal jöttem haza. Eláztam egy kissé, de nem zavar, mert szeretem az esőt. Itthon megebédeltem, aztán feljöttem ide, hogy leírjam, milyen volt a napom.
UI.: Kicsit zavaros lett.
2013. november 05. 16:39
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Reggel szokásosan 6.40-kor keltem, mivel be kell érnem az első órára. Anyut és a tesómat bekísértem az oviba, majd anyuval mentünk tovább. Már rosszul kezdődött, mivel itt nálunk javítják a síneket, így nem tudunk a megszokott buszunkkal menni, hanem egy sokkal lassabb, keringősebb, tömöttebb busszal kell leutaznunk egy egész kerületet.
Maga a napom jó volt, bár nagyon hosszú. Kaptam egy négyest infóból, öt angolunk volt ma, de szeretem a nyelvet, szóval ez nem gond. Egészen a hetedik óráig jó napom volt. Nyolcadikban tesi. Nem tudom, hogy az osztályból ki hogy volt vele, de számomra nagyon megerőltető volt. Sokat futottunk, a végére meg se bírtam mozdulni és annyira megszédültem, hogy azóta is tart. Hazafele megint teljesen tömve volt a busz, levegőt nem lehetett kapni. Melegem volt, szomjas voltam, éhes voltam, pisilnem kellett és elegem volt. Nemrég értem haza, most melegítem az ebédemet. Remélem a szédülés hamar elmúlik és jobban fog végződni a napom.
Reggel szokásosan 6.40-kor keltem, mivel be kell érnem az első órára. Anyut és a tesómat bekísértem az oviba, majd anyuval mentünk tovább. Már rosszul kezdődött, mivel itt nálunk javítják a síneket, így nem tudunk a megszokott buszunkkal menni, hanem egy sokkal lassabb, keringősebb, tömöttebb busszal kell leutaznunk egy egész kerületet.
2013. november 05. 17:09
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
Milyen lenne egy Tarja-Anette duet?!
Mi jár Tuomas agyában?!
Kinek szól az Until Silence?!
Mi a jó bíberben és a vándájreksönben?!
Mit kezdjek az életemmel ?!
Hogy kelek fel holnap reggel?!
Mit egyek ?!
Milyen lenne egy Tarja-Anette duet?!
Mi jár Tuomas agyában?!
Kinek szól az Until Silence?!
Mi a jó bíberben és a vándájreksönben?!
Mit kezdjek az életemmel ?!
Hogy kelek fel holnap reggel?!
Mit egyek ?!
2013. november 05. 17:42
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
A mai napom egész jó volt. (ez annak is betudható, hogy a kedd eléggé laza nap szokott lenni a többihez képest.) Igaz, reggel arra keltem, hogy sajog a fogam, a tegnapi tömés miatt, de vettem be egy fájdalomcsillapítót és elmúlt, hál' Istennek. Első óra ének volt. Kikaptuk a dolgozatokat, 5-ös lett. (Bár majdnem az egész osztálynak annyi lett, mert a jobbak súgtak a többieknek.) Jó kis csapatmunka volt.
A következő töri óra volt, kikaptuk a témazárót. Úgy voltam vele, ha most nem érem el az ötöst belőle fejjel megyek a falnak, mert nagyon sokat tanultam rá, ráadásul töriből amúgy is jó vagyok. Örültem nagyon, mert meglett az ötös, sőt én kaptam még pluszba egy ötöst az esszémre is. Tanárnő azt mondta, hogy ez már az érettségibe is simán elment volna.
Utána földrajz, szokásos unalmas óra az ofővel, majd matek jött. Infón szintén a tz-re készültünk. Majd volt egy tesi, amit nem részleteznék, egyszerűen úgy utálom a tanárral együtt, ahogy van.
A mai napom egész jó volt. (ez annak is betudható, hogy a kedd eléggé laza nap szokott lenni a többihez képest.) Igaz, reggel arra keltem, hogy sajog a fogam, a tegnapi tömés miatt, de vettem be egy fájdalomcsillapítót és elmúlt, hál' Istennek. Első óra ének volt. Kikaptuk a dolgozatokat, 5-ös lett. (Bár majdnem az egész osztálynak annyi lett, mert a jobbak súgtak a többieknek.) Jó kis csapatmunka volt.
2013. november 05. 17:43
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Lost
Lost
2013. november 05. 19:51
Guns N' Roses reunionra vágyom.
Hiányzik a WCW.
Még tíz perc a matekból...
Irritálsz.
Mikor lesz vége ennek a napnak?
Hogy kelek fel reggel?
Mostanában gyakran megfordul a fejemben Tarja Deliverance dala is
"fear of being hurtful, feelings left unspoken... I'm breaking myself out with tears"
Guns N' Roses reunionra vágyom.
Hiányzik a WCW.
Még tíz perc a matekból...
Irritálsz.
Mikor lesz vége ennek a napnak?
Hogy kelek fel reggel?
Mostanában gyakran megfordul a fejemben Tarja Deliverance dala is
2013. november 05. 20:01
"Ez hülyeség".
Ő.
Katy Perry Roar c. száma, újabban.
Miért olyan ellenségesek az emberek?
Utálok mindent.
"Jujj".
Éhes vagyok, de marhára.
"Ez hülyeség".
Ő.
Katy Perry Roar c. száma, újabban.
Miért olyan ellenségesek az emberek?
Utálok mindent.
"Jujj".
Éhes vagyok, de marhára.
2013. november 05. 20:17
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
+:
1. Szeretteim (család+barátok)
2. Zene
3. Bulik
4. "Hajazás"
5. Fotózás
6. Piercingek/Tetoválások
7. Rajzolás/Festés
8. Éneklés
9. Vízipipázás
10. Filmnézés/Sorozatnézés
-:
1. Rosszindulatú emberek
2. Feltűnési viszketegségben szenvedők
3. Elítélés
4. Utánzás
5. Nem befejezett gondolatok
6. Unalom
7. Hideg
8. Magasság
9. Pókok
10. Hal (mint kaja)
+:
1. Szeretteim (család+barátok)
2. Zene
3. Bulik
4. "Hajazás"
5. Fotózás
6. Piercingek/Tetoválások
7. Rajzolás/Festés
8. Éneklés
9. Vízipipázás
10. Filmnézés/Sorozatnézés
-:
1. Rosszindulatú emberek
2. Feltűnési viszketegségben szenvedők
3. Elítélés
4. Utánzás
5. Nem befejezett gondolatok
6. Unalom
7. Hideg
8. Magasság
9. Pókok
10. Hal (mint kaja)
2013. november 05. 20:21
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.:
- Fogom valamire vinni az életben?
- Vajon, aki azt mondja barátok vagyunk, tényleg úgy is gondolja?
- Mi lesz, ha nem sikerül megvalósítani az álmaimat?
- Más is észrevette már, hogy rengeteg kedvencem van?
- A családom, ha sokáig nem láttam őket.
- Tanulni kellene már végre angolra.
- Valaha sikerül lefogynom?
- Fogom valamire vinni az életben?
- Vajon, aki azt mondja barátok vagyunk, tényleg úgy is gondolja?
- Mi lesz, ha nem sikerül megvalósítani az álmaimat?
- Más is észrevette már, hogy rengeteg kedvencem van?
- A családom, ha sokáig nem láttam őket.
- Tanulni kellene már végre angolra.
- Valaha sikerül lefogynom?
2013. november 05. 20:48
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Hát ez egyértelműen a Vámpírnaplók
Hát ez egyértelműen a Vámpírnaplók
2013. november 06. 14:00
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
-Ha a szeretteim is azok
-Ha a sportban vesztünk
-Ha rossz érzések töltenek el minden ok nélkül
-Ha rosz jegyet kapok
-Ha csalódnom kell
-Ha semmibe vesznek
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Szeretek olvasni, sok könyvet olvastam, de azt kell , hogy mondjam ,hogy nincs kedvenc könyvem. Erre a válasz ,hogy még egy könyv se fogott meg, hogy egynél többször elovlassam teljes egészben.
-Ha a szeretteim is azok
-Ha a sportban vesztünk
-Ha rossz érzések töltenek el minden ok nélkül
-Ha rosz jegyet kapok
-Ha csalódnom kell
-Ha semmibe vesznek
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Szeretek olvasni, sok könyvet olvastam, de azt kell , hogy mondjam ,hogy nincs kedvenc könyvem. Erre a válasz ,hogy még egy könyv se fogott meg, hogy egynél többször elovlassam teljes egészben.
2013. november 06. 14:17
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?:
Egy egyszerű, lenyűgöző személyiségű férfi is lehet ugyanannyira, sőt jobban is vonzó, mint egy híres és gazdag.
Egy egyszerű, lenyűgöző személyiségű férfi is lehet ugyanannyira, sőt jobban is vonzó, mint egy híres és gazdag.
2013. november 06. 15:10
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
1. Sok-sok toll.
2. Füzetek (ez a kettő az íráshoz kell)
3. Zene
4. Az egyik Eiffel tornyos nyakláncom - mivel számomra ez olyan értékkel bír, mint valami szerencsét hozó dolog.
5. Csoki
6. Bármi, ami mutatja az időt (óra, telefon) - egyszerűen megőrülök, ha nem tudom, hány óra van.
1. Sok-sok toll.
2. Füzetek (ez a kettő az íráshoz kell)
3. Zene
4. Az egyik Eiffel tornyos nyakláncom - mivel számomra ez olyan értékkel bír, mint valami szerencsét hozó dolog.
5. Csoki
6. Bármi, ami mutatja az időt (óra, telefon) - egyszerűen megőrülök, ha nem tudom, hány óra van.
2013. november 06. 15:31
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?:
Általában jobban preferálom az egyszerűbb személyeket. Nem az a fontos, hogy valakinek mekkora hírneve van, meg mennyire népszerű. Szóval az tökmindegy, hogy ismert vagy nem ismert, a lényeg legyen egyszerű is, meg lenyűgöző személyiségű
Általában jobban preferálom az egyszerűbb személyeket. Nem az a fontos, hogy valakinek mekkora hírneve van, meg mennyire népszerű. Szóval az tökmindegy, hogy ismert vagy nem ismert, a lényeg legyen egyszerű is, meg lenyűgöző személyiségű
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.

0 felhasználónak tetszik: