Ha az a bizonyos Valaki engem néz
29 napos kihívás
2013. november 07. 16:54
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
2013. november 07. 17:14
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Inkább maradnék ez egyszerű és lenyűgöző személyiségűnél. De szerintem a lényeg még mindig az, hogy szeressük egymást legyen akár híres akár kevésbé híres.
Inkább maradnék ez egyszerű és lenyűgöző személyiségűnél. De szerintem a lényeg még mindig az, hogy szeressük egymást legyen akár híres akár kevésbé híres.
2013. november 07. 17:23
Ha rám néz, aki tetszik, hogy kipirosodok tesiórán, meg még egy pár dolog.
Ha rám néz, aki tetszik, hogy kipirosodok tesiórán, meg még egy pár dolog.
2013. november 07. 17:40
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
- éhes vagyok.
- unatkozok.
- király.
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Az nem sok van.
Külföldi a Bayern München és Real Madrid. Magyar meg "Csak a Diósgyőr!"
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
- Az egyik nyaraláson eltévedtem a tengerparton. (szerencsére tudtam merre van a szállás és odamentem)
- Utálom a spenótot, és azt is ha valaki éppen azt eszik előttem!
- Imádom, imádom és még mindig imádom a One Direction-t.
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Először is szeretnék leérettségizni (az még hol van, te jó ég:o) aztán fősulira menni és riporter vagy újságíró és tolmács szeretnék lenni.
- éhes vagyok.
- unatkozok.
- király.
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Az nem sok van.
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
- Az egyik nyaraláson eltévedtem a tengerparton. (szerencsére tudtam merre van a szállás és odamentem)
- Utálom a spenótot, és azt is ha valaki éppen azt eszik előttem!
- Imádom, imádom és még mindig imádom a One Direction-t.
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Először is szeretnék leérettségizni (az még hol van, te jó ég:o) aztán fősulira menni és riporter vagy újságíró és tolmács szeretnék lenni.
2013. november 07. 17:50
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
-Kissé túlságosan is bonyolult nekem az életed, ezért nem bánnám, ha időnként még beavatnál a ,,hosszú" történetekbe is.
-Hiányzol, hogy nem vagy itthon, de azt nem, hogy még mindig fontos a szeszes ital
-Igazából szeretnék fotózkodni, de ép lusta vagyok átöltözni és egyéb teendőket megcsinálni
-Már több mint 1 éve többet érzek, mint ,,pusztán osztálytársak vagyunk" érzést. Azt már említettem, hogy a nap 17 órájába (a többibe alszok) csak rád gondolok?
-Kissé túlságosan is bonyolult nekem az életed, ezért nem bánnám, ha időnként még beavatnál a ,,hosszú" történetekbe is.
-Hiányzol, hogy nem vagy itthon, de azt nem, hogy még mindig fontos a szeszes ital
-Igazából szeretnék fotózkodni, de ép lusta vagyok átöltözni és egyéb teendőket megcsinálni
-Már több mint 1 éve többet érzek, mint ,,pusztán osztálytársak vagyunk" érzést. Azt már említettem, hogy a nap 17 órájába (a többibe alszok) csak rád gondolok?
2013. november 07. 17:51
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Párizs, Dublin, Köln, Svájc bármely része - megint -, Erdély.
Párizs, Dublin, Köln, Svájc bármely része - megint -, Erdély.
2013. november 07. 17:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Őszintén szólva, nem nagyon tudok most levelet írni senkinek sem. Akinek meg akarok, akkor annak privátban írok, szóval ezt szintén kihagynám.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- Éhes vagyok!
- Hízni akarok!
- Párom
- Írással, illetve történeteimmel kapcsolatos dolgok, ötletek
- Zene
- Alvás a leglehetetlenebb helyzetekben
- Melyik sorozatot nézzem?
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Olyannal, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű. Alapból sem vagyok valami egyszerű egyén, így nem is szeretem mások személyiségét boncolni. Habár azt vallom, hogy nincs olyan, hogy egyszerű ember. A maga módján mindenki bonyolult. Híres emberrel viszont nem tudnék együtt lenni. Persze, ha nagyon szeretném, akkor vele maradnék, de iszonyatosan irritálna az a sok paparazzi a valagamban, plusz egyáltalán nem vagyok oda azért, ha fotóznak vagy filmeznek.
Zavarban? Hát nem tudom. Anno akkor voltam utoljára zavarban, amikor a párom még évekkel ezelőtt udvarolt nekem és bókokkal halmozott el. Egyébként fogalmam sincs. Ez az a kérdés, amire nem tudok válaszolni. Talán akkor jönnék zavarba, hogyha egy olyan ember olvasná el és lenne pozitív véleménnyel a regényemről, aki annak kiadatásával foglalkozik. Nagyon talán, de még ebben sem vagyok biztos.
Őszintén szólva, nem nagyon tudok most levelet írni senkinek sem. Akinek meg akarok, akkor annak privátban írok, szóval ezt szintén kihagynám.
- Éhes vagyok!
- Hízni akarok!
- Párom
- Írással, illetve történeteimmel kapcsolatos dolgok, ötletek
- Zene
- Alvás a leglehetetlenebb helyzetekben
- Melyik sorozatot nézzem?
Olyannal, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű. Alapból sem vagyok valami egyszerű egyén, így nem is szeretem mások személyiségét boncolni. Habár azt vallom, hogy nincs olyan, hogy egyszerű ember. A maga módján mindenki bonyolult. Híres emberrel viszont nem tudnék együtt lenni. Persze, ha nagyon szeretném, akkor vele maradnék, de iszonyatosan irritálna az a sok paparazzi a valagamban, plusz egyáltalán nem vagyok oda azért, ha fotóznak vagy filmeznek.
Zavarban? Hát nem tudom. Anno akkor voltam utoljára zavarban, amikor a párom még évekkel ezelőtt udvarolt nekem és bókokkal halmozott el. Egyébként fogalmam sincs. Ez az a kérdés, amire nem tudok válaszolni. Talán akkor jönnék zavarba, hogyha egy olyan ember olvasná el és lenne pozitív véleménnyel a regényemről, aki annak kiadatásával foglalkozik. Nagyon talán, de még ebben sem vagyok biztos.
2013. november 07. 20:45
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
1. Szeretteim (ebbe beletartozik a családom, barátaim, kutyusunk)
2. Természet
3. Művészet
4. Zene
5. Filmek/Sorozatok
6. Telefon
1. Szeretteim (ebbe beletartozik a családom, barátaim, kutyusunk)
2. Természet
3. Művészet
4. Zene
5. Filmek/Sorozatok
6. Telefon
2013. november 08. 12:34
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
27.nap - Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? Modell.
2013. november 08. 13:10
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?:
Állatorvos. Akkor még kézenfekvőnek tűnt, hiszem szerettem az állatokat és a biológiát is. Az állatokat még mai napig is nagyon szeretem, szóval ezzel nincs gond. A gond azzal van, hogy sírógörcsöt kapnék, ha elveszítenék egyet. A másik pedig, hogy az általános iskola felsőtagozatában sikerült megutáltatniuk velem a biológiát és a gimi is csak tett rá, s habár mindig ötös vagy négyes voltam belőle, a régi nagy szenvedély már hiányzott.
Ha az óvodás koromra gondolunk, akkor hercegnő vaqy szuperhős, attól függ éppen milyen hangulatban voltam, amikor megkérdeztek róla.
Állatorvos. Akkor még kézenfekvőnek tűnt, hiszem szerettem az állatokat és a biológiát is. Az állatokat még mai napig is nagyon szeretem, szóval ezzel nincs gond. A gond azzal van, hogy sírógörcsöt kapnék, ha elveszítenék egyet. A másik pedig, hogy az általános iskola felsőtagozatában sikerült megutáltatniuk velem a biológiát és a gimi is csak tett rá, s habár mindig ötös vagy négyes voltam belőle, a régi nagy szenvedély már hiányzott.
Ha az óvodás koromra gondolunk, akkor hercegnő vaqy szuperhős, attól függ éppen milyen hangulatban voltam, amikor megkérdeztek róla.
2013. november 08. 13:19
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
15 éves vagyok, szakközepes lány. 168 centiméter lennék, kék szemmel és szőkésbarna hajjal, vékony kinézettel. Hogy mindenkinek könnyebb legyen 9-es vagyok, belügyi szakon tanulok, amivel nem nagyon szimpatizálok, és rendőr se ehhez kapcsolódó dolog sem szeretnék majd foglalkozni. Csak azért jó, hogy ezen a szakon vagyok, mert 11-től pszichológiát is fogunk tanulni, ami érdekel egy kicsit.
15 éves vagyok, szakközepes lány. 168 centiméter lennék, kék szemmel és szőkésbarna hajjal, vékony kinézettel. Hogy mindenkinek könnyebb legyen 9-es vagyok, belügyi szakon tanulok, amivel nem nagyon szimpatizálok, és rendőr se ehhez kapcsolódó dolog sem szeretnék majd foglalkozni. Csak azért jó, hogy ezen a szakon vagyok, mert 11-től pszichológiát is fogunk tanulni, ami érdekel egy kicsit.
2013. november 08. 13:20
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
- Brian Molko
- "miért vannak mindenhol r*bancok és páwák?"
- "mégis mi hasznát fogom venni a jövőben a geometriának és a trigonometriának?
- "megdöglök egy kávéért."
- "elegem van az emberekből, és az ostobaságukból."
- "mi lenne, ha jobb helyre születek?"
- illetve drága tanáraim folyamatos kritizálásának köszönhetően; "hogyan fogok én leérettségizni?"
mindenképp olyannal, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, az értékeket keresem egy emberben, nem a pénzt, illetve hogy nekem miért érné meg vele ilyen-olyan kapcsolatba bonyolodni. de természetesen ettől függetlenül Brian Molkót nem utasítanám vissza, illetve nem rugdosnám ki az ágyamból, de ennek is a "lenyűgöző személyiség" az oka.
leginkább talán attól, ha folyamatosan, szó nélkül csak bámulnak, illetve ha a tanáraim sok ember előtt osztanak meg valamit rólam, ami nem igazán tartozna másokra.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
igazából az, ami most is szívesen lennék, színésznő. több mint tíz éve őrülten vonz ez a világ.
- Brian Molko
- "miért vannak mindenhol r*bancok és páwák?"
- "mégis mi hasznát fogom venni a jövőben a geometriának és a trigonometriának?
- "megdöglök egy kávéért."
- "elegem van az emberekből, és az ostobaságukból."
- "mi lenne, ha jobb helyre születek?"
- illetve drága tanáraim folyamatos kritizálásának köszönhetően; "hogyan fogok én leérettségizni?"
mindenképp olyannal, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, az értékeket keresem egy emberben, nem a pénzt, illetve hogy nekem miért érné meg vele ilyen-olyan kapcsolatba bonyolodni. de természetesen ettől függetlenül Brian Molkót nem utasítanám vissza, illetve nem rugdosnám ki az ágyamból, de ennek is a "lenyűgöző személyiség" az oka.
leginkább talán attól, ha folyamatosan, szó nélkül csak bámulnak, illetve ha a tanáraim sok ember előtt osztanak meg valamit rólam, ami nem igazán tartozna másokra.
igazából az, ami most is szívesen lennék, színésznő. több mint tíz éve őrülten vonz ez a világ.
2013. november 08. 13:45
Hát, lány létemre persze én is énekesnő é színésznő, bár utóbbi még mindig a nagy célom
Hát, lány létemre persze én is énekesnő é színésznő, bár utóbbi még mindig a nagy célom
2013. november 08. 14:23
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Ezt most inkább kihagyom,mivel nemszoktam panaszkodni,sem hasonlók,meg amúgysincs kibeszélni valóm hameg igen akkor azt csak megfelelő személyekkel beszélem meg.
Ezt most inkább kihagyom,mivel nemszoktam panaszkodni,sem hasonlók,meg amúgysincs kibeszélni valóm hameg igen akkor azt csak megfelelő személyekkel beszélem meg.
2013. november 08. 15:04
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Ha egy olyan ember bunkó velem, aki nagyon fontos számomra. Ezen kívül az, ha egy kóbor kutyát látok valahol.
Ha egy olyan ember bunkó velem, aki nagyon fontos számomra. Ezen kívül az, ha egy kóbor kutyát látok valahol.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: