29 napos kihívás
2013. december 01. 13:01
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról. az Aquincom-ba járok , 100%-ig Avril Lavigne rajongó vagyok
.
2013. december 01. 15:30
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
Nem tudom. Négy tulajdonság, ami tetszene egy fiúban:
1. Odafigyelés
2. Őszinteség
3. Humor
4. Komolyság (de ne legyen túl komoly se)
Nem tudom. Négy tulajdonság, ami tetszene egy fiúban:
1. Odafigyelés
2. Őszinteség
3. Humor
4. Komolyság (de ne legyen túl komoly se)
2013. december 01. 16:11
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
Azt hiszem, ezt a pontot most kihagynám.
Azt hiszem, ezt a pontot most kihagynám.
2013. december 01. 17:23
|
|
Mittiwanheda |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 991 Csatolások: 5 Azonosító: 200806 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelem:
-sprite
-filmek
-starity
-Jennifer Lawrence
-Éhezők viadala trilógia
-Miley Cyrus
-Kínos
-palacsinta :3
-Milán nevű fiúk
-Facebook
Nem kedvelem:
-Selena Gomez
-Lady Gaga
-Disney csatorna
-Jóban Rosszban
-hagyma
-Alkonyat
-Harry Potter
-kétszínű emberek
-rózsaszín
-Nokia
Kedvelem:
-sprite
-filmek
-starity
-Jennifer Lawrence
-Éhezők viadala trilógia
-Miley Cyrus
-Kínos
-palacsinta :3
-Milán nevű fiúk
Nem kedvelem:
-Selena Gomez
-Lady Gaga
-Disney csatorna
-Jóban Rosszban
-hagyma
-Alkonyat
-Harry Potter
-kétszínű emberek
-rózsaszín
-Nokia
2013. december 01. 19:36
Őszinteség, kedvesség, humor, komolyság - ha az kell.
Őszinteség, kedvesség, humor, komolyság - ha az kell.
2013. december 01. 20:01
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Nem hiszem, hogy lenne első látásra szerelem, maximum csak megtetszik a srác vagy csaj. A szerelem kialakulásához meg kell ismerni a másikat, sok időt kell együtt tölteni és sokat kell beszélgetni. Én úgy gondolom, hogy először meglátod, megtetszik, összebarátkoztok és aztán kialakul a szerelem. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
1. Udvariasság
2. Kedvesség
3. Humor, de ha kell lehessen vele komolyan beszélgetni
4. Őszinteség
Nem hiszem, hogy lenne első látásra szerelem, maximum csak megtetszik a srác vagy csaj. A szerelem kialakulásához meg kell ismerni a másikat, sok időt kell együtt tölteni és sokat kell beszélgetni. Én úgy gondolom, hogy először meglátod, megtetszik, összebarátkoztok és aztán kialakul a szerelem. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
1. Udvariasság
2. Kedvesség
3. Humor, de ha kell lehessen vele komolyan beszélgetni
4. Őszinteség
2013. december 01. 20:04
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
15. nap: Álompasid / csajod.
A hajszíne mindegy, de talán a szőke és a fekete hajat szeretem a legjobban. Szemszín is mindegy, de imádom a nagy barna szemeket. *.* Legyen kedves, megértő, lehessen vele jókat viccelődni. Ne igyon sokat, max. alkalomkor, ne cigizzen és ne drogozzon. Ne legyen beképzelt bunkó, hanem inkább kicsit érzékenyebb.
A hajszíne mindegy, de talán a szőke és a fekete hajat szeretem a legjobban. Szemszín is mindegy, de imádom a nagy barna szemeket. *.* Legyen kedves, megértő, lehessen vele jókat viccelődni. Ne igyon sokat, max. alkalomkor, ne cigizzen és ne drogozzon. Ne legyen beképzelt bunkó, hanem inkább kicsit érzékenyebb.
2013. december 02. 19:16
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Inkább az elsőt választanám. Nekem nagyon-nagyon fontos a személyiség, és ha valakinek lenyűgöző személyisége van, már nem is érdekel a külsőség.
Inkább az elsőt választanám. Nekem nagyon-nagyon fontos a személyiség, és ha valakinek lenyűgöző személyisége van, már nem is érdekel a külsőség.
2013. december 02. 19:56
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Ha a rövid távú céljaimat veszem, akkor most nagyon rá kéne gyúrni a felvételi előtti felkészülésre, hogy aztán később a jogi pályán el tudjak helyezkedni.
Jó lenne könyveket is írni ezzel párhuzamosan, valamint szeretnék Stockholmba költözni majd... valamikor.
Ha a rövid távú céljaimat veszem, akkor most nagyon rá kéne gyúrni a felvételi előtti felkészülésre, hogy aztán később a jogi pályán el tudjak helyezkedni.
Jó lenne könyveket is írni ezzel párhuzamosan, valamint szeretnék Stockholmba költözni majd... valamikor.
2013. december 02. 20:02
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Nem tudom...szerintem a családommal lennék és Family Guyt néznénk
Nem tudom...szerintem a családommal lennék és Family Guyt néznénk
2013. december 03. 15:43
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Hát eléggé nehéz engem zavarba hozni, de talán azzal lehet a legjobban, ha az a fiú aki nekem tetszik oda jön hozzám beszélgetni.
Hát eléggé nehéz engem zavarba hozni, de talán azzal lehet a legjobban, ha az a fiú aki nekem tetszik oda jön hozzám beszélgetni.
2013. december 03. 16:20
15. nap: Álompasid
Ezen még nem gondolkodtam el annyira, de talán ezek lennének, amiket elfogadnék egy "álompasiban": figyelmesség, intelligencia, jó humor, valamint egy kevés komolyság.
Ezen még nem gondolkodtam el annyira, de talán ezek lennének, amiket elfogadnék egy "álompasiban": figyelmesség, intelligencia, jó humor, valamint egy kevés komolyság.
2013. december 04. 16:11
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Hmmm... a családommal lennék, és aggódnék... valószínűleg.
Hmmm... a családommal lennék, és aggódnék... valószínűleg.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.

0 felhasználónak tetszik: