21. nap: Öntsd ki a szíved!
Annyira elegem van a képmutató emberekből. Sajnos tele van velük a világ, de már most a hátam közepére kívánom őket.
29 napos kihívás
2013. november 28. 17:05
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Egyértelműen az előbbi. A személyiség nálam a legfontosabb, így ha lenyűgöző személyiség, tuti nyerő.
Az, h egyszerű, az is jó, híres emberrel nem szívesen lennék (folyamatos zaklatások a paparazziktól nem hiányozna..).
Egyértelműen az előbbi. A személyiség nálam a legfontosabb, így ha lenyűgöző személyiség, tuti nyerő.
2013. november 28. 18:43
Kicsit lemaradtam... xD
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
1.Párizs
2.Prága
3.London
4.Las Vegas
5.Rio de Janeiro
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Ha arra gondolok, hogy a szeretteimnek valami baja esik,rossz jegyek,ha valami depresszív dolgot... olvasok/filmet nézek/zenét hallgatok.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Szeretek, és sokat is olvasok, igyekszem minden napra besűríteni valamit, de ez néha nem jön össze. Kedvenc könyveim közé tartozik Dosztojevszkij összes regénye, novellája, - főleg a Bűn és Bűnhődés, valamint a Félkegyelmű - és a Bronte nővérek könyvei, az első helyen az Üvöltő Szelek áll. (De természetsen még sok mást szeretek.)
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1.Azoknak akik félreismernek: Oka van annak, miért vagyok nagyon gyakran olyan csendesen és visszahúzódóan viselkedem.
2.A gitártanáromnak megmondanám, hogy a felesleges, és oda nem illő monológjai helyett inkább játsszunk már, mert nem azért járok oda, hogy az életének történéseit hallgassam.
3.Akikkel tele a tököm, igazán megmondanám már, hogy baromira idegesítenek, csak általában nem teszem, mert nem akarok sértődést/haragot.
4.Az időszakosan fel-felbukkanó kételyeimet, rossz érzéseimet a sulival kapcsolatban amiket inkább magamban tartok, a családomnak.
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Nem is tudom, van-e most éppen legjobb barátom. Azokat, akiket régen ismerek, és tartom is a kapcsolatot, fogalmam sincs, hogy "legjobb barátnak" nevezhetem-e, de ha muszáj valakit megnevezni, akkor egy olyan lányt mondanék, akit még a legközelebb érzek magamhoz, dacára annak, hogy sokban különbözünk. 6 éve ismerem, sokáig padtársak voltunk, eleinte nem kedveltük egymást, de a Harry Potter volt a közös pont, ami miatt végül is beszélgetni kezdtük és barátok lettünk, aztán később egyre több közös témát találtunk. Jó a humora, kedves lány, optimista, nekem néha kicsit már túlságosan is. Meg lehet benne bízni, és segítőkész is.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Sok van, de ha most mindenképpen egyet kéne kiemelnem, akkor egy egyszerűt választanék -> "I don't want to be perfect, I want to be me."
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
1.Párizs
2.Prága
3.London
4.Las Vegas
5.Rio de Janeiro
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Ha arra gondolok, hogy a szeretteimnek valami baja esik,rossz jegyek,ha valami depresszív dolgot... olvasok/filmet nézek/zenét hallgatok.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Szeretek, és sokat is olvasok, igyekszem minden napra besűríteni valamit, de ez néha nem jön össze. Kedvenc könyveim közé tartozik Dosztojevszkij összes regénye, novellája, - főleg a Bűn és Bűnhődés, valamint a Félkegyelmű - és a Bronte nővérek könyvei, az első helyen az Üvöltő Szelek áll. (De természetsen még sok mást szeretek.)
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1.Azoknak akik félreismernek: Oka van annak, miért vagyok nagyon gyakran olyan csendesen és visszahúzódóan viselkedem.
2.A gitártanáromnak megmondanám, hogy a felesleges, és oda nem illő monológjai helyett inkább játsszunk már, mert nem azért járok oda, hogy az életének történéseit hallgassam.
3.Akikkel tele a tököm, igazán megmondanám már, hogy baromira idegesítenek, csak általában nem teszem, mert nem akarok sértődést/haragot.
4.Az időszakosan fel-felbukkanó kételyeimet, rossz érzéseimet a sulival kapcsolatban amiket inkább magamban tartok, a családomnak.
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Nem is tudom, van-e most éppen legjobb barátom. Azokat, akiket régen ismerek, és tartom is a kapcsolatot, fogalmam sincs, hogy "legjobb barátnak" nevezhetem-e, de ha muszáj valakit megnevezni, akkor egy olyan lányt mondanék, akit még a legközelebb érzek magamhoz, dacára annak, hogy sokban különbözünk. 6 éve ismerem, sokáig padtársak voltunk, eleinte nem kedveltük egymást, de a Harry Potter volt a közös pont, ami miatt végül is beszélgetni kezdtük és barátok lettünk, aztán később egyre több közös témát találtunk. Jó a humora, kedves lány, optimista, nekem néha kicsit már túlságosan is. Meg lehet benne bízni, és segítőkész is.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Sok van, de ha most mindenképpen egyet kéne kiemelnem, akkor egy egyszerűt választanék -> "I don't want to be perfect, I want to be me."
2013. november 28. 20:23
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Ha valaki megdicséri a hajam vagy a kinézetemet. Szerintem kb. ennyi, nem igazán szoktam apró dolgok miatt zavarban érezni magam.
Ha valaki megdicséri a hajam vagy a kinézetemet. Szerintem kb. ennyi, nem igazán szoktam apró dolgok miatt zavarban érezni magam.
2013. november 28. 20:24
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved. (utolsó nap
)
Nem is tudom. Azt kell ,hogy mondjam nekem elég az is, ha kedvesen bánnak velem. Engem amúgy legkönnyebben úgy lehetne a fiúknál, ha udvarolnának nekem. Régi módi vagyok.
Nem is tudom. Azt kell ,hogy mondjam nekem elég az is, ha kedvesen bánnak velem. Engem amúgy legkönnyebben úgy lehetne a fiúknál, ha udvarolnának nekem. Régi módi vagyok.
2013. november 29. 14:58
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Ez könnyű. Orvos.
Én sose undorodtam a vér látványától, mint a legtöbben. Tetszett az, hogy segítenek más embereken és az életüket mentik. Orvos már nem annyira szeretnék lenni, de még mindig nagyon tisztelem őket (már amelyiknek kijár)!
Ez könnyű. Orvos.
2013. november 29. 15:01
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Énekesnő, színésznő, rocksztár, tanárnő, pincérnő... És a többi.
Énekesnő, színésznő, rocksztár, tanárnő, pincérnő... És a többi.
2013. november 29. 18:18
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
"hali", "köszönöm", "sh*t"
"hali", "köszönöm", "sh*t"
2013. november 30. 08:32
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Nem. A szerelemhez több kell, mint látni valakit. Ahhoz ismerni kell. Ha meglátsz valakit, akkor nem mondhatod, hogy "szerelmes vagyok", maximum annyit, hogy "tetszik", vagy, hogy "de jól néz ki". De ez még nem szerelem.
Nem. A szerelemhez több kell, mint látni valakit. Ahhoz ismerni kell. Ha meglátsz valakit, akkor nem mondhatod, hogy "szerelmes vagyok", maximum annyit, hogy "tetszik", vagy, hogy "de jól néz ki". De ez még nem szerelem.
2013. november 30. 11:49
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Ezt inkább most kihagyom, már nem nagyon nézek focit, kedvenc csapatom meg sosem volt.
Ezt inkább most kihagyom, már nem nagyon nézek focit, kedvenc csapatom meg sosem volt.
2013. november 30. 12:03
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Húha, erről nehéz nyilatkoznom, mert velem még nem fordult ilyesmi elő, de szerintem nem is fog, mert olyan nincs, hogy első látásra szerelem. Esetleg a külsejével lehet szimpatizálni első látásra. Megtetszik a külseje, a szeme, mosolya vagy akármi, de hogy rendes szerelem legyen ahhoz meg kell ismerni az illetőt és ugye az több idő.
Húha, erről nehéz nyilatkoznom, mert velem még nem fordult ilyesmi elő, de szerintem nem is fog, mert olyan nincs, hogy első látásra szerelem. Esetleg a külsejével lehet szimpatizálni első látásra. Megtetszik a külseje, a szeme, mosolya vagy akármi, de hogy rendes szerelem legyen ahhoz meg kell ismerni az illetőt és ugye az több idő.
2013. november 30. 12:23
|
|
Mittiwanheda |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 991 Csatolások: 5 Azonosító: 200806 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
13 éves lány vagyok, hobbim az, hogy követem a sztárok életét. Szinte egész nap starityn lógok, várom hogy jöjjön valami hír Jennifer Lawrenceről.
Éhezők viadala fan vagyok. Nincs legjobb barátnőm..
13 éves lány vagyok, hobbim az, hogy követem a sztárok életét. Szinte egész nap starityn lógok, várom hogy jöjjön valami hír Jennifer Lawrenceről.
2013. november 30. 13:43
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
Hadd ne kelljen. xD
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Szeretnék érettségi után Skóciába menni továbbtanulni, leginkább orvosi egyetemre mennék. Vagy sminkes lennék, az is érdekel.
Hadd ne kelljen. xD
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Szeretnék érettségi után Skóciába menni továbbtanulni, leginkább orvosi egyetemre mennék. Vagy sminkes lennék, az is érdekel.
2013. november 30. 22:44
|
|
xMilessssztármániás |
|
Nem. Mert első látásra nem ismersz meg egy embert, nem tudod, hogy milyen, akkor hogy lehetnél belé szerelmes?
Nem. Mert első látásra nem ismersz meg egy embert, nem tudod, hogy milyen, akkor hogy lehetnél belé szerelmes?
2013. december 01. 10:38
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- Miért ebbe a világba születtem?
- Ha lenne apukám milyen életem lehetne?
- Az emberek miért nem veszik észre az apróbb dolgokat?
- Miért igazságtalan az élet?
- Hogyan is született meg az első ember? Tényleg úgy ahogy mondják?
- Milyen lehet a túlvilág?
- Miért rekesztenek ki embereket, ha mindenki egyen értékű?
- Miért ebbe a világba születtem?
- Ha lenne apukám milyen életem lehetne?
- Az emberek miért nem veszik észre az apróbb dolgokat?
- Miért igazságtalan az élet?
- Hogyan is született meg az első ember? Tényleg úgy ahogy mondják?
- Milyen lehet a túlvilág?
- Miért rekesztenek ki embereket, ha mindenki egyen értékű?
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.

0 felhasználónak tetszik: