6. nap:
Mi az, ami szomrúvá tesz?
Az, hogy nem a '80-as évek Los Angelesében éltem. Ennyi, de ettől nemcsak szomorú leszek, hanem dühös is, ami általában végigkíséri a napjaimat..
29 napos kihívás
2014. június 14. 17:02
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
LexiCobain
2014. június 15. 16:23
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
5. nap
Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
- London Eye
- Eiffel Torony
- Las Vegas (ha mondhatom)
- Big Ben
- A Piramosikat
- Miami tengerpartját..
6. nap
Mi az, ami szomorúvá tesz?
(tudom már uncsi ez a duma)
De az, hogy soha a büdös életbe nem fogom élőbe látni az 1D-s srácokat..
7. nap
Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Igen, szoktam. És mily meglepő módon, a Harry Potter könyvek
Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
- London Eye
- Eiffel Torony
- Las Vegas (ha mondhatom)
- Big Ben
- A Piramosikat
- Miami tengerpartját..
6. nap
Mi az, ami szomorúvá tesz?
(tudom már uncsi ez a duma)
De az, hogy soha a büdös életbe nem fogom élőbe látni az 1D-s srácokat..
7. nap
Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Igen, szoktam. És mily meglepő módon, a Harry Potter könyvek
2014. június 15. 20:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
7. nap:
Régen baromi sokat olvastam, mondjuk nem azokat a honnantudjamkiírta tinikönyveket, ami pár évig folyamatosan a körülöttem élők mániája volt, hanem normális könyveket. Az olvasást ugyan abbahagytam, de a Zabhegyező a kedvencem maradt, hatalmas klasszikus, bár nem biztos, hogy tizenhárom évesen a kezembe kellett volna adni, mert első olvasásra még félelmetesnek találtam, és később értettem csak meg. Persze olvastam gyerekként olyan könyveket is mint a Harry Potter, meg a Fairy Oak, de nem bántam meg, valószínűleg ez a sok olvasás is hozzátett ahhoz, aki vagyok, még ha mostanára abba is hagytam.
Régen baromi sokat olvastam, mondjuk nem azokat a honnantudjamkiírta tinikönyveket, ami pár évig folyamatosan a körülöttem élők mániája volt, hanem normális könyveket. Az olvasást ugyan abbahagytam, de a Zabhegyező a kedvencem maradt, hatalmas klasszikus, bár nem biztos, hogy tizenhárom évesen a kezembe kellett volna adni, mert első olvasásra még félelmetesnek találtam, és később értettem csak meg. Persze olvastam gyerekként olyan könyveket is mint a Harry Potter, meg a Fairy Oak, de nem bántam meg, valószínűleg ez a sok olvasás is hozzátett ahhoz, aki vagyok, még ha mostanára abba is hagytam.
2014. június 16. 11:13
|
|
|
8. nap:
-Cseszd meg.
-Bárcsak ne hagytatok volna itt
-Kopjál már le rólam!
-Gyűlöllek.
-Cseszd meg.
-Bárcsak ne hagytatok volna itt
-Kopjál már le rólam!
-Gyűlöllek.
2014. június 17. 17:59
|
|
|
9. nap:
A legjobb barátom? Nagyon különleges. Tiszta őrült, őrült színű a haja, őrült cuccokat hord, őrülten viselkedik, és nagyon jó barát. Imádom, bármiről tudunk beszélni, még olyan oltári nagy baromságokról is, amik miatt egy társaságban általában hülyének néznek. Nagyon hasonlítunk (mármint nem külsőleg), és azt hiszem, szerencse, hogy így egymásra találtunk, mert nélküle élni sem tudnék. Igaz, képes hajnalban felébreszteni, hogy muszáj találkoznunk, de mint mondtam, tiszta őrült:D Ő a legjobb barátnőm, a legjobb fiúbarátom pedig a szöges ellentéte annak, aki én vagyok. Teljesen normális, sőt, túlságosan is normális a mai világban. Ezalatt azt értem, hogy ő az a fajta, aki követi a divatot, meg nagyon jól néz ki, meg menő zenét hallgat. Szeretek vele vitatkozni, mert mindig én győzők (focista szegény, látszik rajta:D). Mindig ott van, ha kell, meg akkor is, amikor nem.. Az én hülyém
A legjobb barátom? Nagyon különleges. Tiszta őrült, őrült színű a haja, őrült cuccokat hord, őrülten viselkedik, és nagyon jó barát. Imádom, bármiről tudunk beszélni, még olyan oltári nagy baromságokról is, amik miatt egy társaságban általában hülyének néznek. Nagyon hasonlítunk (mármint nem külsőleg), és azt hiszem, szerencse, hogy így egymásra találtunk, mert nélküle élni sem tudnék. Igaz, képes hajnalban felébreszteni, hogy muszáj találkoznunk, de mint mondtam, tiszta őrült:D Ő a legjobb barátnőm, a legjobb fiúbarátom pedig a szöges ellentéte annak, aki én vagyok. Teljesen normális, sőt, túlságosan is normális a mai világban. Ezalatt azt értem, hogy ő az a fajta, aki követi a divatot, meg nagyon jól néz ki, meg menő zenét hallgat. Szeretek vele vitatkozni, mert mindig én győzők (focista szegény, látszik rajta:D). Mindig ott van, ha kell, meg akkor is, amikor nem.. Az én hülyém
2014. június 18. 17:34
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
9. nap
Mutasd be a legjobb barátod!
Rövid, és tömör leszek. Ugyanolyan hülye, mint amilyen én vagyok..
10. nap
Mi a kedvenc idézeted?
Rengeteg van, de mindegy írok egyet, amit pontosan tudok fejből, remélem nem baj, hogy angol..
Mutasd be a legjobb barátod!
Rövid, és tömör leszek. Ugyanolyan hülye, mint amilyen én vagyok..
10. nap
Mi a kedvenc idézeted?
Rengeteg van, de mindegy írok egyet, amit pontosan tudok fejből, remélem nem baj, hogy angol..
Idézet
"We've all got both light and dark inside of us. What matters is the part we choose to act on, that's who we really are." - Sirius Black (from HP)
2014. június 19. 21:07
|
|
|
10. nap
Nincs kedvenc idézetem, de mivel pont Pretty Little Liarst nézek: Two can keep a secret if one of them is dead
Nincs kedvenc idézetem, de mivel pont Pretty Little Liarst nézek: Two can keep a secret if one of them is dead
2014. június 19. 21:16
|
|
|
11. nap:
Ha a csúnya szavakat figyelmen kívül hagyjuk, akkor..
-találkozunk
-busz
-város
Ha a csúnya szavakat figyelmen kívül hagyjuk, akkor..
-találkozunk
-busz
-város
2014. június 19. 21:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Idézet (,2012.07.14. 10:31~3233731,~)
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.[/size]
Néhány alapinformáció magamról:
- szőkésvörös a hajam és kék a szemem
- vízöntő vagyok, skorpió aszcendenssel
- imádom az állatokat és a könyveket
- van három szakmám
2014. június 20. 17:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Idézet (,2012.07.14. 10:31~3233731)
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.[/size]
10 dolog, amit kedvelek:
1. Aludni.
2. Olvasni.
3. Utazgatni, új helyeket felfedezni.
4. Vidámparkba menni.
5. Állatkertbe menni és/vagy állatokkal lenni.
6. Zanét hallgatni élőben!
7. Ráfüggni új sorozatokra.
8. A családommal lenni.
9. Cikkeket írni a Starity-re.
10. Álmodozni.
10 dolog, amit nem kedvelek:
1. Magyarázkodni.
2. Késni (mégis mindig kések mindenhonnan).
3. Várakozni.
4. Tétlenül tölteni a napot.
5. Nassolni (mert bűntudatom lesz tőle).
6. Az állatkínzást.
7. A rasszizmust.
8. A homofóbiát.
9. A buta, tudatlan embereket.
10. A nyalizást.
2014. június 20. 23:31
|
|
|
12. nap
Attól függ, hogy klub, vagy válogatott. Amúgy a Bayern.
Attól függ, hogy klub, vagy válogatott. Amúgy a Bayern.
2014. június 21. 01:27
|
|
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Az igazi nevem Réka,14 (augusztusban 15) éves vagyok,idén ballagtam el,általában kedves vagyok,van két testvérem,szeretem a '80-a's,90-es évek zenéjét.
Az igazi nevem Réka,14 (augusztusban 15) éves vagyok,idén ballagtam el,általában kedves vagyok,van két testvérem,szeretem a '80-a's,90-es évek zenéjét.
2014. június 21. 15:03
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
|
3. nap: Írd le a napodat.
2014. 06.21. A mai napon egész nap nem csinálok semmit, kihasználom, hogy lustálkodhatok kicsit. Tegnap korán lefeküdtem, ma későn keltem (Adam Lamberttel álmodtam
2014. június 21. 19:18
|
|
|
13. nap:
- Tiszta szívemből utállak. Bocsi.
- Rohadtul idegesítesz.
- Bocsi, de ez nem fog menni. Béke.
- Tiszta szívemből utállak. Bocsi.
- Rohadtul idegesítesz.
- Bocsi, de ez nem fog menni. Béke.
2014. június 22. 09:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
Hat dolog, ami nélkül nem tudok élni:
1. A családom.
2. A barátaim.
3. Rockzene.
4. Starity.
5. Levegő.
6. Alvás.
2014. június 22. 21:19
|
|
|
14. nap:
Nincs tervem, de ha mindenképp pályát kéne választanom, akkor a grafikus, esetleg a fotós állás felé hajlanék.
Nincs tervem, de ha mindenképp pályát kéne választanom, akkor a grafikus, esetleg a fotós állás felé hajlanék.
2014. június 23. 14:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
|
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
1. Aberdeen, Washington
2. Los Angeles, Kalifornia
3. New York, New York
4. Kairo, Egyiptom
5. Tunis, Tunézia
2014. június 23. 14:58
|
|
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
amiket kedvelek:
-rockzene
-állatok
-utazni,új helyekre menni
-bedugni a fülest,max hangerőre felnyomni és kikapcsolni a körülöttem lévő világot
-azokat az embereket akik nem játsszák meg magukat
-esőben sétálni
-extrém sportokat
-fennmaradni hajnalig
-a barátaimmal,családommal lenni
-gitárom
amiket nem kedvelek:
-yolo,swag stb.
-korán kelni
-ha hozzám szólnak miközben zenét hallgatok
-csinosan öltözködni
-azokat akik azért hordják régi zenekarok pólóit,mert az "menő"
-pózer műrockereket
-előítéletek,rasszizmus,homofóbia,állatkínzás
-a mai nagyonmenő zene
-azokat akik azt állítják hogy a zene a mindenük,mégse előadókat hallgatnak,hanem csak a toplistás számokat
-nagyjából az egész mai világot
amiket kedvelek:
-rockzene
-állatok
-utazni,új helyekre menni
-bedugni a fülest,max hangerőre felnyomni és kikapcsolni a körülöttem lévő világot
-azokat az embereket akik nem játsszák meg magukat
-esőben sétálni
-extrém sportokat
-fennmaradni hajnalig
-a barátaimmal,családommal lenni
-gitárom
amiket nem kedvelek:
-yolo,swag stb.
-korán kelni
-ha hozzám szólnak miközben zenét hallgatok
-csinosan öltözködni
-azokat akik azért hordják régi zenekarok pólóit,mert az "menő"
-pózer műrockereket
-előítéletek,rasszizmus,homofóbia,állatkínzás
-a mai nagyonmenő zene
-azokat akik azt állítják hogy a zene a mindenük,mégse előadókat hallgatnak,hanem csak a toplistás számokat
-nagyjából az egész mai világot
2014. június 23. 23:42
|
|
IQninja99 |
|
ajjaj,lemaradtam
Teljesen átlagos nap.Felkeltem fél egykor,aztán ebédeltem,majd elmentem fogat mosni.Aztán egy kicsit laptopoztam,zenét hallgattam.Olyan délután 3 fele,testvéremmel kimentünk és leszedtük a cseresznyét,majdnem leestem a létráról.Aztán szenvedtem a gitárommal,azóta is gyászolom a kisujjamat amivel alig érzek valamit.Voltam kint kutyimnál is,jól lelocsoltam,úgy láttam hogy melege volt.Aztán vacsoráztunk,azóta pedig laptopozok és azon gondolkozok hogy csinálnom kéne már valami normális profilt
Teljesen átlagos nap.Felkeltem fél egykor,aztán ebédeltem,majd elmentem fogat mosni.Aztán egy kicsit laptopoztam,zenét hallgattam.Olyan délután 3 fele,testvéremmel kimentünk és leszedtük a cseresznyét,majdnem leestem a létráról.Aztán szenvedtem a gitárommal,azóta is gyászolom a kisujjamat amivel alig érzek valamit.Voltam kint kutyimnál is,jól lelocsoltam,úgy láttam hogy melege volt.Aztán vacsoráztunk,azóta pedig laptopozok és azon gondolkozok hogy csinálnom kéne már valami normális profilt
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.