1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról. Barna szem, barna haj, 15 éves, 161-162 centi magas.
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelem: Zene, sakk, filmek, sorozatok, kaja, ruhák, szempillaspirál, gördeszka, angol nyelv, cipők.
Nem kedvelem: 1D, JB, swag, páwa, gomba, máj, szappanoperák, beképzelt emberek, bunkó emberek, pókok.
3. nap: Írd le a napodat. Felkeltem, eltörtem egy képkeretet, pogit ettem reggelire, megnéztem a két Laborpatkányokat, gépeztem, zenét hallgattam, tanultam, mivel szerdán 2 tárgyból is irunk, holnap pedig nem leszek itthon. Írtam a blogomat. Unatkoztam..
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni. Zene, sakk, barátok, család, kaja, ital.
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni. Miami, New York, LA, Párizs, London.
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?Nemtudom.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid? Yep. Leiner Laura könyvei *-*, Harry Potter.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek. -
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod! Alacsony, imád sakkozni, hülye, mint én, mindenen nevet, mint én, szereti a zenét.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted? "It's so beautiful it makes you want to cry." Avril Lavigne - Inocennce, Evan Taubenfeld - Evan Way.
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz? Sakk, Evan, Billy.
12. nap: Kedvenc focicsapatod. Bayern.
13. nap: Három vallomás, választásod szerint. -
14. nap: Terveim a jövőre nézve. Rocksztár *_* Vagy bármi, csak nem itt, MO-n.
15. nap: Álompasid / csajod. Billy Unger, Evan Taubenfeld. Valahogy ha őket összeraknánk, az tökéletes lenne
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében? Megkeresném Magnus Carlsent, és kihívnám egy sakkpartira.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel? Rocksztár.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál. The Walking Dead
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz. zene, sakk, finom kaja, filmek, sorozatok, pénz, cuki állatok...
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért? Avril Lavigne. Amióta ismerem, azóta megváltoztam. Jobb lett a zenei ízlésem.
21. nap: Öntsd ki a szíved! Szenvedek.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled. Nemtudom.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek. "Hello. Sakkozunk? " ezt mindenkinek küldöm
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben. ...
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű? Mindkettővel
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad? Egy helyes fiú közelsége.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? Sok minden. Hetente változott.
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért? Ja, mert miért ne ?
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved. Kedvesség, figyelmesség, jó ízlés, humor :3