Starity

29 napos kihívás

150 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 01. 19:29 #1461
- törölt felhasználó -    
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
Képes vagyok kiállni hatalmas sorokat csak azért ,hogy bejussak egy kiállításra ,dedikálásra
Utálom a macskákat
Fogalmam sincs hol fogok továbbtanulni smileeee.gif
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Sokak szerint jó a nyelvérzékem.Valami ilyesmivel szeretnék foglalkozni.Nagyon szeretem az angolt és a németet ,de franciát és oroszt is szívesen tanulnék smileeee.gif
2014. március 02. 15:54 #1462
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?

Könyvelő, vagy bérszámfejtő biggrin.gif

18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.

Doctor who wub.gif

19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.

1. az állatok
2. édesség
3. játékok (számítógépes)
4. sorozatok
5. zene
6. könyvek
7. labdajáték, leginkább röplabda
8. séta
9. futás
10. régi és elfeledett családi képek, videók biggrin.gif
2014. március 03. 17:15 #1463
Angel
Angel
St☆rlight™

20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?

Az egyik legnagyobbat Michael Jackson tette.

Megtanultam tőle, hogy bármit mondhatnak rólam, csak én tudom az igazságot, és hiába mondom, nem fognak hinni nekem, csak annak, akitől ezeket hallják, és ezért ne is foglalkozzak másokkal, csak az igaz barátaimmal...
2014. március 06. 22:05 #1464
Angel
Angel
St☆rlight™

21. nap: Öntsd ki a szíved!

Annyira unom, hogy folyton kérdezgetik, mi a bajom, és akkor utána már az a bajom, hogy kérdezgetik... na meg aztán hülyének néznek, igaz, nincs miért, de mindegy is, így szebb az életem...

22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.

A legrosszabb, ami számomra az volt, az amikor tavaly elvesztettem a kismacskámat cray.gif Imádtam! Ha sütit ettem, mindig az ölemben kötött ki, hogy kapjon egy falatot... ám miután eltűnt, nem tudtam szembe nézni a ténnyel, és össze-vissza keresgéltem. Ma is hiányzik persze, de leginkább az szomorít el, hogy nem tudom mi lett vele végüis... elvitték? elment? vagy megölték? vagy csak érezte, hogy vége, és elment inkább? Ezt sajnos soha nem fogom megtudni. cray.gif

23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.

Ha írnék levelet, azt nem itt fogom, és nem is akárkinek írnám! Meg az nem tartozna mindenkire, csak arra a bizonyos személyre, akinek küldeném, és inkább kézzel, mint elektronikusan írnám... úgy biztosabb, hogy kidobja, mielőtt lejáratnám magam a hülyeségeimmel előtte... blush.gif blush.gif blush.gif
2014. március 07. 17:21 #1465
Angel
Angel
St☆rlight™

24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.

1. Alföldi Robi wub.gif
2. K-pop heart.gif
3. Alvás kényszer blush.gif
4. Állatok
5. Yaoi blush.gif blush.gif blush.gif
6. A könyv, amit olvasok, és pont egy izgi résznél kell abbahagynom
7. "Tanulni kéne...de csak kéne... nem érdekel..." biggrin.gif
2014. március 07. 22:20 #1466
- törölt felhasználó -    
15. nap: Álompasid / csajod.
Ugh.Ilyenen még nem nagyon gondolkodtam. Leonardo DiCpario, de sok esélyünk már nincs rolleyes.gif
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Arra már nem lenne időm, hogy minden vágyamat valóra váltsam, körbeutazzam a világot vagy ilyen.
Megpróbálnék minél több időt a családommal tölteni smileeee.gif
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Fogalmam sincs smileeee.gif Talán valami nyelvekkel kapcsolatos állás.Egész jó a nyelvérzékem, 3 idegen nyelvet tanulok smileeee.gif
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
AHS, GoT és Sherlock, Doctor Who biggrin.gif
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
1.Amikor reggel felkelek és látom, hogy ma jó idő lesz
2.Rájönni, hogy a kedvenc filmemet adják a TV-ben
3.Elkezdeni egy könyvet
4.Hosszabb szünet után újra találkozni a barátaimmal
5.Tortadíszítés
6.Megoldani egy olyan problémát, amelytől nagyon féltem
7.Kibékülni vagy megbeszélni dolgokat
8.Mézes süti
9.Új barátokat szerezni
1O.Felfedezni új környezetet
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Őszintén szólva fogalmam sincs ohmy.gif
2014. március 08. 21:01 #1467
- törölt felhasználó -    
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Hát, őszintén szólva a napokban tűnt fel, hogy az osztályunkban majdnem az összes lány nyalizik a fiúknak.Ezt úgy értem, hogy olyan ruhákban járnak, ami nekik tetszik, olyan a hajuk, ami nekik tetszik.Aztán meg mindenben egyetértenek velük, odaadják a házijukat, a kajájukat...engem meg totál hülyének néznek, mert én nem csinálom ezt ohmy.gif
2014. március 09. 20:44 #1468
Angel
Angel
St☆rlight™

25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?

Ne legyen rámenős, szóval egyszerű személyiségű legyen, ha híres ha nem...

26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?

1. Ha azt mondják, untatnak
2. Ha kiderül néhány személlyel szemben, hogy van bennünk közös, még mindig
3. Ha azt mondják szép vagyok, de én nem hiszem el
4. Ha elmondják, milyen a személyiségem (jó értelemben)

27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?

Hercegnő..nem. Mindig is híres akartam lenni, hogy sok pénzt keressek, és kitörjek. De ezt feladtam, mert a környéken nincs ilyen lehetőség. Mióta benőtt a fejem lágya, rájöttem, hogy mindegy, csak gyorsan érjem el, és mehessek amerre látok.
2014. március 12. 17:07 #1469
Angel
Angel
St☆rlight™

28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?

Hiszek is meg nem is. Az ember nem tudhatja, hogy mit érez, mikor meglát egy személyt, csak valami megragadja. S onnantól kezdve, ő jár a fejében.
De aztán lehet, hogy nem első látásra szeret bele valaki a másikba, hanem hosszú hetek telnek el, randi hegyekkel, beszélgetésekkel, lelkizésekkel stb..

29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.

1. puszi a homlokra, vagy arcra
2. őszinteség!!
3. nagy séta akárhol
4. s érdeklődés az irányomba... blush.gif
2014. március 13. 21:45 #1470
- törölt felhasználó -    
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled. Legrosszab? Azt hiszem az, amikor az egész iskola láttára hülyét csináltam magamból.Ugh dry.gif
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Azt hiszem ezt most kihagyom
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
A továbbtanulás, iskolaválasztás, tesztek, kedvenc könyveim vagy sorozataim, blogot szretnék késziteni, hogy utálok korán kelni, nem félnék teljesen egyedül egy új iskolában smileeee.gif
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Az első smileeee.gif
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Ha valaki néz.Nem arról van szó, ha rámnéz,de amikor észrevehetően engem bámul,az nagyon kellemetlen tud lenni rolleyes.gif
2014. március 15. 14:47 #1471
- törölt felhasználó -    
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Űrhajós vagy színésznő. smileeee.gif Még egyik sem sikerült.Még!
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Velem még nem fordult elő, volt, hogy egy fiú megtetszett, de kimondottan szerelemről még nem tudok... laugh.gif
2014. március 16. 15:28 #1472
- törölt felhasználó -    
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
Fogalmam sincs blush.gif
2014. április 21. 15:01 #1473
- törölt felhasználó -    
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról. Barna szem, barna haj, 15 éves, 161-162 centi magas.
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelem: Zene, sakk, filmek, sorozatok, kaja, ruhák, szempillaspirál, gördeszka, angol nyelv, cipők.
Nem kedvelem: 1D, JB, swag, páwa, gomba, máj, szappanoperák, beképzelt emberek, bunkó emberek, pókok.
3. nap: Írd le a napodat. Felkeltem, eltörtem egy képkeretet, pogit ettem reggelire, megnéztem a két Laborpatkányokat, gépeztem, zenét hallgattam, tanultam, mivel szerdán 2 tárgyból is irunk, holnap pedig nem leszek itthon. Írtam a blogomat. Unatkoztam..
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni. Zene, sakk, barátok, család, kaja, ital.
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni. Miami, New York, LA, Párizs, London.
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?Nemtudom.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid? Yep. Leiner Laura könyvei *-*, Harry Potter.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek. -
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod! Alacsony, imád sakkozni, hülye, mint én, mindenen nevet, mint én, szereti a zenét.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted? "It's so beautiful it makes you want to cry." Avril Lavigne - Inocennce, Evan Taubenfeld - Evan Way.
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz? Sakk, Evan, Billy.
12. nap: Kedvenc focicsapatod. Bayern.
13. nap: Három vallomás, választásod szerint. -
14. nap: Terveim a jövőre nézve. Rocksztár *_* Vagy bármi, csak nem itt, MO-n.
15. nap: Álompasid / csajod. Billy Unger, Evan Taubenfeld. Valahogy ha őket összeraknánk, az tökéletes lenne biggrin.gif
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében? Megkeresném Magnus Carlsent, és kihívnám egy sakkpartira.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel? Rocksztár.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál. The Walking Dead
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz. zene, sakk, finom kaja, filmek, sorozatok, pénz, cuki állatok...
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért? Avril Lavigne. Amióta ismerem, azóta megváltoztam. Jobb lett a zenei ízlésem.
21. nap: Öntsd ki a szíved! Szenvedek.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled. Nemtudom.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek. "Hello. Sakkozunk? " ezt mindenkinek küldöm biggrin.gif
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben. ...
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű? Mindkettővel smileeee.gif
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad? Egy helyes fiú közelsége.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? Sok minden. Hetente változott.
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért? Ja, mert miért ne ?smileeee.gif
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved. Kedvesség, figyelmesség, jó ízlés, humor :3
2014. április 22. 00:56 #1474
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Fanni vagyok, 16éves. Magyarországon születtem, de Ausztráliában élek, de jelenleg Magyarországon vagyok egy esélyt adtunk magyar életnek, de rosszul végződött így vissza Ausztráliában! (örülök neki) Szeretek rajzolni, Ausztráliában katolikus suliban jártam, itt Magyarországon meg Rajz suliban járok még 2hónapot. Szeretek sorozatot nézni, nagy mániám 1-2nap alatt végig nézni a sorozatot, nem szeretek várni. 172 cm magas vagyok, fél hosszú, göndör, szőke hajjal. kék szemem van
2014. április 22. 12:17 #1475
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

10dolog amit kedvelek:
1.Nyár, meleg időjárás
2.Állatok
3.Reneszánsz kor
4.Szoknyák
5.Tollak (egyszerűen oda vagyok értük smileeee.gif )
6.Nyelvek
7.'70-80-as zenék (Beatles stb)
8.Falfestmény
9.Könyvek
10.Filmek

10dolog amit nem kedvelek
1.Horror filmek
2.Tél, hideg időjárás
3.Igénytelen, bunkó emberek
4.Tanulás
5.Képek rólam
6.Zaj
7.Csecsemő sirás
8.Rendetlenség
9.Folyékony szájfény
10.Veszekedés bárkivel
2014. április 22. 17:48 #1476
Reni005
Reni005
❤️
Hozzászólás: 3034
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
Idézet

1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.

Nevem Reni. Szőkésbarna hajam, barna szemem van. Nagyon szeretek zenét hallgatni, rajzolni (sokak szerint jó is vagyok benne), olvasni, Tumblr vagy WeHeartIt képeket nézegetni, családommal vagy barátaimmal lenni..(stb.) Azt hiszem néha nagyon bolond is tudok lenni...Ha ez valaki nem tudja akkor nem ismer. rohog.gif Legnagyobb kedvenceim közé tartozik a Paramore és Avril Lavigne, de nagyon szeretem még a The Pretty Reckless-t, a Nirvanát, a Black Veil Brides-t, Lana Del Rey-t, az Evanescence-t, a Within Temptation-t, a t.A.T.u.-t, Karai Annát.stb. Azok közé tartozom akik ki nem állhatják bíbert, az egydét, szelenát, májlit.stb. (tudom h rosszul írtam rohog.gif ) De ha te szereted akkor nincs semmi..csak akkor ha belém kötsz amikor véleményt írok egy cikkhez. Utálok tanulni, de 4-5-ös az átlagom.
Azt hiszem ennyi elég. biggrin.gif
2014. április 22. 21:16 #1477
Amy21
Amy21
visszatérő vendég

StátuszThe fault in our stars <3
Hozzászólás: 171
Csatolások: 27
Azonosító: 224273
1. nap
Néhány alapinfo rólam
Dóri vagyok, huszonéves. Magyarországon születtem, de 13 éves korom óta Amerikában élek a családommal. Két testvérem van, egy húgom, és egy bátyám. Egyetemre járok, fotográfia szakra, emellett egy kávézóban dolgozom. Szeretem a képzőművészetet, rajzolok, és festek. Fotósnak készülök. Szeretek olvasni, és imádom a filmeket. Basszusgitáron játszom, és énekelek egy bandában (csak a garázsban biggrin.gif).
Fekete, derékig érő hajam van, barna szememim. Magas, vékony lánynak tartom magam. Szeretem a várost járni, és mindig nálam van a fényképezőgépem.
Nos, annyi az alap. smileeee.gif
2014. április 23. 17:36 #1478
Reni005
Reni005
❤️
Hozzászólás: 3034
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
Idézet

Amit kedvelek:
    Családom
    barátaim
    állatok
    Párizs
    Rock-Punk zene
    Nyár
    Könyvírás
    Ha kicsöngetnek
    Tumblr képek
    Csokii

Amit nem:
    Unalmas emberek
    gomba
    Plázacicák...-.-"
    justin bíber, selena, miley, kesha, egydé hasonlók..
    Ha valaki utánozós majom (Fake)
    pókok
    swag-yolo
    koránkelés
    bunkó emberek
    mostani dizni sorozatokat (violetta, austin és ally stb..-.-)
2014. április 23. 18:54 #1479
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

3. nap: Írd le a napodat.
Mai napomat leírom.
Felkeltem, fogat mostam, reggeliztem, öltöztem, smikeltem, hajat vasaltam, sétáltam buszmegállóban, busszal mentem suliban, suli blabla, majd mentem vásárolni új táskát venni, végül vettem karkötöt és táskát és cipőt, majd hazajöttem busszal, hazaértem, ettem C-vitamint, festettem, tv-t néztem, majd ideültem és olyan éhesen.
2014. április 23. 20:35 #1480
Amy21
Amy21
visszatérő vendég

StátuszThe fault in our stars <3
Hozzászólás: 171
Csatolások: 27
Azonosító: 224273
2.nap: 10 dolog amit kedvelek, 10, amit nem.
Amit kedvelek.
1. Fotográfia 2. Sportok 3. Filmek 4. Családom 5. California 6. Könyvek 7. Utazás 8. Zene 9. Barátok 10. Amy Winehouse wub.gif
Amit nem kedvelek.
1. Közösségi oldalak 2. Gumikaja (Meki, Burger King stb..) 3. Külső alapján ítélés 4. "Hamis barátok" 5. Döntésképtelenség 6.Plázamacskák biggrin.gif 7. Tömeg 8. Hisztis, kapzsi emberek 9. "Én vagyok a legszebb, legokosabb, legtökéletesebb" típusú emberek 10. Kockák, avagy az egész nap a gép előtt ülők.
150 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!