Starity

29 napos kihívás

150 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 19. 17:06 #1441
- törölt felhasználó -    
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról. Barna szem, barna haj, 160 centi magas, átlagos lány, imádok zenét hallgatni.
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amit kedvelek: zene, sakk, Leiner Laura könyvei, Facebook, barátaim, családom, gördeszka, gitár, szempillaspirál, szemceruza.
Amit nem kedvelek: 1D, JB, Disney-hülyeségek, unamas filmek, unalmas sorozatok, gomba, máj, mogyorós csoki, unatkozás, takarítás.
3. nap: Írd le a napodat. Hullafáradtan ébredtem, mivel tegnap 5-en versenyeztünk, hogy ki tud tovább fennmaradni. 3. lettem. Ma a sulival lementünk hangversenyre, ami unalmas volt, aztán visszamentünk, biosz volt, aztán mentünk sakkszakkörre. Hazajöttem, ebédeltem, megcsináltam a házifeladatot, aztán leültem gépezni. Izgalmas nap...biggrin.gif
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni. Család, barátok, zene, sorozatok, filmek, levegő.
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni. New York, London, Párizs, Miami, LA
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz? Sokminden.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid? Igen. Leiner Laura SzJG/Bábel
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek. Most épp nincs ilyen.
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod! Lány, alacsony, sötét haj, barna szem. Vicces, szeret sakkozni, szereti a zenét. Nem szeretnék többet elárulni róla.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted? "Why should I care what other people rhink of me? I am who I am. And who I wanna be." - Avril Lavigne.
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz? Rock, anya, zene.
12. nap: Kedvenc focicsapatod. Barca
13. nap: Három vallomás, választásod szerint. ?
14. nap: Terveim a jövőre nézve. Angliába menni, vagy rockszárnak lenni, vagy légiforgalom irányító biggrin.gif
15. nap: Álompasid / csajod.
-helyes
-szőke
-gazdag (nem nagyon de legyen pénze)
-normális
-vicces
-cuki
- tud sakkozni
- tud gitározni
- jó az ízlése/stílusa
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében? Hm.. Elgondolkodtatókérdés, de egyébként gőzöm sincs. Lehet, hogy azt kiabálnám, hogy : "Úristen, meg fogunk halni!!" biggrin.gif
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel? Rocksztár vagy légiforgalom irányító.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál. The Walking Dead (örökké) Pretty Little Liars, CSI: New York-i helyszínelők, Merlin kalandjai.
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz. zene, sakk, Coca Cola, pizza, viszonzott szerelem, The Walking Dead, Pretty Little Liars, gitár, gördeszka, jó idő.
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért? Avril Lavigne. Amióta ismerem, azóta megváltoztam. Azóta hallgatok (szerintem) normális zenéket, azóta horodok (szerintem) jó ruhákat, stb. Nem tudom, mintha kibontakozott volna az egyéniségem.
21. nap: Öntsd ki a szíved! Wáááá, nem is érdeklem sad.gif (a srácot, aki tetszik)
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled. Régen szerettem a COD-ot!!! ohmy.gif
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek. Nem szeretnék levelet írni senkinek sem.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- Vajon mi lesz a kövi részben (The Walking Dead)?
- Az osztálytársaim miért ilyen hülyék?
- Úristen, utolsó év ezekkel a hülyékkel :'(
- Találkoznom kell az R5-al, és Avrillel.
- Nyár Nyár Nyár
- Sakk sakk sakk
- Zene zene zene
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű? Az elsővel.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad? Ha egyhelyes srác a közelemben van._. Olyankor mindig zavarban vagyok.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? Sokminden biggrin.gif
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért? Nem. Most komolyan? Meglátjuk és egyből "Ő a nagy Ő!"? Mikor még nem is ismerjük? ... Szerintem hülyeség, bár ki tudja...biggrin.gif
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved. Hm.. nem tudom biggrin.gif
2014. február 19. 17:23 #1442
- törölt felhasználó -    
1. nap: barna haj, barna szem, 166 centi, bevállalósan öltözöm, imádom a zenét és a sportot
2. nap: lovaglás, díjugratás, kézilabda, focista srácok, zene, Svédország, Norvégia, utazás, divat, lakberendezés. 10, amit nem: kétszínűség, hőség, magasság, pókok, okoskodás, kémia, történelem, nyelvtan, korán kelés, nyafizás
3. nap: A barátaim feldobták az egész napomat, pedig nem indult jól.
4. nap: Zene, lovaglás, mobilom, sminkkészlet, levegő.
5. nap: Stockholm, Oslo, Rio de Janeiro, New York, Las Vegas
6. nap: Nem tudom, attól függ...
7. nap: Mindig olvasok valamit, általában az a kedvencem, amit éppen olvasok.
8. nap: "Szeretek veled lenni, de csak barátnak tartalak."; "Ha barátnőd van, ne velem flörtölj!"; "Ismerd be a pasidnak, hogy megcsaltad!"; "Lassan 20 évesen itt lenne az ideje felnőni!" 
2014. február 19. 17:35 #1443
- törölt felhasználó -    
9. nap: Mivel barátot kérdeztek, a legjobb fiú barátomat fogom jellemezni. Nagyon cuki, vicces srác, de annyira gyerekes még! Kevés nála mocskosabb szájú embert ismerek, de mindig jó kedvű, pozitív, és nagyon megértő.
10. nap: "Add egy nőnek a megfelelő cipőt, és uralni fogja az egész világot!" - Marilyn Monroe
11. nap: Abszolút, zene, köröm.
12. nap: Kedvenc focistáim vannak, nem csapatom.
13. nap: "Elegem van belőled!"; "A pasid azért van veled, mert csak meg akar fektetni."; "Nagyon szeretlek, de csak mint egy testvért vagy egy barátot."
14. nap: Szeretnék 2-3 nyelvvizsgát, sokat utazgatni, műkörmös tanfolyamra menni nyáron, belső építészként diplomázni a BME-n.
15. nap: Jelen pillanatban River Viiperi, de ez 2-3 havonta változik.
2014. február 19. 17:49 #1444
- törölt felhasználó -    
16. nap: Megtennék, illetve kimondanék mindent, amit eddig nem tettem.
17. nap: Boldog és kiegyensúlyozott.
18. nap: -
19. nap: lovaglás, zene, zenélés, egy jó kép, napsütés, egy jó film, egy jó könyv, egy jó buli, alkohol, ölelések
20. nap: Talán az egyik exem. Miatta kezdtem önmagam lenni, abszolút megváltoztam, sokkal bátrabb lettem.
21. nap: -
22. nap: Elveszteni egy barátot egy pasi miatt.
2014. február 19. 18:01 #1445
- törölt felhasználó -    
23. nap: "Nem így akartam lezárni... Egy részem a mai napig ragaszkodik hozzád, egy másik viszont utálja az embert, aki lettél. Emlékszem az összes közös pillanatunkra: a sejtelmes összenézésekre, a sok nevetésre, a beszélgetéseinkre, az érintéseidre, a meccseidre, ahol én voltam a kabala, az edzésemre, amin kint voltál, a River Flows In You-ra, ami a mi dalunk, arra ahogy énekeltél, hogy felvidíts, a barátaid cukkolására, a hisztijeidre. De ezek mellet a rosszra is: a vitáinkra, a beszólásokra, az ajtócsapkodásra, a dühből mással dugásokra, a féltékenykedésedre. Mindere. Mikor megismertelek nem gondoltam, hogy ilyen közel kerülhetsz hozzám... 3 év hosszú idő. Szeretem az embert, akivé melletted váltam, szerettem az embert, akivé mellettem váltál. Mindenki azt mondta, hogy egyformák vagyunk. Talán igazuk volt. Te megtanítottál leszarni mások véleményét, én megtanítottalak szeretni. Megtanítottuk egymást igazán élni. De ahogy távolodtunk egymástól minden megváltozott. Jött egy nyár, egy személy, egy hazugság, és már semmi nem volt ugyanaz. Az utolsó bálodon mégis könnyes szemekkel néztünk egymás szemébe. Most azt mondják az emberek, hogy te aranyos vagy, egy kedves, helyes srác. Én pedig a te helyedbe léptem. Egy kapcsolat és kötöttség fóbiás, monogániára alkalmatlan csajszi lettem. De mindezek mellett akármennyire is próbáljuk tagadni, örökké egymás életének részesei leszünk."
2014. február 19. 18:08 #1446
- törölt felhasználó -    
24. nap: Hol tartanék, ha nem kellene műteni a térdemet; Milyen lennék, ha nem váltottam volna sulit; Mi lesz, ha egyszer kiderülnek a titkaim; Mit fogok csinálni a gimi után; Milyen lehet csókolózni egy bizonyos személlyel; Hova menjrk nyaralni, Milyen tokot vegyek a szépséges, új telefonomra.
25. nap: Olyannal, aki nem híres, de jó a személyisége.
26. nap: Engem nem lehet zavarba hozni semmivel.
27. nap: Profi lovas.
28. nap: Nem. Mert vonzalom első látásra létezik, de nem szerethetsz bele egy olyan emberbe, akit nem ismersz.
29. nap: Mindenképpen legyél megértő és érdeklődő, bókolj, legyél igazi férfi és ne tökölj sokat, ölelj meg ahányszor csak tudsz.
2014. február 19. 18:12 #1447
Pusszedlii01
Pusszedlii01
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 159
Csatolások: 104
Azonosító: 215061
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Kék a szemem,barna a hajamé szeretek zenét hallgatni thumbsup.gif
2014. február 20. 11:06 #1448
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?

Attól zavarba jövök ha bámulnak, vagy attól, ha nem figyelnek rám ha beszélek (mondjuk ez inkább bosszant).
2014. február 20. 14:43 #1449
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!

Általános iskola 7. osztályában ismertük meg egymást, de akkor még nem voltunk jóban, mert ő másik évfolyamban volt. Középiskolában is egy osztályban kezdtünk, de még ott sem igazán első évben. Második évre, már összemelegedtünk, és nagyon jól elvoltunk. Egyrészt mert majdnem hasonló a gondolkodásunk másrészt az utca másik felében laktak. Aztán mikor elköltöztek, mindig jártam hozzájuk át, és még inkább elmélyült a barátságunk. Ő is ugyanarra a szakmára jár, mint most én, bár ő virágkötő szeretne lenni egyszer, mert imádja, de én mindig modnom, hogy ne miattam maradjon itt, hanem maga miatt.
Szoktunk veszekedni, mert milyen barátság az ahol nincs egy kis civakodás? De azért van hogy elfajulnak a helyzetek, ilyenkor mindkettőnk megenyhül. S úgy szeretem ahogy van, mert ő tudja milyen vagyok, és szerintem ez fontos. (és megjgyezném, nem pletykálkodós, szóval ezt nagyra becsülöm benne!)
2014. február 20. 17:49 #1450
- törölt felhasználó -    
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
London ,itt mondjuk már jártam ,de nagyon szivesen visszamennék smileeee.gif Párizs,New York,Norvégia,Finnország smileeee.gif
2014. február 23. 17:42 #1451
Angel
Angel
St☆rlight™

10. nap: Mi a kedvenc idézeted?

Ez változó, de most épp ez:

'Vagyunk ilyenek.
Meg vagyunk olyanok.
És vannak olyanok is, akik megint másmilyenek.
Mindenki egy külön világ.
És nem jobb vagy rosszabb.
Nem tudom, miért arra tart a világ, hogy egyre inkább elveszítjük a kíváncsiságunkat az iránt, amit nem ismerünk.
Mert félünk.
Mert talán önmagunkban nem vagyunk biztosak.
Ez a színdarab nem beszél mellé.
És nem beszél sokat.
De valami fontosról beszél.
Rólunk, akik támadunk és pusztítunk.
Kegyetlen írás.
De talán utána tudunk hallgatni.
És nem fogunk soha többet ordibálni.
Hogy mi vagyunk a különbek.
Mert nem vagyunk azok.
Emberek vagyunk.
Ilyenek is, meg olyanok.'
/Alföldi Róbert/

11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?

'Semmi', 'Hagyjál' 'Nemááár' biggrin.gif

12. nap: Kedvenc focicsapatod.

pff...mégha néznék focit ^^ nincs kedvenc csapatom smileeee.gif...
2014. február 24. 17:07 #1452
- törölt felhasználó -    
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Rengeteg dolog.Leginkább az ,hogy az emberek ,hogy viselkednek egymással
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Rengeteget laugh.gif Nem bírok meglenni könyvek nélkül.A kedvenceim?Éhezők Viadala ,Trónok Harca ,Felhőatlasz ,A nagy Gatsby smileeee.gif
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek. Hogy ne sajnáljanak amiért a szüleim elváltak ,Le kéne tenni a cigit és az alkoholt 14 évesen ,Nem kéne rettegni attól ,hogy kilépsz egy kicsit a házból ,Nem kell azért is engem kérdezni ,hogy kimehet-e vécére blink.gif
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Itt a Starity-n ismerkedtünk meg smileeee.gif Nagyon megértő ,vicces és néha van egy olyan érzésem ,mintha magammal beszélgetnék.Meg tudja érteni az értetlenkedéseimet, hóbortjaimat és minden mást. smileeee.gif
2014. február 24. 17:53 #1453
Angel
Angel
St☆rlight™

13. nap: Három vallomás, választásod szerint.

1. "Nem hiszem, hogy tényleg szeret, hisz állandóan csak kidob, kapj már észhez! Hiába szereted, ha ő nem!"
2. "Ne gerinctelenkedjetek már az osztálytársaitokkal, hiszen lehet hogy egy nap az ő segítségükre lesz szükségetek!"
3. "Ne játssz mások érzéseivel, mégha az vicces is! Szegénynek a lelkébe taposol, és utána elvárod, hogy téged is szeressen valaki...gondolkozz!!"
2014. február 25. 13:48 #1454
- törölt felhasználó -    
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
“When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.”
-John Lennon
2014. február 25. 13:54 #1455
viki1995
viki1995

StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
Hozzászólás: 1966
Csatolások: 0
Azonosító: 191436
11.nap:-csá
-ja
-mi?
2014. február 25. 17:31 #1456
Angel
Angel
St☆rlight™

14. nap: Terveim a jövőre nézve.

Szeretnék könyvelő lenni, vagy bérszámfejtő, amihez elég sokat kell tanulni ugyan, de viszont, jó szakmának látom. Nagy családot akarok, és mindent meg szeretnék adni a gyermekeimnek, amit én nem kaptam meg soha. Külföldre utazgatni, és a kedvenc színészeimmel, énekeseimmel szeretnék találkozni. A koreai nyelv megtanulása, ami elég sok időt fog igénybe venni, mert semmi nyelv érzékem nincs.

S amikor visszatekintek 80-90 évesen a múltba azt mondani: igen, mindent megtettem, hogy jól érezzem magam.
2014. február 26. 11:41 #1457
- törölt felhasználó -    
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
Semmi ,jól és lehet rolleyes.gif
2014. február 26. 19:59 #1458
Angel
Angel
St☆rlight™

15. nap: Álompasid?.

Megértő, és szerető. Fogadjon el minden hibámmal, és ne ítéljen el, ha valamit nem jól csinálok. Értse meg, hogy mit érzek, s n játszon velem. Ne játsza a nagymnőt, mert az nálam nem jön be, és próbljon nem verekedni, mindennap/hétvégén részegre inni magát, és ne tekinse a nőket játékszernek :3 Külsőre mindegy, csak a belsőna fontos :3
2014. február 27. 10:48 #1459
- törölt felhasználó -    
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Nincs ,nem nézek focit laugh.gif
2014. február 27. 15:22 #1460
Angel
Angel
St☆rlight™

16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?

Mindenkinek elmondanám még egyszer utoljára a véleményemet, a barátaimat meglátogatnám, és együtt pattannánk buszra, hogy megkeressük Alföldi Robit wub.gif
150 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!