2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amit kedvelek: zene, sakk, Leiner Laura könyvei, Facebook, barátaim, családom, gördeszka, gitár, szempillaspirál, szemceruza.
Amit nem kedvelek: 1D, JB, Disney-hülyeségek, unamas filmek, unalmas sorozatok, gomba, máj, mogyorós csoki, unatkozás, takarítás.
3. nap: Írd le a napodat. Hullafáradtan ébredtem, mivel tegnap 5-en versenyeztünk, hogy ki tud tovább fennmaradni. 3. lettem. Ma a sulival lementünk hangversenyre, ami unalmas volt, aztán visszamentünk, biosz volt, aztán mentünk sakkszakkörre. Hazajöttem, ebédeltem, megcsináltam a házifeladatot, aztán leültem gépezni. Izgalmas nap...
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni. Család, barátok, zene, sorozatok, filmek, levegő.
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni. New York, London, Párizs, Miami, LA
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz? Sokminden.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid? Igen. Leiner Laura SzJG/Bábel
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek. Most épp nincs ilyen.
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod! Lány, alacsony, sötét haj, barna szem. Vicces, szeret sakkozni, szereti a zenét. Nem szeretnék többet elárulni róla.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted? "Why should I care what other people rhink of me? I am who I am. And who I wanna be." - Avril Lavigne.
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz? Rock, anya, zene.
12. nap: Kedvenc focicsapatod. Barca
13. nap: Három vallomás, választásod szerint. ?
14. nap: Terveim a jövőre nézve. Angliába menni, vagy rockszárnak lenni, vagy légiforgalom irányító
15. nap: Álompasid / csajod.
-helyes
-szőke
-gazdag (nem nagyon de legyen pénze)
-normális
-vicces
-cuki
- tud sakkozni
- tud gitározni
- jó az ízlése/stílusa
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében? Hm.. Elgondolkodtatókérdés, de egyébként gőzöm sincs. Lehet, hogy azt kiabálnám, hogy : "Úristen, meg fogunk halni!!"
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel? Rocksztár vagy légiforgalom irányító.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál. The Walking Dead (örökké) Pretty Little Liars, CSI: New York-i helyszínelők, Merlin kalandjai.
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz. zene, sakk, Coca Cola, pizza, viszonzott szerelem, The Walking Dead, Pretty Little Liars, gitár, gördeszka, jó idő.
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért? Avril Lavigne. Amióta ismerem, azóta megváltoztam. Azóta hallgatok (szerintem) normális zenéket, azóta horodok (szerintem) jó ruhákat, stb. Nem tudom, mintha kibontakozott volna az egyéniségem.
21. nap: Öntsd ki a szíved! Wáááá, nem is érdeklem
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled. Régen szerettem a COD-ot!!!
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek. Nem szeretnék levelet írni senkinek sem.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- Vajon mi lesz a kövi részben (The Walking Dead)?
- Az osztálytársaim miért ilyen hülyék?
- Úristen, utolsó év ezekkel a hülyékkel :'(
- Találkoznom kell az R5-al, és Avrillel.
- Nyár Nyár Nyár
- Sakk sakk sakk
- Zene zene zene
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű? Az elsővel.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad? Ha egyhelyes srác a közelemben van._. Olyankor mindig zavarban vagyok.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? Sokminden
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért? Nem. Most komolyan? Meglátjuk és egyből "Ő a nagy Ő!"? Mikor még nem is ismerjük? ... Szerintem hülyeség, bár ki tudja...
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved. Hm.. nem tudom

0 felhasználónak tetszik: