1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról!
Vidéken születtem, rövid, barna hajam és szürkészöld szemem van. Szemüveges vagyok. Alacsony vagyok és vékony.
29 napos kihívás
2014. február 14. 08:25
2014. február 14. 17:25
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Denisa-nak hívnak, 15 leszek decemberben, van három kutyám, imádom a macskákat, imádok enni, imádom a barátaimat, sok mindent utálok, szeretek angolt tanulni, közepes tanuló vagyok, legnagyobb vágyam eljutni London-ba...
Denisa-nak hívnak, 15 leszek decemberben, van három kutyám, imádom a macskákat, imádok enni, imádom a barátaimat, sok mindent utálok, szeretek angolt tanulni, közepes tanuló vagyok, legnagyobb vágyam eljutni London-ba...
2014. február 14. 17:55
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelem:
1. Alföldi Robiii
2. K-pop
3. ha valaki őszinte
4. ha nem jártatom feleslegesen a számat
5. amikor 5-öst kapok, és közben nem is tanultam
6. sorozatok
7. dúdolgatni, és énekelni ha nincs itthon senki
8. a barátaimat
9. ha valaki viccelődik, úgy hogy az nem ciki, és nem bántó
10. az állatokat *-*
Nem kedvelem:
1. a mai *pop-sztároknak* nevezett egyéneket (bocsánat attól akit megsértek ezzel
)
2. ha valaki nem értékeli az irodalmat..
3. ha valaki keresztülnéz rajtam..
4. az amerikai és angol zenéket, amik lassan sőt már egyre inkább egymás utánzatai..
5. a szemtelenséget
6. ha valaki 50x megkérdezi mi a bajom, mikor a második kérdezésnél felbosszant. ha nem mondom el nem mondom el és kész.
7. a veszekedést
8. az utálatot, mert mindenki elítél másokat a különböző szemléletek miatt.
9. a *nagymenő* srácokat, akik azt hiszik, ők olyan jók, mert márkás cuccaik vannak, rondán beszélnek, és mindenkit lehurrognak, akiket nem találnak elég jónak magukhoz...*bleee*
10. a bulvár lapok szennyeit, amikor az ember már nem tudja mi az igazság, és ahelyett, hogy utána nézne, inkább hisz ezeknek az agyontúlzott lapoknak
3. nap: Írd le a napodat.
Felkeltem, azzal a tudattal, hogy dolgozatot írok könyvelésből, az első 3 óránk valamelyikén. A tanár bejött, mondván, hogy nem készített dolgozat feladatot, így majd jövőhéten. Aztán volt egy lyukasunk, majd megint egy könyvelési óránk. Gazdasági ismereteken szokásomhoz híven megint nem ott jártam ahol kellett volna
. Aztán volt 2 ügyvitelünk, amin majdnem leszakadt a kezem a gépeléstől.
. Hazafelé barátnőm pedig szokásához híven megint kiröhögött, mikor mesélni akartam neki, aztán bezzeg mikor ő mesélt, és én kiröhögtem, hirtelen én lettem a nem normális
szóval ja..ennyi
Kedvelem:
1. Alföldi Robiii
2. K-pop
3. ha valaki őszinte
4. ha nem jártatom feleslegesen a számat
5. amikor 5-öst kapok, és közben nem is tanultam
6. sorozatok
7. dúdolgatni, és énekelni ha nincs itthon senki
8. a barátaimat
9. ha valaki viccelődik, úgy hogy az nem ciki, és nem bántó
10. az állatokat *-*
Nem kedvelem:
1. a mai *pop-sztároknak* nevezett egyéneket (bocsánat attól akit megsértek ezzel
2. ha valaki nem értékeli az irodalmat..
3. ha valaki keresztülnéz rajtam..
4. az amerikai és angol zenéket, amik lassan sőt már egyre inkább egymás utánzatai..
5. a szemtelenséget
6. ha valaki 50x megkérdezi mi a bajom, mikor a második kérdezésnél felbosszant. ha nem mondom el nem mondom el és kész.
7. a veszekedést
8. az utálatot, mert mindenki elítél másokat a különböző szemléletek miatt.
9. a *nagymenő* srácokat, akik azt hiszik, ők olyan jók, mert márkás cuccaik vannak, rondán beszélnek, és mindenkit lehurrognak, akiket nem találnak elég jónak magukhoz...*bleee*
10. a bulvár lapok szennyeit, amikor az ember már nem tudja mi az igazság, és ahelyett, hogy utána nézne, inkább hisz ezeknek az agyontúlzott lapoknak
Felkeltem, azzal a tudattal, hogy dolgozatot írok könyvelésből, az első 3 óránk valamelyikén. A tanár bejött, mondván, hogy nem készített dolgozat feladatot, így majd jövőhéten. Aztán volt egy lyukasunk, majd megint egy könyvelési óránk. Gazdasági ismereteken szokásomhoz híven megint nem ott jártam ahol kellett volna
szóval ja..ennyi
2014. február 15. 07:39
Kedvelem: barátság, őszinteség, bátorság, hűség, következetesség, a családom, a barátaim, anyum főztje, a jó könyveket, az állatokat.
Nem kedvelem: bunkózás, mások megalázása, hátbatámadás, aljas húzások, a mai tini"sztárocskák", a mai fiatalok jó részét, a kelkáposztát, a gombát, a netes "megmondóembereket", a hamis "barátokat".
Kedvelem: barátság, őszinteség, bátorság, hűség, következetesség, a családom, a barátaim, anyum főztje, a jó könyveket, az állatokat.
Nem kedvelem: bunkózás, mások megalázása, hátbatámadás, aljas húzások, a mai tini"sztárocskák", a mai fiatalok jó részét, a kelkáposztát, a gombát, a netes "megmondóembereket", a hamis "barátokat".
2014. február 15. 09:32
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Kedvelek:
1.Pizza
2.Hamburger
3.Kaja
4.WhiteRose.
5.Barátaim
6.One Direction
7.Janoskians
8.zene
9.nyár
10.hülyéskedés
Nem kedvelek:
1.emberek
2.gomba
3.smink
4.hal
5.tofu
6.bitches
7.ha nem érem el amit akarok
8.ha megmondják mit csináljak
9.romlott kaja
10.zöldség
Kedvelek:
1.Pizza
2.Hamburger
3.Kaja
4.WhiteRose.
5.Barátaim
6.One Direction
7.Janoskians
8.zene
9.nyár
10.hülyéskedés
Nem kedvelek:
1.emberek
2.gomba
3.smink
4.hal
5.tofu
6.bitches
7.ha nem érem el amit akarok
8.ha megmondják mit csináljak
9.romlott kaja
10.zöldség
2014. február 16. 08:15
Felkelek, felöltözöm, megkávézom, dolgozom, délután netezek, este eszek, netezek, fürdök és alszom.
Felkelek, felöltözöm, megkávézom, dolgozom, délután netezek, este eszek, netezek, fürdök és alszom.
2014. február 16. 14:41
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
14 éves lány vagyok.Átlagos testalkat ,163 cm magas.Félhosszú, barna hajam van.Egész jó tanuló vagyok ,csak lusta.Imádom a filmeket és sorozatokat.Minden második hétvégémet a moziban töltöm és imádoma barátaimat ,de szeretek új embereket is megismerni.
14 éves lány vagyok.Átlagos testalkat ,163 cm magas.Félhosszú, barna hajam van.Egész jó tanuló vagyok ,csak lusta.Imádom a filmeket és sorozatokat.Minden második hétvégémet a moziban töltöm és imádoma barátaimat ,de szeretek új embereket is megismerni.
2014. február 17. 08:12
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
1. a családom
2. a barátaim
3. írás
4. könyvek
5. a kedvenc sorozataim
6. humor
1. a családom
2. a barátaim
3. írás
4. könyvek
5. a kedvenc sorozataim
6. humor
2014. február 17. 17:20
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
|
Fúú hol is kezdjem...reggel busszal mentem suliba, közben azon gondolkodtam mi lesz suliba mivel angol hetünk van, ami abból áll, hogy a nyelvi osztály első angol nyelvesei angolul dumálgatnak négy nagyon aranyos angol emberrel, két kínai nemzetiségű és kettő néger nemzetiségűvel...nagyon aranyosak csütörtökig a suliban lesznek és még sok tervem van addig velük, mondjuk én nem vagyok se első nyelves, se nyelvis úgyhogy ezt rohadtul megszívtam
ezen kívül laza nap volt, alig csináltunk valamit
Fúú hol is kezdjem...reggel busszal mentem suliba, közben azon gondolkodtam mi lesz suliba mivel angol hetünk van, ami abból áll, hogy a nyelvi osztály első angol nyelvesei angolul dumálgatnak négy nagyon aranyos angol emberrel, két kínai nemzetiségű és kettő néger nemzetiségűvel...nagyon aranyosak csütörtökig a suliban lesznek és még sok tervem van addig velük, mondjuk én nem vagyok se első nyelves, se nyelvis úgyhogy ezt rohadtul megszívtam
2014. február 17. 18:40
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Az emberi viselkedések nagy része. Az amikor vesznek egy állatot pl. nyuszit húsvétra, mert *milyn cuki, és úgy is húsvét van, hát miért ne?* és utána egy héttel, nem tudnak vele mit kezdeni, aztán mehet a pörköltbe. Nem nem gondozni kell, és dédelgetni, hanem legyen kaja...aztán a kutyák... na őket is. Mióta chippeltetni kell őket, egyre több van az utcán a menhelyek már tele vannak, nem tudnak nekik nagy luxust nyújtani, de az emberek tehetnének ellene, hogyha már legalább kidobták szerencsétleneket, akkor a menhelyeket támogassák, hogy tudjanak fejleszteni, ha mástnem legalább nagyobb terület legyen nekik, több étel, és fedett terület a kutyáknak.
Ja, és a kikötött, éheztetett, megvert állatokról ne is beszéljek... az emberek nagy része nem veszi figyelembe, hogy annak a szerencsétlen állatnak is van lelke, sőt néha nagyobb mint a *gazdájáé*. Sokkal odaadóbbak, hűségesebbek, szeretetre méltóbbak, mint az emberek, ehelyett mit tesznek velük? Verik, éheztetik, kikötözik, kidobják stb.
Ez ellen lehetne tenni, ha pl. olyan nem fogad be kutyát, aki nem képes ellátni, vagy csak box zsáknak használná szegényt...
Akinek pedig nem inge nem veszi magára...
Ja, és akkor a múltkori zsiráf incidensről ne is beszéljek...milyen már, hogy nem tudnak várni, és a GYEREKEK SZEME LÁTTÁRA DARABOLJÁK FEL SZERENCSÉTLENT?!
Ha vártak volna, vagy meggondolták volna magukat, akkor nem kellett volna egy értékes állatot csak úgy feldarabolni...az emberi hülyeség esküszöm, határtalan..és még így is sokan átlépik a határt...
Az emberi viselkedések nagy része. Az amikor vesznek egy állatot pl. nyuszit húsvétra, mert *milyn cuki, és úgy is húsvét van, hát miért ne?* és utána egy héttel, nem tudnak vele mit kezdeni, aztán mehet a pörköltbe. Nem nem gondozni kell, és dédelgetni, hanem legyen kaja...aztán a kutyák... na őket is. Mióta chippeltetni kell őket, egyre több van az utcán a menhelyek már tele vannak, nem tudnak nekik nagy luxust nyújtani, de az emberek tehetnének ellene, hogyha már legalább kidobták szerencsétleneket, akkor a menhelyeket támogassák, hogy tudjanak fejleszteni, ha mástnem legalább nagyobb terület legyen nekik, több étel, és fedett terület a kutyáknak.
Ja, és a kikötött, éheztetett, megvert állatokról ne is beszéljek... az emberek nagy része nem veszi figyelembe, hogy annak a szerencsétlen állatnak is van lelke, sőt néha nagyobb mint a *gazdájáé*. Sokkal odaadóbbak, hűségesebbek, szeretetre méltóbbak, mint az emberek, ehelyett mit tesznek velük? Verik, éheztetik, kikötözik, kidobják stb.
Ez ellen lehetne tenni, ha pl. olyan nem fogad be kutyát, aki nem képes ellátni, vagy csak box zsáknak használná szegényt...
Akinek pedig nem inge nem veszi magára...
Ja, és akkor a múltkori zsiráf incidensről ne is beszéljek...milyen már, hogy nem tudnak várni, és a GYEREKEK SZEME LÁTTÁRA DARABOLJÁK FEL SZERENCSÉTLENT?!
2014. február 18. 06:56
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
|
zene, barátaim, kaja, pia, 1D, net
zene, barátaim, kaja, pia, 1D, net
2014. február 18. 07:38
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
1. A Bahamák
2. Málta
3. New York (bár itt élni szeretnék)
4. Hong-kong
5. Thaiföld
1. A Bahamák
2. Málta
3. New York (bár itt élni szeretnék)
4. Hong-kong
5. Thaiföld
2014. február 18. 16:00
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Imádok olvasni, ha van mit, és megfog a történet.
Hát most éppen J.R. Ward - Fekete Tőr Testvériség könyveit olvasom, ami isteni (pedig nem szeretem a romantikus regényeket, de ezt imádom)
Bármit elolvasok egyébként, legyen az krimi, horror, sci-fi, történelmi stb
Csak legyen jó a történet
Legutóbb ezeket olvastam, és imádom is:
1. Alföldi színháza - 5 nemzeti év (Csáki Judit)
2. FTT 8 kötete, és most jön a 9. ^^ (a 11-ből
)
3. Torchwood ^^
4. Martha Tailor könyvek
5. Sherlock Holmes
6. Trónok harca (igaz ebből még csak az első kötetet olvastam
)
7. Gyűrűk ura
(nem láttam filmen, és nem is szándékozom megnézni a közeli (távoli) jövőben
úgyhogy maradok a könyvnél ^^
Aztán szoktam még mangát is olvasni
, na meg nem rég kezdtem el a TWD képregényt
még van belőle másfél kötet
Imádok olvasni, ha van mit, és megfog a történet.
Hát most éppen J.R. Ward - Fekete Tőr Testvériség könyveit olvasom, ami isteni (pedig nem szeretem a romantikus regényeket, de ezt imádom)
Bármit elolvasok egyébként, legyen az krimi, horror, sci-fi, történelmi stb
Legutóbb ezeket olvastam, és imádom is:
1. Alföldi színháza - 5 nemzeti év (Csáki Judit)
2. FTT 8 kötete, és most jön a 9. ^^ (a 11-ből
3. Torchwood ^^
4. Martha Tailor könyvek
5. Sherlock Holmes
6. Trónok harca (igaz ebből még csak az első kötetet olvastam
7. Gyűrűk ura
Aztán szoktam még mangát is olvasni
2014. február 18. 20:49
Amit kedvelek:Barátaim.Családom.A lakásunk. Könyvek. Rajzolás. Angol nyelv.Filmek.Mozi.Közös kirándulások a barátaimmal.Utazás
Amit nem:Álszentség.Hazugság.Talpnylók.Spenót.Káposzta.A szomszédnéni.Beképzeltség.Fejen állás.Bugyuta akciófilmek.Tinimagazinok.
Felkelek.Elkészülök iskolába.Ott vagyok kb.3-ig.Ezután ,attól függ milyen nap van körre megyek.Hazaérek.Eszem.Tanulok.Olvasok ,ilyen mindennapi dolgok és lefekszem
Amit kedvelek:Barátaim.Családom.A lakásunk. Könyvek. Rajzolás. Angol nyelv.Filmek.Mozi.Közös kirándulások a barátaimmal.Utazás
Amit nem:Álszentség.Hazugság.Talpnylók.Spenót.Káposzta.A szomszédnéni.Beképzeltség.Fejen állás.Bugyuta akciófilmek.Tinimagazinok.
Felkelek.Elkészülök iskolába.Ott vagyok kb.3-ig.Ezután ,attól függ milyen nap van körre megyek.Hazaérek.Eszem.Tanulok.Olvasok ,ilyen mindennapi dolgok és lefekszem
2014. február 19. 07:55
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Sok minden van, ami elszomorít. Pl. a rossz idő, vagy ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretném.
Sok minden van, ami elszomorít. Pl. a rossz idő, vagy ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretném.
2014. február 19. 16:02
Család,barátok,mobilom,kedvenc könyveim,innivaló és ennivaló (természetesen meg levegő)
Család,barátok,mobilom,kedvenc könyveim,innivaló és ennivaló (természetesen meg levegő)
2014. február 19. 16:27
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1. Alföldi Robinak: Örülök, hogy nem figyel oda a rágalmakra, és csinálja azt, amit szeret. Nagyra becsülöm ezért, és felnézek rá. De engedhetné, hogy az emberek szeressék, mert tönkre teszi magát
2. J.R. Ward-nak: Nem értem, miért kellett meghalnia Wellsie-nek a történetében, bár nagyra tisztelem, de ki akadtam tőle. S folytassa tovább a könyvírást, mert nagyon tetszenek ^^
3. A tanárt rágalmazó szülőknek: Nem a tanár hibás abban, hogyha a gyerek megbukik. Hanem a szülő, mert nem látja, hogy a gyerek mit csinál, és a tanárt szdja ezért...
4. Az állatkínzó egyéneknek: Az állatnak is van lelke. Nem tudom mit szólnának, hogyha velük is ezt tennék, vagy pedig súlyos büntetést kapnának ezért.
1. Alföldi Robinak: Örülök, hogy nem figyel oda a rágalmakra, és csinálja azt, amit szeret. Nagyra becsülöm ezért, és felnézek rá. De engedhetné, hogy az emberek szeressék, mert tönkre teszi magát
2. J.R. Ward-nak: Nem értem, miért kellett meghalnia Wellsie-nek a történetében, bár nagyra tisztelem, de ki akadtam tőle. S folytassa tovább a könyvírást, mert nagyon tetszenek ^^
3. A tanárt rágalmazó szülőknek: Nem a tanár hibás abban, hogyha a gyerek megbukik. Hanem a szülő, mert nem látja, hogy a gyerek mit csinál, és a tanárt szdja ezért...
4. Az állatkínzó egyéneknek: Az állatnak is van lelke. Nem tudom mit szólnának, hogyha velük is ezt tennék, vagy pedig súlyos büntetést kapnának ezért.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.

0 felhasználónak tetszik: