10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Let’s enjoy!
29 napos kihívás
2014. augusztus 16. 16:54
|
|
MongMiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 229716 offline
|
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
-Még mindig szeretem egy kicsit Baekiet , annak ellenére, hogy megcsalta Chaniet.
-Annyira nem is szeretem a kiwit csokipudinggal.
-A szomszédoknak:IGEN, ÉN SZOKTAM ILYEN HANGOSAN ÉNEKELNI!!
-Még mindig szeretem egy kicsit Baekiet , annak ellenére, hogy megcsalta Chaniet.
-Annyira nem is szeretem a kiwit csokipudinggal.
-A szomszédoknak:IGEN, ÉN SZOKTAM ILYEN HANGOSAN ÉNEKELNI!!
2014. augusztus 20. 15:06
|
|
Fehér Nikolett Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 356 Csatolások: 87 Azonosító: 225241 offline
|
9 nap: A legjobb barátnőm neve Eszter. Szőke haja van és barna szeme. 2004.4.15-én született. Kedvenc sztárja Lady Gaga. Ha valaki a kedvence akkor midig isteníti és ha egy rossz szót mondok róla akkor negrúg vagy megüt. Mivel kisebb nem rúgok/ütök neki vissza, csak lekiabálom, h nem használ megütöm. Szeret táncolni és énekelni.
Nagyon szereti a Chipset meg a Pizzát, de persze más kaját is. Egyik kedvence a túrós tészta. 153cm. Szereti festeni a körmeit. Jó tanuló. Szeret filmeset/sorozatosat játszani. Jól jétsza a díva szerepét. Mindig szerelmes valakibe. Általában sztárokba. Korán kel.
Nagyon szereti a Chipset meg a Pizzát, de persze más kaját is. Egyik kedvence a túrós tészta. 153cm. Szereti festeni a körmeit. Jó tanuló. Szeret filmeset/sorozatosat játszani. Jól jétsza a díva szerepét. Mindig szerelmes valakibe. Általában sztárokba. Korán kel.
2014. augusztus 21. 23:37
|
|
MongMiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 229716 offline
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Rengeteget sírnék, miközben végignézném a sorozatomat. És sok-sok hízlaló kaját ennék.
Rengeteget sírnék, miközben végignézném a sorozatomat. És sok-sok hízlaló kaját ennék.
2014. augusztus 21. 23:49
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 356 Csatolások: 87 Azonosító: 225241 offline
|
10 nap: Soha ne add fel
2014. augusztus 25. 15:05
|
|
|
11 nap: Szia, skype, mizu,
2014. augusztus 25. 20:12
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
A keresztnevem kis mértékben hasonlít felhasználónevemhez. Budapesten élek, van egy húgom, aki nem sokkal fiatalabb nálam. Én magam tizenhat éves vagyok jelenleg, tizedik osztályba lépek egy hét múlva. Viszonylag jó tanuló vagyok, bár sokszor rengeteget kell tanulnom egy jobb jegyért. Vannak barátaim, a családommal is jó a kapcsolatom. A szerelmi életem ha nem is bonyolult, de minden bizonnyal nem felhőtlen. Nagyon szeretem a könyveket, a filmeket, a sorozatokat, a zenét és nyár hangulatát.
A keresztnevem kis mértékben hasonlít felhasználónevemhez. Budapesten élek, van egy húgom, aki nem sokkal fiatalabb nálam. Én magam tizenhat éves vagyok jelenleg, tizedik osztályba lépek egy hét múlva. Viszonylag jó tanuló vagyok, bár sokszor rengeteget kell tanulnom egy jobb jegyért. Vannak barátaim, a családommal is jó a kapcsolatom. A szerelmi életem ha nem is bonyolult, de minden bizonnyal nem felhőtlen. Nagyon szeretem a könyveket, a filmeket, a sorozatokat, a zenét és nyár hangulatát.
2014. augusztus 25. 23:48
|
|
Pusszedlii01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 159 Csatolások: 104 Azonosító: 215061 offline
|
Sziasztok.A valódi nevem Lili, Németországban lakom,zöld szemem van és imádom a sorozatokat.Nagy álmom hogy eljussak egyszer Amerikába
Sziasztok.A valódi nevem Lili, Németországban lakom,zöld szemem van és imádom a sorozatokat.Nagy álmom hogy eljussak egyszer Amerikába
2014. augusztus 26. 21:56
|
|
|
12 nap: Barcelon és a Bayern München
2014. augusztus 30. 13:32
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz
Barátaim, sorozatok, filmek, könyvek, zene, állatok, pizza, utazás, internet, nyár.
10 amit nem.
Plázap*csák, tucatdolgok, 1D és más túlsztárolt "szépfiúk", rasszizmus, homofóbia, tudatlanság, rosszindulat, Disney Channel, kóla, okoskodás.
Barátaim, sorozatok, filmek, könyvek, zene, állatok, pizza, utazás, internet, nyár.
10 amit nem.
Plázap*csák, tucatdolgok, 1D és más túlsztárolt "szépfiúk", rasszizmus, homofóbia, tudatlanság, rosszindulat, Disney Channel, kóla, okoskodás.
2014. szeptember 13. 17:35
3. nap: Írd le a napodat.
Tízkor keltem, kicsit olvastam, majd összeszedtem magam, és elmentem egy barátnőmhöz. Vele sorozatot néztünk, meg ilyenek. Négy felé jöttem haza, azóta tanulok.
Tízkor keltem, kicsit olvastam, majd összeszedtem magam, és elmentem egy barátnőmhöz. Vele sorozatot néztünk, meg ilyenek. Négy felé jöttem haza, azóta tanulok.
2014. október 15. 19:30
Idézet (,2012.07.14. 10:31~3233731)
[center] Üdv!
I Noémi I kamasz I írólélek I türelmetlen I segítőkész I önző I nyitott I könyvmoly I sorozat fanatik I zenemanó I
2014. október 16. 16:58
[center]
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Like list:
William Herondale
Könyvek
A laptopom
Zene
Mindenféle sorozatok
Ian Somerholder
A telefonom
Írni
A legjobb barátnőm
A roppan cuki,bakancsos srácot a szomszád suliból
Dislike list:
Matematika
Rasszuzmus
Kétszénűség
Játék az emberek lelkével
Egoizmus/Önimádat
Lexikon
Aceton
Az olvasás nélküli perceket
Stelena
Okoskodás
2014. október 17. 15:01
3. nap: Írd le a napodat.
Felkeltem,iskolába mentem,ott személyiség fejlesztő program volt ma,ahogy hazajöttem sorozatnézésbe kezdtem és még egy kis olvasás van tervben
2014. október 17. 17:07
imádom a 5SOS-t, szeretek színészkedni és ezzel szeretnék majd foglalkozni, illetve elszeretnék jutni Ausztráliába és az USA-ba
És LA-ben élni<33
imádom a 5SOS-t, szeretek színészkedni és ezzel szeretnék majd foglalkozni, illetve elszeretnék jutni Ausztráliába és az USA-ba
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: