29 napos kihívás
2014. augusztus 09. 12:42
|
|
Fehér Nikolett Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 356 Csatolások: 87 Azonosító: 225241 offline
|
8 nap: foggalmam sincs
2014. augusztus 09. 14:41
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Ezt inkább Mindenkinek:Soha ne add fel!
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
1.Tanulnom kéne angolt
2.Ki kéne takarítanom a szobám
3.Éhes vagyok
4.ByTheWay és MDC
5.Ugyan hol van a macskám
6.Tanulnom kéne újra gitározni,furujázni és zongorázni (az első kettő még otthon is található,de a lustaság megöl)
7.Unatkozom,valamit csinálni kéne
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Felőlem lehet egyszerű is a személyisége,ha rendes velem és látom,hogy komolyan gondolja.Na meg azért kicsit helyes is legyen,nem tudnék a későbbiekben olyannal együtt lenni akivel nem érzem jól magam például utcán. Szóval erre nem tudok válaszolni
Ezt inkább Mindenkinek:Soha ne add fel!
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
1.Tanulnom kéne angolt
2.Ki kéne takarítanom a szobám
3.Éhes vagyok
4.ByTheWay és MDC
5.Ugyan hol van a macskám
6.Tanulnom kéne újra gitározni,furujázni és zongorázni (az első kettő még otthon is található,de a lustaság megöl)
7.Unatkozom,valamit csinálni kéne
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Felőlem lehet egyszerű is a személyisége,ha rendes velem és látom,hogy komolyan gondolja.Na meg azért kicsit helyes is legyen,nem tudnék a későbbiekben olyannal együtt lenni akivel nem érzem jól magam például utcán. Szóval erre nem tudok válaszolni
2014. augusztus 09. 16:56
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8901 Csatolások: 237461 Azonosító: 59785 offline
|
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Uramisten, annyi tervem volt, mint égen a csillag. Vízimentő (túl sok Baywatch-ot néztem, na...), újságíró, színésznő, énekesnő, utóbbi kettő keveréke (alias musicalszínésznő), vasutas (főleg jegyvizsgáló vagy mozdonyvezető
) és autóversenyző.
Uramisten, annyi tervem volt, mint égen a csillag. Vízimentő (túl sok Baywatch-ot néztem, na...), újságíró, színésznő, énekesnő, utóbbi kettő keveréke (alias musicalszínésznő), vasutas (főleg jegyvizsgáló vagy mozdonyvezető
2014. augusztus 10. 00:14
|
|
Lizzy9500visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 253 Csatolások: 400 Azonosító: 210585 offline
|
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Mit mindenkit, engem is sok dolog tud elszomorítani, legyen az egy veszekedés, egy rossz dolgozat stb. A legfurcsább viszont a szépség. Az is el tud szomorítani, hogy valaki már a tökéletesség határát súrolva gyönyörű. Ez vajon normális?
Mit mindenkit, engem is sok dolog tud elszomorítani, legyen az egy veszekedés, egy rossz dolgozat stb. A legfurcsább viszont a szépség. Az is el tud szomorítani, hogy valaki már a tökéletesség határát súrolva gyönyörű. Ez vajon normális?
2014. augusztus 10. 01:16
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Egy eléggé szórakozott és álmodozó jellem vagyok. A környezetemet és az embereket általában szeretem megfigyelni. Hatalmas rajongója vagyok a macskaféléknek, számomra nem létezik náluk gyönyörűbb állatfajta.
Egy eléggé szórakozott és álmodozó jellem vagyok. A környezetemet és az embereket általában szeretem megfigyelni. Hatalmas rajongója vagyok a macskaféléknek, számomra nem létezik náluk gyönyörűbb állatfajta.
2014. augusztus 10. 11:43
Idézet
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
- légy Richard Hammond
- légy Richard Hammond harminc évvel fiatalabb változata
- legalább próbálj meg Richard Hammond lenni
- hozd el nekem Richard Hammondot
Jó, ezt nehogy komolyan vegyétek
Az igazság az, hogy elég kevésszer voltam még 'szerelmes', viszont annyit tudok mondani, hogy nekem nem ilyesmihez kötött a dolog. Ha a fiúban megvan az a 'valami', amitől különleges lesz az első pillanattól, akkor nekem már mindegy, hogy milyen a személyisége, hogy néz ki és hogy viselkedik, ha beleszerettem, akkor már késő ilyesmivel törődni.
Szóval a lényeg az, hogy nálam nincsenek 'módok' a szívem elnyerésére.
És ezennel be is fejeztem a kihívást.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. augusztus 10. 14:20
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8901 Csatolások: 237461 Azonosító: 59785 offline
|
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Pont most olvastam erről egy állati jó könyvet, ami szerint van, de szerintem nincs. Szerintem első látásra maximum a pasi/csaj külsejéért lehetünk oda (nem szerelem szintjén), de maga a megismerés hosszabb folyamat, ami alapján tényleg kialakulhat a szerelem.
Mert hiába jól néz ki az illető, ha különben egy hatalmas b*rom.
Pont most olvastam erről egy állati jó könyvet, ami szerint van, de szerintem nincs. Szerintem első látásra maximum a pasi/csaj külsejéért lehetünk oda (nem szerelem szintjén), de maga a megismerés hosszabb folyamat, ami alapján tényleg kialakulhat a szerelem.
2014. augusztus 11. 00:36
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 253 Csatolások: 400 Azonosító: 210585 offline
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Igen, nagyon szeretek és gyakran szoktam is olvasni.
most Guy de Maupassant-tól olvasom a Szépfiút. A kedvenc könyvem viszont az Aranyketrec Benedek Istvántól.
Igen, nagyon szeretek és gyakran szoktam is olvasni.
2014. augusztus 11. 16:28
|
|
|
- Legalább egy kicsit legyünk egy hullámhosszon.
- Nevettessen meg az illető.
- Ne legyen csalfa és tapír.
- Viselje el az agymenéseimet.
- Legalább egy kicsit legyünk egy hullámhosszon.
- Nevettessen meg az illető.
- Ne legyen csalfa és tapír.
- Viselje el az agymenéseimet.
2014. augusztus 11. 18:30
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Hát fogalmam sincs,attól függ ki mondja,vagy hol
Sokminden
Állatorvos,színésznő,énekes (az utóbbi még most is érvényes)
Hát fogalmam sincs,attól függ ki mondja,vagy hol
Sokminden
2014. augusztus 11. 18:54
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Black Mountain Észak-Karolina USA, Ashville Észak-Karolina, USA, Henry River Mill Village Észak-Karolina USA, Kalifornia, Louisville USA
Black Mountain Észak-Karolina USA, Ashville Észak-Karolina, USA, Henry River Mill Village Észak-Karolina USA, Kalifornia, Louisville USA
2014. augusztus 11. 20:05
|
|
MongMiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 229716 offline
|
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Lay--Lereszellek!
D
Mark--Csak JRt szeresd, Jacksonnak ott van BamBam!
Az alsó szomszéd--Bocsánat, estefelé szokott rámjönni a partyzhatnék!
Papa Tuan--Tessék válaszolni Twitteren!
Lay--Lereszellek!
Mark--Csak JRt szeresd, Jacksonnak ott van BamBam!
Az alsó szomszéd--Bocsánat, estefelé szokott rámjönni a partyzhatnék!
Papa Tuan--Tessék válaszolni Twitteren!
2014. augusztus 12. 10:42
|
|
|
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek
1 - Jackson Wang: Ne piszkáld a Jinmarkot! Ott van neked BamBam, ne legyél telhetetlen. :0
2 - Az összes k-pop idol és Tuan apuci: Kérek a tweetjeimre választ!
3 - SM Entertainment: Ne feledjètek el, hogy emberekkel dolgoztok, nem robotokkal! Szükségük van alvásra, rendes étkezésre. Bánjatok velük úgy, ahogy illik...
4 - Park Chanyeol: Nehogy leborotváld a fejed, te majom! / Imádom a füleid! / Énekelj sokat, mert imádom a hangod. / Nehogy megbetegedj nekem. Maradj egészséges.
1 - Jackson Wang: Ne piszkáld a Jinmarkot! Ott van neked BamBam, ne legyél telhetetlen. :0
2 - Az összes k-pop idol és Tuan apuci: Kérek a tweetjeimre választ!
3 - SM Entertainment: Ne feledjètek el, hogy emberekkel dolgoztok, nem robotokkal! Szükségük van alvásra, rendes étkezésre. Bánjatok velük úgy, ahogy illik...
4 - Park Chanyeol: Nehogy leborotváld a fejed, te majom! / Imádom a füleid! / Énekelj sokat, mert imádom a hangod. / Nehogy megbetegedj nekem. Maradj egészséges.
2014. augusztus 12. 23:18
|
|
MongMiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 229716 offline
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
-nagyon vidám, néha már túlságosan is pörög
-imádja a rózsaszínt
-picike, de büszke rá
-nagyon szereti Chaniet
-kicsit beteg
-sorozatfüggő
-nagyon vidám, néha már túlságosan is pörög
-imádja a rózsaszínt
-picike, de büszke rá
-nagyon szereti Chaniet
-kicsit beteg
-sorozatfüggő
2014. augusztus 13. 18:19
|
|
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod
Ő a leg4Dsebb ember, akivel valaha találkoztam.
sokszor nem ért meg alapvető dolgokat.
nagyon egyedi humora van, amit csak mi ketten értünk meg. Folyamatosan vigyorog, nevet, szinte megállás nélkül beszél. Megegyezik a stílusunk öltözködés, fiúk, zene terén. Igazából személyiségileg nagyon hasonlítunk. Sokat énekel, imád rappelni, táncolni. Nagyon szereti a rózsaszínt.
Más nem nagyon jut eszembe most.
Ő a leg4Dsebb ember, akivel valaha találkoztam.
Más nem nagyon jut eszembe most.
2014. augusztus 14. 20:59
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Hiszeek
Mert már volt velem ilyen.
Akárhogy is gondolkodom nem tudok egyet se írni.Ezt akkor tudnám megmondani,ha valaki el akarná nyerni a szívem
Hiszeek
Akárhogy is gondolkodom nem tudok egyet se írni.Ezt akkor tudnám megmondani,ha valaki el akarná nyerni a szívem
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.