Starity

29 napos kihívás

150 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 11. 15:25 #1161
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
Miért pont az "idő"az ami szerepel az öszes Jari Mäenpää által írott dalban?
Túlélem -e a holnapot?
Meddig marad Floor Jansen a Nightwishban?
Mit csináljak?
Hogyan születnek a COB dalai?
Mikor jutok már el végre Suomiba?
Egyesek miért fárasztják le az agyam orbitális hülyeségekkel?
2013. november 11. 16:20 #1162
- törölt felhasználó -    
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!

A legjobb barátnőm Szabi, egy 16 éves falusi lány. Viszonylag magas, barna haja van, amit sokszor kivasal, a szeme zöldeskék, szemüveges. Egyébként a birkózás tulajdonképpen az élete. Elég szerencsétlen lány, liszt- és tejérzékeny, nagy valószínűséggel cukorbeteg is lesz, mivel a családjában mindenki az. Emellett gyomorfekélye van, és az egyik lábában alig van vérellátás. Egy idióta lány, akivel tavaly szeptemberben ismertük meg egymást. Röpke 3 hónap után mindketten azt mondtuk, hogy legjobb barátnők vagyunk. Sokszor olyan, mintha mindig ismertük volna egymást, mintha testvérek lennénk. Mindent elmondunk egymásnak, rengeteg közös van bennünk. A - ritkán előforduló - veszekedéseknél mindketten ugyanolyan hülyeségeket vágunk egymás fejéhez, de másnap már megyünk oda a másikhoz, és megöleljük. Az ölelés nálunk szokás. Sose voltam híve annak, hogy 3 puszi meg ölelés, ha találkozom valakivel, de a legjobb barátnőmtől még jól is esik az ölelés reggelente. Ha ideges, bunkó dolgokat mond - akárcsak én -, de nem gondolja őket komolyan, így megsértődni sincs értelme. Egyébként visszabeszél a tanároknak, nem csak akkor, ha neki van igaza. Persze ha egy tanár normálisan kéri meg arra, hogy ne beszéljen, ő is normális - normálisan közli vele, hogy neki az nem megy -, de ha bunkóznak vele, ő 100x rosszabb. Kiáll a barátaiért és megvédi őket mindig. Nekem mindent elmond, még akkor is, ha tudja, hogy az rosszul esik nekem, mert ha nem mondja el, bűntudata van. Viszont mindig ott van, hogy megvigasztaljon, és felmosson a padlóról. Képes rávenni olyan dolgokra, amiket amúgy az életben nem csinálnék meg. Nem is tudom, mi lenne velem nélküle. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: xMilesss
2013. november 11. 17:43 #1163
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
A legjobb barátnőmet Erikának hívják, és már több mint 6 éve ismerjük egymást és a legjobb barátnők vagyunk és ez a barátság egyre erősebb. Barna hajú, barna szemű, tanulásban mindig én korrepetálom. Ő teljesen olyan mint én. Ha Ő nincs, nem lenne egy IGAZ barátom se, (mert a többi mint kamu, egyszer jó, hogy vagyok, egyszer nem.) De Ő mindig kiáll mellettem és gond nélkül bármilyen hülyeségemet elmondhatok neki, még ha semmi értelme sincs, akkor is. Néha olyan, mintha az elveszett tesóm lenne, vagy nem is tudom. A személyiség, a kedvencek, az ízlés, minden-minden megegyezik. Már egy egyszerű pillantásból megértjük mit is akar mondani a másik. Mindig a legjobb barátnőm lesz! heart.gif
2013. november 11. 17:49 #1164
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved:
•Kedvesség
•Humor
•Kiegyensúlyozottság
•Segítőkézség

utolsó nap. cray.gif
2013. november 11. 20:28 #1165
- törölt felhasználó -    
ismét lemaradtam closedeyes.gif

20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Anna. Nekem sosem voltak igaz barátaim, ő volt az egyetlen, vele nőttem fel. Azóta sincs senki, aki pótolni tudná sajnos.

21. nap: Öntsd ki a szíved!
Sajnálom, ha túl sokszor vagyok picsa (pardon), és sokszor hisztizek, tudom hogy kibírhatatlan vagyok, de próbálok jobb lenni. - ez így mehetne az összes barátomnak. blush.gif

22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
Megszakadt a kapcsolat a kis lelkitársammal, Annával. sad.gif

23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
"Dani, told át a segged és hozz jó sok csokit, mert ma hiperérzékeny vagyok!"
2013. november 11. 21:43 #1166
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?

Huhh, ügyvéd.XD Tisztára bele voltam szerelmesedve ebbe a szakmába miután láttam Reese-zel a Dr. Szöszit.XD Persze, azóta hidegen hagy ez az egész. Tavaly volt jogom és valami borzasztó, hogy milyen unalmas, vontatott és száraz. Valaki meg tényleg ezt választja hivatásának. Hát az minden, csak nem normális.

28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?

Nos, abban nem hiszek, hogy valakit meglátsz és máris szerelmes leszel. Maximum a külseje tetszhet meg, de amíg nem ismered meg valamennyire az illetőt, szerintem addig nem is lehetsz belé szerelmes. A szerelem egy olyan dolog, ami a másik elfogadásáról szól. Én speciel már az első pillanattól kezdve éreztem valami megmagyarázhatatlant, amikor a párommal először találkoztunk. Nem volt szerelem még, de volt valami varázs, ami miatt többször is elmentem vele randizni.

29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.

Hát, hogy őszinte legyek, nem tudom.XD Kérdezzétek a páromat, ő az aki elnyerte a szívemet ezekkel a szokásos izékkel, amik megjegyzem, abszolút beváltak nála.XD
2013. november 12. 13:15 #1167
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?

A barátnőm születésnapi ajándékába is beleírtam:
Úgy kell barátként elfogadni a másik embert, ahogy van, még ha néhol nem is érted meg őt. Az okok, amiért szereted, lényegtelenné teszik azokat a dolgokat, amiket nem értesz. Nem kell megértened, s nem is kell ugyanúgy tenned, az ő életét élned. Ha igazán szereted, akkor úgy szereted, ahogy van, hiszen eleve ezért akartál a barátja lenni.
1 felhasználónak tetszik: brunos
2013. november 12. 15:34 #1168
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 19002
Csatolások: 19660
Azonosító: 168141

El amor es complicado. wub3.gif
2013. november 12. 15:49 #1169
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Kicsit lemaradtam... rohog.gif
3. nap: Írd le a napodat.
Életem legborzasztóbb napja volt. Második óra tesink volt, fociztunk és arcon rúgtak (teljes erőből!) a labdával, utána lábon is (jól csípett) szóval már a második órán lesérültem, alig vártam, hogy vége legyen a napnak, de még volt 6 órám ezen kívül. Gépíráson dogát írtam, ami nem volt vészes nem arról volt szó, de miután arcon csaptak - életképtelenné tettek nem hinném, hogy valaki arra vágyik, hogy az írógépen pötyögjön jegyre. Az egész napban az volt a jó, hogy fizikából kaptam egy ötöst, amúgy nagyon pocsék volt. dry.gif

4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.

ágyam, kézfertőtlenítőm, zseblámpám, zene, reggeli nyugalmam, telefonom

5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Amerika, Franciaország, Ausztrália, Indonézia, Svédország.
2013. november 12. 16:18 #1170
JadeB
JadeB

"Ha valaki ok nélkül utál, akkor valamit nagyon jól csinálsz!"
2013. november 12. 16:25 #1171
- törölt felhasználó -    
"Az írás nem csak betűk firkálgatása a papírra. Kommunikáció. Emlékezés." (Isaac Marion: Eleven testek)
2013. november 12. 20:25 #1172
Raynie
Raynie
visszatérő vendég

StátuszCrazy is as Crazy does!
Hozzászólás: 228
Csatolások: 0
Azonosító: 208298

A legjobb barátnőm neve hozzám hasonlóan Dóra, korban is ugyanannyi, mint én, azaz 21 éves, s egy kerületben is lakunk. Egy kedves, őszinte, viccelődös, bolond lány, akit nagyon imádok! biggrin.gif heart.gif
2013. november 12. 22:02 #1173
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
-semmi
-igen
-nem
12. nap: Kedvenc focicsapatod
A városi focicsapat. rohog.gif
nem igazából utálom a focit, ezért nincs is kedvencem.
2013. november 12. 22:16 #1174
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.

Az igazi nevem Elma, egy olyan név amiről szinte senki nem hallot még (szerintem az emberiség 90 százaléka) és sokáig utáltam. Mostanában kezdem megszokni, de szerintem még nagyon sokáig nem fogom tudni megszeretni a nevem. 15 éves, kilencedikes lány vagyok. Van egy nővérem és egy bátyám. Imádom a Green Dayt, a legkedvencebb együttesem. smileeee.gif A kedvenc sorozatom a Family Guy, már komolyan függővé váltam. biggrin.gif Öööö...nem igazán szeretek suliba járni, max. a barátaim miatt. A matek szótól ki lehet kergetni a világból. Más nem jut eszembe xD
Peace meghajolo.gif
2013. november 13. 09:06 #1175
- törölt felhasználó -    
Talán, valószínűleg, zsepi
2013. november 13. 09:23 #1176
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820

1. Anyu
2. nagyon
3. nem
2013. november 13. 15:11 #1177
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 19002
Csatolások: 19660
Azonosító: 168141

1. Anyu
2. Gergő
3. Angol
2013. november 13. 15:41 #1178
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
-Nem vagyok valójában olyan hallagag, mnit azt sokan gondolják rólam
-Nehéz az érzelmeimet elmondani másoknak ,úgy érzem ezzel megtudják, hogy mi a gyenge pontom és nem akarom újból át élni azt, amit e miatt kellett
-Nekem is vannak problémáim, csak nem mutatom ki. Ezért sokan félre tévesztik azzal ,hogy milyen gondtalanul élem az életem
14. nap: Terveim a jövőre nézve
Letenni az érettségit, szakmát szerezni. Ha úgy alakul főiskolára is mennék, persze ez tényleg csak egy álomszerű gondolataim közé tartozik. Továbbá szeretnék a közeli városokba dolgozni, mivel nem szeretnék elszakadni nagyon az otthonomtól.
2013. november 13. 15:55 #1179
JadeB
JadeB
1. anya
2. b*sszus
3. nem
2013. november 13. 17:40 #1180
- törölt felhasználó -    
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.

Becses nevem Vanessza, de jobban szeretem, ha Vancsinak vagy Nesszának szólítanak. 14 éves tinédzser vagyok Zala megyéből. Igazából még én sem ismerem magam annyira, úgyhogy elég nehézkesen írok most. Alapjáraton egy kedves és segítőkész lány vagyok, úgy viselkedek az emberekkel ahogyan ők viselkednek velem. Elég gyakran vannak hangulatingadozásaim, egyik pillanatban nevetek, aztán rám jön a sírógörcs, elmegy minden életkedvem és utána megint nevetek. Apropó, nevetés. Szokták mondani azt, hogy aki minél többet nevet, annál többet él. Nos, szerintem én az örökkévalóságig élni fogok. rohog.gif Imádok írni, olvasni, tumblizni és twitterezni, na meg enni. Körülbelül ez lennék én.
150 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!