Starity

29 napos kihívás

150 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 25. 22:16 #921
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.

- Halálosan félek a pókoktól.
- Nem tudok aludni teljesen sötétben. Szívesebben alszom tévé mellett, vagy minimum felhúzott redőnnyel, hogy az utca fényei félig megvilágítsák a szobámat.
- Tizennégy éves koromig nagyon durván rágtam a körmömet.
2013. október 25. 22:46 #922
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Nem nézek focit.

- Még soha nem ettem mákos gubát.
- Rengeteget káromkodok, és nem vagyok rá büszke.
- Utálom a kézírásom.
2013. október 25. 23:18 #923
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
- Köszönök mindent.
- Ha kézzel-lábbal tanítja is, akkor se fogom szeretni.
- Hiányoznak a kártyapartik.
- Bárcsak,..

9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Egy, és örök.

10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és nyomorúságosra.

11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
Nem, Miért?, Felb*sz

Pff.

- Kiskoromban szerettem a céklát. Most már utálom.
- A legtöbb ételt ketchuppal fogyasztom.
- Színleltem betegséget, hogy ne menjek iskolába.
2013. október 26. 03:34 #924
x maite x
x maite x
strickt.

Státusz:)
Hozzászólás: 2000
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
Na akkor csatlakozok én is!smileeee.gif Ha jól látom, a 13. kérdésnél tartotok, és pótlom lemaradásomat is..

1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Átlagos 16 éves lány vagyok, aki megszállottan rajong Budapestért, és ott is lakik, de most épp a világ másik felén, Costa Ricán tengetem mindennapjaimat már majdnem 4 hónapja.. Szöszi, barna szem, és mióta Közép-Amerikában lakok, híztam:D

2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelem:
1) fizika
2) irodalom
3) spanyol nyelv
4) Latin-Amerika
5) csoki
6) zene
7) Forever 21
8) tengerpart
9) boldog emberek
10) elegancia

Nem kedvelem:
1) nagyon vulgáris beszéd
2) kémia (a mumuus ! hahaha)
3) nagyon sok eső (Costa Rica-i tapasztalatok biggrin.gif )
4) lecsó sad.gif
5) éretlen viselkedés
6) kérdezés nélkül elvesznek valamit
7) bunkó emberek
8) túl nagy lazaság, flegmaság
9) emo, gót stílus
10) sátánizmus

3. nap: Írd le a napodat.
Reggel 6-kor keltem, zuhany, felvettem az unalmas egyenruhámat sulira, megreggeliztem, majd a tesóm közölte, hogy bizony ő elaludt, és ne menjünk már be az első órára, ami 7-kor kezdődik, menjünk a másodikra... Nem szóltam semmit, megvártam míg felkel, majd mikor 6:50-kor megláttam, hogy a samponját viszi a fürdőbe (ergo hajat fog mosni, ami sok idő..), megkérdeztem tőle, hogy kész lesz 8:20-ra (2. óra kezdete)? Erre egy "lehet" volt a válasz, majd óvatosan leoltottam, hogy ha ő nem akar bejárni órákra, oké, de én be fogok. 9-re végül beértünk suliba, ő elkószált valamerre (ergo meglógott megint...), én gyorsan mentem spanyol órára (persze késve értem be..), a barátaim rögtön mondták, hogy menjek oda hozzájuk:) Nagyon aranyosak:) Kérdezték, hogy mi történt, elmeséltem nekik a reggeli sztorit, majd meg akartam mutatni a kedves spanyol tanárnőnek a házimat (1 A4-es oldalas fogalmazás az internet előnyeiről & hátrányairól), de persze nem nagyon érdekelte... Kicsit rosszul esett, mert sokat kínlódtam vele... Aztán szünet, barátnőimmel leültünk beszélgetni, s közben láttunk egy szerencsétlen srácot 2-szer is elesni egy kis sártócsában.. Majd angol óra, egy újságot kellett szerkesztenünk vagy párokban vagy 3-mas csoportokban. Egyik barátnőmmel és egy sráccal alkottunk egy csoportot, Power Pointba kellett szerkesztenünk az újságot. Vicces volt angol órán spanyolul megbeszélni a dolgokat az osztálytársaimmal.. Mint tegnap is, angolon, másoltunk egy szöveget a tábláról, és egyik barátnőm odafordul hozzám: "Dolores, sabes que significa 'rehearing' ?" , de nem tudtam, még magyarul sem, nemhogy spanyolul .. Hahaha. Angol után , 11:20-kor pedig a speciális órarend miatt haza lehetett jönni:D Itthon gyorsan felmostam a földet, majd anyummal Skypeoltam majdnem 3 órát (hahaha)biggrin.gif Ettem (rengeteget) , és nagyon nagy boldogság van ma, mert ebédre platano-t kaptam, amit imádok.! <3 És holnap végre megyek a tengerpartra, Jacóra (Puntarenas), kicsit relaxálok egy napot, majd este hazajövök.smileeee.gif Anyum elengedett, nagyon cuki.smileeee.gif Alig várom, unom az esőt itt, San José-ban!

4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
1) hit
2) család
3) levegő
4) zene
5) szeretet
6) étel (haha)

5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
1) Mexikó (jövő nyár heart.gif )
2) New York (jövő nyár heart.gif )
3) Sydney, Ausztrália
4) Los Ángeles
5) Fokváros

6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Sok mindent meg lehetne említeni itt.. De nem szeretem, ha egyedül hagynak (főleg nehéz helyzetekben... de mint mondják, ilyenkor kell igazán talpra állnod), néha egyes emberek műveletlensége is elszomorít a világról...

7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Nagyon szeretek olvasni, kedvenceim közé tartozik az Üvöltő szelek a csodálatos Emily Bronte tollából, valamint az Alkonyat Saga-t is nagyon szeretem, de még egy monton könyvet meg lehetne itt említeni.smileeee.gif

1) Szeretlek.
2) Ne hagyj el.
3) Számomra ez csak egy buta játék.
4) Szerettelek, elmagyaráznád mi történt?

Csinos, mindig számíthatok rá, sok közös emlék, titok. Haha. És szeretem.smileeee.gif

10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
"Se que un beso dice mas que la verdad. Hay momentos que se guardan y no se irán... Y hay historias como estas, que se vuelven magicas..."

11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
1) que
2) gracias
3) bueno

Umm.. Saprissa :3

1) Néha csak sírni akarok... megeshet, hogy ok nélkül.
2) Imádom a ruhákat, cipőket, kiegészítőket, imádok vásárolni, majd hűsölni a csodás Pops-ban vagy Starbucksban. heart.gif
3) Néha úgy érzem, hogy sosem fogok megtanulni spanyolul perfektül... haha
2013. október 26. 09:32 #925
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
- Frázst kapok a pókoktól még az egészen apróktól is...
- Imádok úszni és síelni.
- Nem vagyok annyira oda a napos időért sokkal jobban szeretem ha esik az eső vagy a hó.
2013. október 26. 11:37 #926
- törölt felhasználó -    
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Hát először is, miután meglesz a szakmám, (minden bizonnyal munka mellett) szeretném letenni az érettségit. Az után pedig, gyűjtögetek, és szeretnék egy saját kis lakásba költözni. Nem azért, mert nem bírom elviselni az anyámat, egyszerűen csak szeretnék önálló lenni. Mindenképp szeretnék majd kutyákat, amennyit csak tudok, menhelyről befogadni. És szeretnék kilátogatni Németországba és Oroszországba. Hát egyelőre csak ennyi... smileeee.gif
2013. október 26. 12:57 #927
Midnight Memories
Midnight Memories

Státusz#offline
Hozzászólás: 973
Csatolások: 224
Azonosító: 213467
14. nap - Terveim a jövőre nézve:.Mivel most vagyok nyolcadikos,így az a legfontosabb,hogy felvegyenek az általam választott gimnáziumba,most ez szerepel a terveim között,és az is,hogy a félévi és az év végi bizonyítványom is jól sikerüljön.Azt,hogy gimi után mit csinálok,arról még fogalmam sincs,de vagy műkörmös,vagy ügyvéd szeretnék lenni.
2013. október 26. 13:13 #928
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Hadj békén.Boldogulok egyedül is,de azért kössz.Jó hogy vagy nekem.Nagyon hiányzol.
2013. október 26. 13:30 #929
- törölt felhasználó -    
• Imádom az édességet, ez látszik is rajtam rohog.gif
• Odavagyok egy srácért, már egy éve de szerintem nem tetszek neki
• Irtózatosan félek a pókoktól, valamint a haláltól is, pedig hivő ember vagyok

Sok minden tervbe van, de majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok wink.gif
2013. október 26. 13:58 #930
- törölt felhasználó -    
14. nap: Terveim a jövőre nézve.:

Tipikusan az a fajta ember vagyok, aki eltervez ezer dolgot, de egyet sem vagy jobb esetben néhányat sikerül csak megvalósítania. Jelen állás szerint szeretnék újrafelvételizni, majd ha minden jól megy esetleg tanár lenni, letenni az angol nyelvizsgát és elkezdeni a saját kis életem, ami valószínűleg elég nehéz vállalkozás, mert nehezen szakadok el a családomtól.
2013. október 26. 17:39 #931
- törölt felhasználó -    
Mivel most vagyok 7.-es így már most gondolkodom,hogy hova menjek nagyon sok lehetőségem nincsen.Mert nem vagyok valami éltanuló.De ha kijárom a gimit,akkor vagy fodrász vagy énekesnő szeretnék lenni.
2013. október 26. 19:13 #932
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Eszter a nevem.Kedvenc időtöltésem a sorozatnézés,a zenehallgatás,és az olvasás (pár hónapja,azaz nyáron picit kimúlt ez a szenvedélyem,de most,hogy egyre inkább közeledik az az idő,amikor benn gubbasztunk a házban,újra megszerettem). Szeretem az állatokat,kiváltképpen a kutyákat. Mostanában halálosan unalmas az életem,de azért igyekszek egy kis színt vinni belé.XD Azt se tudom,hogy ki vagyok és mit akarok,szóval néha csak magamban bolyongok és elvagyok a saját kis világomban,de azért vannak barátaim,akikkel csak suliban találkozom,tökjó.És most itt be is fejeztem,mert tehetségesen tudok regényeket beszélni és írni a semmiről is.
2013. október 27. 08:04 #933
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Lehet, hogy gimibe megyek, de még nem igazán tudom. Viszont ha befejezem a sulit lehet, hogy egyetemre is megyek és utána lehet, hogy divattervező leszek vagy segítek a családi válalkozásban. Nagyából ezek a terveim.
2013. október 27. 09:00 #934
Midnight Memories
Midnight Memories

Státusz#offline
Hozzászólás: 973
Csatolások: 224
Azonosító: 213467
15. nap - Álompasid/csajod:.Nekem inkább a sötét szemű,sötét hajú fiúk jönnek be,úgyhogy legyen ilyen.Lehetőleg legyen kigyúrva,mert szeretem,ha valaki izmos.Persze nem pankrátor külsőre gondolok,csak legyen rajta egy kis izom.Imádom,ha egy fiú jól énekel és/vagy gitározik,szóval ez sem kizáró ok nálam.Nagyjából ennyi lenne.
2013. október 27. 10:20 #935
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Amit kedvelek:
-könyvek
-tél
-sorozatok
-ünnepek
-zene
-barátságos emberek
-különböző vallási nézetek
-illóolajok
-narancsos fahéjas tea
-kis dísztárgyak

Amit nem kedvelek:
-állatkínzás
-aki képtelen a kompromisszumokra
-tucatzenék
-tanulás
-körömlakkok
-ha valakit olyan dolog miatt szólnak le,amiről nem tehet
-tökfőzelék XD
-kánikula
-Jóban Rosszban és a hasonló csodasorozatok
-futás
2013. október 27. 12:27 #936
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100

Imádom a Wrecking Ball című számot... -.-
Az első két évben utáltam Anette Olzont.
Imádom az esküvői ruhákat nézni..biggrin.gif

Miután valami szakirányt választottam, elvégeztem egyetemet/fősulit vagy OKJ-s tanfolyamot, kimegyek Finnországba, mivel már évek óta oda tervezem az életemet. És miután szereztem munkát, megállapodtam, jöhet a család.

15. nap: Álompasid / csajod.

Max Lilja (Ex-Apocalyptica,Tarja), Elias Viljanen (Sonata Arctica).
2013. október 27. 12:32 #937
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
ööö hát ez nehéz mivel nálam ingadozik alegjobb barát kérdés de azért megpróbálom szóval:egy fejjel alacsonyabb nálam,egy idősek vagyunk bár hónap szerint énvagyok az idősebb,ha 4-en vagyunk akkor nyílván ő az akinek feltűnik mivel a másik 2 semmibe vesz,lehet rá számítani legyen az bármi,és megbízható ami nálam nagyon fontos,hiszen nem pletykálja ki senkinek sem a dolgaim amiket elmondok neki,egy hibája van azpedig az,hogy összeakar hozni egy sráccal...
2013. október 27. 12:55 #938
- törölt felhasználó -    
14. nap: Terveim a jövőre nézve
Nagyon előretervezős embereke lennék, rengeteg tervem van, de komolyan, de.. Mégis azt mondom, jön aminek jönnie kell.

15. nap: Álompasid / csajod
Hát, nekem mindig is a barna hajú és kék szemű srácok jöttek be. A belső érték is fontos nekem nagyon; például önzetlen legyen, őszinte és kedves. Habár, nekem most az 'ölembe pottyant' A SRÁC, s bár szerintem ő nem érez semmit irántam, valahogy ő az olyan fiú, akiről mindig is álmodoztam. blush.gif Mintha tényleg csak Odafentről küldték volna blush.gif
2013. október 27. 14:00 #939
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418

Hát, hogy őszinte legyek, még úgy kusza az egész. A szakmát, amibe belekezdtem (csecsemő- és gyermekápoló), azt mindenképpen el szeretném végezni, hiszen nem keveset güriztem már ezért, és, ha törik, ha szakad, de meglesz a bizonyítvány. Aztán úgy gondolom, hogy egy kis pénz és tapasztalatszerzés érdekében egy évet dolgozni szeretnék a szakmámban, végül pedig párommal gó külföld és soha többet vissza nem jövünk ebbe az országba. Tudom, hogy magyar vagyok, tudom, hogy igazából ez lenne a hazám, de sajnos itt nem fogok tudni úgy megélni, hogy a megszületendő gyermekeimnek ne kelljen semmiben sem hiányt szenvedniük.

15. nap: Álompasid / csajod.

Álompasim? Hát, nekem van már olyanom, a párom. happy.gif Nem kell nekem senki más, csak ő. Tökéletes, úgy, ahogy van.
2013. október 27. 16:58 #940
- törölt felhasználó -    
kedvelek:
- csokii
- disney mesék
- vidámpark
- delfinek
- twitter
- vásárlás
- csajos dolgok
- ifjúsági magazinok
- rock zenei műfaj *.*
- minden ami német ♥
nem kedvelek:
- flegma, mindent tudó emberkék..
- ősz (mármint az évszak)
- iskola
- matek
- fizika
- idegesítő reklámok..
- néha a korán kelés...
- állatkínzás
- spenót
- kánikula
3. nap: Írd le a napodat.
Hát a mai napomon sok dolgot nem tudnék írni, de akkor elkezdeném. Már reggel olyan ideges voltam a h×lye óraátállás miatt.. Felkeltem öt órakor mert már úgy gondoltam, hogy hat óra van. Aztán nyolc órakor megnéztem a One Direction: Út a csúcsra-t a viván.. ez a fél óra úgy felébresztett, hogy már nem tudtam mit kezdeni magammal. Nagyon vártam már az F1-et ezért még előtte elmentem boltba meg ilyen helyekre gyorsan elintézni amit kell aztán rohantam is haza. Leültem a tévé elé, és remegve vártam a rajtot. Itt leírhatnám, hogy mit gondolok a végeredményről, de most nem teszem nem akarok regényt. Természetesen nagyon nagyon nagyon örülök, és még egyszer Gratula Seb-nek a negyedik címhez! A Lotus-t meg hivatalosan is gyűlölöm.. várom már a Ferrari-t és Alonso-t. Fú, nem hittem volna hogy ezt kimondom valaha is. Aztán az F1 után megebédeltem, kimentem egyet futni majd görkorizni... Most meg nemrég jöttem be tehát pihenek. Este meg jöhet az x faktor eredményhirdetés és utána éjfélig nem is alszok el. Kb. így ennyi a mai napom. Elég unalmas volt, lehet, de nekem nem *.*
150 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!