2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amiket kedvelek
- Párom
- Írás minden mennyiségben
- Olvasás
- Sorozatozás minden mennyiségben
- Fegyverek
- Kémregények
- Öszeesküvés-elméletek
- Zene
- Mass Effect
- Jennifer Garner
Amiket nem kedvelek
- Sovinizmus
- Kétszínűség
- Hűtlenség
- Mai tinisztárok 99%-a
- Kapor
- Ostoba, műveletlen, felszínes emberek
- Romantikus, nyálas könyvek, illetve filmek
- Twilight, Vámpírnaplók-féle vámpírömlengések, amiknek közük sincs az igazi vámpírkultuszhoz
- Pókok
- One Direction blogok, amik inkább elborzasztanak és megalázzák az amatőr tollforgatókat
29 napos kihívás
2013. október 15. 08:06
1.nap: Írj néhány alapinformációt magadról
A valódi nevem Anita, 32 éves vagyok és győri lakos. 15 éve van párom, 14 és fél éve élettársi kapcsolatban élünk. Van egy közös gyermekünk és együtt neveljük párom előző kapcsolatából született fiát is. Jelenleg pedig második közös gyermekünket várjuk
Szeretem a sorozatokat, filmeket, a zenehallgatást. Barátságos, segítőkész, kedves vagyok de ha nagyon kihoznak a sodromból akkor tudok igazán bunkó is lenni
A valódi nevem Anita, 32 éves vagyok és győri lakos. 15 éve van párom, 14 és fél éve élettársi kapcsolatban élünk. Van egy közös gyermekünk és együtt neveljük párom előző kapcsolatából született fiát is. Jelenleg pedig második közös gyermekünket várjuk
Szeretem a sorozatokat, filmeket, a zenehallgatást. Barátságos, segítőkész, kedves vagyok de ha nagyon kihoznak a sodromból akkor tudok igazán bunkó is lenni
2013. október 15. 15:35
3. nap: Írd le a napodat.
A reggelem már rögtön bosszankodással kezdtem a napot, mert a szatyor, amit be kellett ma cipelnem rohadt nehéz volt, ami még hagyján, de egész úton azon izgulhattam, hogy mikor fog leszakadni. De szerencsére kibírta az utat.
Aztán 7-kor nekiálltam a festésnek, egészen kettőig azzal voltam elfoglalva, és végül 5-ös alára értékelte a tanár.
Aztán hazaindultam, és pont a házunk előtt találkoztam egyik barátnőmmel, akivel kb. fél órán keresztül sikerült elbeszélgetnünk. Utána gyorsan összedobtam az ebédet, amit e percben is falatozok.
A reggelem már rögtön bosszankodással kezdtem a napot, mert a szatyor, amit be kellett ma cipelnem rohadt nehéz volt, ami még hagyján, de egész úton azon izgulhattam, hogy mikor fog leszakadni. De szerencsére kibírta az utat.
2013. október 15. 15:38
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 dolog amit nem:
Kedvelem: könyvek, írás, tél, eső, TVD, The Hunger Games, zene, macskák, állatok
Nem kedvelem: cigarettások, egoisták, okoskodok, azt aki feltalálta a cigarettát
, Szürke 50 árnyalata és további részei, pókok (egyszerűen frászt kapok tőlük), szappanopera sztárok, túlságosan nyálas filmek, a tini fiúcskák akitől a mai tinilányok többsége elájul (Justin Bieber, 1D), németek: mi kimegyünk az országunkba és tekintettel rájuk, elkezdünk németül beszélni, de amikor ők jönnek ide elvárják, hogy értsük meg amit mondanak.
Kedvelem: könyvek, írás, tél, eső, TVD, The Hunger Games, zene, macskák, állatok
Nem kedvelem: cigarettások, egoisták, okoskodok, azt aki feltalálta a cigarettát
2013. október 15. 15:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát olyan kilenc körül nagy nehezen kimásztam az ágyból és irányt vettem azonnal a kórházba, ugyanis ma kellett visszamennem kontrollra. Kivételesen nem kellett kint ülnöm órákat, sőt még előbb is hívtak be, ami kész csoda!
Az állapotom iszonyatosan sokat javult, és igen, a Medrolt leépítjük! Végre!
Utána bementünk anyuval a Burger Kingbe és vettem ennek örömére két hamburgert is. Tudni illik a diétám tiltja az ilyesfajta kajákat, így most megajándékoztam magamat duplán és valószínűleg az elkövetkezendő évben nem is fogok ilyen ételt fogyasztani. Miután haza jöttem, felhívtam a páromat, tanultam, most pedig gépezgetek. Lehet aztán, hogy írok úgy pihenésképpen, amúgy is napok óta van ihletem, csak nem volt időm rá sajnos. Hát nagyjából ennyi. Szörnyülközök az új The Saturdays albumon, valamint még hátra van egy fürdés, bepakolok holnapra és nyugovóra térek.
Hát olyan kilenc körül nagy nehezen kimásztam az ágyból és irányt vettem azonnal a kórházba, ugyanis ma kellett visszamennem kontrollra. Kivételesen nem kellett kint ülnöm órákat, sőt még előbb is hívtak be, ami kész csoda!
2013. október 15. 16:52
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem
Kedvelem:
- szeretteim
- pillangók
- tejeskávé
- kölesgolyók
- eső
- Miley Cyrus
- One Direction
- állatok
- furcsa dolgok
- aranyos emberek
Nem kedvelem:
- lenézés
- állatkínzás
- homofóbia
- rasszizmus
- Palvin Barbara
- agyjátszás
- kémia
- Megan Fox
- kulturálatlanság
- velem egykorúak (főleg viselkedése)
Kedvelem:
- szeretteim
- pillangók
- tejeskávé
- kölesgolyók
- eső
- Miley Cyrus
- One Direction
- állatok
- furcsa dolgok
- aranyos emberek
Nem kedvelem:
- lenézés
- állatkínzás
- homofóbia
- rasszizmus
- Palvin Barbara
- agyjátszás
- kémia
- Megan Fox
- kulturálatlanság
- velem egykorúak (főleg viselkedése)
2013. október 15. 20:37
6.10-kor felkeltem, készülődtem, kávéztam majd 6.50-kor elindultam.
8.00 és 15.20 között az iskolában voltam, mily meglepő
16.30 körül hazaértem, és mivel a hétre már semmit nem kell csinálni és egyébként is pocsékul vagyok pihentem.
7-8 között hajatmostam és megfürödtem.
Hamarosan pedig lefekszem mert szörnyen fáj a fejem és fáradt vagyok, holnap pedig 9 órám van.
6.10-kor felkeltem, készülődtem, kávéztam majd 6.50-kor elindultam.
8.00 és 15.20 között az iskolában voltam, mily meglepő
16.30 körül hazaértem, és mivel a hétre már semmit nem kell csinálni és egyébként is pocsékul vagyok pihentem.
7-8 között hajatmostam és megfürödtem.
Hamarosan pedig lefekszem mert szörnyen fáj a fejem és fáradt vagyok, holnap pedig 9 órám van.
2013. október 15. 20:56
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
A nevem Kriszti, 2 hét múlva leszek 15 éves. Jelenleg gimiben tanulok, emelt német szakon. Középfokú nyelvvizsgám van angolból, és -bár nem vagyok egy egoista személy-, erre nagyon büszke vagyok. Elég visszahúzódó, csöndes, sokak szerint önbizalom hiányos és pesszimista természetem van. Ennek ellenére nagyon szeretek viccelődni, bármilyen gagyi poénon percekig képes vagyok nevetni. Nehezen barátkozom, de ha valakit megszeretek, ahhoz ragaszkodom.
Kedvelem
Nem kedvelem
Nos, 5:30-kor keltem, készülődtem, háromnegyed 7-kor elindultam biciklivel a suliba. Ezután volt 8 órám, a 7. után ebédeltünk. Mivel a 8. óra versenyfelkészítő, és rendes volt a tanárnő, fél órával korábban eljöhettem, így már 3-kor itthon voltam. Leültem tanulni, közben neteztem kicsit. Az előbb voltam fürdeni, nemsoká megyek fogat mosni, aztán bepakolok holnapra és lefekszem aludni, holnap még fárasztóbb napom lesz, mint ma volt.
A nevem Kriszti, 2 hét múlva leszek 15 éves. Jelenleg gimiben tanulok, emelt német szakon. Középfokú nyelvvizsgám van angolból, és -bár nem vagyok egy egoista személy-, erre nagyon büszke vagyok. Elég visszahúzódó, csöndes, sokak szerint önbizalom hiányos és pesszimista természetem van. Ennek ellenére nagyon szeretek viccelődni, bármilyen gagyi poénon percekig képes vagyok nevetni. Nehezen barátkozom, de ha valakit megszeretek, ahhoz ragaszkodom.
Kedvelem
- barátaim
angol nyelv
cipők
brokkoli
kémia
Nutella
Milka csoki
biológia
körömlakkok
Pretty Little Liars
Nem kedvelem
- fizika
eső
vihar
csirkepörkölt
sötétség
akármilyen csúszó-mászó rovarok, kétéltűek, hüllők, és társaik
Justin Bieber és pajtása
kétszínű emberek
ostoba kortársaim
szénsavas ásványvíz
Nos, 5:30-kor keltem, készülődtem, háromnegyed 7-kor elindultam biciklivel a suliba. Ezután volt 8 órám, a 7. után ebédeltünk. Mivel a 8. óra versenyfelkészítő, és rendes volt a tanárnő, fél órával korábban eljöhettem, így már 3-kor itthon voltam. Leültem tanulni, közben neteztem kicsit. Az előbb voltam fürdeni, nemsoká megyek fogat mosni, aztán bepakolok holnapra és lefekszem aludni, holnap még fárasztóbb napom lesz, mint ma volt.
2013. október 16. 15:21
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
-Család
-Barátok
-Kutyám
-Olvasás
-Zene
-Festés
-Család
-Barátok
-Kutyám
-Olvasás
-Zene
-Festés
2013. október 16. 15:47
Bocsánat, de én leírom egyben, mert mindig elfelejtem, így könnyebb : )
A létfontosságú szerveim nélkül
de amúgy: zene, internet, könyvek, étel, ital, nyári szünet [én azért idézőjelbe tenném ezt a kérdést]
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
New York, nagy álmom eljutni oda. A másik négy: Hawaii, Sidney, Las Vegas, Los Angeles
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Nagyon sok minden. Például az, ha belegondolok, hogy mennyi probléma van a világon.(betegségek, szegénység, bántalmazások, gyilkosságok, stb)
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Persze, hogy szoktam. Nagy kedvencem a Szent Johanna Gimi könyvsorozat, illetve a Bábel Leiner Laurától. Szeretem még Agatha Christie-t és Anthony Horowitz-t is.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Volt barátnőm: hogy milyen nehéz volt nélküle nagyon sokáig.
Anyukám: hogy mit gondolok bizonyos dolgokról
Leiner Laura: KÖSZÖNÖM!
Egy rakás bunkó: Ha nem vetted volna észre, rohadtul megbántottál.
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
-nincs-
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
-nincs-
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
igen; nem; hülye
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Nem nagyon foglalkozom a focival.
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
-néha örülnék, ha elválnának a szüleim
-egyszer egy gyenge pillanatomban azt akartam, hogy egy bizonyos személy meghaljon
-szerintem én már minden létező személyt lehülyéztem
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Minden, ami rajta van a bakancslistámon.
15. nap: Álompasid / csajod.
Barna haj, zöld vagy barna szem, legyen vicces, megértő, és legyen jó stílusa.
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Mindenkitől elbúcsúznék, mindenkinek megbocsájtanék, akinek kell, és mindenkitől bocsánatot kérnék, akitől kell.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Pingvin
Amúgy pszichológus.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Gossip Girl
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
nyár, alvás, zene, írás, egy jó könyv, egy jó film, egy jó sorozat, csoki, gyümi, egészség
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Anyám, mikor megszült. Nem tudom.
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Nem nagyon férne ki ide életem problémáinak listája
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
Megtudtam valamit valakiről és elájultam az utcán
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Légyszíves ne csináld ezt magaddal! Én szívesen segítek neked, pedig nem ismerlek és te sem engem. De nem akarom hogy meghalj vagy ilyesmi.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
Miért pont én? ; Miért ilyen szar az élet? ; Miért pont velem ilyen szemetek a tanárok?; Mikor lesz már gondtalan életem?; Miért kell bántani azokat, akik gyengébbek?; Szeretem a tesóm.; Azta** de jó ez a zene!
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Az előbbi
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Amikor mindenki engem néz.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
tanár, fodrász, fagyiárus, pincér, állatkerti munkás, stb
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Igen. Filmek
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
őszinteség, figyelmesség... most mit írjak? Virágok?
A létfontosságú szerveim nélkül
New York, nagy álmom eljutni oda. A másik négy: Hawaii, Sidney, Las Vegas, Los Angeles
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Nagyon sok minden. Például az, ha belegondolok, hogy mennyi probléma van a világon.(betegségek, szegénység, bántalmazások, gyilkosságok, stb)
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Persze, hogy szoktam. Nagy kedvencem a Szent Johanna Gimi könyvsorozat, illetve a Bábel Leiner Laurától. Szeretem még Agatha Christie-t és Anthony Horowitz-t is.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Volt barátnőm: hogy milyen nehéz volt nélküle nagyon sokáig.
Anyukám: hogy mit gondolok bizonyos dolgokról
Leiner Laura: KÖSZÖNÖM!
Egy rakás bunkó: Ha nem vetted volna észre, rohadtul megbántottál.
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
-nincs-
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
-nincs-
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
igen; nem; hülye
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Nem nagyon foglalkozom a focival.
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
-néha örülnék, ha elválnának a szüleim
-egyszer egy gyenge pillanatomban azt akartam, hogy egy bizonyos személy meghaljon
-szerintem én már minden létező személyt lehülyéztem
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Minden, ami rajta van a bakancslistámon.
15. nap: Álompasid / csajod.
Barna haj, zöld vagy barna szem, legyen vicces, megértő, és legyen jó stílusa.
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Mindenkitől elbúcsúznék, mindenkinek megbocsájtanék, akinek kell, és mindenkitől bocsánatot kérnék, akitől kell.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Pingvin
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Gossip Girl
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
nyár, alvás, zene, írás, egy jó könyv, egy jó film, egy jó sorozat, csoki, gyümi, egészség
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Anyám, mikor megszült. Nem tudom.
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Nem nagyon férne ki ide életem problémáinak listája
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
Megtudtam valamit valakiről és elájultam az utcán
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Légyszíves ne csináld ezt magaddal! Én szívesen segítek neked, pedig nem ismerlek és te sem engem. De nem akarom hogy meghalj vagy ilyesmi.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
Miért pont én? ; Miért ilyen szar az élet? ; Miért pont velem ilyen szemetek a tanárok?; Mikor lesz már gondtalan életem?; Miért kell bántani azokat, akik gyengébbek?; Szeretem a tesóm.; Azta** de jó ez a zene!
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Az előbbi
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Amikor mindenki engem néz.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
tanár, fodrász, fagyiárus, pincér, állatkerti munkás, stb
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Igen. Filmek
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
őszinteség, figyelmesség... most mit írjak? Virágok?
2013. október 16. 17:01
3. nap: Írd le a napodat
Sok érdekes nem mintha történt volna, ugyanolyan monoton, álmosító nap volt, mint a többi (erre az időjárás is rátett egy lapáttal). Ma volt helyesírási versenyem is, azután rögtön mentem a buszmegállóba, igen melankolikus hangulatban, vártam kb. fél órát a buszra, és hazajöttem. Ennyi.
Sok érdekes nem mintha történt volna, ugyanolyan monoton, álmosító nap volt, mint a többi (erre az időjárás is rátett egy lapáttal). Ma volt helyesírási versenyem is, azután rögtön mentem a buszmegállóba, igen melankolikus hangulatban, vártam kb. fél órát a buszra, és hazajöttem. Ennyi.
2013. október 16. 18:03
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Felkeltem 6:15-kor, felöltöztem majd 6:28-kor elindultam a buszra ami 10 perc múlva jött meg, de legalább most le tudtam ülni. A buszon zenét hallgatam majd 7:32 körül beértem a suliba. Aztán az első óra nyelvtan volt a nap egészséges kezdete amin úgy volt, hogy írunk, de kiderült, hogy inkább feleltett. Hála az égnek névsorba mentünk így nem került rám sor! 8:55, Angol. Feleltünk és ötös lett. Ének az egyik legközkedveltebb tanárunkal.
Ezután töri, fizika majd biológia. Fizikából TZ-t írtunk, de szinte mindenki csalt. Bioszból is írtunk, de azt akinek van egy kis agya meg tudta írni...bár lehet, hogy egy osztálytársamnak nem sikerült. Amikor meg vége az óráknak bekapcsoltam a telefonom és láttom, hogy a szüleim 4-szer (!) hívtak és üzentek, hogy nem kell buszal jönnöm mert jönnek értem, de mivel elfelejtették, hogy ma 6 órám van várhatak rám. Egész nap csak 2 szendvicset ettem reggel így szinte felüdülés volt amikor végre ehettem valami főt kaját is.
Felkeltem 6:15-kor, felöltöztem majd 6:28-kor elindultam a buszra ami 10 perc múlva jött meg, de legalább most le tudtam ülni. A buszon zenét hallgatam majd 7:32 körül beértem a suliba. Aztán az első óra nyelvtan volt a nap egészséges kezdete amin úgy volt, hogy írunk, de kiderült, hogy inkább feleltett. Hála az égnek névsorba mentünk így nem került rám sor! 8:55, Angol. Feleltünk és ötös lett. Ének az egyik legközkedveltebb tanárunkal.
2013. október 16. 20:52
A családom
, a macskám és a kutyám, a szemüvegem, innivaló, szeretet, zene.
A családom
2013. október 16. 21:26
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Anna vagyok, Szerbiában tengetem a napjaimat és éppen a tinédzser éveimet élem. Egészségügyet tanulok az iskolában, szeretek olvasni, szeretem a nyolcvanas éveket és a pizzát, de nem jobban mint az alvást és a lustulást. Van két testvérem és két teknősöm.
Amit kedvelek: Stephen King könyveit, enni, a családomat, a zene órákat, zongorázni, gitározni, a Guns N' Roses tagjait, rajzfilmeket, az irodalmat és nyelvtant, korán kelni
Amit nem: az almakompótot, az unatkozást, az utolsó pillanatokra halasztott teendőket, az emberek túlnyomó többségét, a zajongást, hiányozni az iskolából, betegnek lenni, a hisztis gyerekeket és Mariah Carey személyét sem kedvelem.
Ma ha jól emlékszem, akkor hét óra körül estem ki az ágyból, majd főzem egy kávét és egész délelőtt tanultam a biológiát, de hiába, mivel több óra tanulás után is egy krumplinak éreztem magam. Aztán rájöttem, hogy bizony kint zuhog az eső és viharos szél fúj, nekem pedig a múlt héten szétment a kabátom cipzáros része, így megkértem a tatámat, hogy vigyen el az iskolába. Túléltem az anatómiát úgy, hogy nem szólított fel, a bioszt szintén, megírtam egy matek ellenőrzőt, majd képzőművészeten gyorsan lemázoltam tíz perc alatt egy képet, amire ötöst kaptam. Hazaértem, útközben szétfagytam, enyén fogalmazva. Segítettem az öcsém szerb házijában és most itt ülök. Ennyi.
Levegő, táplálék, víz, ásványi anyagok, vitaminok, gravitáció
Anna vagyok, Szerbiában tengetem a napjaimat és éppen a tinédzser éveimet élem. Egészségügyet tanulok az iskolában, szeretek olvasni, szeretem a nyolcvanas éveket és a pizzát, de nem jobban mint az alvást és a lustulást. Van két testvérem és két teknősöm.
Amit kedvelek: Stephen King könyveit, enni, a családomat, a zene órákat, zongorázni, gitározni, a Guns N' Roses tagjait, rajzfilmeket, az irodalmat és nyelvtant, korán kelni
Amit nem: az almakompótot, az unatkozást, az utolsó pillanatokra halasztott teendőket, az emberek túlnyomó többségét, a zajongást, hiányozni az iskolából, betegnek lenni, a hisztis gyerekeket és Mariah Carey személyét sem kedvelem.
Ma ha jól emlékszem, akkor hét óra körül estem ki az ágyból, majd főzem egy kávét és egész délelőtt tanultam a biológiát, de hiába, mivel több óra tanulás után is egy krumplinak éreztem magam. Aztán rájöttem, hogy bizony kint zuhog az eső és viharos szél fúj, nekem pedig a múlt héten szétment a kabátom cipzáros része, így megkértem a tatámat, hogy vigyen el az iskolába. Túléltem az anatómiát úgy, hogy nem szólított fel, a bioszt szintén, megírtam egy matek ellenőrzőt, majd képzőművészeten gyorsan lemázoltam tíz perc alatt egy képet, amire ötöst kaptam. Hazaértem, útközben szétfagytam, enyén fogalmazva. Segítettem az öcsém szerb házijában és most itt ülök. Ennyi.
Levegő, táplálék, víz, ásványi anyagok, vitaminok, gravitáció
2013. október 17. 15:22
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Finnországba mindenképpen el szeretnék jutni, esetleg még a többi Skandináv országba, de máshova úgy nem nagyon vágyom.
Finnországba mindenképpen el szeretnék jutni, esetleg még a többi Skandináv országba, de máshova úgy nem nagyon vágyom.
2013. október 17. 16:47
Németország, Oroszország, Erdély, Olaszország, London
Németország, Oroszország, Erdély, Olaszország, London
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: