Starity

29 napos kihívás

150 oldal 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 11. 18:11 #781
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.

~Korea fan vagyok
~Mindenem Ázsia
~Pont ma vagyok 1 hónapja 14 éves. rolleyes.gif
~Pest megyében lakok
~Jelenlegi csengőhangom EXO-M Growl
~Szeretek Twitterezni
~Könnyen féltékeny / mérges leszek valakire
~Nehezen felejtek

2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.

Amiket kedvelek:Korea,Szöul,Kpop,ulzzangok,normális fanfiction sztorik,földrajz,éjszakai városképek,Huang Zi Tao,Shin Soohyun,legjobb barátnőm,aki szinte már a tesóm.
Amiket nem kedvelek:Egyesült Királyság,swag,osztályom,eatyourkimchi blog vezetői,Tunézia,Lana Del Rey,biológia,ha nap mint nap kiabálnak velem,rajz tanárom,az egyik osztálytársam.

3. nap: Írd le a napodat.
Mai napom egész jó volt,kaptam két ötöst (egyet irodalomból,másikat egészségtanból),ma rengeteget nevettem két osztálytársamnak köszönhetően,hozták a srácok a formájukat.rohog.gif Egész nap Kim Jae Joong Mine dala járt az eszemben. blush.gif És most pillanatnyilag éhes vagyok. ohmy.gif

4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
Korea,Kpop,szeretet,barátság,Eger,Szöul

5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Dél-Korea,Japán,Kína,Palau,Indonézia.

6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
A szánalmas osztályom,az előítéletes emberek,és az,hogy a családom olyan elcsépelt.Se unokatesók,és még apa anyjával és testvéreivel is harcban állunk. >< De azt se szívlelem,ha nyomósabb indok nélkül szidnak.

7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Imádok olvasni,kedvenc könyveim a Szent Johanna Gimi és Japán Szellemi Kalauza c. könyv.^^

8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Amit a példaképemnek,Choi Siwon-nak akarok mondani:Köszönöm,hogy példát mutatsz nekem.Nagyon szeretlek!
Amit az osztályomnak akarok mondani ballagás után:Ennyi volt a 8 év,eltelt,köszönöm,hogy megmutattátok,hogy ilyen tahókkal,mint ti,nem érdemes barátkozni!
Amit a legjobb barátnőmnek szeretnék mondani:Hihetetlen érzés,hogy mindig kiállsz mellettem,és barátok lehetünk.
Amit Lee Sungjong-nak akarok mondani:Kaphatok egy ölelést,oppa? laugh.gif

9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Egy kedves,odaadó lány,aki mindig megmondja a tutit,és kellemeseket lehet vele beszélgetni.Mindig előrukkol valami olyannal,ami megnevettet.Tehetséges fanfiction sztori író.Kedvence a Kpop,azon belül is a B.A.P,U-KISS,meg az EXO.Hihetetlen meglepiket tud okozni,mint például,amikor a szülinapomra küldött levelet,egy képet,és egy saját képeslapot.A neve Alexandra,de csak Alseop-nak hívom és imádom happy.gif

10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
„Mi addig fogjuk folytatni, amíg a zafírkék léggömbök elfedik az egész világot.” – Leeteuk.

11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
Korea,oppa,Siwon

12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Dél-koreai futball válogatott,vagy ahogy ők mondanák,a ’Taeguk Jeonsa’. heart.gif

13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
Vallomás,miután megbántam valamit:Nagyon sajnálom.Nem kezdhetnénk tiszta lappal?
Vallomás,miután örülök valaki sikerének:Tudtam,hogy megcsinálod!Ügyes vagy,továbbra is folytasd így,hwaiting!
Vallomás egy szeretett személynek:Fontos vagy nekem.Ugye tudod,hogy szeretlek?

14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Kilátogatni Szöulba,egy álomcsalád,és az,hogy továbbra is remek legyen a kapcsolatom a legjobb barátnőmmel.

15. nap: Álompasid / csajod.
Az egyik osztálytársam (neve titkos!),aki rendes srác,helyes is,és még hozzá sikeresnek is lehet mondani.Nem hiába mondom álomsrácnak,7 évig voltam belezúgva.Rajta kívül még Huang Zi Tao,Shin Soohyun,és a legtöbb ázsiai srác. biggrin.gif

16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Kpop-t hallgatnék,és fanfiction sztorit írnék.Vagy hagynék valamit egy időkapszulában.rolleyes.gif

17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Egy boldog személy,aki sikeresnek mondhatja magát,vagy pedig hiphop táncos.

18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Boys Over Flowers,Pasta.

19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
Korea,koreai zene,mosoly,bátorító szavak,dél-koreai zászló látványa,egyedül tánc titokban,Twitter,Youtube,fanfiction sztorik,Starity. *-*
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Kim Jong Hyun.Hogy miért?Mert a SHINee volt az első banda,aki a szívemhez nőtt,ők ismertették meg velem Koreát és a koreai pop zenét.És mivel ő volt az első igazi kedvencem,neki köszönhetően változott meg a stílusom,és lettem az,aki most vagyok.

21. nap: Öntsd ki a szíved!
Ez pont jó ahhoz,hogy leírjam mi sértett meg tegnap.Matek előkészítőre siettem vissza tegnap,bementem az aulába,és ott voltak az osztályból azok a gyerekek,akik szintén járnak erre a szakkörre.Miután beléptem az aulába,nem mentem oda hozzájuk,mert tudom,hogy kirekesztenek,csak azért,mert ázsiai zenét szeretek,és fingom sincs arról,hogy ki az a meklemór’.Eltelt öt perc,amíg vártunk a tanárra,és hirtelen megszólal az egyik lány:Jaj,hát szia Lilla,gyere ide! Semmi kedvem nem volt hozzájuk,de 60 centivel közelebb mentem.Erre mondja egy másik lány:Jaj,hát te is itt vagy Lilla? De ezt olyan hangsúllyal mondta,mintha sose látott volna,éreztem a szánalmat a szavaiból.Amikor felmentünk a terembe,addig a tanárnő átszaladt valamiért a tanulószobára,akkor se vettek észre,csak nevetgéltek.Akkor döntöttem el magamban,hogy alig várom már azt,hogy kimaradjak ebből az iskolából,és a gimi fele,egy új lehetőség felé vehessem az irányt. :”)

22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
Dédmamám halála. cry.gif

23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
A legjobb barátnőmnek szeretnék 1-2 szót írni.^^
”Szia Alseop!Mivel most csinálom ezt a kihívást,ennél a pontnál te jutottál eszembe.Nem akarok túl sokat írni,csak egy-két szóban akarok mondani valamit:Köszönöm,hogy mindig velem vagy,és a legjobb barátomként,szinte már a húgomként tisztelhetlek téged!Szeretlek. heart.gif

24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
Mi lenne,ha miniszterelnök lennék ; Szeretnék vezető lenni ; Milyen lenne a kedvenc bandáimmal egy színpadon táncolni ; Milyen lesz a gimis élet ; Mi történhet most éppen Koreában ; Szeretnék egy hatalmasat kiabálni,hogy valahol levezessem a feszültséget ; Szeretnék egy akcióhős lenni egy animében,ahol Kpop dalokra táncolnak laugh.gif

25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Egyszerű ember,aki lenyűgöző személyiségű. blush.gif rolleyes.gif

26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Ha valaki az ázsiai pasikról beszél előttem,felelés a tábla előtt,versmondás,vagy ha órán jelentkezek,és nem tudom,hogy jó-e a válaszom.

27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Énekesnő. rohog.gif

28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Hiszek.Hogy miért?Mert amikor óvodás koromban,4 évesen megláttam az „új fiút”,első pillanattól fogva tetszett,annyira zavarba jöttem,hogy mire itthon voltam,már a vezetéknevét se tudtam._nevet.gif Ez a srác pontosan 7 évig tetszett.*-* blush.gif

29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
~őszinteség
~kedvesség
~szeretet
~törődés
1 felhasználónak tetszik: borosszandika
2013. október 13. 00:22 #782
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437

18 éves vagyok, végzős, Budapesten lakom- Van egy féltesóm, szeretnék egyetemre menni, imádok fuvolázni ls túrázni a hippókkal. Szeretek zenét hallgatni, sorozatokat nézni. A mű, megjátszom magam embereket ki nem állhatom.
2013. október 13. 13:09 #783
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100

17 éves vagyok, mindenem a zene. Nem szeretem a mai tucatsztárokat, nem hallgatok pop zenét, csak metált. Példaképeim Tarja Turunen, és Sharon den Adel. Imádom Finnországot, a telet és az őszt. És rajongok a földrajzért.
2013. október 13. 13:14 #784
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról:
Zsóka a becenevem, kedves vagyok, és türelmes. biggrin.gif Viszont ha nagyon akarok valamit akkor türelmetlen, és makacs. rohog.gif Akaratos is, de hallgatok a józan észre (legalábbis megpróbálok biggrin.gif )Szeretem a macskákat és a kutyákat wub.gif Imádom a sorozatokat és a filmeket.

2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem:
Kedvelem:
sorozat,
film,
zene,
olvasás,
pankráció,
Starity,
macskák,
kutyák,
csinos, nőies ruhákat és cipőket,
fagyi rohog.gif

Utálom:
állatkínzás
beképzelt emberek
ostobaságot
erőszakot, az arra hajlamos embereket
a parancsolgatást
érdektelenséget
környezetszennyezést
korán kelés rohog.gif
elkezdeni edzeni rohog.gif
pacal _nevet.gif

3. nap: Írd le a napodat.
Felkeltem, elkészültem, leültem a gép elé. Most itt tartok. rohog.gif

4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
zene, barátaim, családom, kedvenc sorozataim, kedvenc filmjeim, kedvenc könyveim rohog.gif

5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
London, Stockholm, Amszterdam, Párizs, Egyiptom biggrin.gif

6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Az ami most megy a világban sad.gif

Egyértelmű! rohog.gif Leslie L. Lawrence-től minden, Richelle Mead vámpírakadémia könyvei wub.gif meghajolo.gif , Tolkientől a Hobbit és a gyűrűk ura könyvek meghajolo.gif , de szeretem Stephen Kinget, Dean R. Koontzt vagy Artur Connan Doyle: Sherlock Holmes-os könyveit is. biggrin.gif Plusz az ezotériáról szóló könyvek (számmisztika, jóslás, angyalok, mágia, élet-halál témakör, gyógynövények, illóolajok, ásványok, stb...)

8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Általában elmondom amit akarok. Kivéve akkor, ha valamitől félek. Azt magamban tartom. rohog.gif

9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Kedves, vicces, temperamentumos, olyan mintha az oldalbordám lenne. biggrin.gif Nagyon hasonlítunk egymásra. Külsőben már nem annyira, igaz nem egyszer testvérnek néznek idegenek minket. rohog.gif A mentalitásunk hasonló. biggrin.gif Nagyon szeretem. wub.gif

10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Az idő eljár. Senkire nem vár. smileeee.gif
2013. október 13. 13:16 #785
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418

Alapinformációt magamról? Hát izé... huszonkét éves vagyok, és a Föld nevezetű bolygón élek. Egy húgom van, párommal több, mint három éve vagyok együtt (másfél éve a menyasszonya). Nagyon nagy hobbim a regényírás, ám tehetségemet pénz hiányában még egyelőre képtelen voltam kamatoztatni. Kissé nyers vagyok, nagy a szám, amire sokszor képtelen vagyok csomót kötni, így előfordul, hogy olyan is kicsúszik rajta, aminek nem kéne. Imádok még olvasni, kedvelem a sorozatokat és nagy fegyver rajongó vagyok. Egyszer majd, ha lesz saját keresetem, akkor szeretnék egy fegyvertartásit, fegyver gyanánt pedig minimum egy kilenc millissel ajándékozom meg magamat. (lehetőleg Colt vagy Smith&Wesson)
2013. október 13. 13:27 #786
- törölt felhasználó -    
17 éves vagyok, porcelánfestőnek tanulok. Nagyon szeretem az állatokat, van egy kutyám. Kedvenc évszakom a tél, utálom a nyarat, a meleget és a napsütést. Mindenképp szeretnék egyszer kijutni Németországba és Oroszországba. Nem vagyok egy s*ggnyaló típus, általában kimondom amit gondolok, ezért néha kicsit bunkónak gondolnak. Nagyon szeretek festeni, és a visszajelzések alapján tudok is. laugh.gif Asszem ennyi... smileeee.gif
2013. október 13. 15:38 #787
- törölt felhasználó -    
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról:
A nevem Dóri, 15 éves vagyok és jelenleg is tanulok. Egy budapest gimnázium 10-ik osztályát kezdtem el szeptemberben. Általában kedves vagyok, sokat mosolygok, pozitivan állok a dolgokhoz, azonban nagyon féltékeny tipus vagyok. blush.gif
Imádom a telet, márcsak a karácsony, a valentin nap és a sok szülinap miatt is - többek közt az enyém is - és az őszt, a hulló faleveleket, a kávét/forrócsokit és mindent ami ezzel kapcsolatos. Valamint megemlitendő a macskamániám is. rohog.gif
2013. október 13. 15:48 #788
zivi1996
zivi1996
Hozzászólás: 537
Csatolások: 763
Azonosító: 80774
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról
Vivinek hívnak és 16 éves vagyok. Gimnázium 3. osztályát kezdtem idén, magyar-töri szakon. Vidám és energikus lánynak tartom magam, aki imád beszélni. A zene a lételemem, az MP3-am nélkül sehova nem vagyok hajlandó menni. Ezenkívül szeretek olvasni, főleg fantasy-kat, bár mostanában kevesebb időm jut a suli mellett sad.gif Azt hiszem ezek az alap információk rólam smileeee.gif
2013. október 13. 16:17 #789
Noémi16
Noémi16
~ Moonwalker ~

StátuszDj Láma<3
Hozzászólás: 981
Csatolások: 17
Azonosító: 181664
Noémi a nevem, Budapesten születtem, imádok zenét hallgatni, szeretek álmodozni, kis korom óta táncolok, szégyenlős vagyok és bátortalan, pozitívan állok mindenhez, utálok magamről írni, ja és még egy. MICHAEL JACKSON.
2013. október 13. 16:25 #790
- törölt felhasználó -    

- Lány vagyok
- Barna hajú, barna szemű
- Hamarosan tizennégy leszek
- Kedvenc sztárjaim: Katy Perry, Adele, Avril Lavigne, Justin Bieber, One Direction, Bruno Mars
- Kedvenc sportom a röplabda és a lovaglás
- Kedvenc színem a rózsaszín és a kék
- Szeretek filmet nézni, zenét hallgatni, regényt írni smileeee.gif
2013. október 13. 16:32 #791
- törölt felhasználó -    
Tizenéves lány vagyok, szeretek írni, olvasni, zenét hallgatni, és mindenféle dolgokon röhögni a tesómmal, amiket más nem ért. laugh.gif Ha nagy leszek, gyermek pszichológus szeretnék lenni, de ha nem jön össze, akkor is valahogy a gyerekeken szeretnék segíteni, akik betegek vagy hátrányos helyzetben vannak. Jelenleg egy gimiben tanulok. Asszem ennyi. smileeee.gif
2013. október 14. 14:47 #792
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem:

Kedvelem:

Tarja
Within Temptation
tél
Finnország
ősz
pandák
zsiráfok
jegesmacik
kaja
Grey's Anatomy

Nem kedvelek:

mai zene/sztárok
nyár
mai lányok
Floor Jansen
máj
fanta
korán kelés
mártírok
ostobák
nagyképűek
2013. október 14. 15:01 #793
- törölt felhasználó -    

Kedvelem:
-Családom
-Barátaim
-Kutyám
-Tél
-Hideg
-Állatok
-Őszínte emberek
-Jégkrém
-Festés
-Karácsony

Nem kedvelem:
-Nyár
-Meleg
-Mai fiatalok többsége
-Tucat sztárocskák
-Tucat zenék
-Kétszínűség
-Sóska
-Beképzeltség
-Hangzavar/kiabálás
-S*ggnyalás
2013. október 14. 15:16 #794
- törölt felhasználó -    
-Jázminnak hívnak.
-Ma lettem 13 éves.
-Imádom a kutyákat.
-Szeretek olvasni.
-Optimistának tartom magam.
-Kedvenc tantárgyam a magyar és a történelem.
2013. október 14. 15:51 #795
- törölt felhasználó -    
Mivel még akkor nem regisztráltam, mikor ezt kellett volna csinálni, emiatt nem baj, ha az összeset megcsinálom? smileeee.gif
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról: Petra vagyok, tizenéves, állat-, száguldás- és görkorimániás, szeretek Black Ops II-vel játsztani és beszélgetni wink.gif smileeee.gif
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem: Kedvelek: csoki, barátaim, állatok, fagyi, nyár, tavasz, görkori, kutyasétáltatás, zene, beszélgetés. Nem kedvelek: tél, ősz, fizika, kémia, suli, JB, 1D, fogorvos, hazugság, kétszínűség
3. nap: Írd le a napodat: Nem volt ma semmi, szerencsére három tantárgy helyett csak 1-ből írunk, ezen a héten még pedig vagy 5-öt...
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni: Zene, kutyáim, görkori, nyár, barátaim, családom
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni: New York, Malibu, Hawaii-sziget, Húsvét-szigetek, London
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz? Ha hazudnak a barátaim és ha átvernek
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid? Szoktam smileeee.gif És szinte az összes, amit olvastam smileeee.gif
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek: Nyíltan meg szoktam mondani a véleményemet az embereknek, így nincs semmi
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod! Nem tudok választani, emiatt a három legjobb barátomat fogom: Az első egy lány, barna hajú és szemű, szemüveges, okos, magolos és hasonlítunk, igaz nem magolok annyit, mint Ő... A második is lány, neki barna haja és kék szeme van, Ő se magol sokat, benne bízom meg a legjobban, az összes kételyemet tudja, nagyon bölcs biggrin.gif A harmadik pedig egy fiú, fekete hajú, barna szemű, Ő is tud rólam mindent, én is Róla smileeee.gif
10. nap: Mi a kedvenc idézeted? Egy se jut eszembe...
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz? Siess, megmondtam, utállak biggrin.gif (mikor "dühös" leszek az egyik barátomra...)
12. nap: Kedvenc focicsapatod: Ferencváros smileeee.gif
13. nap: Három vallomás, választásod szerint: Nincs...
14. nap: Terveim a jövőre nézve: Kijussak külföldre, rendezvényszervező/menedzser/színésznő legyek, megtaláljam az igaz szerelmem smileeee.gif wub.gif
15. nap: Álompasid / csajod: Leginkább az számít, hogy helyes, humoros, jó fej legyen és felvidítson smileeee.gif
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében? Bevallanám az összes bűnöm és elbúcsúznék mindenkitől smileeee.gif
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel? Menedzser, rendezvényszervező és színésznő wink.gif
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál: Így jártam anyátokkal biggrin.gif biggrin.gif
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz: Zene, kutyák, görkorizás, csoki, beszélgetés, szobám, vicces videók, éneklés ( igaz nincs hangom, de mindegy... biggrin.gif ), kiírni mindent magamból smileeee.gif
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért? A legjobb barátaim, megtanultam bízni az emberekben smileeee.gif
21. nap: Öntsd ki a szíved! A fiú legjobb barátom több napja nem válaszol, mikor suliban ugyan úgy köszön... mad.gif
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled: Eltörtem zsinórban a telefonom, laptopom, majd ismét a telefonom... biggrin.gif
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek: Nem tudom...
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben. : Vajon mit gondolnak rólam az emberek? Milyen leszek a jövőben? Mi leszek ha nagy leszek? Nem szeretem a tesi. Ilyen kétszínű lányt is ritkán látni. Miért kell folyton szerepelni? Ez mi ez? (leginkább fizikán és kémián biggrin.gif )
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű? Egyértelműen az egyszerű, lenyűgöző személyiséggel smileeee.gif
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad? Ha kínos sztorikat emlegetnek fel Rólam biggrin.gif
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? Ügyvéd biggrin.gif És cica... blush.gif 110.gif
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért? Nem, mert első látásra max. a kinézete fog meg, jobban meg kell ismerni valakit a szerelemhez...
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved: Virággal, piknikezéssel, figyelmességgel és csokival smileeee.gif
2013. október 14. 16:02 #796
- törölt felhasználó -    
Szeretem (nem sorrendben):
- alvás
- szilveszter
- gyümölcsök
- nyár
- evés
- tesóm
- zene
- olvasás
- sorozatok
- tornacipők

Nem szeretem (nem sorrendben):
- rasszizmus
- beképzeltség
- értetlenség
- tucat
- a mai tinik 90%-a
- sárgadinnye
- gyorskaja
- szénsavas üdítők
- agysorvasztó műsorok (VV, Éjjel-Nappal Bp, stb)
- kémia
2013. október 14. 16:20 #797
- törölt felhasználó -    
Magamról? smileeee.gif Hát, a legérdekesebbek talán ezek lehetnek: 14 és fél éves vagyok jelenleg, december közepén töltöm be a 15-öt. (tejes)kávémániás vagyok, minden nap iszok reggel, vagy többször egy nap. Imádom a fura dolgokat/őszinte embereket, nagyra tartom ha valaki önmaga és nem megy a sok birka után. Pozitív vagyok, talán mindenben meglátom a jót.
2013. október 14. 17:05 #798
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
1.nap: Írj néhány alapinformációt magamdról:
Tizenéves, lány biggrin.gif, imádom az állatokat, szeretek olvasni, kedvenc színem a kék, kedvenc állatom a macska, imádom a divatot.
2013. október 14. 17:39 #799
- törölt felhasználó -    
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem
Szeretem:
Macskák, sorozatok, zene, kávé, angolok, hollandok, ősz, tél, barna haj, olvasás

Nem szeretem:
A mű dolgokat, a nyávogást, a gombát, a tucat[b][/b]embereket, a felszínes embereket, az állatkínzókat, a majonézt, Kirsten Stewartot, a 40°-os hőséget, a telenovellákat.
2013. október 14. 17:51 #800
- törölt felhasználó -    
Szerintem egybe írom mindet, mert nincs türelmem minden nap ide irogatni..
1. nap: Imádom a zenét és a sportot, modell alkatom van, és 16 évesen még mindig baba arcom. Nyelvvizsgára készülök angolból és németből, a plázacica kinézet ellenére nagyon jó jegyeim vannak, és esélyes vagyok ösztöndíjakra is. Kicsi korom óta lovagolok, régebben atletizáltam és boxoltam is. Jelenleg kézilabdázok és lovagolok, bár a díjugrástól eltiltott az orvosom a térdem miatt, alapvizsgám van zenéből.
2. nap: 10 dolog amit kedvelek: zene, éneklés, sportok, Svédország, Norvégia, manikűrözés, divat, belsőépítészet, Morrison's Liget, Rio de Janeiro. 10 dolog amit nem szeretek: korán kelés, slampos kinézet, igénytelenség, hazudozás, szarkavarás, ha úgy mondanak rólam véleményt, hogy csak az arcomat ismerik, levakarhatatlan expasi, töketlen srácok, német
3. nap: Jó volt.
4. nap: Mobilom, barátaim, zene, sport, angol, családom
5. nap: Stockholm, Osló, Helsinki, Rio (nem a disco!), Sidney
6. nap: Ha valaki olyat bántanak, aki nekem fontos.
8. nap: A sulimnak azt, hogy nem olyan vagyok, mint amilyennek képzelnek, az exemnek, felejtsen már el, egy srácnak, hogy bejön, és egy csajnak, hogy nincs oka utálni, mert nem miattam szakított vele a pasija.
9. nap: Az én legjobb barátom egy srác, aki tavaly érettségizett. Mindent elmondhatok neki, olyan, mint egy ölelni való maci, nagyon aranyos és igazi hülye. Napsugaram smileeee.gif
10. nap: "Everything you can imagine, is real!"~Pablo Picasso (Minden amit el tudsz képzelni, valóság!)
11. nap: Abszolút, b*zd meg, blokkolás (kézilabda miatt).
12. nap: Nincs, inkább a focistákat szeretem, mint a csapatokat wink.gif
13. nap: Szeretlek! Gyűlöllek! Mindig az életem része maradsz! (ezeket már kimondtam, 3 különböző embernek)
14. nap: Belsőépítész diploma, nyelv vizsga angolból, németből, és svédből, svéd ösztön díj, összejönni a sráccal, akivel már 2 hónapja szenvedünk.
15. nap: A srác aki tetszik wink.gif Amúgy Neymarra hasonlít.
16. nap: Megölelném az összes családtagomat, barátom, és komolyan elmondanék dolgokat egy bizonyos személynek...
17. nap: Modell, belsőépítész, műkörmös. (a körmös már pipa)
18. nap: Toppmodell leszek
19. nap: Zene, kézilabda, díjugratás, kick-box, szerelem, utazás, esti bulizgatás, társaságban lenni, barátaim, családom.
20. nap: Talán a volt barátom... 4 évvel idősebb nálam és még mindig az életem része. Teljesen egyformás vagyunk (ezért nem működött a kapcsolatunk), mindenben segítjük egymást, bár nem vagyunk szerelmesek egymásba, én legalábbis biztos nem. Kölcsönösen változtattuk meg egymás életét. Ő határozottabbá és keményebbé tett engem, én pedig szeretettelibbé és kevésbé flegmává őt.
21. nap: Elegem van abból, hogy az egész sulim azért tart r*bancnak, mert jó nézek ki és volt egy 4 évvel idősebb pasim. Idegesít, hogy minden csaj csúnyán néz rám, mert a suli legdögösebb srácának én jövök be, és a suli bikája az exem! Elegem van, hogy a srác aki bejön és én is tetszem neki folyamatosan töketlenkedik, csak azért, mert én túlságosan jégkirálynős vagyok!
22. nap: 2 halálközeli élmény lovasbaleset miatt és amikor nem rég közölte a doki, hogy műteni kell a térdemet és eltilt a kedvenc sportjaimtól.
23. nap: Nem írok leveleket, max. német leckébe.
24. nap: Egy személy, "Mi lett volna, ha...?", térdműtét, dalszövegek, barátaim, Svédország
25. nap: Olyannal, aki nem híres, de jó személyisége van és jó pasi, lehetőleg sportoló.
26. nap: Engem nem lehet SEMMIVEL zavarba hozni. Kb. 6 éves korom óta nem pirultam el és nem éreztem magam zavarban.
27. nap: Sport modell.
28. nap: Igen. Tapasztalat...
29. nap: Figyelmesség, kedvesség, jó kinézet, ölelések.
150 oldal 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!