~Korea fan vagyok
~Mindenem Ázsia
~Pont ma vagyok 1 hónapja 14 éves.
~Pest megyében lakok
~Jelenlegi csengőhangom EXO-M Growl
~Szeretek Twitterezni
~Könnyen féltékeny / mérges leszek valakire
~Nehezen felejtek
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amiket kedvelek:Korea,Szöul,Kpop,ulzzangok,normális fanfiction sztorik,földrajz,éjszakai városképek,Huang Zi Tao,Shin Soohyun,legjobb barátnőm,aki szinte már a tesóm.
Amiket nem kedvelek:Egyesült Királyság,swag,osztályom,eatyourkimchi blog vezetői,Tunézia,Lana Del Rey,biológia,ha nap mint nap kiabálnak velem,rajz tanárom,az egyik osztálytársam.
3. nap: Írd le a napodat.
Mai napom egész jó volt,kaptam két ötöst (egyet irodalomból,másikat egészségtanból),ma rengeteget nevettem két osztálytársamnak köszönhetően,hozták a srácok a formájukat.
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
Korea,Kpop,szeretet,barátság,Eger,Szöul
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Dél-Korea,Japán,Kína,Palau,Indonézia.
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
A szánalmas osztályom,az előítéletes emberek,és az,hogy a családom olyan elcsépelt.Se unokatesók,és még apa anyjával és testvéreivel is harcban állunk. >< De azt se szívlelem,ha nyomósabb indok nélkül szidnak.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Imádok olvasni,kedvenc könyveim a Szent Johanna Gimi és Japán Szellemi Kalauza c. könyv.^^
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Amit a példaképemnek,Choi Siwon-nak akarok mondani:Köszönöm,hogy példát mutatsz nekem.Nagyon szeretlek!
Amit az osztályomnak akarok mondani ballagás után:Ennyi volt a 8 év,eltelt,köszönöm,hogy megmutattátok,hogy ilyen tahókkal,mint ti,nem érdemes barátkozni!
Amit a legjobb barátnőmnek szeretnék mondani:Hihetetlen érzés,hogy mindig kiállsz mellettem,és barátok lehetünk.
Amit Lee Sungjong-nak akarok mondani:Kaphatok egy ölelést,oppa?
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Egy kedves,odaadó lány,aki mindig megmondja a tutit,és kellemeseket lehet vele beszélgetni.Mindig előrukkol valami olyannal,ami megnevettet.Tehetséges fanfiction sztori író.Kedvence a Kpop,azon belül is a B.A.P,U-KISS,meg az EXO.Hihetetlen meglepiket tud okozni,mint például,amikor a szülinapomra küldött levelet,egy képet,és egy saját képeslapot.A neve Alexandra,de csak Alseop-nak hívom és imádom
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
„Mi addig fogjuk folytatni, amíg a zafírkék léggömbök elfedik az egész világot.” – Leeteuk.
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
Korea,oppa,Siwon
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Dél-koreai futball válogatott,vagy ahogy ők mondanák,a ’Taeguk Jeonsa’.
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
Vallomás,miután megbántam valamit:Nagyon sajnálom.Nem kezdhetnénk tiszta lappal?
Vallomás,miután örülök valaki sikerének:Tudtam,hogy megcsinálod!Ügyes vagy,továbbra is folytasd így,hwaiting!
Vallomás egy szeretett személynek:Fontos vagy nekem.Ugye tudod,hogy szeretlek?
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Kilátogatni Szöulba,egy álomcsalád,és az,hogy továbbra is remek legyen a kapcsolatom a legjobb barátnőmmel.
15. nap: Álompasid / csajod.
Az egyik osztálytársam (neve titkos!),aki rendes srác,helyes is,és még hozzá sikeresnek is lehet mondani.Nem hiába mondom álomsrácnak,7 évig voltam belezúgva.Rajta kívül még Huang Zi Tao,Shin Soohyun,és a legtöbb ázsiai srác.
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Kpop-t hallgatnék,és fanfiction sztorit írnék.Vagy hagynék valamit egy időkapszulában.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Egy boldog személy,aki sikeresnek mondhatja magát,vagy pedig hiphop táncos.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Boys Over Flowers,Pasta.
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
Korea,koreai zene,mosoly,bátorító szavak,dél-koreai zászló látványa,egyedül tánc titokban,Twitter,Youtube,fanfiction sztorik,Starity. *-*
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Kim Jong Hyun.Hogy miért?Mert a SHINee volt az első banda,aki a szívemhez nőtt,ők ismertették meg velem Koreát és a koreai pop zenét.És mivel ő volt az első igazi kedvencem,neki köszönhetően változott meg a stílusom,és lettem az,aki most vagyok.
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Ez pont jó ahhoz,hogy leírjam mi sértett meg tegnap.Matek előkészítőre siettem vissza tegnap,bementem az aulába,és ott voltak az osztályból azok a gyerekek,akik szintén járnak erre a szakkörre.Miután beléptem az aulába,nem mentem oda hozzájuk,mert tudom,hogy kirekesztenek,csak azért,mert ázsiai zenét szeretek,és fingom sincs arról,hogy ki az a meklemór’.Eltelt öt perc,amíg vártunk a tanárra,és hirtelen megszólal az egyik lány:Jaj,hát szia Lilla,gyere ide! Semmi kedvem nem volt hozzájuk,de 60 centivel közelebb mentem.Erre mondja egy másik lány:Jaj,hát te is itt vagy Lilla? De ezt olyan hangsúllyal mondta,mintha sose látott volna,éreztem a szánalmat a szavaiból.Amikor felmentünk a terembe,addig a tanárnő átszaladt valamiért a tanulószobára,akkor se vettek észre,csak nevetgéltek.Akkor döntöttem el magamban,hogy alig várom már azt,hogy kimaradjak ebből az iskolából,és a gimi fele,egy új lehetőség felé vehessem az irányt. :”)
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
Dédmamám halála.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
A legjobb barátnőmnek szeretnék 1-2 szót írni.^^
”Szia Alseop!Mivel most csinálom ezt a kihívást,ennél a pontnál te jutottál eszembe.Nem akarok túl sokat írni,csak egy-két szóban akarok mondani valamit:Köszönöm,hogy mindig velem vagy,és a legjobb barátomként,szinte már a húgomként tisztelhetlek téged!Szeretlek.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
Mi lenne,ha miniszterelnök lennék ; Szeretnék vezető lenni ; Milyen lenne a kedvenc bandáimmal egy színpadon táncolni ; Milyen lesz a gimis élet ; Mi történhet most éppen Koreában ; Szeretnék egy hatalmasat kiabálni,hogy valahol levezessem a feszültséget ; Szeretnék egy akcióhős lenni egy animében,ahol Kpop dalokra táncolnak
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Egyszerű ember,aki lenyűgöző személyiségű.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Ha valaki az ázsiai pasikról beszél előttem,felelés a tábla előtt,versmondás,vagy ha órán jelentkezek,és nem tudom,hogy jó-e a válaszom.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Énekesnő.
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Hiszek.Hogy miért?Mert amikor óvodás koromban,4 évesen megláttam az „új fiút”,első pillanattól fogva tetszett,annyira zavarba jöttem,hogy mire itthon voltam,már a vezetéknevét se tudtam.
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
~őszinteség
~kedvesség
~szeretet
~törődés

1 felhasználónak tetszik: