Starity

29 napos kihívás

150 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 27. 09:59 #421
- törölt felhasználó -    
14. nap

Ez elég nehéz kérdés. Szeptembertől kezdve szeretnék szorgalmasabban tanulni, hogy ne olyan legyen az év végi bizonyítványom, mint idén volt. Valamint szeretnék csak a pozitív dolgokra odafigyelni, mert ez nem sikerült idén és többek között ezért is voltak rosszak a jegyeim. A távoli jövőre nézve: mindképp szeretnék kimenni külföldre dolgozni, maximum 2 gyerek, meg ilyenek. Ja, meg természetesen egy férj. rohog.gif
2012. július 27. 10:46 #422
- törölt felhasználó -    
14.NAP-Tervek a jövőre

Nos vagy állatorvosira, vagy korboncnoki szakmát fogok választani.Igen, tudom, hogy ez kissé furán hangzik. Majd szeretnék egy saját házat, amit a legkreatívabb ötleteimmel kidekorálhatok.Valamint szeretnék egy férjet is majd természetesen, olyan hozzámillőt, szóval kicsit idióta, és mindig nevető-félét. blush.gif
2012. július 27. 11:03 #423
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
14.nap

Őszintén szólva így,16 éves fejjel még nemnagyon vannak "terveim" a jövőmre.Gimnáziumba járok,2 évig még ott fogom koptatni a padokat,annyi biztos.Utána még nem tudom mivel szeretnék foglalkozni,elég sokminden szóbaesett már a szüleimmel.Egyetemtől kezdve az,h kimegyek Ausztriába és nyelvekkel fogok foglalkozni.
Ténylegesen a jövőre szinte egyáltalán nincs semmiféle úgymond tervem,mindig nagyon spontán embert voltam.Úgy vagyok vele,h aminek jönnie kell,az úgyis jönni fog,nem erőltetek nagyon semmit sem.
2012. július 27. 11:04 #424
csilagoseg
csilagoseg
california dream.♡

StátuszLove is louder than the presurre to be perfect.ღ
Hozzászólás: 2315
Csatolások: 850
Azonosító: 128064
14.nap

Nehéz kérdés...Szakközép suliba megyek de lehet azt már Németországba kezdem...Legalább 1× szeretnék eljutni egy stúdióba ahol felénekelhetek pár számot...A többi meg majd jön magától wink.gif
2012. július 27. 11:13 #425
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
14. nap
Ha minden összejön, és sikerül külföldre költöznöm, ott szeretnék próbálkozni a színész szakmával (esetleg még az énekléssel, aminek érdekében természetesen járok énektanárhoz, amit a mai sztárocskák stílszerűen kihagynak...-.-), mivel itt magyarországon a színészek semmiféle elismerést nem érdemelnek, csak akik képesek celebbé válni, bár azoknak meg színészi képessége nincsen...
Ha véletlenül nem jutnék ki, és muszáj lenne itt maradnom, akkor csupán annyi vágyam van, hogy legyen egy szerető férjecském, meg gyerekeink, egy mopsszal és egy kínai meztelenkével együtt. rolleyes.gif
2012. július 27. 11:28 #426
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Érettségi után elvileg külföldre (legjobb esetben) Ausztriába szeretnék költözni a párommal. Egy kicsit megszedni magunkat, majd visszaköltözni ide, ami után családot alapítani. Ennyi a nagy tervem. A lényeg, hogy a jelenlegi párommal történjen mindez.
2 felhasználónak tetszik: Appalache, dóóra
2012. július 27. 11:32 #427
- törölt felhasználó -    
14.nap
Jó kérdés... az biztos, hogy külföldre megyek, mert nem szeretnék itt maradni, kivéve akkor, ha nem leszek egy csoda folytán gazdag. Szerencsére vannak külföldön ismerőseink, szóval még most is kimehetnék. :-) Mindenesetre még itt szeretnék továbbtanulni. Igazából szívesen lennék Pc játék készítő vagy képregény rajzoló. Informatikából nagyon hajtok, a rajz tudásomat kéne még csiszolni. Sokan azt mondják, hogy nagyon tehetséges vagyok... hiszem, ha látom. rolleyes.gif Egyszer ki szeretnék jutni Amerikába, az biztos. Egyik leghülyébb ötletem, hogy örökbe fogadok egy néger kisfiút (vagy néger férjet szerzek magamnak) rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, Appalache
2012. július 27. 11:35 #428
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
14. nap

nos, fogalmam sincs. rohog.gif 15 éves vagyok, két évig még középsuliba járok, miután befejezem, akkor készülök egyetemre. de hogy milyen szakra, halvány lila gőzöm sincs. igazából szeptembertől az angolra szeretnék rákapcsolni, elég jó érzékem van hozzá, csak lusta vagyok. majd Angliába költözni minél hamarabb. ezen kívül van még egy tucat álmom, a színészkedés. na, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
2012. július 27. 12:50 #429
- törölt felhasználó -    
14. nap - Terveim a jövőre nézve
Most szeptemberben kezdem a 7. osztályt. Az elkövetkező 2 évben is szeretnék ugyancsak kitűnő lenni. Főiskolára szeretnék majd menni. És ki külföldre, lehetőleg Amerikába dolgozni/tanulni. És vagy állat vagy gyerekorvos szeretnék lenni.
smileeee.gif
2012. július 27. 13:59 #430
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
14. nap
Most, hogy bekerültem egyetemre anglisztika szakra (kis dicsekvés rohog.gif ), az a tervem, hogy bennmaradjak, fejlődjek, és jól tanuljak, hogy majd később az Erasmus programmal kimehessek fél évre külföldre tanulni. Amikor felköltözöm Pestre, szeretnék beiratkozni tánc- és főzőtanfolyamra, valamint egy színjátszókörbe, és szívesen megismerkednék a harcművészettel is. És meg fogom találni a legjobb kocsmát a városban. Első évben szeretném spanyolból letenni a középfokú nyelvvizsgát, hogy második évben azt vehessem fel második szaknak. Ja, és most megyek augusztusban franciából vizsgázni, remélem, sikerül.
Nagyobb távlatokban pedig szeretnék sokat utazgatni, leginkább Indiába és Spanyolországba. Ezen országokban le is telepednék egy picit, de jönnék aztán haza családot alapítani. Szeretnék sokat keresni, hogy jótékonykodhassak. Ó, és MINDENKÉPPEN meg akarok nézni egy meccset a Camp Nou-ban. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beliyah
2012. július 27. 14:06 #431
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
14. nap:
Hű, hát terveim azok vannak, nem is kevés. Ha elvégeztem az általánost, szeretnék elmenni gimibe, ahonnan majd az állatorvosi egyetemre. Minden vágyam, hogy nyissak majd egy saját rendelőt és gyógyíthassak. Ám ezt nem Magyarországon képzelem el. Szívesen élnék Spanyolországban, vagy Olaszországban, esetleg Mexikóban. Szeretnék egy férjet és kizárt, hogy szüljek gyereket, utálom őket. A mostanra nézve, szeretném, hogy javuljanak a jegyeim, mert ahogy a bizonyítványomat néztem...
2012. július 27. 14:16 #432
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 588
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
14.nap
Terveim a jovore,hogy befejezem az altalanos sulit a gimit es egyetemre megyek jogot tanulni.Es amikor befejeztem a tanulast dolgozni megyek es majd ferjhez akarok menni ket gyerkocot szulni sokat lenni veluk.Utazni,dolgozni,es a gyerekekkel foglalkozni amikor majd kikoltoznek.Meg tobbet utazni.Es persze a ferjemmel eggyut lenni.(Bocsi hogy ilyen konkretan leirtam)!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2012. július 27. 14:40 #433
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
14. nap Terveim a jövőre nézve.

Először is: érthetően megtanulni angolul, a kiejtésemen tökéletesíteni. Utána valamikor kijutni külföldre, hogy elmehessek a kedvencem együtteseim koncertjére, és bezsebelni tőlük fotókat, valamint autogramokat. Munkát még nem tudok magamnak elképzelni, eléggé válogatós vagyok ilyen téren, úgyhogy lesz, ami lesz. rolleyes.gif
2012. július 27. 15:41 #434
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
14.nap
Ősztől új suli,igy ott szeretnék új barátokra szert tenni,egy kicsit megváltozni,mármint nem akarok ennyira visszahúzódó lenni.Szeretnék megtanulni angolul,egyelőre csak beszélni.
2012. július 27. 18:03 #435
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Ha leérettségizek (sikeresen biggrin.gif ) és ha az általam elsőnek jelölt főiskolára is felvennének, akkor is szeretnék egy évet halasztani és egy évet Torontoban eltölteni! smileeee.gif Világot látni, tökéletesíteni a nyelvtudásom...
Mindig is idegenvezető szerettem volna lenni, de ha a biosz menne, akkor patológus lennék. Vagy akár még gyilkossági nyomozó is.
Aztán szeretnék letelepedni, akár itt Magyarországon, akár külföldön szeretnék egy gondoskodó férjet és 3 virgonc gyerkőcöt! smileeee.gif
...
1 felhasználónak tetszik: Appalache
2012. július 27. 18:49 #436
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
14.nap
Remélem normálisan kijárom a sulit. És majd sikerül kimennem valamelyik bátyám mellé dolgozni Ausztriába vagy Németországba.^^(persze ehhez nem árt,ha fejlesztem a német nyelvérzékem) Szeretnék majd férjhez menni és gyerekeket 2 biztosan.*-*
2012. július 27. 19:25 #437
- törölt felhasználó -    
rövidtávra : emelt érettségik, nyelvvizsgák, rajzórák. meg persze személyiségfejlődés.

hosszútávra : önálló,független, modern nőként élni. hinni, bízni, szeretni. abban a szakmában dolgozni amit szeretek, úgy élni ahogy akarok,és azzal akivel akarok. (hopsz, ez olyan eat pray love-osra sikeredett rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: Appalache
2012. július 27. 21:15 #438
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
14. nap
Terveim szerint ha jól megy leérettségizek, ösztöndíjjal kimegyek Németországba és fősuli/egyetem mellett dolgozok. Aztán még én se döntöttem el... Legnagyobb álmom, hogy boncmester legyek, de ez abszolút lehetetlen. :/
2012. július 28. 00:09 #439
- törölt felhasználó -    
15.nap

Ez az a kérdés, amiben vannak elvárásaim. Én nagyon örülnék Neki, ha Angliában találnék egy angol fiút, akinek van brit akcentusa, mert az a gyengém. De legyen kedves és megértő, érdekeljék azok, amik engem, és szeressen. Lehetőleg kék vagy zöld szeme legyen, a többi mellékesebb dolog. És legyen jó valamiben, amit szeret is.
2012. július 28. 08:36 #440
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
15.nap
Egy helyes srác kék szemmel,és jó stílussal.Aki humoros,rendes,romantikus.Alkatilag normális,vagy izmos,de azért ne annyira.Aki megtud érteni engem,és a saját mininyelvemet rohog.gif
150 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!