11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
1.Szeretlek
2.baszki
3.Bandi
29 napos kihívás
2012. július 24. 15:05
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
10. nap
"Egy illetőnél a szív és a fej a legfontosabb darabok, azokért kell a legdrágábban megfizetni. Ha a szív megáll, már nem lehet ott folytatni, ahol régen, és ha a fej elszabadul, és már nincs ki mind a négy kereke, akkor az illető elveszti a mivoltát, és már nem élvezi az életet. Szerintem nagyon fiatalon bele kell kezdeni az életbe, mert később elveszti az értékét, és senki vissza nem adja." (Émile Ajar: Előttem az élet)
11. nap
1. anya
2. majom
3. hülye
Hmm, ezek alapján a szókincsem megegyezik egy háromévesével
"Egy illetőnél a szív és a fej a legfontosabb darabok, azokért kell a legdrágábban megfizetni. Ha a szív megáll, már nem lehet ott folytatni, ahol régen, és ha a fej elszabadul, és már nincs ki mind a négy kereke, akkor az illető elveszti a mivoltát, és már nem élvezi az életet. Szerintem nagyon fiatalon bele kell kezdeni az életbe, mert később elveszti az értékét, és senki vissza nem adja." (Émile Ajar: Előttem az élet)
11. nap
1. anya
2. majom
3. hülye
Hmm, ezek alapján a szókincsem megegyezik egy háromévesével
1 felhasználónak tetszik:
Beliyah
2012. július 24. 17:57
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
11. nap
(Nem vagyok rá büszke de) -Baszkiii
-nee
-mi?
(Természetesen bővebb szókincsem van, de ezek a visszatérő szavaim!
)
(Nem vagyok rá büszke de) -Baszkiii
-nee
-mi?
(Természetesen bővebb szókincsem van, de ezek a visszatérő szavaim!
2012. július 24. 18:22
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
11.nap
basszus
nem
igen
basszus
nem
igen
2012. július 25. 00:10
12. nap
FC Barcelona, of course. Talán az egész úgy kezdődött, hogy Spanyolországot nagyon megkedveltem, és most, az EB idején, pedig eléggé megszerettem Őket. David volt a kedvencem, 2011-ig szerintem jó csatár volt, majd most Piqué lett az új favorit, aki remek védőjátékos, és büszke vagyok rájuk, hogy megnyerték a VB-t.
FC Barcelona, of course. Talán az egész úgy kezdődött, hogy Spanyolországot nagyon megkedveltem, és most, az EB idején, pedig eléggé megszerettem Őket. David volt a kedvencem, 2011-ig szerintem jó csatár volt, majd most Piqué lett az új favorit, aki remek védőjátékos, és büszke vagyok rájuk, hogy megnyerték a VB-t.
2012. július 25. 07:42
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
12.nap
nincsen
nincsen
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.