lesz@rnám a szabályokat. ott gyújtanák rá, ahol kedvem tartja, úgy beszélnék, ahogy szeretnék. nem hagynák magamban titkokat. elmondanám mindenkinek, mit gondolok az emberekről. elmondanám annak a személynek, akit szeretek, hogy nem csak egy kicsit szeretem, hanem nagyon is. elmondanám neki, hogy beleszerettem. anyumnak köszönetet mondanék mindenért, a tesómnak meg elmondanám, hogy nem is utálom annyira. a barátaimmal pedig addig hülyülnék, ameddig meg nem halunk
29 napos kihívás
2012. július 29. 13:40
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
16. nap:
lesz@rnám a szabályokat. ott gyújtanák rá, ahol kedvem tartja, úgy beszélnék, ahogy szeretnék. nem hagynák magamban titkokat. elmondanám mindenkinek, mit gondolok az emberekről. elmondanám annak a személynek, akit szeretek, hogy nem csak egy kicsit szeretem, hanem nagyon is. elmondanám neki, hogy beleszerettem. anyumnak köszönetet mondanék mindenért, a tesómnak meg elmondanám, hogy nem is utálom annyira. a barátaimmal pedig addig hülyülnék, ameddig meg nem halunk
1 felhasználónak tetszik:
Teora
2012. július 29. 13:45
16.nap
Mindenképpen elmennék egy One Direction koncertre akár többre is
Mindenképpen elmennék egy One Direction koncertre akár többre is
2012. július 29. 14:32
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
16. nap:
Írnék egy levelet annak a férfinek, akiért megőrülök, dedobnám a postaládájába, aztán vennék pár doboz cigit, akkor már úgysem kellene félnem a tüdőráktól, kirepülnék Angliába és megkeresném Brian Molkot. Hátha pont őt látnám utoljára.
Írnék egy levelet annak a férfinek, akiért megőrülök, dedobnám a postaládájába, aztán vennék pár doboz cigit, akkor már úgysem kellene félnem a tüdőráktól, kirepülnék Angliába és megkeresném Brian Molkot. Hátha pont őt látnám utoljára.
2012. július 29. 14:44
16.nap
MINDENT. Mindent, amit eddig nem mertem megtenni. Nyitott könyv lennék gondolatban. 7000x leírnám Chris Colfernek mennyit segített nekem az életben, és a bátyámnak bevallanám, hogy imádom Őt, még ha néha nem is úgy tűnik. Bár elég ideges lennék azért a tudattól.
MINDENT. Mindent, amit eddig nem mertem megtenni. Nyitott könyv lennék gondolatban. 7000x leírnám Chris Colfernek mennyit segített nekem az életben, és a bátyámnak bevallanám, hogy imádom Őt, még ha néha nem is úgy tűnik. Bár elég ideges lennék azért a tudattól.
2012. július 29. 15:33
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
16. nap:
Eldobnám a gátlásaimat.!
Először is táncolnék és énekelnék ahogy csak akarok. Elmennék ahhoz a bizonyos sráchoz, elmondanék mindent amit róla gondolok, és lesmárolnám. Ha már úgyis utolsó napom, akkor mitől féljek?
Ez után a családommal foglalkoznék egy kicsit. És végül, vennék egy csomó cigit, whiskey-t, pálinkát, és a barátaimmal ellennénk.
Eldobnám a gátlásaimat.!
itsjustme
2012. július 29. 15:42
16. nap
Először is sorra felkeresném azt az 1-2 tapló osztálytársamat, és sorra pofoznám fel őket.
Utána a maradék időben a legjobb barátnőmmel Zituval, és a családommal lennék, és buliznánk. Ja, és az sincs kizárva, hogy kirabolnám a sarki boltot.
Ha holnap úgyis meghalunk, mi félnivalóm lenne?
Először is sorra felkeresném azt az 1-2 tapló osztálytársamat, és sorra pofoznám fel őket.
Utána a maradék időben a legjobb barátnőmmel Zituval, és a családommal lennék, és buliznánk. Ja, és az sincs kizárva, hogy kirabolnám a sarki boltot.
Domcsi0301
2012. július 29. 22:05
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
16. nap Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Elrohannék a barátnőmhöz - előtte kifosztanám apám kocsmáját
-, aztán együtt innánk, ha már úgyse kóstoltunk sokat. Bevallanám az összes embernek őszintén, hogy mi a véleményem róla. Jelenleg nincs olyan fiú, aki tetszene, úgyhogy a szerelmet vallás nem megy, azonban elkocsikáznék az internetes legjobb barátaimhoz.
Elrohannék a barátnőmhöz - előtte kifosztanám apám kocsmáját
2012. július 29. 22:17
|
|
anna21blackbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 3766 Csatolások: 81 Azonosító: 142236 offline
|
16.nap
Oké,ezt végig kellet gondolnom.Akár mennyire is furcsa,kipróbálnám,hogy drogozni,cigizni,meg ilyesmi dolgokat csinálni.Kipróbálnám,amit eddig nem,szóval mindent.
Oké,ezt végig kellet gondolnom.Akár mennyire is furcsa,kipróbálnám,hogy drogozni,cigizni,meg ilyesmi dolgokat csinálni.Kipróbálnám,amit eddig nem,szóval mindent.
2012. július 29. 23:14
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
16.nap
Részletesen beszámolnák minden családtagomnak arról, hogy mennyire szeretem őket. Zenét hallgatnék és olyan őrült lennék, mint még soha. Agyon szeretgetném az állataimat, az utolsó percekbe pedig átölelném a kiscicámat.
Részletesen beszámolnák minden családtagomnak arról, hogy mennyire szeretem őket. Zenét hallgatnék és olyan őrült lennék, mint még soha. Agyon szeretgetném az állataimat, az utolsó percekbe pedig átölelném a kiscicámat.
2012. július 30. 00:43
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
17. nap:
Színész-énekes, bár sajnos úgysem megyek semmire a színjátszókörrel, énektanárral, nincs akkora szerencsém.
Megvalósíthatóbb lehetőségeket figyelembe véve viszont valószínűleg angoltanár leszek...
Színész-énekes, bár sajnos úgysem megyek semmire a színjátszókörrel, énektanárral, nincs akkora szerencsém.
Megvalósíthatóbb lehetőségeket figyelembe véve viszont valószínűleg angoltanár leszek...
2012. július 30. 07:30
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
17. nap
Boldog.
Boldog.
zsanata
2012. július 30. 09:31
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
17.nap
Őszintén megmondva fogalmam sincsem.Érdekel a filmipar,szeretek szervezkedni és irányitani.Érdekelnek a természet tudományok és a sztárok világa is.Szóval nem tudom,hogy mi leszek
Őszintén megmondva fogalmam sincsem.Érdekel a filmipar,szeretek szervezkedni és irányitani.Érdekelnek a természet tudományok és a sztárok világa is.Szóval nem tudom,hogy mi leszek
2012. július 30. 11:08
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
17. nap:
Őszintén szólva nem tudom. Mivel gimibe megyek, ezért van még időm ezen gondolkodni. De álmaim mindig is voltak...
Újságíró, író, szinkronszínész vagy fotós szeretnék leginkább lenni, de hát kitudja mi lesz ebből?
Őszintén szólva nem tudom. Mivel gimibe megyek, ezért van még időm ezen gondolkodni. De álmaim mindig is voltak...
Újságíró, író, szinkronszínész vagy fotós szeretnék leginkább lenni, de hát kitudja mi lesz ebből?
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.