Tom Felton.
29 napos kihívás
2015. június 30. 10:22
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
15. nap: Álompasid / csajod.
Tom Felton.
Tom Felton.
2015. június 30. 23:54
|
|
szantoszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.18. Hozzászólás: 236 Csatolások: 1 Azonosító: 226324 offline
|
Tök jó, már megint el vagyok maradva. Kettesével csinálom a napokat...
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Öhm. Melyik barátnőm a legjobb?
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
"Stand up for what you believe in, even if you stand alone."
Öhm. Melyik barátnőm a legjobb?
"Stand up for what you believe in, even if you stand alone."
2015. június 30. 23:59
Idézet
hm, mivel kevés barátnőm van, őt mutatom be, nem az egyik srácot
Annának hívják. Ég és föld vagyunk. Ő félénk, halk, én temperamentumosabb vagyok. Külsőre is az ellentétem: alacsony, kék szemű, szőke hajú, szemüveges. Imádom a humorát
1 felhasználónak tetszik:
sziv55
2015. július 01. 00:10
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Tizenvalahány éve boldogítom a szüleimet, közelebb vagyok a húszhoz, mint a tízhez és ez néha megrémít. Nincs testvérem. Angol kéttanítási nyelvű iskolába járok, ahol marketinget tanulok és ha minden jól megy 3+1 év múlva logisztikus leszek. Imádom az USA-t, Angliát, Spanyolországot, az angol nyelvet, a Forma 1-et, a WWE-t, a focit, a Marvel filmeket, s odavagyok Randy Orton-ért.
Tizenvalahány éve boldogítom a szüleimet, közelebb vagyok a húszhoz, mint a tízhez és ez néha megrémít. Nincs testvérem. Angol kéttanítási nyelvű iskolába járok, ahol marketinget tanulok és ha minden jól megy 3+1 év múlva logisztikus leszek. Imádom az USA-t, Angliát, Spanyolországot, az angol nyelvet, a Forma 1-et, a WWE-t, a focit, a Marvel filmeket, s odavagyok Randy Orton-ért.
2015. július 01. 01:49
Idézet
nos, nem ismerek sok idézetet, ezért az egyik ismerősömtől írnék egy, a csapatban mára elhíresült mondatot:
"Haver, ezen a nyáron négy évet fogok kosarazni, és az enyém leszel."
hát én ezen annyit sírtam xddd egy nyár alatt négy év. szép.
2015. július 01. 09:45
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
A családommal töltenék el minden percet. C: Társasjátékoznánk
A családommal töltenék el minden percet. C: Társasjátékoznánk
2015. július 01. 09:53
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
- Hiányzol
- Legszívesebben kivágnálak az ablakon
- Felejts el
- Szeretlek.
- Hiányzol
- Legszívesebben kivágnálak az ablakon
- Felejts el
- Szeretlek.
2015. július 02. 00:11
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
10 dolog, amit kedvelek
1. Állatok
2. Különböző nyelvek
3. Sport
4. Filmek - főleg Marvel és egyéb akciófilmek
5. Sorozatok - főleg bűnügyi sorozatok pl. CSI és társai
6. Olvasás
7. Könyvek
8. Alvás
9. Sims
10. Számítógépezés
10 dolog, amit nem kedvelek
1. Pókok
2. Egyéb rovarok, bogarak
3. A legtöbb hüllő, kétéltű
4. A házi feladat megírása
5. Korán kelni
6. 8. óra
7. Sötétség
8. Csöpögős romantikus filmek és horror
9. Homofóbia és társai
10. Ha bámulnak
10 dolog, amit kedvelek
1. Állatok
2. Különböző nyelvek
3. Sport
4. Filmek - főleg Marvel és egyéb akciófilmek
5. Sorozatok - főleg bűnügyi sorozatok pl. CSI és társai
6. Olvasás
7. Könyvek
8. Alvás
9. Sims
10. Számítógépezés
10 dolog, amit nem kedvelek
1. Pókok
2. Egyéb rovarok, bogarak
3. A legtöbb hüllő, kétéltű
4. A házi feladat megírása
5. Korán kelni
6. 8. óra
7. Sötétség
8. Csöpögős romantikus filmek és horror
9. Homofóbia és társai
10. Ha bámulnak
2015. július 02. 10:26
Hát, a neve Attila, és ő az osztály hülyéje
Teljesen más az ízlése mint nekem, mint zene, mint más terén. Viszont ha valami gondom van, mindig meghallgat és megvigasztal.
Ő volt az első, akivel az új sulimban is elkezdtem barátkozni. És amikor padtársak lettünk.....
Hát, a neve Attila, és ő az osztály hülyéje
Teljesen más az ízlése mint nekem, mint zene, mint más terén. Viszont ha valami gondom van, mindig meghallgat és megvigasztal.
Ő volt az első, akivel az új sulimban is elkezdtem barátkozni. És amikor padtársak lettünk.....
2015. július 02. 13:52
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Sötétszőke hajú, kékszemű, balkezes, 17 éves lány vagyok, a vízöntő jegyében
Sötétszőke hajú, kékszemű, balkezes, 17 éves lány vagyok, a vízöntő jegyében
2015. július 02. 15:01
1 nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Imádom a divatot. Nagyon csajos stílusom van. Imádom az állatokat, legfőkébb a kutyákat. Szeretek olvasni, jelenleg ezt a blogot olvasom.
Imádom a divatot. Nagyon csajos stílusom van. Imádom az állatokat, legfőkébb a kutyákat. Szeretek olvasni, jelenleg ezt a blogot olvasom.
2015. július 02. 17:43
Idézet
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
bszki, sör, naaaazooolilégyszii
igen az utolsó egy szónak számít
2015. július 03. 00:03
Idézet
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
nincs, engem semmilyen sport sem érdekel. lol
1 felhasználónak tetszik:
blackcoffee
2015. július 03. 08:54
|
|
|
Lemaradtam, így kettesével csinálom meg a mostanit.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Újságíró vagy esetleg színésznő.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Voltam: Merlin.
Vagyok: Hát nincs nagyon ilyen.. esetleg talán Pretty Little Liars.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Újságíró vagy esetleg színésznő.
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Voltam: Merlin.
Vagyok: Hát nincs nagyon ilyen.. esetleg talán Pretty Little Liars.
2015. július 03. 19:45
Nincs kedvenc idézetem.
Nincs kedvenc idézetem.
2015. július 03. 23:59
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
3. nap: Írd le a napodat.
Reggel nyolckor keltettek, hogy öltözzek, megyünk beiratkozni a szóbelire, de mivel csak 5 órát aludtam és csak egy aláírásért kellett volna bemennem, szignóztam itthon a jelentkezési lapot és visszafeküdtem aludni. Dél körül ébredtem, kettő körül kikászálódtam az ágyból, majd megetettem a halamat. Befejeztem a 9. évadot a CSI: Miami-ból és elkezdtem az utolsó, tizediket, amit még ma este be is fogok fejezni. Kilenc körül kimentem rózsákat metszeni, játszottam a kutyákkal, utána meg végigolvastam az elkezdett könyvet.
S, mivel már másnap van, leírom a következőt is.
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
1. Számítógép
2. Internet
3. Telefon
4. Áram
5. Napfény
6. Könyv, olvasás
Huh, ez azért szomorú.... Mármint az első négy...
Reggel nyolckor keltettek, hogy öltözzek, megyünk beiratkozni a szóbelire, de mivel csak 5 órát aludtam és csak egy aláírásért kellett volna bemennem, szignóztam itthon a jelentkezési lapot és visszafeküdtem aludni. Dél körül ébredtem, kettő körül kikászálódtam az ágyból, majd megetettem a halamat. Befejeztem a 9. évadot a CSI: Miami-ból és elkezdtem az utolsó, tizediket, amit még ma este be is fogok fejezni. Kilenc körül kimentem rózsákat metszeni, játszottam a kutyákkal, utána meg végigolvastam az elkezdett könyvet.
S, mivel már másnap van, leírom a következőt is.
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
1. Számítógép
2. Internet
3. Telefon
4. Áram
5. Napfény
6. Könyv, olvasás
Huh, ez azért szomorú.... Mármint az első négy...
2015. július 04. 09:31
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
1. Köszi
2. Kifelé
3. Gyere!
1. Köszi
2. Kifelé
3. Gyere!
2015. július 04. 11:38
Idézet
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
1. Hihetetlenül pesszimista vagyok és még önmagamban sem tudok hinni.
2. Néha úgy érzem, hiába építettem fel egy csomó mindent idáig, minden összeomlott, én pedig csak kapálózom és próbálok nem megfulladni a saját problémáimban.
3. Szeretném kitörölni az életem egyik időszakát.
2015. július 04. 15:56
Augusztusig nem leszek, szóval befejezem most
12. nap: Kedvenc focicsapatod.: Manchester United
13. nap: Három vallomás, választásod szerint. :
1. Nem szeretem magam, mindegy hogy külsőről, vagy belsőről van szó.
2. Féltékeny vagyok a tesómra, mert ő több szeretetet kap, mint én ( véleményem szerint)
3. Megvertek egyszer az iskolában, de nem szóltam senkinek, nehogy az illető bajba kerülljön.
14. nap: Terveim a jövőre nézve.: Tanárszakon továbbtanulni, családot alapítani.
15. nap: Álompasid / csajod.: Niall Horan
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?: Valszeg a családommal lennék.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?: Tanár
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.: Nekem nincs/ volt ilyen.
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.: 1. Csoki
2. Zene
3. Szünet
4. Olvasás
5. Gépezés
6. Kaja
7. Napsütés
8. Nyár ( de nem a 38 fokos)
9. Jégkrém
10. Van fedél a fejem alatt, nem vagyok hajléktalan.
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?: Az anyukám. Látni, hogy este hazajön, hullafáradtan a kórházból, és van ereje még velünk is foglalkozni. Lehet, hogy ezt néhány ember nem fogja érteni, hogy ezért van rám hatással, de nem érdekel.
21. nap: Öntsd ki a szíved!: elegem van abból, hogy folyton mindenki csicskáztat. Mondják, hogy fogyjam le, 4 napja koplalok, nem eszek mást, csak almát, de ezt ők nem veszik észre. Elegem van abból, hogy gyerek vagyok, és beleélem magam olyanba, ami valszeg soha nem fog teljesülni. Azt mondják nem miattam vetélődött el az egyik ikertesóm 7 éves koromban, de tudom, hogy az én hibám, és r.hadtul furdall a lelkiismeret.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.: beleállt a roller nyele a mellkasomba.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek. :tudom, hogy soha nem ismertél, és miattam haltál meg. Hidd el, én nem akartam. Szeretlek téged,mégha nem is láttalak sohasem. De jobb így, mintha a születésed után haltál volna meg. Ez neked is jobb, legalább nem szenvedttél. Szeretlek, hugi.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben: 1. Milyen lenne az életem, ha élne?
2. Vajon most rám gondol?
3. Mi vagyok én, csicska?!?
4. Egyszer úgyis eljönnek ide is.
5. És miatta nem tudok menni sehova.
6. És igen, ő a tesóm.
7. Mit gondolnak rólam az emberek?
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?: egyszerű és lenyűgöző.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?: amikor megkérdezik, hogy mi a helyzet a fiúkkal...
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?: ápoló a melkas sebészeten
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?: igen. Szerintem ez a sorsodtól is függ. Ha úgy akarja a sors, akkor szerelem lesz első látásra.
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.: 1. Az illető ne legyen bunkó.
2. Ne halmozzon el virággal es csokival.
3. Legyen vicces és kedves.
4. Vigyen el néha olyan helyre, ahol csak ketten vagyunk és tudunk beszélgetni.
12. nap: Kedvenc focicsapatod.: Manchester United
13. nap: Három vallomás, választásod szerint. :
1. Nem szeretem magam, mindegy hogy külsőről, vagy belsőről van szó.
2. Féltékeny vagyok a tesómra, mert ő több szeretetet kap, mint én ( véleményem szerint)
3. Megvertek egyszer az iskolában, de nem szóltam senkinek, nehogy az illető bajba kerülljön.
14. nap: Terveim a jövőre nézve.: Tanárszakon továbbtanulni, családot alapítani.
15. nap: Álompasid / csajod.: Niall Horan
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?: Valszeg a családommal lennék.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?: Tanár
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.: Nekem nincs/ volt ilyen.
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.: 1. Csoki
2. Zene
3. Szünet
4. Olvasás
5. Gépezés
6. Kaja
7. Napsütés
8. Nyár ( de nem a 38 fokos)
9. Jégkrém
10. Van fedél a fejem alatt, nem vagyok hajléktalan.
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?: Az anyukám. Látni, hogy este hazajön, hullafáradtan a kórházból, és van ereje még velünk is foglalkozni. Lehet, hogy ezt néhány ember nem fogja érteni, hogy ezért van rám hatással, de nem érdekel.
21. nap: Öntsd ki a szíved!: elegem van abból, hogy folyton mindenki csicskáztat. Mondják, hogy fogyjam le, 4 napja koplalok, nem eszek mást, csak almát, de ezt ők nem veszik észre. Elegem van abból, hogy gyerek vagyok, és beleélem magam olyanba, ami valszeg soha nem fog teljesülni. Azt mondják nem miattam vetélődött el az egyik ikertesóm 7 éves koromban, de tudom, hogy az én hibám, és r.hadtul furdall a lelkiismeret.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.: beleállt a roller nyele a mellkasomba.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek. :tudom, hogy soha nem ismertél, és miattam haltál meg. Hidd el, én nem akartam. Szeretlek téged,mégha nem is láttalak sohasem. De jobb így, mintha a születésed után haltál volna meg. Ez neked is jobb, legalább nem szenvedttél. Szeretlek, hugi.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben: 1. Milyen lenne az életem, ha élne?
2. Vajon most rám gondol?
3. Mi vagyok én, csicska?!?
4. Egyszer úgyis eljönnek ide is.
5. És miatta nem tudok menni sehova.
6. És igen, ő a tesóm.
7. Mit gondolnak rólam az emberek?
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?: egyszerű és lenyűgöző.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?: amikor megkérdezik, hogy mi a helyzet a fiúkkal...
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?: ápoló a melkas sebészeten
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?: igen. Szerintem ez a sorsodtól is függ. Ha úgy akarja a sors, akkor szerelem lesz első látásra.
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.: 1. Az illető ne legyen bunkó.
2. Ne halmozzon el virággal es csokival.
3. Legyen vicces és kedves.
4. Vigyen el néha olyan helyre, ahol csak ketten vagyunk és tudunk beszélgetni.
2015. július 04. 16:59
|
|
|
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
1. Csokoládé
2. Vaníliás cuccok
3. Macskák
4. Könyvek
5. Sorozatok
6. Karácsony
7. Nyár
8. Virágok & Növények
9. Sütés / Főzés
10. Vasalás (lehet szokatlan de tényleg. imádok vasalni)
1. Csokoládé
2. Vaníliás cuccok
3. Macskák
4. Könyvek
5. Sorozatok
6. Karácsony
7. Nyár
8. Virágok & Növények
9. Sütés / Főzés
10. Vasalás (lehet szokatlan de tényleg. imádok vasalni)
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.