20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Anyukám. Mást nem igen tudok ideírni. C:
29 napos kihívás
2015. július 05. 09:05
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
2015. július 07. 01:01
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Körülbelül 4 éve nem volt olyan alkalom, hogy ne olvastam volna valamilyen könyvet. Ha nem volt itthon olyan könyv, amit még nem vettem a kezembe, újrakezdtem egy régebbi kötetet.
Kedvenceim a Vörös Pöttyös könyvek, de szeretem Meg Cabot, Nicholas Sparks, John Green, J.R.R. Tolkien és Leiner Laura műveit is.
Körülbelül 4 éve nem volt olyan alkalom, hogy ne olvastam volna valamilyen könyvet. Ha nem volt itthon olyan könyv, amit még nem vettem a kezembe, újrakezdtem egy régebbi kötetet.
Kedvenceim a Vörös Pöttyös könyvek, de szeretem Meg Cabot, Nicholas Sparks, John Green, J.R.R. Tolkien és Leiner Laura műveit is.
2015. július 08. 00:16
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 19002 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1. Nem is tudod mennyire bánt, hogy néha nem úgy viselkedem veled, nem úgy szólok hozzád, ahogy megérdemelnéd.
2. Néha azt kívánom, hogy újra együtt legyetek apuval.
3. Félek.
4. Ti vagytok a legfontosabb emberek az életemben, akkor is, ha nem mindig mutatom ki ezt.
1. Nem is tudod mennyire bánt, hogy néha nem úgy viselkedem veled, nem úgy szólok hozzád, ahogy megérdemelnéd.
2. Néha azt kívánom, hogy újra együtt legyetek apuval.
3. Félek.
4. Ti vagytok a legfontosabb emberek az életemben, akkor is, ha nem mindig mutatom ki ezt.
2015. július 09. 20:57
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
2 legjobb barátnőm van, szóval most két embert fogok bemutatni.
I. Az általános iskola első tanítási napján találkoztunk, ám nem lettünk egyből barátok. Nekem akkor volt egy másik legjobb barátnőm, akivel óvodában találkoztunk, így én inkább vele foglalkoztam. Ahogy teltek az évek egyre jobb barátnők lettünk, ma már ott tartok, hogy bármit megoszthatok vele, tudom, hogy nem fogja továbbadni. Külsőleg több, mint 180 centi, göndör haja és barna szeme van. Kedves, aranyos és okos, néha kicsit stréber és régimódi, különbözünk is elég sok mindenben, de attól még nagyon szeretem.
II. A középiskola első tanítási napján találkoztunk, mikor is leültem mellé. Sokat beszélgettünk, rengeteg közös érdeklődési körünk van, és mindent meg lehet vele beszélni. Szeptemberben lesz 3 éve, hogy ismerem, de én ezt sokkal többnek érzem. Külsőleg körülbelül 152 centi, hosszú barna haja és szeme van, szemüveges. Imádja a lovakat, kedves, aranyos és okos. Nagyon szeretem.
2 legjobb barátnőm van, szóval most két embert fogok bemutatni.
I. Az általános iskola első tanítási napján találkoztunk, ám nem lettünk egyből barátok. Nekem akkor volt egy másik legjobb barátnőm, akivel óvodában találkoztunk, így én inkább vele foglalkoztam. Ahogy teltek az évek egyre jobb barátnők lettünk, ma már ott tartok, hogy bármit megoszthatok vele, tudom, hogy nem fogja továbbadni. Külsőleg több, mint 180 centi, göndör haja és barna szeme van. Kedves, aranyos és okos, néha kicsit stréber és régimódi, különbözünk is elég sok mindenben, de attól még nagyon szeretem.
II. A középiskola első tanítási napján találkoztunk, mikor is leültem mellé. Sokat beszélgettünk, rengeteg közös érdeklődési körünk van, és mindent meg lehet vele beszélni. Szeptemberben lesz 3 éve, hogy ismerem, de én ezt sokkal többnek érzem. Külsőleg körülbelül 152 centi, hosszú barna haja és szeme van, szemüveges. Imádja a lovakat, kedves, aranyos és okos. Nagyon szeretem.
2015. július 11. 13:56
Idézet
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
szeretném beindítani a zenei karrierem. hosszú, nagyon hosszú évek óta álmodozom zenekarosdiról, de úgyse lesz belőle semmi.
Idézet
15. nap: Álompasid / csajod.
öm, passz.
Idézet
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
felkeresnék néhány együttest, akik rengeteg inspirációt nyújtottak az életemben, akik miatt mindig érdemes volt leporolni magam. szóval odamennék hozzájuk sírni, és megmondanám nekik, hogy köszcsi mindent.
Idézet
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
zenész. lehet röhögni, csak nyugodtan
Idézet
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
nincs. nem pazarlom az időmet ilyenekre, valamiért nem kötnek le.
Idézet
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
1. gyönyörű gitárjáték. el tudok ájulni tőle.
2. zene.
3. régi dolgok között turkálni, és mindenféle szrtól elalélni, hogy "ez de zsíííír".
4. kék szemek. igen, komolyan.
5. a könyvek jellegzetes illata.
6. lemezboltok.
7. a kazettáim. egy csomó albumot kaptam kazin, je.
8. a '80-as évekből származó holmik.
9. koncertek.
10. az összetartás a fajtársaim között. (jobb esetben, ugyanis láttam sajnos már rivalizálást is)
Idézet
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
*gondolkodik*
hm. talán James Hetfield. fiatalon borzalmas tragédiák érték, de őt ezek sem tántoríthatták el attól, hogy azt csinálja, amit szeret. elért mindent, amiről egy zenész álmodhat. voltak sötét időszakai, ő mégis mindig beintett, és tette a dolgát. egy zenei zseni, minden szempontból inspiráló.
2015. július 12. 23:13
Idézet
21. nap: Öntsd ki a szíved!
annyira elegem van. semmi nem jön össze. valaki mindig megelőz a cél előtt. bármit tehetek, örök második leszek, rosszabb esetben pedig lecsúszom az utolsó helyre. meg ez a francos magány. mindenki messze van, én meg bebeszélek magamnak fszságokat, és kéne valaki, akinek van válla, de nekik csak interneten sírhatok, az meg nem valami jó. a szüleimet ilyenekkel nem akarom szekálni, ahogy a barátnőimet sem, kettejüknek most halt meg az édesapja (testvérek), nem akarom rontani a helyzetüket, a legjobb barátnőm pedig nem olyan, mint én - ha panaszkodnak neki, nem tudja leporolni magáról a sérelmeket. amíg engem nem viselnek meg mások gondjai, de még így is át tudom érezni a helyzetüket, addig őt bántják az ilyen dolgok. ráadásul egy kis váltás sem ártana egy bizonyos területen, de már nincs sok hátra...
2015. július 13. 20:06
Idézet
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
2009 májusában elhunyt a nagypapám. nagyon szerettem, hihetetlenül ragaszkodtam hozzá, fiatal volt, de egy örökletes betegség és a makacssága véget vetettek az életének. igencsak kislány voltam még, de megviseltek a történtek - ha a régi házához megyünk, a mai napig azt várom, hogy jöjjön kinyitni a kaput, ugyanakkor tudom, hogy... többet nem látom.
2015. július 14. 00:55
Idézet
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
kedves Szisza.
igazán örülnék, ha egyszer megerőltetnéd magad, és még aznap visszaírnál, nem kéne heteket várnom, mire lepötyögöd a háromszavas, "oké jó az"-kaliberű válaszod, ugyanis ez őrjítő. én bezzeg sosem késem. tudom, hogy nincs programod, mert a lélegzetvétel is a nehezedre esik, annyira lusta vagy. görény. csináld csak, de akkor mától az új besztfrendem az anonim punk a vasútállomásról, akivel olyan cuksin összenéztünk. hahh.
2015. július 14. 18:35
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
1. Egy kicsit félek a jövőtől.
2. Meg attól, hogy még mindig szerelmes vagyok Belé, persze ezt senkinek nem mondanám el.
3. Igen, tudom, hogy többet kéne tanulnom. Igen, szeretnék többet tanulni szeptembertől. De nem fogok. Mert kics*szett lusta vagyok.
Augusztus 14-én elbattyogok a szóbelimre. Ha minden jól megy 2 éven belül ugyanezt megcsinálom csak német nyelven. A főiskola most kétesélyes, egyáltalán nem biztos, hogy megyek. Az alatt a négy év alatt simán megkeresem az árát, az én szakmámmal és nyelvtudásommal elvileg ez menni fog, persze nem itthon. Szeretnék kiköltözni Angliába vagy az USA-ba, ha előbbi jönne össze, egy évet mindenképpen szeretnék kinn tölteni Amerikában. Szeretnék világot látni, szeretnék egy szép családot és egy szerető férjet, akitől, ha lehet ne kelljen elválnom.
Ja, igen. Szeretném látni élőben Randy Orton-t, kérni Tőle egy autogrammot meg megkérni, hogy vegyen el feleségül.
1. Egy kicsit félek a jövőtől.
2. Meg attól, hogy még mindig szerelmes vagyok Belé, persze ezt senkinek nem mondanám el.
3. Igen, tudom, hogy többet kéne tanulnom. Igen, szeretnék többet tanulni szeptembertől. De nem fogok. Mert kics*szett lusta vagyok.
Augusztus 14-én elbattyogok a szóbelimre. Ha minden jól megy 2 éven belül ugyanezt megcsinálom csak német nyelven. A főiskola most kétesélyes, egyáltalán nem biztos, hogy megyek. Az alatt a négy év alatt simán megkeresem az árát, az én szakmámmal és nyelvtudásommal elvileg ez menni fog, persze nem itthon. Szeretnék kiköltözni Angliába vagy az USA-ba, ha előbbi jönne össze, egy évet mindenképpen szeretnék kinn tölteni Amerikában. Szeretnék világot látni, szeretnék egy szép családot és egy szerető férjet, akitől, ha lehet ne kelljen elválnom.
Ja, igen. Szeretném látni élőben Randy Orton-t, kérni Tőle egy autogrammot meg megkérni, hogy vegyen el feleségül.
2015. július 15. 00:22
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
15. nap: Álompasid / csajod.
Egy Randy Orton, Chris Evans, Chris Hemsworth, Ryan Gosling és Tom Hiddleston kombináció.
Komolyra fordítva a szót: Legyen kedves, romantikus, okos, őszinte, aranyos és vicces. Ne legyenek a barátai fontosabbak, mint én, de ne legyen folyton a nyakamon. Ne járjon minden hétvégén inni, vagy ha mégis, legalább ne rúgjon be. Lehessen rá számítani és ne én hordjam a nadrágot a kapcsolatban.
Külsőben pedig a leglényegesebb dolog, hogy legyen magasabb, mint én.
Egy Randy Orton, Chris Evans, Chris Hemsworth, Ryan Gosling és Tom Hiddleston kombináció.
Komolyra fordítva a szót: Legyen kedves, romantikus, okos, őszinte, aranyos és vicces. Ne legyenek a barátai fontosabbak, mint én, de ne legyen folyton a nyakamon. Ne járjon minden hétvégén inni, vagy ha mégis, legalább ne rúgjon be. Lehessen rá számítani és ne én hordjam a nadrágot a kapcsolatban.
Külsőben pedig a leglényegesebb dolog, hogy legyen magasabb, mint én.
2015. július 16. 00:00
Idézet
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
1. írj már vissza.
2. miért nem megy?
3. majdnem sikerült. majdnem.
4. hol a fejhallgatóm?
5. elhagytam a pengetőm.
6. hagyjatok már.
7. hiányzik.
2015. július 16. 00:29
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
A családommal lennék.
Egy másik univerzumban megkeresném Randy Orton-t.
A családommal lennék.
Egy másik univerzumban megkeresném Randy Orton-t.
2015. július 16. 10:48
Idézet
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
egyszerű, de lenyűgöző személyiségű.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: