13. nap: Három vallomás, választásod szerint
- Kevesebbnek tartom magam másoknál
- Lámpa lázas vagyok
- Senki sem tud rólam, mindent
29 napos kihívás
2015. augusztus 20. 10:05
|
|
Dorina0202visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 324 Csatolások: 40 Azonosító: 241258 offline
|
2015. augusztus 22. 13:51
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz
1. Zene
2. Könyvek
3. Macska
4. Csokoládé
5. Hollywood Hírügynökség / Videómánia
6. Biciklizés / deszkázás
7. Random videók a kedvenceimről
8. Ébredés utáni fetrengés
9. Az alvókanalam
10. Egy új füles
1. Zene
2. Könyvek
3. Macska
4. Csokoládé
5. Hollywood Hírügynökség / Videómánia
6. Biciklizés / deszkázás
7. Random videók a kedvenceimről
8. Ébredés utáni fetrengés
9. Az alvókanalam
10. Egy új füles
2015. augusztus 23. 11:14
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Ez nehéz kérdés, amire még nem is tudhatnék válaszolni, minthogy kamaszkoromnak is éppcsak elejében járok, de Cseh Tamást és a Nightwisht mondanám.
Cseh Tamást 4-8 éves korom környékén hallgattam és nagyon szerettem, hozzátartozott az iskolaévekbeli otthon maradásokhoz, amikor beteg voltam. Fantasztikus előadóművésznek tartom és zseniálisak a szövegei. Nemrég újra elkezdtem őt hallgatni és visszatért minden, amit szerettem.
A Nightwish egy jelenleg tartó folyamat. Úgy másfél éve ismertem meg őket és lenyűgözött a számaik hangulata és szövegviláguk egyedi világa. Ez főleg Tuomas Holopainen érdeme, de az együttes tagja mind kiváló zenészek és művészek, ahogy az énekesek is mindig tökéletesen keltették életre a számokat.
Ez nehéz kérdés, amire még nem is tudhatnék válaszolni, minthogy kamaszkoromnak is éppcsak elejében járok, de Cseh Tamást és a Nightwisht mondanám.
Cseh Tamást 4-8 éves korom környékén hallgattam és nagyon szerettem, hozzátartozott az iskolaévekbeli otthon maradásokhoz, amikor beteg voltam. Fantasztikus előadóművésznek tartom és zseniálisak a szövegei. Nemrég újra elkezdtem őt hallgatni és visszatért minden, amit szerettem.
A Nightwish egy jelenleg tartó folyamat. Úgy másfél éve ismertem meg őket és lenyűgözött a számaik hangulata és szövegviláguk egyedi világa. Ez főleg Tuomas Holopainen érdeme, de az együttes tagja mind kiváló zenészek és művészek, ahogy az énekesek is mindig tökéletesen keltették életre a számokat.
2015. augusztus 23. 12:25
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Az én becses, igazi nevem Szabó Daniella, egy kisvárosban születtem, amit Székesfehérvárnak hívnak. Jövő február 14-én töltöm be a 18. életévemet, és már most megvagyok picit riadva, hogy milyen is pontosan az a "nagybetűs" élet. Szabadidőmben szeretek videót szerkeszteni, cikket írni, olvasni, kutyázni, futni és sétálni. Szőke a hajam, kosarazom, a szemem kék. Utálom a nagyképű és kétszínű embereket, az előítéleteket. Példaképemnek Harry Stylest tartom, de Florencia Bertottit is nagyon szeretem. Azt hiszem röviden ennyi.
Az én becses, igazi nevem Szabó Daniella, egy kisvárosban születtem, amit Székesfehérvárnak hívnak. Jövő február 14-én töltöm be a 18. életévemet, és már most megvagyok picit riadva, hogy milyen is pontosan az a "nagybetűs" élet. Szabadidőmben szeretek videót szerkeszteni, cikket írni, olvasni, kutyázni, futni és sétálni. Szőke a hajam, kosarazom, a szemem kék. Utálom a nagyképű és kétszínű embereket, az előítéleteket. Példaképemnek Harry Stylest tartom, de Florencia Bertottit is nagyon szeretem. Azt hiszem röviden ennyi.
2015. augusztus 24. 11:37
|
|
Pocok2001freestyler |
|
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Nemakarokiskolábamennihegedűvizsgaszolfézsvizsgapetiomglatinmatekvizsgamagyarvizsgatörivizsgapálinkólolnemakaromhogyapámhazajöjjön
nemakarokhegedűóráramennimegkénecsinálniegycsomómindentholatornagatyámnightwishnightwishjócuccaimvannakjóvolnaiskolábamenni
csaknelennematekcsakmateknelenneperajajnepetiawwhetikétszolfézsnemakarokbemennitáncraelköszönniúgyseérdekelsenkit
nemtudommitmondjakeheheedeaztánnemkelljárniyaaymegkénecsinálniabiciklimetkarácsonytakaroknemiskolátkezdéselőtt
kétszerisbekellmennemmiértnemakarokháthatalálkozomvalakiveltejóégnemsemmitnemhegedültemanyáron
viszlátinternetstarityfacebookyoutubeszórakozásátaldtéjszkáklebzselésráérmégezésnightwishnightwishbocicanemakarom!!!
...ööö röviden ennyi
Nemakarokiskolábamennihegedűvizsgaszolfézsvizsgapetiomglatinmatekvizsgamagyarvizsgatörivizsgapálinkólolnemakaromhogyapámhazajöjjön
nemakarokhegedűóráramennimegkénecsinálniegycsomómindentholatornagatyámnightwishnightwishjócuccaimvannakjóvolnaiskolábamenni
csaknelennematekcsakmateknelenneperajajnepetiawwhetikétszolfézsnemakarokbemennitáncraelköszönniúgyseérdekelsenkit
nemtudommitmondjakeheheedeaztánnemkelljárniyaaymegkénecsinálniabiciklimetkarácsonytakaroknemiskolátkezdéselőtt
kétszerisbekellmennemmiértnemakarokháthatalálkozomvalakiveltejóégnemsemmitnemhegedültemanyáron
viszlátinternetstarityfacebookyoutubeszórakozásátaldtéjszkáklebzselésráérmégezésnightwishnightwishbocicanemakarom!!!
...ööö röviden ennyi
2015. augusztus 25. 11:02
|
|
Pocok2001freestyler |
|
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled
Passz. Sok rossz dolog történt, de egyik sem volt világrengető vagy átvészelhetetlen.
Talán az, hogy egy nagyszülőm sem él. Mármint ismertem őket, csak 3 közülük hamar meghalt, a negyedik meg....hát ő nem volt teljesen oké, miután a nagymama meghalt. De megszoktam a hiányukat, jobban, mint azt, hogy élnek, szóval...
Passz. Sok rossz dolog történt, de egyik sem volt világrengető vagy átvészelhetetlen.
Talán az, hogy egy nagyszülőm sem él. Mármint ismertem őket, csak 3 közülük hamar meghalt, a negyedik meg....hát ő nem volt teljesen oké, miután a nagymama meghalt. De megszoktam a hiányukat, jobban, mint azt, hogy élnek, szóval...
2015. augusztus 26. 10:06
|
|
Pocok2001freestyler |
|
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Fú, hát most nem fogok nekiállni levelet írni, ez amúgy is szerintem egy kicsit személyesebb dolog kell hogy legyen
Bár van pár ötlet... :3
Fú, hát most nem fogok nekiállni levelet írni, ez amúgy is szerintem egy kicsit személyesebb dolog kell hogy legyen
2015. augusztus 27. 10:52
|
|
Pocok2001freestyler |
|
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben
1. Dolgok a Super Juniorral kapcsolatban (Siwon :3)
2. Dolgok a Nightwishsal kapcsolatban
3. Iskola
4. Mi történne, ha öngyilkos lennék
5. Miért van itthon a bátyám / apám
6. Szomjas vagyok
7. Meg kéne csinálnom valamit
1. Dolgok a Super Juniorral kapcsolatban (Siwon :3)
2. Dolgok a Nightwishsal kapcsolatban
3. Iskola
4. Mi történne, ha öngyilkos lennék
5. Miért van itthon a bátyám / apám
6. Szomjas vagyok
7. Meg kéne csinálnom valamit
2015. augusztus 28. 13:59
|
|
Pocok2001freestyler |
|
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
A hírességnek semmi köze ehhez, ha valakit kedvelek, az nem azért teszem, mert több a pénze...
A hírességnek semmi köze ehhez, ha valakit kedvelek, az nem azért teszem, mert több a pénze...
2015. augusztus 29. 20:17
|
|
Pocok2001freestyler |
|
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Pozitívan zavarban érzem magam, ha: előreengednek az ajtóban vagy az úttesten, vagy ilyesmi, ha bókolnak, ha egyetértenek velem, ha megkérdezik, hogy mi újság, ha rámmosolyognak / rámköszönnek [ismerősök], vagy mostanában inkább rámírnak facebookon
Negatívan zavarban érzem magam, ha: megdöntik az elméletem, ha nem tudom, hogy egy felnőttet tegezzek vagy magázzak, ha nem tudok valamit, ha öreg bácsik bókolnak [nembírom]
Pozitívan zavarban érzem magam, ha: előreengednek az ajtóban vagy az úttesten, vagy ilyesmi, ha bókolnak, ha egyetértenek velem, ha megkérdezik, hogy mi újság, ha rámmosolyognak / rámköszönnek [ismerősök], vagy mostanában inkább rámírnak facebookon
Negatívan zavarban érzem magam, ha: megdöntik az elméletem, ha nem tudom, hogy egy felnőttet tegezzek vagy magázzak, ha nem tudok valamit, ha öreg bácsik bókolnak [nembírom]
2015. augusztus 31. 10:57
|
|
Pocok2001freestyler |
|
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Metróvezető és sztár
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Nem igazán. Úgy értem tetszhet valakinek a külseje [nem mondom, szokott is
], de vannak azért fontosabb dolgok is. Hogy szeretsz valakit vagy tetszik valaki - ezek különböző dolgok.
Metróvezető és sztár
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Nem igazán. Úgy értem tetszhet valakinek a külseje [nem mondom, szokott is
2015. szeptember 01. 13:48
|
|
Pocok2001freestyler |
|
És wao, befejeztem:
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved
1. Udvariasság
2. Humor
3. Törödés, figyelmesség
4. Jó kinézet, mondjuk rocker [azért valljuk be, ez számít
]
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved
1. Udvariasság
2. Humor
3. Törödés, figyelmesség
4. Jó kinézet, mondjuk rocker [azért valljuk be, ez számít
2015. szeptember 03. 20:33
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
az igazi nevem Zsuzsanna, de általában Suzie-nak hívnak a német nyelvi sulim miatt. 17 éves vagyok és egy isten háta mögötti fura helyen lakom a román-szerb határ közelében úgy 3,5 órára Budapesttől. szőke hajam van és kék szemem, 166 cm vagyok és világos bőrű. szeretem a cicákat, nekem is van egy. csendes vagyok, utálom a nyüsgést. lusta vagyok, a végsőkig halogatok mindent, de erős 4-es tanuló. nagyon szeretek vásárolni és nagy szerelmem még a telefonom is.
az igazi nevem Zsuzsanna, de általában Suzie-nak hívnak a német nyelvi sulim miatt. 17 éves vagyok és egy isten háta mögötti fura helyen lakom a román-szerb határ közelében úgy 3,5 órára Budapesttől. szőke hajam van és kék szemem, 166 cm vagyok és világos bőrű. szeretem a cicákat, nekem is van egy. csendes vagyok, utálom a nyüsgést. lusta vagyok, a végsőkig halogatok mindent, de erős 4-es tanuló. nagyon szeretek vásárolni és nagy szerelmem még a telefonom is.
2015. szeptember 04. 19:20
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
macskák
rózsaszín
zene
színes szem
alvás
félénkség
kedvesség
fiúkon beletúrható haj furfurval
kaja
eső és szél
beképzeltség
csacsogós, túl sokat beszélő emberek
bunkóság
korán kelés
iskola
a tantárgyak nagy része
ha fáj valamim
hagyma
fogyókúra
sportok
macskák
rózsaszín
zene
színes szem
alvás
félénkség
kedvesség
fiúkon beletúrható haj furfurval
kaja
eső és szél
beképzeltség
csacsogós, túl sokat beszélő emberek
bunkóság
korán kelés
iskola
a tantárgyak nagy része
ha fáj valamim
hagyma
fogyókúra
sportok
2015. szeptember 05. 13:17
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
3. nap: Írd le a napodat.
a mai napom pont nem valami érdekes, meg ugye hétvégén jobb esetben egész nap az ágyban föglik az ember...felkeltem 12 előtt pár perccel mert mama szólt, hogy kész a kaja. kitöltöttem a szülői kérdőivet meg egy rakat sz.rt amit nem nekem kéne, de mindig én csinálom. végig elrontottam a diáknaplómon a fátumozást így most azon gondolkozom, mit tegyek vele...játsszottam a superstar sm-mel, még most is játsszok, mert tupla RP jár és én a suli miatt nem tudtam kihasználni -.- esik az eső. fáj a vállam meg az alkarom a táska cipelésétől. ma még majd drámát fogok nézni meg befejezem a téén wolfot. és ennyi.
a mai napom pont nem valami érdekes, meg ugye hétvégén jobb esetben egész nap az ágyban föglik az ember...felkeltem 12 előtt pár perccel mert mama szólt, hogy kész a kaja. kitöltöttem a szülői kérdőivet meg egy rakat sz.rt amit nem nekem kéne, de mindig én csinálom. végig elrontottam a diáknaplómon a fátumozást így most azon gondolkozom, mit tegyek vele...játsszottam a superstar sm-mel, még most is játsszok, mert tupla RP jár és én a suli miatt nem tudtam kihasználni -.- esik az eső. fáj a vállam meg az alkarom a táska cipelésétől. ma még majd drámát fogok nézni meg befejezem a téén wolfot. és ennyi.
2015. szeptember 07. 20:58
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
telefonom
macskám
szeretteim
kaja-pia
naptej
hajvasaló
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Dél-Koreában úgy mindent
London
Las Vegas
Északi-sark
Japán
telefonom
macskám
szeretteim
kaja-pia
naptej
hajvasaló
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Dél-Koreában úgy mindent
London
Las Vegas
Északi-sark
Japán
2015. szeptember 10. 21:05
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
ha olyan ember szenved, akit nagyon kedvelek - ami ritkaságba megy - és képtelen vagyok neki segíteni valami miatt
mikor belegondolok, hogy a nagyszüleim idősek már, pedig rólam ők gondoskodnak és pótolhatatlanok
halott régi háziállataim
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
igen szoktam, nincs konkrét kedvenc könyvem
Éhezők viadala
Trónok harca
Katie Cat
Mielőtt elmegyek
Szépek-csúfok-különlegesek
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek
1.bárcsak találkozhatnánk egyszer, te vagy a mindenem
2.a másik felemnek tekintelek/tettelek, mégha már el is felejtettél, nagyon hiányzol és sajnálom, hogy már nem beszélgetünk
3.remélem, még sokáig velem leszel
4.nem kedvellek annyira, mint hiszed és nem fogom hagyni, hogy kihasználj
ha olyan ember szenved, akit nagyon kedvelek - ami ritkaságba megy - és képtelen vagyok neki segíteni valami miatt
mikor belegondolok, hogy a nagyszüleim idősek már, pedig rólam ők gondoskodnak és pótolhatatlanok
halott régi háziállataim
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
igen szoktam, nincs konkrét kedvenc könyvem
Éhezők viadala
Trónok harca
Katie Cat
Mielőtt elmegyek
Szépek-csúfok-különlegesek
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek
1.bárcsak találkozhatnánk egyszer, te vagy a mindenem
2.a másik felemnek tekintelek/tettelek, mégha már el is felejtettél, nagyon hiányzol és sajnálom, hogy már nem beszélgetünk
3.remélem, még sokáig velem leszel
4.nem kedvellek annyira, mint hiszed és nem fogom hagyni, hogy kihasználj
2015. szeptember 12. 19:06
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
nincs legjobb barátom
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
"Az emberek kést fognak döfni a hátadba, majd megkérdezni, miért vérzel."
nincs legjobb barátom
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
"Az emberek kést fognak döfni a hátadba, majd megkérdezni, miért vérzel."
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: