7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Szeretem a vicces és a kalandos könyveket.Most a 39 julcs című könvyet olvasom.A kedvenceim pdig az össze része a Diary Of A Wimpy Kid-nek.
29 napos kihívás
2016. április 11. 22:53
2016. április 12. 11:39
|
|
Marhsmallooowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 349 Csatolások: 31 Azonosító: 250996 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Rengeteget tudok beszélni, rettenetesen pozitív vagyok, idétlen beceneveim vannak (Puszedli; Pisztácia; Pezz; Pet), megőrülök a 5sos-ért és az 1D-ért, imádok koncertekre járni és megbolondulok a divatért.
Rengeteget tudok beszélni, rettenetesen pozitív vagyok, idétlen beceneveim vannak (Puszedli; Pisztácia; Pezz; Pet), megőrülök a 5sos-ért és az 1D-ért, imádok koncertekre járni és megbolondulok a divatért.
2016. április 12. 13:38
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
- zene
- fülhallgatóm
Ezen kívül pedig most nem jut eszembe értelmesebb dolog a levegő, víz, belső szerveim, és hasonló kaliberű dolgokon kívül. Valószínűleg akkor venném észre, mennyire fontos része valami az életemnek, ha egy rövid időre is, de elveszíteném.
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
- Amsterdam
- Írország
- Amerika
- Japán
- Anglia
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Ha valami sorozatnak, filmsorozatnak, könyvnek, stb, vége van, és utána nem tudom, mihez kezdjek az életemmel. Ezen kívül pedig rengeteg dolog képes elkúrni a kedvemet, amiket inkább nem említek meg, mert nem akarok a sarokban az asztal alatt ülve, sírva dobozos jégkrémet zabálni.
Szoktam, persze. Harry Potteren nőttem fel, Gyűrűk urán másodsorban, de még az Úr Sötét Anyagai trilógiát is imádom.
- zene
- fülhallgatóm
Ezen kívül pedig most nem jut eszembe értelmesebb dolog a levegő, víz, belső szerveim, és hasonló kaliberű dolgokon kívül. Valószínűleg akkor venném észre, mennyire fontos része valami az életemnek, ha egy rövid időre is, de elveszíteném.
- Amsterdam
- Írország
- Amerika
- Japán
- Anglia
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Ha valami sorozatnak, filmsorozatnak, könyvnek, stb, vége van, és utána nem tudom, mihez kezdjek az életemmel. Ezen kívül pedig rengeteg dolog képes elkúrni a kedvemet, amiket inkább nem említek meg, mert nem akarok a sarokban az asztal alatt ülve, sírva dobozos jégkrémet zabálni.
Szoktam, persze. Harry Potteren nőttem fel, Gyűrűk urán másodsorban, de még az Úr Sötét Anyagai trilógiát is imádom.
2016. április 12. 14:31
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Őszintén semmit sem tudok mondani.A szituációtól függ.
Őszintén semmit sem tudok mondani.A szituációtól függ.
2016. április 12. 14:43
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Nincs. Szerencsére a barátságunknak már vége.
Nincs. Szerencsére a barátságunknak már vége.
2016. április 13. 09:51
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 349 Csatolások: 31 Azonosító: 250996 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
♥divat ♥5sos ♥1d ♥kylie & kendall ♥gigi hadid ♥kávé ♥internet
♥boldogság ♥pozitivitás ♥modellek
xiskola xkamu barátok xesték xféltékenység xsorozatok xtaylor swift xfifth harmony xbetegség xnyár xsírás
♥divat ♥5sos ♥1d ♥kylie & kendall ♥gigi hadid ♥kávé ♥internet
♥boldogság ♥pozitivitás ♥modellek
xiskola xkamu barátok xesték xféltékenység xsorozatok xtaylor swift xfifth harmony xbetegség xnyár xsírás
2016. április 13. 13:12
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Nincs kedvenc idézetem. Mindig más és más. Úgyhogy a hasamra ütök:
"The Devil is real and he’s not some little red man with horns and a tail. He can be beautiful because he's a fallen angel and he used to be God's favorite."
Magyarul: "Az ördög valóságos, és ő nem egy kis vörös ember szarvakkal és farokkal. Gyönyörű is lehet, mert ő egy bukott angyal és Isten kegyeit élvezte." - American Horror Story; Leah és Nem Tate, az isten szerelmére...
Nincs kedvenc idézetem. Mindig más és más. Úgyhogy a hasamra ütök:
"The Devil is real and he’s not some little red man with horns and a tail. He can be beautiful because he's a fallen angel and he used to be God's favorite."
Magyarul: "Az ördög valóságos, és ő nem egy kis vörös ember szarvakkal és farokkal. Gyönyörű is lehet, mert ő egy bukott angyal és Isten kegyeit élvezte." - American Horror Story; Leah és Nem Tate, az isten szerelmére...
2016. április 13. 13:17
A neve Jayden kb. 156 cm szőke haja van és zöld szeme.Kissé szétszórt és ügyetlen,de imádom.
A neve Jayden kb. 156 cm szőke haja van és zöld szeme.Kissé szétszórt és ügyetlen,de imádom.
2016. április 13. 16:52
|
|
Mrs.Jokerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 1 Azonosító: 255597 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelek
1.Joker
2.könyvek
3.sorozatok
4.3DG
5.Anikó
6.szupethősök
7.zenék
8.víz
9.eső
10.hó
Nem kedvelek
1.brokkoli
2.futás
3.csend
4.iskola
5.pókok
6.rendetlenség
7.bőnadrág
8.hüllők
9.rovarok
10.kétéltűek
Kedvelek
1.Joker
2.könyvek
3.sorozatok
4.3DG
5.Anikó
6.szupethősök
7.zenék
8.víz
9.eső
10.hó
Nem kedvelek
1.brokkoli
2.futás
3.csend
4.iskola
5.pókok
6.rendetlenség
7.bőnadrág
8.hüllők
9.rovarok
10.kétéltűek
2016. április 13. 21:27
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek
- egypár kedvenc zenészemnek, valami olyasmit próbálnék megfogalmazni, hogy mennyire sokat segítettek/segítenek abban, hogy átvészeljem a mindennapokat, azt nem mondanám, hogy megmentették az életem, mert az már kezd klisévé válni. De valószínűleg, ha szemtől szemben állnék velük, mint beszélgetőpartner, fel se fognám, hogy ez most valóban megtörténik, és ha nem ájulnék el ott helyben, olyasmit tudnék kinyögni max, hogy köszönök nekik mindent.
- kedvenc tetoválóimnak: imádlak, kérlek légy a sensei-em és taníts mesterségedre (de valami polgáribb megfogalmazásban, hogy ne ijedjenek meg, hogy teljesen fogyatékos vagyok)
- pár embernek: ejtsen teherbe egy taliga aprómajom, és legyenek közös torz gyermekeitek, melyeknek megszülése következtében embertelen kínokat élj át
- évekkel ezelőtt egy random srác rám köszönt, de annyira megilletődtem, hogy nem mondtam semmit neki, és utána napokig rosszul éreztem magam miatta: szia (mert faluhelyen mindenki köszön mindenkinek)
- egypár kedvenc zenészemnek, valami olyasmit próbálnék megfogalmazni, hogy mennyire sokat segítettek/segítenek abban, hogy átvészeljem a mindennapokat, azt nem mondanám, hogy megmentették az életem, mert az már kezd klisévé válni. De valószínűleg, ha szemtől szemben állnék velük, mint beszélgetőpartner, fel se fognám, hogy ez most valóban megtörténik, és ha nem ájulnék el ott helyben, olyasmit tudnék kinyögni max, hogy köszönök nekik mindent.
- kedvenc tetoválóimnak: imádlak, kérlek légy a sensei-em és taníts mesterségedre (de valami polgáribb megfogalmazásban, hogy ne ijedjenek meg, hogy teljesen fogyatékos vagyok)
- pár embernek: ejtsen teherbe egy taliga aprómajom, és legyenek közös torz gyermekeitek, melyeknek megszülése következtében embertelen kínokat élj át
- évekkel ezelőtt egy random srác rám köszönt, de annyira megilletődtem, hogy nem mondtam semmit neki, és utána napokig rosszul éreztem magam miatta: szia (mert faluhelyen mindenki köszön mindenkinek)
2016. április 13. 23:24
|
|
DeadRainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255630 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
17 éves vagyok, Rockmaratonon töltöm a 18. életévemet. Imádom a Szépségápolással foglalkozó dolgokat. Van egy 2 és fél éves párkapcsolatom, imádom a barátomat. Szeretem a családom. Odáig vagyok az állatoktól (kivéve a bogarak bllöee), egy kész állatkertet már elterveztem magamnak.
17 éves vagyok, Rockmaratonon töltöm a 18. életévemet. Imádom a Szépségápolással foglalkozó dolgokat. Van egy 2 és fél éves párkapcsolatom, imádom a barátomat. Szeretem a családom. Odáig vagyok az állatoktól (kivéve a bogarak bllöee), egy kész állatkertet már elterveztem magamnak.
2016. április 14. 00:36
Magas, vékony, barna haj, barna szem, körülbelül 9 éves korom óta ismerem, a Pokémon iránt érzett szeretet indította el a barátságot, ami azóta is tart (a Pokémon is). Vele mindent meg tudok beszélni, és ő az egyetlen, aki el tudja dönteni, hogy amit mondok, komolyan gondoltam-e vagy sem. Néha olyan dolgokat írunk egymásnak, minden írásjel és szmájli nélkül, ami alapján egy külső szemlélő azt hinné, gyűlöljük egymást. De ez így szép és gyönyörű. Ha jellemezni akarnám magunkat, a Fosterék házából ő Mac, én meg Bloo.
Magas, vékony, barna haj, barna szem, körülbelül 9 éves korom óta ismerem, a Pokémon iránt érzett szeretet indította el a barátságot, ami azóta is tart (a Pokémon is). Vele mindent meg tudok beszélni, és ő az egyetlen, aki el tudja dönteni, hogy amit mondok, komolyan gondoltam-e vagy sem. Néha olyan dolgokat írunk egymásnak, minden írásjel és szmájli nélkül, ami alapján egy külső szemlélő azt hinné, gyűlöljük egymást. De ez így szép és gyönyörű. Ha jellemezni akarnám magunkat, a Fosterék házából ő Mac, én meg Bloo.
2016. április 14. 00:37
|
|
|
3. nap: Írd le a napodat.
Egész nap zenét hallgattam és feküdtem, mert hulla beteg vagyok.
Egész nap zenét hallgattam és feküdtem, mert hulla beteg vagyok.
2016. április 14. 10:57
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
"Jobb olyan emberként meghalni, akire büszke vagyok, mint olyanként élni, akit megvetek."
"Jobb olyan emberként meghalni, akire büszke vagyok, mint olyanként élni, akit megvetek."
2016. április 14. 15:01
|
|
DeadRainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255630 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem
Amit szeretek:
1. Cuki állatok 2. Spanyol, japán nyelv 3. Édességek 4. Rock, punk és az ilyesmi zenék 5. Meleg időjárás 6. Tengerpart/strandolás 7. Színes haj 8. Koncertek 9. Nyár 10. Tetoválás
Amit nem szeretek:
1. Korai kelés 2. Hazugságok 3. Szabályozás 4. Bogarak 5. Csúnya szemöldök 6. Ananász 7. Amikor bántanak valakit akár lelkileg, akár testileg 8. Tél 9. Igazságtalanság 10. Megcsalás
Amit szeretek:
1. Cuki állatok 2. Spanyol, japán nyelv 3. Édességek 4. Rock, punk és az ilyesmi zenék 5. Meleg időjárás 6. Tengerpart/strandolás 7. Színes haj 8. Koncertek 9. Nyár 10. Tetoválás
Amit nem szeretek:
1. Korai kelés 2. Hazugságok 3. Szabályozás 4. Bogarak 5. Csúnya szemöldök 6. Ananász 7. Amikor bántanak valakit akár lelkileg, akár testileg 8. Tél 9. Igazságtalanság 10. Megcsalás
2016. április 15. 01:47
|
|
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
- levegő (bumm tss)
- a családom
- 5 seconds of summer
- one direction
- internet
- telefon
- levegő (bumm tss)
- a családom
- 5 seconds of summer
- one direction
- internet
- telefon
2016. április 15. 16:05
|
|
DeadRainbowúj tag |
|
3. nap: Írd le a napodat
Felkeltem fél 7kor, elmentem szemészetre, majd elmentem vásárolni és pizzázni. Hazajöttem, aludtam, délután találkozok a barátommal, utána a haverokkal és megyünk koncertre.
Felkeltem fél 7kor, elmentem szemészetre, majd elmentem vásárolni és pizzázni. Hazajöttem, aludtam, délután találkozok a barátommal, utána a haverokkal és megyünk koncertre.
2016. április 15. 22:38
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
1.izé
2.szóval
3.Istenem!
1.izé
2.szóval
3.Istenem!
2016. április 16. 01:18
|
|
|
- New York
- Florida
- Washington
- Egyiptom
- Párizs (again)
- New York
- Florida
- Washington
- Egyiptom
- Párizs (again)
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: