29 napos kihívás
2016. április 27. 12:33
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
1 nap: Az igazi nevem Júlia, de ha így hív bárki én lenyakazom, úgyhogy helyette Julcsinak hívnak, de van pár elég érdekes becenevem is (Julcsa, Asszony, Szék, Feleség, Csillámpóni, Kecske, stb). Nehezen nyílok meg mások előtt a valóságban, a legtöbb barátom az interneten van. Szeretek írni, csak sajnos nem megy valami jól. Sorozat junkie vagyok, általában rock-ot hallgatok, és a jövő képemben egy őrült macskás néni vagyok. Külsőre színváltós, jelenleg szalma színű, váll alá érő hajam van, zöld szemem, szemüveges vagyok, és nagyon alacsony.
2016. április 27. 14:46
2.nap: 1,a gördeszkám 2,az M&Ms-t 3,ha fúj a szél 4,a különleges és/vagy pozitív embereket 5,a kutyámat 6,az egyik Pull&Bear-es pólómat 7,a szép kagylókat és köveket 8,régi dolgokat pl.van bakelit lejátszóm és tollam, mint a Harry Potterben,meg egy kézi tükröm,ami még a nagymamámé volt 9,a virágokat 10,a Bándi erdőt és patakot,meg a dombjait na jó nem kezdek el áradozni róla
1,az előítéleteket 2,ha azt hiszik az emberek, hogy attól még mert ők nem esznek húst kevesebb állat hal meg, megmenteni másképp is lehet őket, de a hús akkor is fontos a szervezetünknek... 3,az emberek közötti megkülönböztetéseket 4,a pénz értékét 5,a tudatlan, nem gondolkodó embereket 6,a szegénységet 7,ha valaki fantáziátlan vagy buta8,a környezetszennyezést és a környezet mindennemű pusztítását 9,a túl sok leckét(ettől még szeretek új dolgokat tanulni) 10,amikor az emberek a leggonoszabb és leghülyébb karakterekért rajonganak filmekben/könyvekben/sorozatokban most komolyan?
1,az előítéleteket 2,ha azt hiszik az emberek, hogy attól még mert ők nem esznek húst kevesebb állat hal meg, megmenteni másképp is lehet őket, de a hús akkor is fontos a szervezetünknek... 3,az emberek közötti megkülönböztetéseket 4,a pénz értékét 5,a tudatlan, nem gondolkodó embereket 6,a szegénységet 7,ha valaki fantáziátlan vagy buta8,a környezetszennyezést és a környezet mindennemű pusztítását 9,a túl sok leckét(ettől még szeretek új dolgokat tanulni) 10,amikor az emberek a leggonoszabb és leghülyébb karakterekért rajonganak filmekben/könyvekben/sorozatokban most komolyan?
2016. április 27. 18:53
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Sztem van vagy már 8-9 éve hogy nem nézek focit, szal nincs.
Sztem van vagy már 8-9 éve hogy nem nézek focit, szal nincs.
2016. április 27. 18:56
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Kedves Katie McGrath!
Mikor előszőr megláttalak már akkor a kedvencem voltál és nagyon szimpatikus.Igazábol nem tudom,hogy mit írjak,mert nem szokásom levelet írni.Elég annyit tudnod,hogy az egyik példaképem vagy és nem csak úgy osztogatom ezt a példakép szót,mert már 5 éve az vagy.
Kedves Katie McGrath!
Mikor előszőr megláttalak már akkor a kedvencem voltál és nagyon szimpatikus.Igazábol nem tudom,hogy mit írjak,mert nem szokásom levelet írni.Elég annyit tudnod,hogy az egyik példaképem vagy és nem csak úgy osztogatom ezt a példakép szót,mert már 5 éve az vagy.
2016. április 27. 21:43
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Fáradt vagyok. De nagyon nagyon brutálisan fáradt. Ez a tanév teljesen kimerített fizikailag, de lelkileg is elég szépen megdolgoztatott. Mostanában igyekszek egyre többet aludni, bár ez sajnos nem mindig jön össze. Mindig rohadt fáradtan ébredek és jövök haza, az iskolában sem vagyok teljesen kipihent. Egyszerűen csak szeretném magamat pihinenni, és lelkileg felkészülni a középiskolára. Remélem, hogy ki fogom bírni ezt a pár hetet már, és nem őrülök bele az álmosságba és a fejfájásokba.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
A legrosszab dolgot nem osztanám meg, szerintem ez mindenkinek erősen a magánéletéhez tartozik.
Ezt a levelet valószínűleg a magyar tanáromnak címezném:
Szeretném magának megköszönni ezt a csodálatos 4 évet. Sosem fogom elfelejteni a maga óráit, hogy mennyit nevettünk és filóztunk az élet nagy dolgain, hogy milyen lelkesen hallgattuk a különbféle történeteket, amiket maga mesélt. Hogy ilyen nagyszerű, profi és engedékeny tanár volt, hogy mindig segített és elmagyarázta a dolgokat valahányszor nem értettük, hogy minden nap mosolyt tudott csalni az arcunkra fantasztikus humorával. Egyszerűen csak Köszönöm!
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- Haza akarok menni
- Fáradt vagyok
- Ezt el akarom olvasni!
- Milyen hülye voltam, hogy ismét nem sikerült hasznossá varázsolnom magam
- Milyen gyönyörű!
- Bárcsak lenne rá lehetőség, hogy teljesen kikapcsoljak és ellátogathassak a fantáziavilágomba
- Csendre van szükségem. Most.
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Az előbbivel, természetesen. Imádom a különleges személyiségű embereket!
Fáradt vagyok. De nagyon nagyon brutálisan fáradt. Ez a tanév teljesen kimerített fizikailag, de lelkileg is elég szépen megdolgoztatott. Mostanában igyekszek egyre többet aludni, bár ez sajnos nem mindig jön össze. Mindig rohadt fáradtan ébredek és jövök haza, az iskolában sem vagyok teljesen kipihent. Egyszerűen csak szeretném magamat pihinenni, és lelkileg felkészülni a középiskolára. Remélem, hogy ki fogom bírni ezt a pár hetet már, és nem őrülök bele az álmosságba és a fejfájásokba.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
A legrosszab dolgot nem osztanám meg, szerintem ez mindenkinek erősen a magánéletéhez tartozik.
Ezt a levelet valószínűleg a magyar tanáromnak címezném:
Szeretném magának megköszönni ezt a csodálatos 4 évet. Sosem fogom elfelejteni a maga óráit, hogy mennyit nevettünk és filóztunk az élet nagy dolgain, hogy milyen lelkesen hallgattuk a különbféle történeteket, amiket maga mesélt. Hogy ilyen nagyszerű, profi és engedékeny tanár volt, hogy mindig segített és elmagyarázta a dolgokat valahányszor nem értettük, hogy minden nap mosolyt tudott csalni az arcunkra fantasztikus humorával. Egyszerűen csak Köszönöm!
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- Haza akarok menni
- Fáradt vagyok
- Ezt el akarom olvasni!
- Milyen hülye voltam, hogy ismét nem sikerült hasznossá varázsolnom magam
- Milyen gyönyörű!
- Bárcsak lenne rá lehetőség, hogy teljesen kikapcsoljak és ellátogathassak a fantáziavilágomba
- Csendre van szükségem. Most.
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Az előbbivel, természetesen. Imádom a különleges személyiségű embereket!
2016. április 28. 06:08
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Öm, izé...nekem nincs kedvencem.
Öm, izé...nekem nincs kedvencem.
2016. április 28. 15:23
|
|
Marhsmallooowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 349 Csatolások: 31 Azonosító: 250996 offline
|
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
Nem igazán van.
Nem igazán van.
2016. április 28. 15:24
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 349 Csatolások: 31 Azonosító: 250996 offline
|
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Megtartom magamnak.
Megtartom magamnak.
2016. április 28. 15:24
|
|
|
15. nap: Álompasid / csajod.
Ashton Irwin.
Ashton Irwin.
2016. április 28. 15:25
|
|
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Valószínűleg elutaznék Amerikába.
Valószínűleg elutaznék Amerikába.
2016. április 28. 15:25
|
|
|
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Modell.
Modell.
2016. április 28. 15:56
|
|
peaceandlove676új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.09. Hozzászólás: 49 Csatolások: 10 Azonosító: 253895 offline
|
1.Nem vagyok jó jellemzésben.
2.cicák,zene,anime,manga, magam (ja nem), telefonom, ruháim, kedvenc könyvem, laptop, füles. Amit nem: fuu ez sok lenne.
3.Nem szeretem leírni azt ami már megtörént, az a múlt.
4.Zene, anime, manga, telefon, zene, ágy.
5.New York, Japán és szerintem ott is maradok.
2.cicák,zene,anime,manga, magam (ja nem), telefonom, ruháim, kedvenc könyvem, laptop, füles. Amit nem: fuu ez sok lenne.
3.Nem szeretem leírni azt ami már megtörént, az a múlt.
4.Zene, anime, manga, telefon, zene, ágy.
5.New York, Japán és szerintem ott is maradok.
2016. április 28. 16:01
|
|
peaceandlove676új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.09. Hozzászólás: 49 Csatolások: 10 Azonosító: 253895 offline
|
6.Ha játszanak velem.
7.Verseket.
8.Elmondani négy embernek, hogy fontosak nekem. Persze csak saját magam után.
9.Bizarr.
10."Ha az ember kibékül a hatalommal, maga is azzá válik."
7.Verseket.
8.Elmondani négy embernek, hogy fontosak nekem. Persze csak saját magam után.
9.Bizarr.
10."Ha az ember kibékül a hatalommal, maga is azzá válik."
2016. április 28. 16:05
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Szeretném elmondani FM-nek, hogy szeretem őt, nagyon nagyon. Jó lenne tudatni pár emberrel, hogy már csak 1 év és végre nem kell őket tovább elviselnem. A nagypapámnak, hogy mennyire tényleg sokat jelent nekem. És elmondani Rogerinának, hogy milyen aranyos volt
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
A neve Alfréd,szép zöld színű, szereti a sok vizet és a napfényt. Most perpillanat 9 virágja van, és boldogan nyújtózkodik az ablakom felé. Elég csendes, sose mond semmit, de engem meghallgat.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Sok van, de jelenleg a "My life has been nothing but a failure" - Monet
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
Mondjuk, legalább, idő
Nem szoktam nézni focit.
Nincs nagyon.
Szeretném elmondani FM-nek, hogy szeretem őt, nagyon nagyon. Jó lenne tudatni pár emberrel, hogy már csak 1 év és végre nem kell őket tovább elviselnem. A nagypapámnak, hogy mennyire tényleg sokat jelent nekem. És elmondani Rogerinának, hogy milyen aranyos volt
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
A neve Alfréd,szép zöld színű, szereti a sok vizet és a napfényt. Most perpillanat 9 virágja van, és boldogan nyújtózkodik az ablakom felé. Elég csendes, sose mond semmit, de engem meghallgat.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Sok van, de jelenleg a "My life has been nothing but a failure" - Monet
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
Mondjuk, legalább, idő
Nem szoktam nézni focit.
Nincs nagyon.
2016. április 28. 16:32
|
|
peaceandlove676új tag |
|
11.Nem, Hát, Ok
12.Utálom a sportot.
13....
14.Leérettségizni, tovább tanulni.
15.Florian David Fitz
12.Utálom a sportot.
13....
14.Leérettségizni, tovább tanulni.
15.Florian David Fitz
2016. április 28. 16:41
- Nem tudok úgy elaludni, hogy a tévében ne menne valamilyen gyilkos vagy történelmes dokumentumfilm, és hogy alvás közben azt füleljem (lö nem vagyok elmebeteg)
- Szerintem vicces szó a flakon (meg jó kimondani~~)
- Kis híján meg lett a hármas a legutóbbi fizika dogámra, pedig a tanár azt mondta hogy tragikusan kettes lett, mert a szerkesztéseket nem tudtam megcsinálni
fizika plezs mért csinálod ezt velem
- Nem tudok úgy elaludni, hogy a tévében ne menne valamilyen gyilkos vagy történelmes dokumentumfilm, és hogy alvás közben azt füleljem (lö nem vagyok elmebeteg)
- Szerintem vicces szó a flakon (meg jó kimondani~~)
- Kis híján meg lett a hármas a legutóbbi fizika dogámra, pedig a tanár azt mondta hogy tragikusan kettes lett, mert a szerkesztéseket nem tudtam megcsinálni
fizika plezs mért csinálod ezt velem
2016. április 28. 20:09
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Igazából a legkisebb "viccelődés" hatására is zavarba tudok jönni, még akkor is ha tudom, hogy az illető tényleg nem gondolja komolyan.
Igazából a legkisebb "viccelődés" hatására is zavarba tudok jönni, még akkor is ha tudom, hogy az illető tényleg nem gondolja komolyan.
2016. április 29. 06:52
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ilyen most nincs...
Ilyen most nincs...
2016. április 29. 08:55
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
2. nap: Amit szeretek:
1. Ő (nyálasak vagyunk, de hát na)
2. könyvek
3. káromkodás
4. kávé
5. írás
6. barátaim
7. macskák
8. sorozatok
9. éjszakázás
10. "a pillanat amikor valaki beszél hozzám, és rájön, hogy semmit sem hallottam belőle, mert a fülemben üvölt a zene"
Amit nem:
kb minden amit nem soroltam fel a szeretem-nél
3. nap: még korán van, de jelenleg szívtam, mert az a 6:40-kor felkelek, rohadtul nem jött össze. Úgyhogy most itt szenvedek a betegségemmel az ágyamban. Érdekes, tudom
1. Ő (nyálasak vagyunk, de hát na)
2. könyvek
3. káromkodás
4. kávé
5. írás
6. barátaim
7. macskák
8. sorozatok
9. éjszakázás
10. "a pillanat amikor valaki beszél hozzám, és rájön, hogy semmit sem hallottam belőle, mert a fülemben üvölt a zene"
Amit nem:
kb minden amit nem soroltam fel a szeretem-nél
3. nap: még korán van, de jelenleg szívtam, mert az a 6:40-kor felkelek, rohadtul nem jött össze. Úgyhogy most itt szenvedek a betegségemmel az ágyamban. Érdekes, tudom
2016. április 29. 12:07
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Először úszómester utána pedig fodrász. Ez a kettő elég hosszú ideig nagy álmom volt.
Először úszómester utána pedig fodrász. Ez a kettő elég hosszú ideig nagy álmom volt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: