28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Hát még ezt nem kérdezték,de ha őszintén kellene válaszolnom akkor azt mondanám igen,mondjuk nem tudom megindokolni.
29 napos kihívás
2016. május 02. 21:30
2016. május 02. 21:40
Idézet (thalien @ 2016.04.24. 14:53)
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Igazi lelki támaszom~~ Nyáron lesz 3 éve, hogy ismerem és hogy a legjobb barátom, 1x-2x talán összevesztünk, de már nem emlékszem, olyan régen történt xDD
Bár manapság keveset beszélünk, de mindig eszembe jutnak a rém idióta beszélgetéseink, és egyszer jó lenne találkozni végre~~
Igazi lelki támaszom~~ Nyáron lesz 3 éve, hogy ismerem és hogy a legjobb barátom, 1x-2x talán összevesztünk, de már nem emlékszem, olyan régen történt xDD
Bár manapság keveset beszélünk, de mindig eszembe jutnak a rém idióta beszélgetéseink, és egyszer jó lenne találkozni végre~~
nagyon mosolygok
2016. május 03. 06:13
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Én már nagyon régóta elhatároztam, hogy mi szeretnék lenni. Ez pedig nem más mint a csillagász,meteorológus. Igazából mindegy, hogy mi leszek csak valami olyan legyek amiből meglehet élni.
Én már nagyon régóta elhatároztam, hogy mi szeretnék lenni. Ez pedig nem más mint a csillagász,meteorológus. Igazából mindegy, hogy mi leszek csak valami olyan legyek amiből meglehet élni.
2016. május 03. 14:33
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
1.kedvesség
2legyél normális
3.legyél vicces
4.nem tudom
1.kedvesség
2legyél normális
3.legyél vicces
4.nem tudom
2016. május 03. 14:42
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Én egy Viki névre hallgató tizenéves leányzó volnék. A hajam dús és hát én vagyok a rántott hús. A szemem pedig zöld. Nagy sorozat és film b*zi, zenemániás, csak a szokásos. Jellemző rám, hogy sokat röhögök és nagyon behülyülök, de mostanában inkább visszafogom magam és normális vagyok. Asszem ennyi. Bővebb infó az adatlapomon.
Én egy Viki névre hallgató tizenéves leányzó volnék. A hajam dús és hát én vagyok a rántott hús. A szemem pedig zöld. Nagy sorozat és film b*zi, zenemániás, csak a szokásos. Jellemző rám, hogy sokat röhögök és nagyon behülyülök, de mostanában inkább visszafogom magam és normális vagyok. Asszem ennyi. Bővebb infó az adatlapomon.
2016. május 03. 15:18
|
|
Blemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 388 Csatolások: 4 Azonosító: 247256 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról
Sziasztok!
Annának hívnak, és ebből gondolom rájöttetek a nememre. Ha valaki mégsem, annak elárulom, hogy egy lány vagyok. Külsőleg nincs rajtam semmi különös; hátközépig érő egyenes szőke hajam, és kék szemeim vannak. Középiskolás vagyok, egy Dunántúli kisvárosban. Nem vagyok valami népszerű, de arra a kevés barátomra tudom, hogy mindig számíthatok, ahogy Ők is rám. Alapvetően szeretek új embereket megismerni, de félénkségem miatt erre nem gyakorta kerül sor. Eléggé visszahúzódó, és gyanakvó típus vagyok, aki nagyon jól elvan a saját kis világában, de persze nem zavarja a társaság. Van néhány fóbiám: Félek a szűk helyektől, és néhány pók fajtól. Az iskolában általában jól teljesítek, a legnagyobb kedvenceim közé, a humán tárgyak tartoznak.
Nem vagyok egy bőbeszédű típus, bár ez talán nem igazán jön le ebből a sok szövegből.
(bővebb infó az adatlapomon
Vagy akár priviben is szívesen válaszolok
)
Sziasztok!
Annának hívnak, és ebből gondolom rájöttetek a nememre. Ha valaki mégsem, annak elárulom, hogy egy lány vagyok. Külsőleg nincs rajtam semmi különös; hátközépig érő egyenes szőke hajam, és kék szemeim vannak. Középiskolás vagyok, egy Dunántúli kisvárosban. Nem vagyok valami népszerű, de arra a kevés barátomra tudom, hogy mindig számíthatok, ahogy Ők is rám. Alapvetően szeretek új embereket megismerni, de félénkségem miatt erre nem gyakorta kerül sor. Eléggé visszahúzódó, és gyanakvó típus vagyok, aki nagyon jól elvan a saját kis világában, de persze nem zavarja a társaság. Van néhány fóbiám: Félek a szűk helyektől, és néhány pók fajtól. Az iskolában általában jól teljesítek, a legnagyobb kedvenceim közé, a humán tárgyak tartoznak.
Nem vagyok egy bőbeszédű típus, bár ez talán nem igazán jön le ebből a sok szövegből.
(bővebb infó az adatlapomon
2016. május 03. 15:31
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Scream Queens. Vagyok.
Scream Queens. Vagyok.
2016. május 03. 18:56
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Felnőtt Talán tolmács.
Árva Angyal, A szerelem foglyai, Riválisok (sok ilyen van/volt)
Árva Angyal, A szerelem foglyai, Riválisok (sok ilyen van/volt)
2016. május 04. 06:11
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Violetta, Vámpírnaplók, Austin és Ally
Violetta, Vámpírnaplók, Austin és Ally
2016. május 04. 15:32
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
Ha egyedül lehetek, ha festek, ha zenét hallgatok, ha kirándulhatok, a madarak csicsergése, a tengerimalacaim, a gyertya fénye, a napsütés, virágok, a növényeim
Ha egyedül lehetek, ha festek, ha zenét hallgatok, ha kirándulhatok, a madarak csicsergése, a tengerimalacaim, a gyertya fénye, a napsütés, virágok, a növényeim
2016. május 04. 18:30
- csend
- nyugalom
- szerelmes történetek / versek
- napfelkelte illetve naplemente
- hatalmas terek
- zene
- esőillat
- elfogadás
- mémek sokasága
- szeretett csapataim
- csend
- nyugalom
- szerelmes történetek / versek
- napfelkelte illetve naplemente
- hatalmas terek
- zene
- esőillat
- elfogadás
- mémek sokasága
- szeretett csapataim
2016. május 05. 06:04
|
|
Astronomergirl. |
|
Zene, napsütés, ha valaki nevet, mosolygás, cuki dolgok, szeretet, béke, vidámság, Isten beszéde, csillagos égbolt
Zene, napsütés, ha valaki nevet, mosolygás, cuki dolgok, szeretet, béke, vidámság, Isten beszéde, csillagos égbolt
2016. május 05. 16:42
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Inkább kik. Ezt a profilomon bővebben kifejtettem, de akkor most itt is. Queen, négy férfi akik akkora hatással voltak rám, amelyet még nem éreztem. Az agyam kitisztult, a dolgok világosabbak, és sokkal boldogabb vagyok azóta, mióta őket hallgatom.. Rogerina is ide tartozik
Inkább kik. Ezt a profilomon bővebben kifejtettem, de akkor most itt is. Queen, négy férfi akik akkora hatással voltak rám, amelyet még nem éreztem. Az agyam kitisztult, a dolgok világosabbak, és sokkal boldogabb vagyok azóta, mióta őket hallgatom.. Rogerina is ide tartozik
2016. május 05. 20:43
Ha valaki nem tapintatlan, de őszinte, ha valakinek van humora, ha egyet ért velem a világmeglátásban és ha bebizonyítja, hogy megbízhatok benne.
Ha valaki nem tapintatlan, de őszinte, ha valakinek van humora, ha egyet ért velem a világmeglátásban és ha bebizonyítja, hogy megbízhatok benne.
2016. május 05. 20:55
|
|
TVD1psychopath^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 1324 Csatolások: 15 Azonosító: 244352 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról
Hi! Szandi lennék, egy igazi táncőrült, aki sose áll meg a hülyéskedésben és az értelmetlen beszédben. Nagy sorozatfüggő vagyok. Kék szemem /amugybarna de kéket szerettem volna mindig is/, dús barna hajam, átlagos magasságom van. Szeretek ismerkedni, de alapjában egy félénk lány vagyok aki imád focizni. Továbbiak az adatlapom és a bemutatkozásom elolvasásával tudható meg
Hi! Szandi lennék, egy igazi táncőrült, aki sose áll meg a hülyéskedésben és az értelmetlen beszédben. Nagy sorozatfüggő vagyok. Kék szemem /amugybarna de kéket szerettem volna mindig is/, dús barna hajam, átlagos magasságom van. Szeretek ismerkedni, de alapjában egy félénk lány vagyok aki imád focizni. Továbbiak az adatlapom és a bemutatkozásom elolvasásával tudható meg
2016. május 06. 05:52
|
|
Astronomergirl. |
|
Igazából ezt nem is tudom. Én nem éreztem még olyasmit,hogy valaki vagy valami hatása alatt lennék. Bár lehet.... Igen. Martina Stoessel volt az. Ő mutatott nekem helyes utat a sors felé. "Bízz az álmaidban és ne engedd, hogy bárki s elvegye tőled." De talán a legnagyobbat, Isten tette.
Igazából ezt nem is tudom. Én nem éreztem még olyasmit,hogy valaki vagy valami hatása alatt lennék. Bár lehet.... Igen. Martina Stoessel volt az. Ő mutatott nekem helyes utat a sors felé. "Bízz az álmaidban és ne engedd, hogy bárki s elvegye tőled." De talán a legnagyobbat, Isten tette.
2016. május 06. 14:21
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Most igazából semmi bajom sincs, örülök hogy Freddie Friday van, ez talán a kedvenc napom a héten
Most igazából semmi bajom sincs, örülök hogy Freddie Friday van, ez talán a kedvenc napom a héten
2016. május 06. 15:19
Sok ilyen ember van, nagyon meg se tudom nevezni.
Fárasztó volt a tegnapi napom, most se érzem magam kipihenten, szal eléggé feszült hangulatomban vagyok és ilyenkor hozzám se lehet szólni.
Sok ilyen ember van, nagyon meg se tudom nevezni.
Fárasztó volt a tegnapi napom, most se érzem magam kipihenten, szal eléggé feszült hangulatomban vagyok és ilyenkor hozzám se lehet szólni.
2016. május 06. 19:54
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Most ehhez nincs ihletem.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- elalvás előtt: vajon hány órát alhatok?
- cigizni kéne
- kell egy mopsz /és ehhez hozzátartozik az állatka nevének találgatása, már van pár névlehetőség
- különböző ételkombinációk, amiket megennék
- felnőtt tartalmú dolgok
- rajzolni kéne (aztán helyette alszok
)
- szép a cipőm (gyakran az ágyon is abban fekszem)
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Az előbbi.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Ezt most jelenleg képtelen vagyok megválaszolni.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Szerintem hercegnő. Mondogatták nekem az állatorvost is, de az nem akartam lenni. Később pokémon mester, varázsló, rocksztár. Ja, meg macska.
Hát nem voltam akkor sem egy egyszerű eset.
Első látásra maximum vonzalom alakul ki, szerintem a szerelem egy mélyebb érzés. De ha a világűrben kialakul ilyen mágikus bolygóösszeállás, lehet pont azzal az emberrel találod szembe magad, akivel szerelembe eshetsz. De ez fekete mágia.
Sehogy. Magától az embertől függ, nem attól, hogy valaki akárki vesz nekem virágot.
Most ehhez nincs ihletem.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- elalvás előtt: vajon hány órát alhatok?
- cigizni kéne
- kell egy mopsz /és ehhez hozzátartozik az állatka nevének találgatása, már van pár névlehetőség
- különböző ételkombinációk, amiket megennék
- felnőtt tartalmú dolgok
- rajzolni kéne (aztán helyette alszok
- szép a cipőm (gyakran az ágyon is abban fekszem)
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Az előbbi.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Ezt most jelenleg képtelen vagyok megválaszolni.
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Szerintem hercegnő. Mondogatták nekem az állatorvost is, de az nem akartam lenni. Később pokémon mester, varázsló, rocksztár. Ja, meg macska.
Hát nem voltam akkor sem egy egyszerű eset.
Első látásra maximum vonzalom alakul ki, szerintem a szerelem egy mélyebb érzés. De ha a világűrben kialakul ilyen mágikus bolygóösszeállás, lehet pont azzal az emberrel találod szembe magad, akivel szerelembe eshetsz. De ez fekete mágia.
Sehogy. Magától az embertől függ, nem attól, hogy valaki akárki vesz nekem virágot.
2016. május 07. 06:29
|
|
Astronomergirl. |
|
Tegnap papír gyűjtésen teljesen szétjártam a lábamat. Úgy érzem leszakad. Ennek ellenére boldog vagyok, mert mi nyertünk több mint 1 tonna papírral.
Tegnap papír gyűjtésen teljesen szétjártam a lábamat. Úgy érzem leszakad. Ennek ellenére boldog vagyok, mert mi nyertünk több mint 1 tonna papírral.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: