20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Nálam inkább mi tette.
A kpop. Esküszöm, amióta rabja vagyok ennek a zenei műfajnak, sokkal jobb az életem.
29 napos kihívás
2017. április 02. 09:39
2017. április 02. 09:50
|
|
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Grétának hívnak. Tizenéves vagyok, a zene és a festés a mindenem, nincsen túl sok barátom.
Hűha, kivégeztem az élettörténetem.
Grétának hívnak. Tizenéves vagyok, a zene és a festés a mindenem, nincsen túl sok barátom.
Hűha, kivégeztem az élettörténetem.
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2017. április 02. 18:02
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Elég sok ilyen dolog van, nem tudok kiemelni valamit jelen pillanatban.
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Természetesen szoktam, a kedvenc könyveim a következők: Nikki Sixx: A heroin-naplók, minden Darren Shan könyv, Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában, meg még ki tudja, mi.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1. Szeretlek, akkor is, ha néha balhézok veled - öcsinek.
2. Te vagy a legjobb barátom, és mindent köszönök - annak, aki itt taylex néven ismert.
3. Te vagy a példaképem, és örökké hálás leszek minden segítségért, még akkor is, ha nem tudod, hogy létezem - Nikki Sixxnek.
4. Pusztuljatok meg - az osztálytársaim nagy részének (mert én ilyen cuki vagyok).
Elég sok ilyen dolog van, nem tudok kiemelni valamit jelen pillanatban.
Természetesen szoktam, a kedvenc könyveim a következők: Nikki Sixx: A heroin-naplók, minden Darren Shan könyv, Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában, meg még ki tudja, mi.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1. Szeretlek, akkor is, ha néha balhézok veled - öcsinek.
2. Te vagy a legjobb barátom, és mindent köszönök - annak, aki itt taylex néven ismert.
3. Te vagy a példaképem, és örökké hálás leszek minden segítségért, még akkor is, ha nem tudod, hogy létezem - Nikki Sixxnek.
4. Pusztuljatok meg - az osztálytársaim nagy részének (mert én ilyen cuki vagyok).
2017. április 03. 13:37
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Hajjaj.
Oké, szóval ő volna taylex, az igazi nevét fedje jótékony homály. Egy baromi őrült ember, aki a legapróbb hülyeségeken is képes úgy röhögni, hogy fél óráig abba sem akarja hagyni, és a legnagyobb hülyeségek tudják elhagyni a száját, amivel szokott néhány visítva röhögős percet okozni nekem. Egyébként egy nagyon okos, értékes ember, akinek a bandamániája már szinte elviselhetetlen (de messze nem annyira, mint az enyém), és természetesen roppant megértő. Kissé olyan, mintha ő lenne a pszichológusom. Mindig meghallgatja a barátai nyomorát, és segít, ahol tud. Önzetlen, és bármilyen szar a helyzet, ő biztos, hogy támogat. Szerencsére ugyanolyan szar humora van, mint nekem, a zenei ízlése pedig hibátlan. Fél a kutyáktól, de amúgy szereti is őket, a bandás pólói nagyok rá, a kedvenc színe a fekete és a szürke, nagyszerű verseket ír, nem szeret pesti lenni (vagyis szívesebben élne falun), sehova nem megy az All Time Low-os sapkája és az övtáskája nélkül, szeret csúnyán nézni, pláne, ha a magasságával viccelődik az ember (vagy az alacsonyságával), ééés most így hirtelen ennyi.
Hajjaj.
2017. április 03. 16:19
nincsen egy.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
nincsen egy.
Idézet
Hibát követ el, aki arra vágyik, hogy megértsék, mielőtt még megfejtette volna önmagát.
2017. április 03. 17:28
|
|
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amit szeretek:
1. zene, igazából bármilyen stílusban
2. tetoválások
3. festés és rajzolás
4. youtube videók nézése, természetesen a kedvenc videósaimtól
5. piercingek
6. minden szín
7. idegennyelvek tanulása
8. egyedül lenni
9. Japán
10. mindenféle virágok és növények
Amit nem szeretek annyira:
1. álbarátok
2. nagy, üres terek
3. csend
4. vásárlás (kivéve hobbiboltokban)
5. telefonmánia
6. szoknyák
7. osztálytársaim
8. fülledt levegő
9. időpazarlás
10. unalmas tanórák
Nagyon nehéz volt összeszedni tíz dolgot, amit nem szeretek, mert tényleg nincs sok ilyen dolog.
Amit szeretek:
1. zene, igazából bármilyen stílusban
2. tetoválások
3. festés és rajzolás
4. youtube videók nézése, természetesen a kedvenc videósaimtól
5. piercingek
6. minden szín
7. idegennyelvek tanulása
8. egyedül lenni
9. Japán
10. mindenféle virágok és növények
Amit nem szeretek annyira:
1. álbarátok
2. nagy, üres terek
3. csend
4. vásárlás (kivéve hobbiboltokban)
5. telefonmánia
6. szoknyák
7. osztálytársaim
8. fülledt levegő
9. időpazarlás
10. unalmas tanórák
Nagyon nehéz volt összeszedni tíz dolgot, amit nem szeretek, mert tényleg nincs sok ilyen dolog.
2017. április 03. 18:26
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Nem lehet letölteni azt a hülye QR kódot a telefonomra ><
Nem lehet letölteni azt a hülye QR kódot a telefonomra ><
2017. április 03. 18:29
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Olyan dolgokat tennék meg amiket azelőtt nem mertem.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Boldog
Olyan dolgokat tennék meg amiket azelőtt nem mertem.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Boldog
2017. április 03. 19:04
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Lili vagyok, imádok álmodozni, és borzasztóan kiszámíthatatlan vagyok. A hangulatom sokszor változó, osztálytársam szavaival élve olyan, mintha lenne sok-sok ikertestvérem - egy szomorú, egy vidám, egy vicces, egy komoly - akik észrevehetetlenül cserélődnek. Lol, igen, nagyjából ennyi.
Lili vagyok, imádok álmodozni, és borzasztóan kiszámíthatatlan vagyok. A hangulatom sokszor változó, osztálytársam szavaival élve olyan, mintha lenne sok-sok ikertestvérem - egy szomorú, egy vidám, egy vicces, egy komoly - akik észrevehetetlenül cserélődnek. Lol, igen, nagyjából ennyi.
2017. április 04. 06:40
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
nem,hagyjál,hali
nem,hagyjál,hali
2017. április 04. 13:44
Az a baj, hogy több is van, de most csak kettőt osztok meg veletek, amik valamiért (vagy a tartalmuk, vagy a csengésük miatt) kiemelkednek a többi kedvenc közül is.
"A küzdelem, hogy normálisak legyünk, normális esetben nem komoly küzdelem." (Nikki Sixx)
"Vész herceg a világba búmagot vet, Vész herceg gyász ütött fákat ültet.
Bent a háló közepén Vész herceg ül, mint egy vén.
Keze csonka, szeme fakó, lelkében ezernyi kígyó. Bűnök rusnya férgei alvadt véred éhezik.
Bent a háló közepén Vész herceg karma kemény.
Vörös pókszálakon mászik, kínt osztogat, elvesz bármit.
Mehet barát, jöhet galád, remény tûnik, zúdít csapást,
Holdat iszik, napot zabál, malmoz, míg eljön a halál.
Bent a háló közepén, Vész herceg, se te, se én…" (Darren Shan: Démonmester)
Az a baj, hogy több is van, de most csak kettőt osztok meg veletek, amik valamiért (vagy a tartalmuk, vagy a csengésük miatt) kiemelkednek a többi kedvenc közül is.
"A küzdelem, hogy normálisak legyünk, normális esetben nem komoly küzdelem." (Nikki Sixx)
"Vész herceg a világba búmagot vet, Vész herceg gyász ütött fákat ültet.
Bent a háló közepén Vész herceg ül, mint egy vén.
Keze csonka, szeme fakó, lelkében ezernyi kígyó. Bűnök rusnya férgei alvadt véred éhezik.
Bent a háló közepén Vész herceg karma kemény.
Vörös pókszálakon mászik, kínt osztogat, elvesz bármit.
Mehet barát, jöhet galád, remény tûnik, zúdít csapást,
Holdat iszik, napot zabál, malmoz, míg eljön a halál.
Bent a háló közepén, Vész herceg, se te, se én…" (Darren Shan: Démonmester)
2017. április 04. 15:53
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
barátaim, kedvenceim, saláták, kínai kaja, GTA V, telefonom
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
sorrendbe - Las Vegas, Brooklyn, Svédország, Bécs, Ausztrália
Mostanába egyre kevesebb az olyan dolog, ami szomorúvá tud tenni, annak ellenére, hogy pesszimista vagyok. De visszatérve a kérdésre, a szomorú hangulatú zenék.
Olvastam régebben a Szent Johanna Gimit, amihez teszem hozzá, nem egy annyira hűdeszuper könyv, hogy kiolvassam a többi részét is. Kedvencem a Reboot, a Mire jó a rosszfiú? és az Útvesztő trilógiája.
barátaim, kedvenceim, saláták, kínai kaja, GTA V, telefonom
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
sorrendbe - Las Vegas, Brooklyn, Svédország, Bécs, Ausztrália
Mostanába egyre kevesebb az olyan dolog, ami szomorúvá tud tenni, annak ellenére, hogy pesszimista vagyok. De visszatérve a kérdésre, a szomorú hangulatú zenék.
Olvastam régebben a Szent Johanna Gimit, amihez teszem hozzá, nem egy annyira hűdeszuper könyv, hogy kiolvassam a többi részét is. Kedvencem a Reboot, a Mire jó a rosszfiú? és az Útvesztő trilógiája.
2017. április 04. 17:22
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Ha már így kérve van, akkor végre kifakadok egy kicsit.
Szóval. Abszolút, felhőtlenül boldog vagyok. Ennél csodálatosabb évadzárót én még nem láttam, de komolyan. Lehet, hogy nem nagyok az elvárásaim, de minden egyes pillanatot imádtam. Izgalmas, lélegzetelállító, és szívszorító; és pontosan ezért szeretem ezt a sorozatot. Teljesen mindegy, milyen úton-módon, ők megtalálják azt, ahogy engem boldoggá lehet tenni. És igen, lehet, hogy meghalt az egyik kedvenc karakterem; és igen, fogalmam sincsen, hogy mennyire szenvedhetett abban az időben, amíg a gyógyszere hatott. Lehet, hogy borzalmasan (ebbe mondjuk kicsit belebetegednék), lehet, hogy kicsit sem. De hősként halt meg, és nem gondolt magára, egy pillanatig sem. És pontosan ezért imádtam őt, és igen, pontosan ezért a hőstettért nem fog soha meghalni. A legendák sosem halnak meg.
Továbbá, még nem mondtam elégszer, de imádom Maggie-t, és gyűlölöm, hogy a készítők őt szemelték ki áldozatuknak. Komolyan, nem szenvedett még eleget? Meg kell ölni a legjobb barátját, aki ott volt vele minden sz*rban, támogatták és szerették egymást, és konkrétan egymást partnerei voltak? Fizikailag fáj, hogy megint látnom kellett őt sírni, de elképesztő erőt és önbizalmat ad, hogy újra felállt, immáron egy pódiumra, mint vezető, a háború további két vezetőjével, és olyan beszédet mondott, aminek még az olvasásától is elsírom magamat.
Azt már meg sem említem, hogy Shiva egy valódi hős, és nagyon ki leszek akadva, ha megölik szegényt. Imádom, egyszerűen csak ennyi, túl édes és jó ehhez a világhoz (akárcsak Jesus, Michonne, Carl, Enid, Aaron, Eric, Tara, Rosita, és Sasha). Tudom, azt mondtam, hogy nem vagyok felkészülve arra, ami jön. De azután, hogy láttam azt az összetartást és élni akarást, ami ezeknek az embereknek a vérében pezseg, kijelenthetem, hogy készen állok végignézni a szép, lassú halálát az összes Megváltónak és a szeméttelepi árulóknak. És igen, Eugene-nak is. Ezek után nem érdemli meg, hogy éljen. Képtelen vagyok hat hónapot várni, és elképzelni, milyen lesz a háború.
Btw, én a The Walking Dead-nek az évadzárójáról beszélek.
És nemrég mondta a producer, hogy a nyolcadik éved első négy részétől elolvad a lelkünk és össze akarjuk majd törni a tévéket.
Király, októbertől újra jöhet a hétfői depressziózás.
Egyébként, ma éjfélkor jön ki Halsey új dala, és még mielőtt valaki azt hinné, kész vagyok rá lelkileg... nagyon nem.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
Mindenképpen a szeretteim elvesztését mondanám. Mindegyikük hiánya eluralkodik rajtam nap, mint nap.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Ha nem probléma, ilyet most nem írnék, nincs igazán kinek levelet írnom, akit nem bírok, az tudja is, akit meg szeretek, annak nem kell nap, mint nap elmondanom, hogy fontos számomra.
Ha már így kérve van, akkor végre kifakadok egy kicsit.
Szóval. Abszolút, felhőtlenül boldog vagyok. Ennél csodálatosabb évadzárót én még nem láttam, de komolyan. Lehet, hogy nem nagyok az elvárásaim, de minden egyes pillanatot imádtam. Izgalmas, lélegzetelállító, és szívszorító; és pontosan ezért szeretem ezt a sorozatot. Teljesen mindegy, milyen úton-módon, ők megtalálják azt, ahogy engem boldoggá lehet tenni. És igen, lehet, hogy meghalt az egyik kedvenc karakterem; és igen, fogalmam sincsen, hogy mennyire szenvedhetett abban az időben, amíg a gyógyszere hatott. Lehet, hogy borzalmasan (ebbe mondjuk kicsit belebetegednék), lehet, hogy kicsit sem. De hősként halt meg, és nem gondolt magára, egy pillanatig sem. És pontosan ezért imádtam őt, és igen, pontosan ezért a hőstettért nem fog soha meghalni. A legendák sosem halnak meg.
Továbbá, még nem mondtam elégszer, de imádom Maggie-t, és gyűlölöm, hogy a készítők őt szemelték ki áldozatuknak. Komolyan, nem szenvedett még eleget? Meg kell ölni a legjobb barátját, aki ott volt vele minden sz*rban, támogatták és szerették egymást, és konkrétan egymást partnerei voltak? Fizikailag fáj, hogy megint látnom kellett őt sírni, de elképesztő erőt és önbizalmat ad, hogy újra felállt, immáron egy pódiumra, mint vezető, a háború további két vezetőjével, és olyan beszédet mondott, aminek még az olvasásától is elsírom magamat.
Azt már meg sem említem, hogy Shiva egy valódi hős, és nagyon ki leszek akadva, ha megölik szegényt. Imádom, egyszerűen csak ennyi, túl édes és jó ehhez a világhoz (akárcsak Jesus, Michonne, Carl, Enid, Aaron, Eric, Tara, Rosita, és Sasha). Tudom, azt mondtam, hogy nem vagyok felkészülve arra, ami jön. De azután, hogy láttam azt az összetartást és élni akarást, ami ezeknek az embereknek a vérében pezseg, kijelenthetem, hogy készen állok végignézni a szép, lassú halálát az összes Megváltónak és a szeméttelepi árulóknak. És igen, Eugene-nak is. Ezek után nem érdemli meg, hogy éljen. Képtelen vagyok hat hónapot várni, és elképzelni, milyen lesz a háború.
Btw, én a The Walking Dead-nek az évadzárójáról beszélek.
És nemrég mondta a producer, hogy a nyolcadik éved első négy részétől elolvad a lelkünk és össze akarjuk majd törni a tévéket.
Király, októbertől újra jöhet a hétfői depressziózás.
Egyébként, ma éjfélkor jön ki Halsey új dala, és még mielőtt valaki azt hinné, kész vagyok rá lelkileg... nagyon nem.
Mindenképpen a szeretteim elvesztését mondanám. Mindegyikük hiánya eluralkodik rajtam nap, mint nap.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
Ha nem probléma, ilyet most nem írnék, nincs igazán kinek levelet írnom, akit nem bírok, az tudja is, akit meg szeretek, annak nem kell nap, mint nap elmondanom, hogy fontos számomra.
2017. április 04. 17:31
|
|
Trapdoor |
|
3. nap: Írd le a napodat.
Igazából nem történt velem semmi érdekes a mai napon. Elmentem iskolába, túléltem valahogy nagy nehezen. Az óráim viszonylag gyorsan és unalmasan teltek. Miután hazaértem a drága vízvezeték szerelő fogadott. Utána elmentem kozmetikushoz. Ennyit ért a mai napom.
Igazából nem történt velem semmi érdekes a mai napon. Elmentem iskolába, túléltem valahogy nagy nehezen. Az óráim viszonylag gyorsan és unalmasan teltek. Miután hazaértem a drága vízvezeték szerelő fogadott. Utána elmentem kozmetikushoz. Ennyit ért a mai napom.
2017. április 04. 18:07
Szerintem az, hogy tavaly elhagytam a bérletem. Azóta senki sem bíz rám semmit. Maximálisan béna vagyok.
Szerintem az, hogy tavaly elhagytam a bérletem. Azóta senki sem bíz rám semmit. Maximálisan béna vagyok.
2017. április 04. 19:53
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
2 van: Niki és Csenge.
Mindkettő szereti a lovakat és jó tanulók. Mindkettő könyvimádó, és nem ismerik egymást. Az egyik régen volt osztálytársam, de tartom vele a kapcsolatot, a másik osztály társam és padtársam.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted? „Lovak nélkül nem tudnék élni, nem tudnám elképzelni az életemet. Számomra a földi paradicsom a lovak között van.” - Dallos Gyula
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz? ő, béna (mármint én), Niki!
12. nap: Kedvenc focicsapatod. nincs, nem szeretem a focit, csak játszani
13. nap: Három vallomás, választásod szerint. Gépfüggő vagyok. Imádok olvasni. Lóbolond vagyok.
2 van: Niki és Csenge.
Mindkettő szereti a lovakat és jó tanulók. Mindkettő könyvimádó, és nem ismerik egymást. Az egyik régen volt osztálytársam, de tartom vele a kapcsolatot, a másik osztály társam és padtársam.
10. nap: Mi a kedvenc idézeted? „Lovak nélkül nem tudnék élni, nem tudnám elképzelni az életemet. Számomra a földi paradicsom a lovak között van.” - Dallos Gyula
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz? ő, béna (mármint én), Niki!
12. nap: Kedvenc focicsapatod. nincs, nem szeretem a focit, csak játszani
13. nap: Három vallomás, választásod szerint. Gépfüggő vagyok. Imádok olvasni. Lóbolond vagyok.
2017. április 04. 21:40
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Rengeteg sorozatot imádtam, de a végén mindet meguntam, nem is tudok úgy kiemelni egyet se. TWD,TVD,TW,SQ
Rengeteg sorozatot imádtam, de a végén mindet meguntam, nem is tudok úgy kiemelni egyet se. TWD,TVD,TW,SQ
2017. április 04. 21:52
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelem a(z):
1. Természetet
2. Barátságos embereket
3. Állatokat
4. A művészet különböző ágazatait elsajátítani (Rajz, festészet, grafika, látványtervezés)
5. Inspiráló embereket
6. Verseket
7. Hideg időjárást
8. Látványos táncokat
9. Fotózást
10. Asztrológiát
Nem kedvelem a(z):
1. Állatkínzást, állatok kihasználását
2. Rasszizmust, homofóbiát
3. Szomorú évadzárókat
4. Két évad közötti hosszú várakozást
5. Túlságosan optimista hozzáállásomat mindenhez
6. Időhúzást
7. Morcos kisgyerekeket
8. Ítélkezést
9. Bunkó embereket
10. Csábító de egészségtelen ételeket
Kedvelem a(z):
1. Természetet
2. Barátságos embereket
3. Állatokat
4. A művészet különböző ágazatait elsajátítani (Rajz, festészet, grafika, látványtervezés)
5. Inspiráló embereket
6. Verseket
7. Hideg időjárást
8. Látványos táncokat
9. Fotózást
10. Asztrológiát
Nem kedvelem a(z):
1. Állatkínzást, állatok kihasználását
2. Rasszizmust, homofóbiát
3. Szomorú évadzárókat
4. Két évad közötti hosszú várakozást
5. Túlságosan optimista hozzáállásomat mindenhez
6. Időhúzást
7. Morcos kisgyerekeket
8. Ítélkezést
9. Bunkó embereket
10. Csábító de egészségtelen ételeket
2017. április 05. 12:47
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
szia, hagyjáááálbééékééén (minél nyúzottabb hangon, annál jobb), kösz
szia, hagyjáááálbééékééén (minél nyúzottabb hangon, annál jobb), kösz
2017. április 05. 14:24
12. nap: Kedvenc focicsapatod
nem követem a focit.
nem követem a focit.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.