8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1 ) Hagyj már békén
2 ) Kajak ennyire szánalmas vagy, vagy tetteted?
3 ) Bocs, ez most nagyon nem érdekel
4 ) Nincs hozzád kedvem
29 napos kihívás
2017. április 05. 15:27
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz
pihenés, zene hallgatás, anime nézés, lap szerkesztés (idk miért, jól esik látni a végeredményt xD), úszás, kávé, tea, kedvenceimről videók nézése, próbálj meg ne nevetni kihívás, új csapatok/előadók megismerése
pihenés, zene hallgatás, anime nézés, lap szerkesztés (idk miért, jól esik látni a végeredményt xD), úszás, kávé, tea, kedvenceimről videók nézése, próbálj meg ne nevetni kihívás, új csapatok/előadók megismerése
2017. április 05. 16:28
|
|
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
Gondolom ez nem az alapvető dolgokra gondol szóval felsorolom a dolgokat.
1. zene
2. kínai ételek
3. festés, rajzolás és bármi kreatívkodás
4. állataim
5. youtube videók
6. olvasnivaló könyvek
Gondolom ez nem az alapvető dolgokra gondol szóval felsorolom a dolgokat.
1. zene
2. kínai ételek
3. festés, rajzolás és bármi kreatívkodás
4. állataim
5. youtube videók
6. olvasnivaló könyvek
2017. április 06. 07:00
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Anyukám amikor a világra hozott. xd Ettől nagyobb hatás nem hiszem hogy van
Anyukám amikor a világra hozott. xd Ettől nagyobb hatás nem hiszem hogy van
2017. április 06. 07:58
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Egyáltalán nem érdekel a foci.
Egyáltalán nem érdekel a foci.
2017. április 06. 09:04
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Lilinek hívnak, februárban lettem tizenhat éves. Személyiségemről nem tudom mit is írhatnék, ugyanis nagyon változó.
Lilinek hívnak, februárban lettem tizenhat éves. Személyiségemről nem tudom mit is írhatnék, ugyanis nagyon változó.
2017. április 06. 14:23
|
|
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline
|
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Remélem, ha országokat írok, az is jó lesz, mert ott bármit szívesen meglátogatnék.
1. Japán
3. Franciaország
4. Finnország, ott leginkább Helsinki
5. Dánia
Remélem, ha országokat írok, az is jó lesz, mert ott bármit szívesen meglátogatnék.
1. Japán
3. Franciaország
4. Finnország, ott leginkább Helsinki
5. Dánia
2017. április 06. 17:20
3. nap: Írd le a napodat.
Nagyon fárasztó volt a mai napom, bár ezt minden csütörtökről elmondhatom.
Zene, asztrológia, álmodozás, kutyák, faviccek, fülhallgatóm
Nagyon fárasztó volt a mai napom, bár ezt minden csütörtökről elmondhatom.
Zene, asztrológia, álmodozás, kutyák, faviccek, fülhallgatóm
2017. április 06. 20:09
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
-
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
1. "Mit is kéne most csinálni?"
2. "Mit mondott?"
3. általában egy dal -de az inkább egész nap-
4. valamilyen kpop banda
5. "Valamit kéne olvasni..."
6. "Ez normális?"
7. ...
-
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
1. "Mit is kéne most csinálni?"
2. "Mit mondott?"
3. általában egy dal -de az inkább egész nap-
4. valamilyen kpop banda
5. "Valamit kéne olvasni..."
6. "Ez normális?"
7. ...
2017. április 06. 21:37
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Nikolettának hívnak és nem rég töltöttem be a tizenhetedik életévemet. A jövőben angol tanárként szeretnék dolgozni egy általános iskolában, emellett pedig szeretnék regényeket is kiadni. Saját meglátásom szerint barátságos és jó fej vagyok, bár néha kicsit hisztis és nem áll tőlem távol a szarkazmus sem, sőőőőt! Mondhatni eléggé romantikus alkat vagyok, ami meg is látszik az életemen/írásaimon/ízlésemen.
Nikolettának hívnak és nem rég töltöttem be a tizenhetedik életévemet. A jövőben angol tanárként szeretnék dolgozni egy általános iskolában, emellett pedig szeretnék regényeket is kiadni. Saját meglátásom szerint barátságos és jó fej vagyok, bár néha kicsit hisztis és nem áll tőlem távol a szarkazmus sem, sőőőőt! Mondhatni eléggé romantikus alkat vagyok, ami meg is látszik az életemen/írásaimon/ízlésemen.
2017. április 07. 06:23
21. nap: Öntsd ki a szíved!
Most nem vagyok ilyen kedvemben, de megpróbálom. Szóval már hetek óta azon agyalok, hogy hogy léteznek ilyen életképtelen emberek, akik csak kigyúnyolni tudnak mindenkit. Mindenki rossz, mindenki gáz csak ők a jók. Minden apró mozdulatát figyelik hátha elbénáz valamit. Ennyire nincs életük, hogy máséval vannak elfoglalva? Nem veszik észre magukat, hogy ők sokkal rosszabbak annál akit folyamatosan kigyúnyolnak.
A másik: Egyre "zavaróbb", hogy milyen sok kpop rajongó lett az elmúlt hónapokban. Nem is zavarónak nevezném ezt, nem tudom megmagyarázni xd igazából örülök, hogy ilyen népszerű lett ez a műfaj, csak annak nem, hogy a rajongók fele csak a népszerű csapatokat ismeri (mint a BTS,EXO, SNSD, GOT7 stb.) és ezt a dolgot nevezném inkább irritálónak. Meg mikor ők "óriási rajongók" egy csapatnak de a tagok nevét nem tudnák felsorolni. Ja és ott vannak akik hetente váltogatják a kedvencüket, és mindegyikhez odaírják, hogy "örökké kedvencem" aztán a jovőhéten már másnál van ez írva xd Nagyon rühellem valamiért ezt a sűrű kedvenc váltást, talán mert én hűséges vagyok hozzájuk, mármint én általában hamar megtalálom a kedvencem egy bandából és legtöbb esetben ő is marad továbbra is. Persze voltak már kivételek, de mondom ritkán váltogatom a kedvenceimet
Aztán ott a suli. El sem tudom képzelni hogy lehetek ennyire lusta, mostanában borzasztóan nehezen megy a tanulás annak ellenére hogy jó tanuló vagyok. Lassan itt az érettségi és pont ilyenkor kapcsol ki az agyam xd ehhez inkább többet nem fűznék
Most nem vagyok ilyen kedvemben, de megpróbálom. Szóval már hetek óta azon agyalok, hogy hogy léteznek ilyen életképtelen emberek, akik csak kigyúnyolni tudnak mindenkit. Mindenki rossz, mindenki gáz csak ők a jók. Minden apró mozdulatát figyelik hátha elbénáz valamit. Ennyire nincs életük, hogy máséval vannak elfoglalva? Nem veszik észre magukat, hogy ők sokkal rosszabbak annál akit folyamatosan kigyúnyolnak.
A másik: Egyre "zavaróbb", hogy milyen sok kpop rajongó lett az elmúlt hónapokban. Nem is zavarónak nevezném ezt, nem tudom megmagyarázni xd igazából örülök, hogy ilyen népszerű lett ez a műfaj, csak annak nem, hogy a rajongók fele csak a népszerű csapatokat ismeri (mint a BTS,EXO, SNSD, GOT7 stb.) és ezt a dolgot nevezném inkább irritálónak. Meg mikor ők "óriási rajongók" egy csapatnak de a tagok nevét nem tudnák felsorolni. Ja és ott vannak akik hetente váltogatják a kedvencüket, és mindegyikhez odaírják, hogy "örökké kedvencem" aztán a jovőhéten már másnál van ez írva xd Nagyon rühellem valamiért ezt a sűrű kedvenc váltást, talán mert én hűséges vagyok hozzájuk, mármint én általában hamar megtalálom a kedvencem egy bandából és legtöbb esetben ő is marad továbbra is. Persze voltak már kivételek, de mondom ritkán váltogatom a kedvenceimet
Aztán ott a suli. El sem tudom képzelni hogy lehetek ennyire lusta, mostanában borzasztóan nehezen megy a tanulás annak ellenére hogy jó tanuló vagyok. Lassan itt az érettségi és pont ilyenkor kapcsol ki az agyam xd ehhez inkább többet nem fűznék
2017. április 07. 13:18
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
amit kedvelek:
amit nem kedvelek:
nagyon-nagyon sok dolgot kedvelek és utálok egyaránt, ezért számomra öngyilkosság volt csak tízet választani.
amit kedvelek:
- - zene
- könyvek
- sorozatok
- tumblr
- elvont dolgok
- misztikus dolgok
- régiségek
- kávé
- parfümök
- vörös rúzs
amit nem kedvelek:
- - rasszizmus
- homofóbia
- ítélkezés
- iskola
- divatdepresszió
- tömegemberek
- kibeszélés
- túl meleg időjárás
- ha valaki azt, hiszi menő lesz attól, ha bunkón viselkedik
- hogy manapság szinte mindenki a g*eci szót használja mindenre
nagyon-nagyon sok dolgot kedvelek és utálok egyaránt, ezért számomra öngyilkosság volt csak tízet választani.
2017. április 07. 13:49
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
Hmm... Nem tudom, mit kéne bevallanom (az adón kívül *gyengepoén*). Talán:
1. Imááádooom a meleg párokat, annyira cukik.
2. Odavagyok minden állatért, ami nem rovar, nem hal, és nem galamb.
3. Sokkal mélyebb érzések kavarognak bennem, mint azt elsőre bárki is gondolná, és annak ellenére, hogy nem beszélek, van véleményem. Mindenről.
Hmm... Nem tudom, mit kéne bevallanom (az adón kívül *gyengepoén*). Talán:
1. Imááádooom a meleg párokat, annyira cukik.
2. Odavagyok minden állatért, ami nem rovar, nem hal, és nem galamb.
3. Sokkal mélyebb érzések kavarognak bennem, mint azt elsőre bárki is gondolná, és annak ellenére, hogy nem beszélek, van véleményem. Mindenről.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2017. április 07. 15:34
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
kedvelem:
amiket nem kedvelek:
kedvelem:
- marcipános csoki
lila
orchidea
romantikus filmek
paranormális filmek
angol nyelv
pizza
trónok harca
írás
könyvek
amiket nem kedvelek:
- divatmajmok
nagyképű emberek
hamis/érdekbarátságok
főzelékek
a mosolygós emoji facebookon
német nyelv
ha esik az eső és ki kell mozdulnom
idióták
utánzás
ha valaki a semmin sértődik meg
2017. április 07. 19:02
14. nap: Terveim a jövőre nézve
nincsenek kifejezett terveim,majd jön magától.
nincsenek kifejezett terveim,majd jön magától.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.