Hosszú, sötétbarna göndör haja van, amit általában feltűzve hord, de csak mert ha kiengedve van neki, mindenki őt bámulja, annyira szép. Majdnem 180 cm magas és vékony, de nem kosarazik és utálja, mikor folyton azt kérdezgetik tőle kosarazik-e.
29 napos kihívás
2017. április 14. 10:56
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Hosszú, sötétbarna göndör haja van, amit általában feltűzve hord, de csak mert ha kiengedve van neki, mindenki őt bámulja, annyira szép. Majdnem 180 cm magas és vékony, de nem kosarazik és utálja, mikor folyton azt kérdezgetik tőle kosarazik-e.
Ugyanolyan humora van neki, mint nekem, ugyanúgy hisztis és sértődékeny mint én, és azt hiszem pont ezért jövünk ki jól. Imádja a Gyűrűk urát és a Harry Potter is. Nemrég fejezte be a Sherlock című BBC sorozatot, jelenleg a Breaking Bad-et nézi+próbálom rábeszélni a Trónok harcára. Mindketten írópalánták vagyunk. A jövőbeli terveit nézve, meglehet, hogy főiskolára is együtt fogunk járni.
2017. április 14. 14:00
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Csak a válogatott meccseit szoktam megnézni, nincsen kedvenc focicsapatom, nem is követem őket.
Csak a válogatott meccseit szoktam megnézni, nincsen kedvenc focicsapatom, nem is követem őket.
2017. április 14. 16:50
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
-Az előző hozzászólásaimhoz képest jóval értelmesebb vagyok most.
-16 éves vagyok, gimnazista
-nem tartozom a szinglik körébe
-a barátom, a barátnőim, a családom és a cicám a mindenem
-festem a hajam
-nem tudok több információt írni magamról :/
-Az előző hozzászólásaimhoz képest jóval értelmesebb vagyok most.
-16 éves vagyok, gimnazista
-nem tartozom a szinglik körébe
-a barátom, a barátnőim, a családom és a cicám a mindenem
-festem a hajam
-nem tudok több információt írni magamról :/
2017. április 14. 16:55
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
Shelley Hennig. Nem tudom megszámolni, hogy hány rossz napomon segített fel a padlóról, amikor azt hittem, hogy ennél rosszabb már nem lehet.. De ő megmutatta, hogy fel kell állni, akkor is ha fáj.
21. nap: Öntsd ki a szíved!
rettentően rossz érzés, hogy a legjobb barátnőm ellenem fordult. nem is tudom megmondani, hogy mennyire egy roncs lettem mióta összevesztünk, és mennyire hiányzik. de ez van.
Shelley Hennig. Nem tudom megszámolni, hogy hány rossz napomon segített fel a padlóról, amikor azt hittem, hogy ennél rosszabb már nem lehet.. De ő megmutatta, hogy fel kell állni, akkor is ha fáj.
21. nap: Öntsd ki a szíved!
rettentően rossz érzés, hogy a legjobb barátnőm ellenem fordult. nem is tudom megmondani, hogy mennyire egy roncs lettem mióta összevesztünk, és mennyire hiányzik. de ez van.
2017. április 14. 17:15
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
író, pszichológus, vagy fényképész. de ha ezek közül egyik sem jönne össze, lakberendező lennék szívesen.
író, pszichológus, vagy fényképész. de ha ezek közül egyik sem jönne össze, lakberendező lennék szívesen.
2017. április 14. 20:25
|
|
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline
|
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
1. Hihetetlenül izgulós vagyok. Olyan apró dolgokon tudok izgulni, mint például az idegennek köszönés vagy boltban fizetés.
2. Amióta a volt legjobb barátom eldobott magától egyszerűen nem találom a helyemet a világban, úgy érzem nincs olyan ember, akiben 100%-ban bízhatok.
3. Egyszerűen nem tetszik, nem jön be senki, sosem. Mindig kilógok a többi lány közül, mert ők mindig odavannak egy bizonyos személyért, de én nem érzek "úgy" senki iránt.
1. Hihetetlenül izgulós vagyok. Olyan apró dolgokon tudok izgulni, mint például az idegennek köszönés vagy boltban fizetés.
2. Amióta a volt legjobb barátom eldobott magától egyszerűen nem találom a helyemet a világban, úgy érzem nincs olyan ember, akiben 100%-ban bízhatok.
3. Egyszerűen nem tetszik, nem jön be senki, sosem. Mindig kilógok a többi lány közül, mert ők mindig odavannak egy bizonyos személyért, de én nem érzek "úgy" senki iránt.
2017. április 14. 22:35
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
youtube, írás, zene
több vagy nincs, vagy nem jut eszembe.
youtube, írás, zene
több vagy nincs, vagy nem jut eszembe.
2017. április 15. 01:50
3. nap: Írd le a napod!
Most tudom leírni, mert így a legjooobb.
Szóval, felkeltem aztán barátnőmmel elmentünk kutyát sétáltatni, aztán elmentünk biciklizni aztán elmentünk görkorizni és biciklizni. Aztán visszajöttünk hozzájuk, ebédeltünk, és csináltunk képeket instára megnéztünk minden féle filmet, meg sorozatot, aztán vacsiztunk, lefürödtünk és most itt az ágyban beszélgetünk én meg közbe leírom a napomat
Most tudom leírni, mert így a legjooobb.
Szóval, felkeltem aztán barátnőmmel elmentünk kutyát sétáltatni, aztán elmentünk biciklizni aztán elmentünk görkorizni és biciklizni. Aztán visszajöttünk hozzájuk, ebédeltünk, és csináltunk képeket instára megnéztünk minden féle filmet, meg sorozatot, aztán vacsiztunk, lefürödtünk és most itt az ágyban beszélgetünk én meg közbe leírom a napomat
2017. április 15. 08:21
|
|
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline
|
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Hát, ki szeretném járni a gimnáziumot, azután továbbtanulni egyetemen vagy főiskolán. De hogy milyen irányban, arról halványlila gőzöm sincs.
Hát, ki szeretném járni a gimnáziumot, azután továbbtanulni egyetemen vagy főiskolán. De hogy milyen irányban, arról halványlila gőzöm sincs.
2017. április 15. 08:47
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
rengeteg van, konkrét kedvencem nincsen.
rengeteg van, konkrét kedvencem nincsen.
2017. április 15. 09:43
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
-
-
2017. április 15. 09:55
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
"You need to be cold, to be a queen" - Blair Waldorf
"You need to be cold, to be a queen" - Blair Waldorf
2017. április 15. 10:10
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
Ezt így előre nem tudni.
Hiába írnám le, hogy legyen kedves, miközben egy bunkó is elnyerte már el a szívem xd
Ezt így előre nem tudni.
2017. április 15. 10:16
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
apukám halála. ez nem velem történt, de ez fájt a legjobban.
apukám halála. ez nem velem történt, de ez fájt a legjobban.
2017. április 15. 11:58
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni
Telefon, wifi, emlékek, képek, szeretet, zene, család és barátok.
Telefon, wifi, emlékek, képek, szeretet, zene, család és barátok.
2017. április 15. 18:16
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
A nevem Gabriella, és sokan nem tudják, hogy utálom ha Gabinak becéznek. Szeretek ismerkedni, viszont nehezen találok magamnak új barátokat.
A nevem Gabriella, és sokan nem tudják, hogy utálom ha Gabinak becéznek. Szeretek ismerkedni, viszont nehezen találok magamnak új barátokat.
2017. április 15. 18:17
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelem a(z)..
..macskákat
..Dél-Koreát
..kis levendula zsákokat
..erdőket
..száraz, meleg időt
..verseket (különösen Ady Endrét)
..graffitiket
..Már megint Kitty Yt csatornáját
..késő esti beszélgetéseket
..kirándulásokat/nyaralásokat
Nem kedvelem a(z)..
..hazug embereket
..divat depressziósokat
..édességeket
..gyors éttermeket
..helytelen írást
..akik csak a külsőre mennek
..biztonsági őröket a boltokban
..nagy tömeget
..cukros üdítőket
..értelmetlen vitákat
Kedvelem a(z)..
..macskákat
..Dél-Koreát
..kis levendula zsákokat
..erdőket
..száraz, meleg időt
..verseket (különösen Ady Endrét)
..graffitiket
..Már megint Kitty Yt csatornáját
..késő esti beszélgetéseket
..kirándulásokat/nyaralásokat
Nem kedvelem a(z)..
..hazug embereket
..divat depressziósokat
..édességeket
..gyors éttermeket
..helytelen írást
..akik csak a külsőre mennek
..biztonsági őröket a boltokban
..nagy tömeget
..cukros üdítőket
..értelmetlen vitákat
2017. április 15. 20:05
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Régen:
• Teen Wolf - fogalmam sincsen miért, teljesen túlhypeolt és unalmas lett.
• Faking It - ha nem törölték volna, még most is odáig- és vissza lennék tőle.
Most:
• Scream - mindkét évadot láttam már kétszer, és még mindig lenyűgöz ez a sorozat. imádom, csak ennyi.
• Riverdale - iszonyatosan aranyosak a szereplők, és magának a történetnek rabja vagyok.
• The 100 - Ugyanaz a helyzet, mint a Riverdale-nél.
Régen:
• Teen Wolf - fogalmam sincsen miért, teljesen túlhypeolt és unalmas lett.
• Faking It - ha nem törölték volna, még most is odáig- és vissza lennék tőle.
Most:
• Scream - mindkét évadot láttam már kétszer, és még mindig lenyűgöz ez a sorozat. imádom, csak ennyi.
• Riverdale - iszonyatosan aranyosak a szereplők, és magának a történetnek rabja vagyok.
• The 100 - Ugyanaz a helyzet, mint a Riverdale-nél.
2017. április 16. 08:42
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Nem nagyon vannak, hogy őszinte legyek. Gimnáziumba fogok járni, ott még bőven lesz időm eldönteni, hogy mit is szeretnék kezdeni az életemmel. Úgy vagyok vele, hogy a dolgok úgyis jönnek maguktól, felesleges lenne előre terveznem 10 évre, mert úgysem alakulnának az elképzeléseim szerint a dolgok, ha nagyon erőltetném őket.
Nem nagyon vannak, hogy őszinte legyek. Gimnáziumba fogok járni, ott még bőven lesz időm eldönteni, hogy mit is szeretnék kezdeni az életemmel. Úgy vagyok vele, hogy a dolgok úgyis jönnek maguktól, felesleges lenne előre terveznem 10 évre, mert úgysem alakulnának az elképzeléseim szerint a dolgok, ha nagyon erőltetném őket.
2017. április 16. 09:03
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
szeretlek, nem, hagyjál de amúgy több van, mint három
szeretlek, nem, hagyjál de amúgy több van, mint három
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: